Evet evet loreal'inki bana da iyi gelmişti. 1 hafta 10 güne sonuç bekleme ama bıkmadan sür 1 ay sonra falan lekelenme ve çiller çok azalıyor. Hatta kalmıyor.
sus bakim bahanen bolll maşAllah 1 bardak da olsa iç öğle arasında markete gidiyormussun kutu sütlerden bir tane alıyormussunnn
:118::118::118::118:
annemin sonradan zor durumda kalmasını istemiyorum canım ama üzülüyorum da
yerlisi canım ama bir tuhaf kadındır işte ne yapayım ben doğum yaptım ben iş yapamıyorum kalk kocanada bak bizede bak dedi lohusa yatağımda bile yatırmadı neler neler şimdide yüzüme bak diyorlar işte
Ben 10 senedir her sabah içiyorum tatlım hamile kaldığımda sütle bir problemim olmadı hiç...
Neyse arada olacak belkide zaten sabahta sancım vardı sanırım şu durumda tek sebep süt değil.. Aman neyse geçti allahtan.
ay yok canım yaa hele öğlenn ıyyy hiç içememmm... bol bol ayran yoğurt yoğurt çorbası içiyorum ama.... halbuki ne çok severdim sütü
canım sen de hatalısın... baktın bu kadın istedikçe istiyor... geri çekil. kendimi iyi hissetmiyorum yapmıcam de. boşversene yaaa.senin eşin var çocukların var...bi de bu kadının dırdırıyla mı uğraşıyosun... olmaz canım yaa biraz toparlan artık.
geçmiş olsun canım...
loreal temizleme sütü var hem makyaj cıkarmak içinde kullanılıyor onu kullansam olur muay çok fena korkuyorum yayılcak diye Allah korusun
canım doğal şeyler denesene... gül suyu lekelere çok iyi geliyor...
geri dur durabilirsin canım anlamıyorlar rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın inşşay yok canım yaa hele öğlenn ıyyy hiç içememmm... bol bol ayran yoğurt yoğurt çorbası içiyorum ama.... halbuki ne çok severdim sütü
canım sen de hatalısın... baktın bu kadın istedikçe istiyor... geri çekil. kendimi iyi hissetmiyorum yapmıcam de. boşversene yaaa.senin eşin var çocukların var...bi de bu kadının dırdırıyla mı uğraşıyosun... olmaz canım yaa biraz toparlan artık.
geçmiş olsun canım...
kajum sen görsinden bahçıvan kot almıstın değil mi internetten mi aldın yoksa mağazadan mı :26:
ben kayınvalidenden çöp görmedim sen böyle dedikçe kayınvalidem kıızyorum hiç mi hevesin yoktu diye
şimdi bile ben çarsıya bebek için gidecem desem sırf kapı gezmek için haydi gidelim der ama kendi çöp almaz
anacığıma öyle demiş büyük kızda çöp almam sen ne hazırlarsan hazırla diye ilk torun yası 39 du o zman
tamam canım ben burdayım
kız burcuxxx valla sinirden hastalandım şimdi basım dönüyor hırsımı alamıyorum
bunlar valla anneme giderler mevlüt varmış diye aklıma oda gelmiyor değil hani
yalan değil mevlüt var annem çağırdıda beni ama ben gitmeyeceğim geçen sene ki mevlütde yengem benle kavga etmişti bu sene annem onu çağırmamış ben gidersem abimi şişirip annemle kavga ettirecek iyi biliyorum o yüzden gidemedim babamın mevlüdüne:26:
coook saol canım yaaaa. sorma ben de cok dertliyim aynı şekilde cok cok dikkat ediyorum neler yapıyorum... makyaj ürünlerinde olsun cilt bakımında olsun cok titizim ama hiç sonuc alamadım valla. yine de bi umut hala ugrasıyorumbir senedir var bu sivilce izleri sadece belli bölgelerde çenemde bıyık bölgemdeee biraz da içe baglı galiba karaciger falan... gerci ben pireyi deve yaparım biraz bu cilt konusunda takıntılı oldugumdan. elbet eskiye dönerizz ya belki de doğumdan sonra
anneme telefon açtım benim çatlak eltiler gelirse bulemsu geldi eşi gelince geri gitti de tamam mı diye kafa yok bunlarda giderler valla mevlüd yemeğinden yemeğe uzak muzak demezler
kırk tane yalan söyletiyorlar bana
ben ergenlik döneminde boyum kısa diye günde 1 lt süt içiyordum maşAllah boy attım ama kiloda almıştım aklıma o geldi şimdi yaa ama süt başka esram ya onun yerini tam tutmazlarki sen yinede akşam sabah 1 bardak zorla kusmazsan tabi
onuda deniyorum ama sonuc alamadım dahadünde cildime kayısı yağı maskesi yaptım biraz parladı ama leke aynı biraz soyuluyor sankim iyi mi kötü mü bilemedim
geri dur durabilirsin canım anlamıyorlar rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın inşş
sağol canım evet mevlüde gitmedim ama kendi kararımdı annem sabah gene aramış gel kızım diye gelmem anne dedi köpeğin ağzını kemik tutar derler ağızlarına sakız vermem dedimkayınvalidem çok hevesli desen düşüp bayılırdım zaten. senin onun hevesine ihtiyacın yok çok şükür. yapsada kafana kakar merak etme. uzak olsunlar.
üzüldüm canım. babanın mevlüdüne gidememişsin. Allah rahmet eylesin. insanları birbirine düşürenlerin öbür tarafta yeri yok. hele kardeşi kardeşe düşüreni düşünemiyorum. allaha havale et canım.
lütfen kafaya takma. ne mal oldukları belli. kabullen artık. kendince önlemleri al.
mervecim dediğin doğru. karaciğerden olabilir. bir baktır derim ama hamilesin. ilaç kullanamzsın. doğumdan sonra baktır. birde izler için lazer tedavisi öneririm. inş düzelir canım cildin.
hııı iyi etmişsin. inş görmezsin yüzlerini. tövbe ya çağrılmadıkları yerede mi gidiyorlar allam yaaa
sağol canım evet mevlüde gitmedim ama kendi kararımdı annem sabah gene aramış gel kızım diye gelmem anne dedi köpeğin ağzını kemik tutar derler ağızlarına sakız vermem dedim
geçen sene bana neler etti ama allahından buldu bizim gelin rabbim tepe taklak getirdi oda küs şimdi abisine ben ses etmedim ramazanda yemeğimi aldım iftara gittim ha bana yapılanlara diye küsen diğer abimide götürdüm birde onları iftara çağırdım abimle kopmadım yani 3 ay konusmadık ama kopmadık
ama şimdi o abiisnden tamamen koptu ayağına dolandırdı rabbim
aynen öyle canım çağırılmadıkları yere gider bunlar
ya benim yardıma ihtiyacım varken bana necisin demediler şimdi eşlenip geliyorlar sabah sadece teki gelecem dedi bende tamam dedim peşine öbürünüde takmış şimdi bir de kaynanam gelir tam olurlar artık
eşime telefon açtım ve durumu anlattım ya bu kadar almayan insan olur mu ben kaç defa çarsambaları gelmeyin dedin inadımamı yapıyorlar dedi
çok kızdı bana değil onlara kızdı ama bir çözüm yolu önermedi
başım uyusuyor sinirden
hemen yoruldum nedenseebizde yarım saatte bıraktıkk
canlarımm günaydınnnnnnnasılsınızzz? bebişlerrrr nasıl? biz prensesimlee iyiyiz hamdolsunn...:26: kahvaltımızı yapıyoruzz iş yerindee...peynir-domates-biber yiyoruzz ekmek arası
gelecekler canım akşam yemeğine gelecekler hemde ben gündüzden gelmelerini istemedim gündüz ayrı hizmet edeceğim akşam eşlerine ve kendilerine bir hizmet daha edeceğimkocan arayıp konuşsa keşke. heralde oğlunu dinler. gerçi sen mevlüde gitcem demişsin kılıfını da uydurmuşsun. yinede gelecekler mi?
Selam şekerim.Bebiş bugün hareket etti ayy o kadar hoşuma gitti ki,nerdeyse 2-3 hafta önce en son bi seyirmişti.Bu sabah ta babacığıyla tel.de konuşurken birden güçlü bi şekilde seyirdi bu sefer
"Anne yemeeeeeek"demek istedi herhalde
Prensesini yesinler senin,doyur iyice anneciği prensesini bol bol yoğurt ye bebişlerin cildini güzelleştiriyormuş...
gelecekler canım akşam yemeğine gelecekler hemde ben gündüzden gelmelerini istemedim gündüz ayrı hizmet edeceğim akşam eşlerine ve kendilerine bir hizmet daha edeceğim
akşama hazır yemek onlara neden gelmesinler toplanıp gelirler hemde
selam kızlar son mesajların cevaplarını yazıyorum.
EMEKİ Erkek %90
ARCAK Kız %95
EYLÜL Kız %99
SEASTİRE Erkek %99
VİTAMİNC Erkek %90
%99 lara kesin diyebilirim.
diğerlerinde karşı cins ihtimali zayıf.
bu arada geç oldu kusura bakmayın. ortam sakin olunca rahat bakıyorum.
anlasalar bayramdan bayrama görüşelim hatta bayramda bile görüşmeyelimay canımm ben de dün gece uyurken farkettim bebek bir ara nasıl hareketlendiiii hiç bu kadar net hissetmemiştimçok çok güzel bir duygu bu...hafif gıdıklar gibi oluyor içimi. eşime de dedim bebek yerinde durmuyor diye...söyle ona annesinin canını acıtmasın ama diyo
ayva da cildi güzelleştirirmiş canım.
ay yok bunlar normal zekada insanlar değiller canımresti çekicen en iyisimi bunlara. eşin de herşeyin farkında sonuçta. koyucaksın tavrını, bayramdan bayrama görüşüceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?