2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Evet evet loreal'inki bana da iyi gelmişti. 1 hafta 10 güne sonuç bekleme ama bıkmadan sür 1 ay sonra falan lekelenme ve çiller çok azalıyor. Hatta kalmıyor.

kajum sen görsinden bahçıvan kot almıstın değil mi internetten mi aldın yoksa mağazadan mı :26:

sus bakim bahanen bolll maşAllah 1 bardak da olsa iç öğle arasında markete gidiyormussun kutu sütlerden bir tane alıyormussunnn

:118::118::118::118:

ay yok canım yaa hele öğlenn ıyyy hiç içememmm... bol bol ayran yoğurt yoğurt çorbası içiyorum ama.... halbuki ne çok severdim sütü

canım sen de hatalısın... baktın bu kadın istedikçe istiyor... geri çekil. kendimi iyi hissetmiyorum yapmıcam de. boşversene yaaa.senin eşin var çocukların var...bi de bu kadının dırdırıyla mı uğraşıyosun... olmaz canım yaa biraz toparlan artık.

geçmiş olsun canım...

ben ergenlik döneminde boyum kısa diye günde 1 lt süt içiyordum maşAllah boy attım ama kiloda almıştım aklıma o geldi şimdi yaa ama süt başka esram ya onun yerini tam tutmazlarki sen yinede akşam sabah 1 bardak zorla kusmazsan tabi

anneme telefon açtım benim çatlak eltiler gelirse bulemsu geldi eşi gelince geri gitti de tamam mı diye kafa yok bunlarda giderler valla mevlüd yemeğinden yemeğe uzak muzak demezler
kırk tane yalan söyletiyorlar bana

geri dur durabilirsin canım anlamıyorlar rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın inşş

kajum sen görsinden bahçıvan kot almıstın değil mi internetten mi aldın yoksa mağazadan mı :26:

tatlım ben GeBe mağazasından aldım. Kocamla dolaşırken hadi sana bahçıvan alalım çok şeker olur dedi girdik baktık aldık ama pahalıya aldım . Eski bedenim neyse yine aynısı oldu (karnım çıktığı halde) yanlardan genişletildiği için beden aynı beden oluyor tatlım. Bilgin olsun ( ve çok rahat bende bebekte rahat bir nefes aldık)

kayınvalidem çok hevesli desen düşüp bayılırdım zaten. senin onun hevesine ihtiyacın yok çok şükür. yapsada kafana kakar merak etme. uzak olsunlar.

üzüldüm canım. babanın mevlüdüne gidememişsin. Allah rahmet eylesin. insanları birbirine düşürenlerin öbür tarafta yeri yok. hele kardeşi kardeşe düşüreni düşünemiyorum. allaha havale et canım.

lütfen kafaya takma. ne mal oldukları belli. kabullen artık. kendince önlemleri al.

mervecim dediğin doğru. karaciğerden olabilir. bir baktır derim ama hamilesin. ilaç kullanamzsın. doğumdan sonra baktır. birde izler için lazer tedavisi öneririm. inş düzelir canım cildin.

anneme telefon açtım benim çatlak eltiler gelirse bulemsu geldi eşi gelince geri gitti de tamam mı diye kafa yok bunlarda giderler valla mevlüd yemeğinden yemeğe uzak muzak demezler
kırk tane yalan söyletiyorlar bana

hııı iyi etmişsin. inş görmezsin yüzlerini. tövbe ya çağrılmadıkları yerede mi gidiyorlar allam yaaa

yok canım süt olayı bittti şuanda benim için.... ama akşam denicem bi daha ben de 7 yşına kadar elimde süt biberonuyla gezdim

onuda deniyorum ama sonuc alamadım daha dünde cildime kayısı yağı maskesi yaptım biraz parladı ama leke aynı biraz soyuluyor sankim iyi mi kötü mü bilemedim

canım bence devam et... yoğurt bal karıştır sür

geri dur durabilirsin canım anlamıyorlar rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın inşş

sağol canım evet mevlüde gitmedim ama kendi kararımdı annem sabah gene aramış gel kızım diye gelmem anne dedi köpeğin ağzını kemik tutar derler ağızlarına sakız vermem dedim
geçen sene bana neler etti ama allahından buldu bizim gelin rabbim tepe taklak getirdi oda küs şimdi abisine ben ses etmedim ramazanda yemeğimi aldım iftara gittim ha bana yapılanlara diye küsen diğer abimide götürdüm birde onları iftara çağırdım abimle kopmadım yani 3 ay konusmadık ama kopmadık
ama şimdi o abiisnden tamamen koptu ayağına dolandırdı rabbim
aynen öyle canım çağırılmadıkları yere gider bunlar
ya benim yardıma ihtiyacım varken bana necisin demediler şimdi eşlenip geliyorlar sabah sadece teki gelecem dedi bende tamam dedim peşine öbürünüde takmış şimdi bir de kaynanam gelir tam olurlar artık
eşime telefon açtım ve durumu anlattım ya bu kadar almayan insan olur mu ben kaç defa çarsambaları gelmeyin dedin inadımamı yapıyorlar dedi
çok kızdı bana değil onlara kızdı ama bir çözüm yolu önermedi
başım uyusuyor sinirden

kocan arayıp konuşsa keşke. heralde oğlunu dinler. gerçi sen mevlüde gitcem demişsin kılıfını da uydurmuşsun. yinede gelecekler mi?

Selam şekerim.Bebiş bugün hareket etti ayy o kadar hoşuma gitti ki,nerdeyse 2-3 hafta önce en son bi seyirmişti.Bu sabah ta babacığıyla tel.de konuşurken birden güçlü bi şekilde seyirdi bu sefer

"Anne yemeeeeeek"demek istedi herhalde

Prensesini yesinler senin,doyur iyice anneciği prensesini bol bol yoğurt ye bebişlerin cildini güzelleştiriyormuş...

kocan arayıp konuşsa keşke. heralde oğlunu dinler. gerçi sen mevlüde gitcem demişsin kılıfını da uydurmuşsun. yinede gelecekler mi?
gelecekler canım akşam yemeğine gelecekler hemde ben gündüzden gelmelerini istemedim gündüz ayrı hizmet edeceğim akşam eşlerine ve kendilerine bir hizmet daha edeceğim
akşama hazır yemek onlara neden gelmesinler toplanıp gelirler hemde

İkili test 147/ 1 çıktı ve amniyosentez önerildi aynı durumda olan varmı,inşalla yoktur diyesim var ama artık herkesin başında bu bela sanırım

ay canımm ben de dün gece uyurken farkettim bebek bir ara nasıl hareketlendiiii hiç bu kadar net hissetmemiştim çok çok güzel bir duygu bu...hafif gıdıklar gibi oluyor içimi. eşime de dedim bebek yerinde durmuyor diye...söyle ona annesinin canını acıtmasın ama diyo

ayva da cildi güzelleştirirmiş canım.

ay yok bunlar normal zekada insanlar değiller canım resti çekicen en iyisimi bunlara. eşin de herşeyin farkında sonuçta. koyucaksın tavrını, bayramdan bayrama görüşüceksin....

selam kızlar son mesajların cevaplarını yazıyorum.

EMEKİ Erkek %90

ARCAK Kız %95

EYLÜL Kız %99

SEASTİRE Erkek %99

VİTAMİNC Erkek %90

%99 lara kesin diyebilirim.
diğerlerinde karşı cins ihtimali zayıf.

bu arada geç oldu kusura bakmayın. ortam sakin olunca rahat bakıyorum.

arkadaşlar canım çok sıkkın canım kankamın 7 haftalık bebeği öldü karnında. 2 gün önce beraber gitmiştik doktora kalp atışları azdı. doktor kanda bthcg baktı değer yükselmişti sevindik bugün tekrar bakalım demişti baktılar atış yok. kanda baktılar değer çok az artmış yarın kürtajla alıyorlar. ilk bebeği düşmüştü. bu ikinci bebeğiydi buda öldü. moralim çok bozuk. allah hepimizden korusun. bebeklerimize uzun ömürler versin.benden alsın bebeğime versin çok korktum.

Ayy Allah aşkına siz kim oluyorsunuz da kesin diyebiliyorsunuz? Tıp var burda, akıl mantık var. Tıp bile yanılabiliyorken nasıl yüzde doksan dokuz diyebilirsiniz ki! Hadi onu da geçtim,Rabbim ne emdrederse o olur. Burda gelmiş ahkam kesiyorsunuz yok senin ki %99 kız, ayy sen de çok zorlandım falan filan... Geçin bunları artık.

anlasalar bayramdan bayrama görüşelim hatta bayramda bile görüşmeyelim bebeğimide kastım galiba kendi sinirimden toplandı kaldı
akşam eşim oyun havalarını dinliyor bir tarafdan oynuyordu sıpasıda babasıyla beraber oynadı aynı sen dedim eşime kapı gıcırtısına oynuyacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…