canım benim annemler de hiç dayanamıyorlar alıyorlar sürekli... kayınvalidem de çok güzel örgü yapar... ama ben dayanamıyorum... önceden alışeriş sitelerinde kendime bakardım şimdi direkt çocuk bebek reyonlarına bakıyorum içgüdüsel olarak
3 yaşa kadar alalım mı canım? 3 ay mı 3 yaş mı? çok fazla değil mi?
benimki de tombiş olabilir, ben bebekken tombişmişim
valla hiç kendimi kasamam
kız burcuxxx valla sinirden hastalandım şimdi basım dönüyor hırsımı alamıyorumaferim canım sen adam olmazsın. iyi bahane bulmuşsun ama sökecek mi bakalım.
canım geçmiş olsun annene. iyi olduğuna sevindim. ahh şu cilt bakımları. yaptırmaz olaydım. gözeneklerim büyüdü valla. yıllarca yaptırdım hemde çok iyi yerlerde. bir daha yaptırmam evde kendim yapıyorum artık bakımlarımı.
burda bi otelin güzellik salonu canım. lekelerim var sivilce çok kalmaz suratımda benim ize dönüşüyo o da geçmiyooocilt bakımına nereye gidiyorsun canım sivilce lekelenme için mi gidiyorsun genel mi
aynen canım. sordum özellikle de hamile oldugumu organik oldugundan sakıncası olmaz dedi... bi de doktoruma soruyum bakalım...ben de eczane ürünü kullanıyorum canım..sakıncası olacağını düşünmüyorum açıkcası..yani annenin kendini iyi hisetmesi herşeyden önemli bence
cok şükürrrr canımcım saol.... ben eczacıya sordum ama sakıncası olmaz dedi organik oldugundan.. ama yine de doktoruma sorcam.. hep unutuyorum. bugun soruyum size de söylerim. cilt bakımı da ilk kez olcak yanımda benle aynı hafta olan hamile arkadasım daha var. onun ikinci cocugu tecrübeli die güvendm. yine de sorcam bakalmmçok şükür geçmiş olsun tatlım... ben cilt bakımına gitmiyorum canım...çok derinlemesine temizlik yapıldığı için içim rahat etmiyor açıkçası... yüzümüze sürdüğümüz herşey bebeğe de geçiyor çünkü. ben günlük acıbadem sütü ile yüzümü temizleyip gül suyu ile siliyorum, tertemiz pırıl pırıl oluyor cildim... arada bir soda ile yıkıyorum. krem olarak ta sebamedden başkasını kullanmıyorum... artık güneş kremlerine de başlıcaz yavaş yavaş...
kız burcuxxx valla sinirden hastalandım şimdi basım dönüyor hırsımı alamıyorum
bunlar valla anneme giderler mevlüt varmış diye aklıma oda gelmiyor değil hani
yalan değil mevlüt var annem çağırdıda beni ama ben gitmeyeceğim geçen sene ki mevlütde yengem benle kavga etmişti bu sene annem onu çağırmamış ben gidersem abimi şişirip annemle kavga ettirecek iyi biliyorum o yüzden gidemedim babamın mevlüdüne:26:
ben kayınvalidenden çöp görmedim sen böyle dedikçe kayınvalidem kıızyorum hiç mi hevesin yoktu diye
şimdi bile ben çarsıya bebek için gidecem desem sırf kapı gezmek için haydi gidelim der ama kendi çöp almaz
anacığıma öyle demiş büyük kızda çöp almam sen ne hazırlarsan hazırla diye ilk torun yası 39 du o zman
tamam canım ben burdayım
Yok canım ya kapalı kutu kamışla içince arabadan zor attım kendimi dışarı.. Eşim zor eve götürdü beni.. işin tuhaf tarafı tadıda fena değildi yada benim ağzımın tadı yok
benim kayınvalidem de ben beğenmem diye alamaz bişey...iplerimi vericem örücek artık o da...
işk torun da 39 yaşında mıydı? ay nasıl hevesi olmaz yaaa..nasıl değişik bir kadın...Ben hiç böyle bir Konyalı duymadım. Konyanın yerlisiler mi?
hmm anladım canım.. açken içtiysen de rahatsız edebilir gerçi... ben 2-3 aydır süt hiç içmiyorum.
sen kasma zaten markafoni de ürün bırakmamışsınnnnn:94::94::94::86::86::89::89:
neden içmiyorsun bakimmmmben sabah içtim
hazımsızlık yapıyor, midemi bulandırıyor
aferim canım sen adam olmazsın. iyi bahane bulmuşsun ama sökecek mi bakalım.
canım geçmiş olsun annene. iyi olduğuna sevindim. ahh şu cilt bakımları. yaptırmaz olaydım. gözeneklerim büyüdü valla. yıllarca yaptırdım hemde çok iyi yerlerde. bir daha yaptırmam evde kendim yapıyorum artık bakımlarımı.
annemin sonradan zor durumda kalmasını istemiyorum canım ama üzülüyorum dacanım boşver ne halleri varsa görsünlersen neden babacıgının mevlüdünden geri kalasınkiii Allah fesatların yaptıklarını yüzlerine vursun inşAllah
yerlisi canım ama bir tuhaf kadındır işte ne yapayım ben doğum yaptım ben iş yapamıyorum kalk kocanada bak bizede bak dedi lohusa yatağımda bile yatırmadı neler neler şimdide yüzüme bak diyorlar iştebenim kayınvalidem de ben beğenmem diye alamaz bişey...iplerimi vericem örücek artık o da...
işk torun da 39 yaşında mıydı? ay nasıl hevesi olmaz yaaa..nasıl değişik bir kadın...Ben hiç böyle bir Konyalı duymadım. Konyanın yerlisiler mi?
hmm anladım canım.. açken içtiysen de rahatsız edebilir gerçi... ben 2-3 aydır süt hiç içmiyorum.
benim kayınvalidem de ben beğenmem diye alamaz bişey...iplerimi vericem örücek artık o da...
annemin sonradan zor durumda kalmasını istemiyorum canım ama üzülüyorum da
yerlisi canım ama bir tuhaf kadındır işte ne yapayım ben doğum yaptım ben iş yapamıyorum kalk kocanada bak bizede bak dedi lohusa yatağımda bile yatırmadı neler neler şimdide yüzüme bak diyorlar işte
ya kızlar yüüznde kahverengi hamilelik lekelenmesi ve sivilce çıkan birtek benmiyim ya moralim bozuluyorrr
Yok tatlım bende de var o lekelenme... Temizleme sütü kullan bir süre geçiriyor.
loreal temizleme sütü var hem makyaj cıkarmak içinde kullanılıyor onu kullansam olur muay çok fena korkuyorum yayılcak diye Allah korusun
Evet evet loreal'inki bana da iyi gelmişti. 1 hafta 10 güne sonuç bekleme ama bıkmadan sür 1 ay sonra falan lekelenme ve çiller çok azalıyor. Hatta kalmıyor.
gitmem canım geçen sene olan olaylar yüzünden abimle 3 ay konuşmadık görüşmedik kötülük olsun istemiyorum yaniigit canım ya babacığının mevlüdütakma kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?