2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende öyle düşünüyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa dünyaları alacam ben :) kadife ve polar tulum da almak lazım kışa bakalım:)

evet canım malum kış bebişi olacaklar uzun kollu çıt çıtlı badi olmazsa olmaz..biz en çok onlardan kullanmıştık ilkinde de..tulum pek kullanamadık 2-3 kere giyinince küçülüp kaldılar..alt üst takımlar kullanışlı oluyor..bir de benim kızım çok kusmukluydu bol bol ağız bezi almıştım sonradan

ay yok canım zamanını doldursun bebeğim sağlıklı hayırlı olsun zamanında gelsin hayırlısıyla hepimizin kuzucukları zamanını doldursun inşAlllah

yok yawww erken doğum yap demiyorum zaten bu tarihler sadece tahmini 15 gün önce 15 gün sonra olabilir. onu kastettimm. tabiki erken doğumdan korusun Allah bizi....

evet tatlım gününe gün tutmak gerekiyor çok önemli bir doktor yasağı olmadıktan sonra
eşimde diyor sabır gösterme sunlara diye
telefon açmış erken geleceğiz diyor ben anneme mevlüde gideceğim dedim akşam gelin dedim kızı okula yollayıp gideceğim dedim akşama gelirim dedim dandinlerine dönecek adam istiyorlar
ben anca kendi kendime yapıyorum :26:

evet canım kaliteli malları var benim arkadasım kullanmıştı çok memnun olmuştu

eve geldim şükürrr.. annecim de iyi. ben bugun saat 2 de cilt bakımına gitcem kızlar. bu arada yüzüme organik ürünler kullanıyorum eczane ürünü ama bazıları hamilesin kullanma diyo. sizde kullanan var mı? yani nihayetinde krem,tonik, temizleyici vs

cilt bakımına nereye gidiyorsun canım sivilce lekelenme için mi gidiyorsun genel mi

canım çok güzel. güle güle giydirirsin inşallah.

lavinya seninkilerde çok güzel. Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin.

ben cinsiyeti belli olduktan sonrada çok bişi almıcam. ancak özel bişi olursa. kayınvalidemle görümcem fazlasıyla alacaklar zaten. start düdüğünü bekliyorlar yani doktorun cinsiyetini söylemesini. bakarım sonradan eksikleri alırım. kayınvalidemi uyardığım halde fazla bişi almaması konusunda kusura bakma hevesimi alıcam kızım dedi :)))))) eşimde bırak alsınlar bizde eksikleri alırız dedi. herkes mutlu olsun. kim ne istiyorsa alsın ne diyim.

iyiki az alıyorsunuz heee her hafta bişiler alıyorsunuz sürekli

senin de cinsiyetin belli olsun göreyim seniiiii

oyyy canım yaaa kokusundan anlamadın mı sütün bozuk olduğunu? bulemsu ben de bakıp sana haber vericem canım....

bende öyle düşünüyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa dünyaları alacam ben :) kadife ve polar tulum da almak lazım kışa bakalım:)

evett almak lazım her bi şeyiiii

ayy çok güzel önlükler var zaten... sırf bi gün önlük alışverişine çıkmak istiyorum
ayakkabılar, patikler de öyle harikaaa hepsiii

ben de tulumu çok seviyorum ... ama dediğin gibi alt üst takım da almak lazım..

canım sence alışveriş yaparken kaçıncı aya kadar alalaım? 12.aya kadar mı mesela???

bir de arkadaşlar naçizane önerim şimdilik 0-3 yaş alın dayanamıyorsanız:)her bebeğin vucüd ölçüleri bir olmuyor çoğu giyilmeden kalıyorbenim kzıım hep 2 klo önde gitti mesela hiç ayına göre giyinemedi hele kot pantolaon yad kadife giydiremedim hiç..altında bez de olunca poposuna sığmadı:))hem de mevsim koşullarına göre bebeğiniz 2-3 aylık olduğunda çıkıp alırsınız inş.

iyiki az alıyorsunuz heee her hafta bişiler alıyorsunuz sürekli

neden bozulmuş canım süt ay çıkarmak çok kötü bişey yaaa geçmiş olsun
canım sen katalogtan beğen nosunu ver ben senin adına sipariş yaparım adresde senin adrese yönlendiriz 60 tl den sonrasına kargo ücretide yok
katalogda ki korselerdende öneriirm canım hamileler içinde var ama en önemlisi doğumdan sonra çok lazım olacak korse

ay evet bende kendimden korkuyorummmmm bakalım bari 6.aya kadar dayanayım yaa nolurrrr

bu aradaaa bugun tam 2 hafta dolmuş doktorumuz 2 hafta sonra net belli olur demişti. eşime dedim işlerimi ayarlayabilirsem öğleden sonra gidelim dedi. yani saati belli değil ama bugun gitcem bakalım net görebilcez miiiiiiiiii ay cok heyecanlı yaaaa ben de kıyafetlere bakcam siz gibi özendirdiniz resmen bugun yaaa

ben de eczane ürünü kullanıyorum canım..sakıncası olacağını düşünmüyorum açıkcası..yani annenin kendini iyi hisetmesi herşeyden önemli bence

çok şükür geçmiş olsun tatlım... ben cilt bakımına gitmiyorum canım...çok derinlemesine temizlik yapıldığı için içim rahat etmiyor açıkçası... yüzümüze sürdüğümüz herşey bebeğe de geçiyor çünkü. ben günlük acıbadem sütü ile yüzümü temizleyip gül suyu ile siliyorum, tertemiz pırıl pırıl oluyor cildim... arada bir soda ile yıkıyorum. krem olarak ta sebamedden başkasını kullanmıyorum... artık güneş kremlerine de başlıcaz yavaş yavaş...

aferim canım sen adam olmazsın. iyi bahane bulmuşsun ama sökecek mi bakalım.

canım geçmiş olsun annene. iyi olduğuna sevindim. ahh şu cilt bakımları. yaptırmaz olaydım. gözeneklerim büyüdü valla. yıllarca yaptırdım hemde çok iyi yerlerde. bir daha yaptırmam evde kendim yapıyorum artık bakımlarımı.

ben kayınvalidenden çöp görmedim sen böyle dedikçe kayınvalidem kıızyorum hiç mi hevesin yoktu diye
şimdi bile ben çarsıya bebek için gidecem desem sırf kapı gezmek için haydi gidelim der ama kendi çöp almaz
anacığıma öyle demiş büyük kızda çöp almam sen ne hazırlarsan hazırla diye ilk torun yası 39 du o zman
tamam canım ben burdayım

Yok canım ya kapalı kutu kamışla içince arabadan zor attım kendimi dışarı.. Eşim zor eve götürdü beni.. işin tuhaf tarafı tadıda fena değildi yada benim ağzımın tadı yok

canım benim annemler de hiç dayanamıyorlar alıyorlar sürekli... kayınvalidem de çok güzel örgü yapar... ama ben dayanamıyorum... önceden alışeriş sitelerinde kendime bakardım şimdi direkt çocuk bebek reyonlarına bakıyorum içgüdüsel olarak

3 yaşa kadar alalım mı canım? 3 ay mı 3 yaş mı? çok fazla değil mi?
benimki de tombiş olabilir, ben bebekken tombişmişim

ay evet bende kendimden korkuyorummmmm bakalım bari 6.aya kadar dayanayım yaa nolurrrr

valla hiç kendimi kasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…