2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sen kasma zaten markafoni de ürün bırakmamışsınnnnn :94::94::94::86::86::89::89:

kız burcuxxx valla sinirden hastalandım şimdi basım dönüyor hırsımı alamıyorum
bunlar valla anneme giderler mevlüt varmış diye aklıma oda gelmiyor değil hani
yalan değil mevlüt var annem çağırdıda beni ama ben gitmeyeceğim geçen sene ki mevlütde yengem benle kavga etmişti bu sene annem onu çağırmamış ben gidersem abimi şişirip annemle kavga ettirecek iyi biliyorum o yüzden gidemedim babamın mevlüdüne:26:

cilt bakımına nereye gidiyorsun canım sivilce lekelenme için mi gidiyorsun genel mi
burda bi otelin güzellik salonu canım. lekelerim var sivilce çok kalmaz suratımda benim ize dönüşüyo o da geçmiyooo bi de bayadır gitmiyodum benle aynı hafta hamile bi arkadasım var o almış randevu onla gtcem bakalım...
ben de eczane ürünü kullanıyorum canım..sakıncası olacağını düşünmüyorum açıkcası..yani annenin kendini iyi hisetmesi herşeyden önemli bence
aynen canım. sordum özellikle de hamile oldugumu organik oldugundan sakıncası olmaz dedi... bi de doktoruma soruyum bakalım...
cok şükürrrr canımcım saol.... ben eczacıya sordum ama sakıncası olmaz dedi organik oldugundan.. ama yine de doktoruma sorcam.. hep unutuyorum. bugun soruyum size de söylerim. cilt bakımı da ilk kez olcak yanımda benle aynı hafta olan hamile arkadasım daha var. onun ikinci cocugu tecrübeli die güvendm. yine de sorcam bakalmm

canım boşver ne halleri varsa görsünler sen neden babacıgının mevlüdünden geri kalasınkiii Allah fesatların yaptıklarını yüzlerine vursun inşAllah

benim kayınvalidem de ben beğenmem diye alamaz bişey... iplerimi vericem örücek artık o da...
işk torun da 39 yaşında mıydı? ay nasıl hevesi olmaz yaaa..nasıl değişik bir kadın...Ben hiç böyle bir Konyalı duymadım. Konyanın yerlisiler mi?

Yok canım ya kapalı kutu kamışla içince arabadan zor attım kendimi dışarı.. Eşim zor eve götürdü beni.. işin tuhaf tarafı tadıda fena değildi yada benim ağzımın tadı yok

hmm anladım canım.. açken içtiysen de rahatsız edebilir gerçi... ben 2-3 aydır süt hiç içmiyorum.

neden içmiyorsun bakimmmm ben sabah içtim

coook saol canım yaaaa. sorma ben de cok dertliyim aynı şekilde cok cok dikkat ediyorum neler yapıyorum... makyaj ürünlerinde olsun cilt bakımında olsun cok titizim ama hiç sonuc alamadım valla. yine de bi umut hala ugrasıyorum bir senedir var bu sivilce izleri sadece belli bölgelerde çenemde bıyık bölgemdeee biraz da içe baglı galiba karaciger falan... gerci ben pireyi deve yaparım biraz bu cilt konusunda takıntılı oldugumdan. elbet eskiye dönerizz ya belki de doğumdan sonra

canım boşver ne halleri varsa görsünler sen neden babacıgının mevlüdünden geri kalasınkiii Allah fesatların yaptıklarını yüzlerine vursun inşAllah
annemin sonradan zor durumda kalmasını istemiyorum canım ama üzülüyorum da

yerlisi canım ama bir tuhaf kadındır işte ne yapayım ben doğum yaptım ben iş yapamıyorum kalk kocanada bak bizede bak dedi lohusa yatağımda bile yatırmadı neler neler şimdide yüzüme bak diyorlar işte

Ben 10 senedir her sabah içiyorum tatlım hamile kaldığımda sütle bir problemim olmadı hiç...
Neyse arada olacak belkide zaten sabahta sancım vardı sanırım şu durumda tek sebep süt değil.. Aman neyse geçti allahtan.

git canım ya babacığının mevlüdü takma kimseyi

kızlarrr ben kaçar bakalım hamileyken ilk kez cilt bakımı yaptrcam inş sakıncası yoktur bebişime. azcık bile var derlerse yaptrmam ama doktora gittikten sonra gelirim heralde. inş hayırlı haberlerle sizleri seviyoruuum öpüldünüzz

loreal temizleme sütü var hem makyaj cıkarmak içinde kullanılıyor onu kullansam olur mu ay çok fena korkuyorum yayılcak diye Allah korusun

Evet evet loreal'inki bana da iyi gelmişti. 1 hafta 10 güne sonuç bekleme ama bıkmadan sür 1 ay sonra falan lekelenme ve çiller çok azalıyor. Hatta kalmıyor.

git canım ya babacığının mevlüdü takma kimseyi
gitmem canım geçen sene olan olaylar yüzünden abimle 3 ay konuşmadık görüşmedik kötülük olsun istemiyorum yanii
ufff ya eltire canım sıkkın zaten mevlüdü düşünmek bile istemiyorum
geçen hafta hastaydım dr yat dedi kapımı açmadılar şimdi keyif yapmaya gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…