gelecekler canım akşam yemeğine gelecekler hemde ben gündüzden gelmelerini istemedim gündüz ayrı hizmet edeceğim akşam eşlerine ve kendilerine bir hizmet daha edeceğim
akşama hazır yemek onlara neden gelmesinler toplanıp gelirler hemde
İkili test 147/ 1 çıktı ve amniyosentez önerildi aynı durumda olan varmı,inşalla yoktur diyesim var ama artık herkesin başında bu bela sanırım
Selam şekerim.Bebiş bugün hareket etti ayy o kadar hoşuma gitti ki,nerdeyse 2-3 hafta önce en son bi seyirmişti.Bu sabah ta babacığıyla tel.de konuşurken birden güçlü bi şekilde seyirdi bu sefer
"Anne yemeeeeeek"demek istedi herhalde
Prensesini yesinler senin,doyur iyice anneciği prensesini bol bol yoğurt ye bebişlerin cildini güzelleştiriyormuş...
arkadaşlar canım çok sıkkın canım kankamın 7 haftalık bebeği öldü karnında. 2 gün önce beraber gitmiştik doktora kalp atışları azdı. doktor kanda bthcg baktı değer yükselmişti sevindik bugün tekrar bakalım demişti baktılar atış yok. kanda baktılar değer çok az artmış yarın kürtajla alıyorlar. ilk bebeği düşmüştü. bu ikinci bebeğiydi buda öldü. moralim çok bozuk. allah hepimizden korusun. bebeklerimize uzun ömürler versin.benden alsın bebeğime versin çok korktum.
İkili test 147/ 1 çıktı ve amniyosentez önerildi aynı durumda olan varmı,inşalla yoktur diyesim var ama artık herkesin başında bu bela sanırım
ay canımm ben de dün gece uyurken farkettim bebek bir ara nasıl hareketlendiiii hiç bu kadar net hissetmemiştimçok çok güzel bir duygu bu...hafif gıdıklar gibi oluyor içimi. eşime de dedim bebek yerinde durmuyor diye...söyle ona annesinin canını acıtmasın ama diyo
ayva da cildi güzelleştirirmiş canım.
surat asacağım galiba bebeğim bile rahatsız oldu sinirimdeno zaman as suratını şekerim. rahat etmesinler, bir daha böyle emirvaki gelmesinler. yahu ayıptır ben bugüne kadar kimseye sana gelmek istiyorum demedim. görmek istediğim insanı hep davet ettim. çok bişide yapma. sofrayıda beraber kurup toplayın. o kadarını diyiver canım lütfen.
bizim topikte duymadım ben canım. sana çok geçmiş olsun. inşallah amiyosentez iyi çıkar. moralini yüksek tut.
gözün aydın. gerçekten çok güzel bir duygu. arada pıt pıtları hissediyorum bende.
arkadaşına geçmiş olsun. ikinci bebek olunca daha bir üzücü. inşallah tez zamanda hamile kalır unutur bu günleri. sende üzme kendini.
arkadaşlar canım çok sıkkın canım kankamın 7 haftalık bebeği öldü karnında. 2 gün önce beraber gitmiştik doktora kalp atışları azdı. doktor kanda bthcg baktı değer yükselmişti sevindik bugün tekrar bakalım demişti baktılar atış yok. kanda baktılar değer çok az artmış yarın kürtajla alıyorlar. ilk bebeği düşmüştü. bu ikinci bebeğiydi buda öldü. moralim çok bozuk. allah hepimizden korusun. bebeklerimize uzun ömürler versin.benden alsın bebeğime versin çok korktum.
gözün aydın. gerçekten çok güzel bir duygu. arada pıt pıtları hissediyorum bende..
Ayy Allah aşkına siz kim oluyorsunuz da kesin diyebiliyorsunuz? Tıp var burda, akıl mantık var. Tıp bile yanılabiliyorken nasıl yüzde doksan dokuz diyebilirsiniz ki! Hadi onu da geçtim,Rabbim ne emdrederse o olur. Burda gelmiş ahkam kesiyorsunuz yok senin ki %99 kız, ayy sen de çok zorlandım falan filan... Geçin bunları artık.
canım geçmiş oslun inşAllah doktorlar yanılmıştır ve bebeğin sağlıklıdır
canım çok üzüldüm geçmiş olsunAllah korusun bebeklerimizi de bizleride
canım dün sana sormuştum senin cinsiyet belliydi erkek demişti değil mi senin beklenne doğum tarihin benimkine yakında şaşırdım nasıl erkenden tahmin edebiliyr diye eminmiymiş doktorun :26:
canım %100 arkadaş açtı gösterdi resmen pipisini ilk erkek gibi dedi ama sonra %100
Canım 3lü ya da 4 lü önermediler mi?
Hemen neden amniyosentez?:26:
Başka bi dr a daha sor bence canım...
valla iki doktora birden gittim birisi 4 lü yü de yapalım öyle dedi ama aasıl güvendiğim dr 4lü 3lü hikaye diyo, bunların sadece biri yapılır karar verilir dedi..istanbuldayım yarın birde araştırma hastanesine gidicem....bir kızımda var ama hiç böyle bişey duymamıştım şimdiye kadar..
yerlisi canım ama bir tuhaf kadındır işte ne yapayım ben doğum yaptım ben iş yapamıyorum kalk kocanada bak bizede bak dedi lohusa yatağımda bile yatırmadı neler neler şimdide yüzüme bak diyorlar işte
canım %100 arkadaş açtı gösterdi resmen pipisini ilk erkek gibi dedi ama sonra %100
zaten kendi yatağıma yatırmadı canım güzel güzel süslediğim yatagıma yatamadım hevesim karnımda kaldı yaniAyyy canım Allah yardımcın olsun,okuyunca o kadar sinirlendim ki anlatamam yaa,kalkmasaydın lohusa yatağından naapardı ki,tavır yapamadın mı,çok mu cadı?
Gerçekten benim sinirlerim bozuldu,iyi sabırlıymışsın sen canım...
öncelikle merhaba. bu şekilde sert çıkmanı hamileliğine verdim. ben sadece tahminde bulunuyorum. yüzdelik veriyorum yanılma payı olarak.
%100 demedim dikkat edersen. yanılma paımı da bırakıyorum her zaman.
benim hesaplamamda tıbbi biraz. vücutla ilgili yorumluyorum.
yanılamaz mıyım yanılırım. rabbimin dediği olur elbet.
amacım burda ahkam kesmek değil.
bu tarz tahminler hamilelikte hep yapılır heyecan ve merak katar.
amaç heyecanla sizlerin sevincine ortak olmak.
burda kimseye zorla tahmin yapayım demedim. kızlar baktırmış isterseniz bende bakarım dedim. sağolsunlar baktırdılar.
tutar veya tutmaz benim dediğim doğrudur demiyorum.
hepsi bu. sen istemiyorsan baktırma.
bende kasım annesiyim heyecanınıza ortak olmak için geldim.
zaten kendi yatağıma yatırmadı canım güzel güzel süslediğim yatagıma yatamadım hevesim karnımda kaldı yani
kanepede yat dedi 2 kayınım var evde kayınbaba var nere yatacağım kanepede ondada kanepeyi açma ev zaten dar dedi
neler neler
ama eltilerin elinde şimdi taze gelin gibi yaşı 50 oldu bana iş yapamıyorum diyen kadın onların hizmetinde dönüyor etme bulma dünyası
insan bazı seyler basına gelince daha değişik gözle bakıyor sabır etmem dediği seyi yapıyor
bu dünyada hiçbişey imkansız değil ben neyi yapmam yasamam dediysem yaşadım çok pişman oldum ama yasadım ama üzülmüyorum o günkü sartlarda farkındalık düzeyimle ve sahip olduklarım itibariyle o kadarını yapabiliyordum
diye düşünüyorum
ha şimdi olsa onları yasamam çünkü 10 sene geçti artık aradan ve sahip olduklarım daha farklı şimdi be ses etmesem bile beni koruyan bir eşim ve iki tane altın topum var
hazımsızlık yapıyor, midemi bulandırıyor
ben de içemiyorum süt varsa yoksa ayran o da hazır olacak ev yapımını beğenmiyor bizimki. bu arada ben en son ilkokulda yediğim hamburgeri hafta sonunda yedim. hiç yemem oysaki tüm vücudumu ele geçirdi babası kılıklı..bir de az önce görev nedeniyle kızılaydaydım eyllemlerden tırstım gaz fln atarlar diye hemen geldim öğle arasının bitimini beklemeden
beddua etmiyorum güzelim ama ben intizar etmiyorum aklıma geldikçe saçlarım intizar ediyor onlaraCanım Allaha havale etmişsin artık onları... Hiç beddua etme. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Lohusa kadına böyle davranan, normalde kimbilir neler yapıyordur... Allah yardımcın olsun canım.
ben ev yapımı ayran içiyorum canım... zaten yoğurdu da evde yapıyor annem...o da kutu sütle değil tabiiki. ay canım ben de hiç çıkmadım dışarı biri ortalığı provake eder falan Allah korusun.
beddua etmiyorum güzelim ama ben intizar etmiyorum aklıma geldikçe saçlarım intizar ediyor onlara
neler neler yaptı neler neler dedi en sonunda eşim kov onu değilse gelip dövecem dedi annem demiyecem dedi
kızım ameliyat olduğunda geldi küçük kızım ne yüzle geldin sen babanne anneme ne kötü sözler söyledin dedi
ben beceremiyorum belki korunmayı ama beni koruyanlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?