canım bu indirimde erkek kıyafetleri de çok güzel bence... farklı şeyler var... benim oğlum olsa hep kırmızı,siyah,lacivert giydirirdim
0-3 ay için daha bi tane aldım... genelde uzun kollu almak lazım dimi 3 aya kadar... 1 tane de polar tulum aldım.
yeni doğan takımı bi sürü hediye de gelir zaten canım. zıbın mıbın çok gelir
canım bu indirimde erkek kıyafetleri de çok güzel bence... farklı şeyler var... benim oğlum olsa hep kırmızı,siyah,lacivert giydirirdim
0-3 ay için daha bi tane aldım... genelde uzun kollu almak lazım dimi 3 aya kadar... 1 tane de polar tulum aldım.
yeni doğan takımı bi sürü hediye de gelir zaten canım. zıbın mıbın çok gelir
ay yok canım zamanını doldursun bebeğim sağlıklı hayırlı olsun zamanında gelsin hayırlısıylahepimizin kuzucukları zamanını doldursun inşAlllah
evet tatlım gününe gün tutmak gerekiyor çok önemli bir doktor yasağı olmadıktan sonrahımmm öyle miymiş. günler kısalınca tutarım o zaman. :))
tövbe tövbe. ayy sabırlısın valla. ben çoktan paralamıştım.
inşallah hepimiz görürüz cinsiyetleri. :))
evet böyle şeyler kullanıcaz değil mi :)) enteresan geliyor. biraz daha dolgunlaşalım düşünücemben canım.
evet canım kaliteli malları var benim arkadasım kullanmıştı çok memnun olmuştusen de mi üyesin canım ben de yaklaşık 1 senedir üyeyim..epey aldım kızıma eşime kendime bir çok ürün gayet kaliteli gerçekten..şimdilerde artık takip etmiyorum..bu sütyenlerini hiç görmemişim..ben şuan hamile külotlarını kullanıyorum..önceden alıp stoklamıştım:)gayet memnunum..
emzirme sütyenini başka bi marka almıştım kızımdayken hiç kullanamadım..kopçasnı açana kadar benim boğazı büyük kızım yaygarayı koparıyordu..onun yerine penye sütyen kullanıp alttan açma daha rahat geldi bana
eve geldim şükürrr.. annecim de iyi. ben bugun saat 2 de cilt bakımına gitcem kızlar. bu arada yüzüme organik ürünler kullanıyorum eczane ürünü ama bazıları hamilesin kullanma diyo. sizde kullanan var mı? yani nihayetinde krem,tonik, temizleyici vs
biz de bugün bunları aldıkkkkkyazlık olanları 6-9 ay olarak seçtim... kışlıkları 0-6 ay
Eki Görüntüle 425653 Eki Görüntüle 425654 Eki Görüntüle 425655 Eki Görüntüle 425656 Eki Görüntüle 425657
iyiki az alıyorsunuz heee her hafta bişiler alıyorsunuz sürekli
Kızlar günaydın..
Sabah farketmeden içtiğimiz bozulmuş süt yüzünden güne bu saatte başlayabildim
Ne var ne yok çıkardım ve çıkarmayada devam ediyorum
Bu arada bulemsu sen varya bitanesin.. Ben o kadar diyim sen anla gerisini
Bunları nerden alıcam diye düşünüyordum bende
bende öyle düşünüyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa dünyaları alacam ben :) kadife ve polar tulum da almak lazım kışa bakalım:)
evet canım malum kış bebişi olacaklar uzun kollu çıt çıtlı badi olmazsa olmaz..biz en çok onlardan kullanmıştık ilkinde de..tulum pek kullanamadık 2-3 kere giyinince küçülüp kaldılar..alt üst takımlar kullanışlı oluyor..bir de benim kızım çok kusmukluydu bol bol ağız bezi almıştım sonradan
iyiki az alıyorsunuz heee her hafta bişiler alıyorsunuz sürekli
neden bozulmuş canım sütKızlar günaydın..
Sabah farketmeden içtiğimiz bozulmuş süt yüzünden güne bu saatte başlayabildim
Ne var ne yok çıkardım ve çıkarmayada devam ediyorum
Bu arada bulemsu sen varya bitanesin.. Ben o kadar diyim sen anla gerisini
Bunları nerden alıcam diye düşünüyordum bende
senin de cinsiyetin belli olsun göreyim seniiiii
oyyy canım yaaa kokusundan anlamadın mı sütün bozuk olduğunu? bulemsu ben de bakıp sana haber vericem canım....
evett almak lazım her bi şeyiiii
ayy çok güzel önlükler var zaten... sırf bi gün önlük alışverişine çıkmak istiyorum
ayakkabılar, patikler de öyle harikaaa hepsiii
ben de tulumu çok seviyorum ... ama dediğin gibi alt üst takım da almak lazım..
canım sence alışveriş yaparken kaçıncı aya kadar alalaım? 12.aya kadar mı mesela???
eve geldim şükürrr.. annecim de iyi. ben bugun saat 2 de cilt bakımına gitcem kızlar. bu arada yüzüme organik ürünler kullanıyorum eczane ürünü ama bazıları hamilesin kullanma diyo. sizde kullanan var mı? yani nihayetinde krem,tonik, temizleyici vs
evet tatlım gününe gün tutmak gerekiyor çok önemli bir doktor yasağı olmadıktan sonra
eşimde diyor sabır gösterme sunlara diye
telefon açmış erken geleceğiz diyor ben anneme mevlüde gideceğim dedim akşam gelin dedim kızı okula yollayıp gideceğim dedim akşama gelirim dedim dandinlerine dönecek adam istiyorlar
ben anca kendi kendime yapıyorum :26:
evet canım kaliteli malları var benim arkadasım kullanmıştı çok memnun olmuştu
ben kayınvalidenden çöp görmedim sen böyle dedikçe kayınvalidem kıızyorum hiç mi hevesin yoktu diyecanım çok güzel. güle güle giydirirsin inşallah.
lavinya seninkilerde çok güzel. Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin.
ben cinsiyeti belli olduktan sonrada çok bişi almıcam. ancak özel bişi olursa. kayınvalidemle görümcem fazlasıyla alacaklar zaten. start düdüğünü bekliyorlar yani doktorun cinsiyetini söylemesini. bakarım sonradan eksikleri alırım. kayınvalidemi uyardığım halde fazla bişi almaması konusunda kusura bakma hevesimi alıcam kızım dedi :)))))) eşimde bırak alsınlar bizde eksikleri alırız dedi. herkes mutlu olsun. kim ne istiyorsa alsın ne diyim.
tamam canım ben burdayımsenin de cinsiyetin belli olsun göreyim seniiiii
oyyy canım yaaa kokusundan anlamadın mı sütün bozuk olduğunu? bulemsu ben de bakıp sana haber vericem canım....
ayy çok güzel önlükler var zaten... sırf bi gün önlük alışverişine çıkmak istiyorum
canım sence alışveriş yaparken kaçıncı aya kadar alalaım? 12.aya kadar mı mesela???
senin de cinsiyetin belli olsun göreyim seniiiii
canım çok güzel. güle güle giydirirsin inşallah.
lavinya seninkilerde çok güzel. Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin.
ben cinsiyeti belli olduktan sonrada çok bişi almıcam. ancak özel bişi olursa. kayınvalidemle görümcem fazlasıyla alacaklar zaten. start düdüğünü bekliyorlar yani doktorun cinsiyetini söylemesini. bakarım sonradan eksikleri alırım. kayınvalidemi uyardığım halde fazla bişi almaması konusunda kusura bakma hevesimi alıcam kızım dedi :)))))) eşimde bırak alsınlar bizde eksikleri alırız dedi. herkes mutlu olsun. kim ne istiyorsa alsın ne diyim.
3 yaşa kadar alalım mı canım? 3 ay mı 3 yaş mı? çok fazla değil mi?bir de arkadaşlar naçizane önerim şimdilik 0-3 yaş alın dayanamıyorsanız:)her bebeğin vucüd ölçüleri bir olmuyor çoğu giyilmeden kalıyorbenim kzıım hep 2 klo önde gitti mesela hiç ayına göre giyinemedi hele kot pantolaon yad kadife giydiremedim hiç..altında bez de olunca poposuna sığmadı:))hem de mevsim koşullarına göre bebeğiniz 2-3 aylık olduğunda çıkıp alırsınız inş.
ay evet bende kendimden korkuyorummmmmbakalım bari 6.aya kadar dayanayım yaa nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?