2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

o zaman as suratını şekerim. rahat etmesinler, bir daha böyle emirvaki gelmesinler. yahu ayıptır ben bugüne kadar kimseye sana gelmek istiyorum demedim. görmek istediğim insanı hep davet ettim. çok bişide yapma. sofrayıda beraber kurup toplayın. o kadarını diyiver canım lütfen.

İkili test 147/ 1 çıktı ve amniyosentez önerildi aynı durumda olan varmı,inşalla yoktur diyesim var ama artık herkesin başında bu bela sanırım

bizim topikte duymadım ben canım. sana çok geçmiş olsun. inşallah amiyosentez iyi çıkar. moralini yüksek tut.

gözün aydın. gerçekten çok güzel bir duygu. arada pıt pıtları hissediyorum bende.

arkadaşına geçmiş olsun. ikinci bebek olunca daha bir üzücü. inşallah tez zamanda hamile kalır unutur bu günleri. sende üzme kendini.

İkili test 147/ 1 çıktı ve amniyosentez önerildi aynı durumda olan varmı,inşalla yoktur diyesim var ama artık herkesin başında bu bela sanırım

Canım 3lü ya da 4 lü önermediler mi?
Hemen neden amniyosentez?:26:

Başka bi dr a daha sor bence canım...

Aynen bende bu sabah öyle net hissettim,gıdıkladı velet..:)
Ayva gamze de yaparmış ya bende bi kaç kez yedim,tatlısını falan yedim.Bende ve ablamın oğlunda gamze var ayvaya borçluyuz bakalım bende deniyorum...

surat asacağım galiba bebeğim bile rahatsız oldu sinirimden
cumartesi beraberlermiş mangal yakmışlar hiç eşime ve bana haber veren olmadı ama pazartesi eşimi aramış kaynım abi evde yapılacak tamir işleri var gelsene diye

canım geçmiş oslun inşAllah doktorlar yanılmıştır ve bebeğin sağlıklıdır

canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah korusun bebeklerimizi de bizleride

canım dün sana sormuştum senin cinsiyet belliydi erkek demişti değil mi senin beklenne doğum tarihin benimkine yakında şaşırdım nasıl erkenden tahmin edebiliyr diye eminmiymiş doktorun :26:

öncelikle merhaba. bu şekilde sert çıkmanı hamileliğine verdim. ben sadece tahminde bulunuyorum. yüzdelik veriyorum yanılma payı olarak.
%100 demedim dikkat edersen. yanılma paımı da bırakıyorum her zaman.
benim hesaplamamda tıbbi biraz. vücutla ilgili yorumluyorum.
yanılamaz mıyım yanılırım. rabbimin dediği olur elbet.
amacım burda ahkam kesmek değil.
bu tarz tahminler hamilelikte hep yapılır heyecan ve merak katar.
amaç heyecanla sizlerin sevincine ortak olmak.
burda kimseye zorla tahmin yapayım demedim. kızlar baktırmış isterseniz bende bakarım dedim. sağolsunlar baktırdılar.
tutar veya tutmaz benim dediğim doğrudur demiyorum.
hepsi bu. sen istemiyorsan baktırma.
bende kasım annesiyim heyecanınıza ortak olmak için geldim.

canım %100 arkadaş açtı gösterdi resmen pipisini ilk erkek gibi dedi ama sonra %100

Ayyy canım Allah yardımcın olsun,okuyunca o kadar sinirlendim ki anlatamam yaa,kalkmasaydın lohusa yatağından naapardı ki,tavır yapamadın mı,çok mu cadı?

Gerçekten benim sinirlerim bozuldu,iyi sabırlıymışsın sen canım...

zaten kendi yatağıma yatırmadı canım güzel güzel süslediğim yatagıma yatamadım hevesim karnımda kaldı yani
kanepede yat dedi 2 kayınım var evde kayınbaba var nere yatacağım kanepede ondada kanepeyi açma ev zaten dar dedi
neler neler
ama eltilerin elinde şimdi taze gelin gibi yaşı 50 oldu bana iş yapamıyorum diyen kadın onların hizmetinde dönüyor etme bulma dünyası
insan bazı seyler basına gelince daha değişik gözle bakıyor sabır etmem dediği seyi yapıyor
bu dünyada hiçbişey imkansız değil ben neyi yapmam yasamam dediysem yaşadım çok pişman oldum ama yasadım ama üzülmüyorum o günkü sartlarda farkındalık düzeyimle ve sahip olduklarım itibariyle o kadarını yapabiliyordum
diye düşünüyorum
ha şimdi olsa onları yasamam çünkü 10 sene geçti artık aradan ve sahip olduklarım daha farklı şimdi be ses etmesem bile beni koruyan bir eşim ve iki tane altın topum var

lütfettiniz diyorum o zaman %1 yanılma payı bırakarak... Böyle bir tahmin olmaz. Eğer tahmin yapıcaksan ancak senin yapabileceğin tahmin %45 %55 arası olur daha da fazlası eksiği olmaz tatlım. Dün de okudum birine kız demişsin doktor erkek demiş, kızı olmuş falan diye... Söyler misin bu doktorun cahilliğini mi gösteriyor senin medyumluğunu mu yoksa tevafuk mu dersin?
Heyecana da böyle ortak olunmaz... Haa dersin ki "ben senin kızın olacağını düşünüyorum, sanki oğlun olacak gibi görünüyor...vs" eyvallah derim buna. Ama kalkıp ta bana %99 gibi bir tahmin(!) yaparsan kusura bakma ama sadace gülerim ben buna...

Canım Allaha havale etmişsin artık onları... Hiç beddua etme. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Lohusa kadına böyle davranan, normalde kimbilir neler yapıyordur... Allah yardımcın olsun canım.

hazımsızlık yapıyor, midemi bulandırıyor

ben de içemiyorum süt varsa yoksa ayran o da hazır olacak ev yapımını beğenmiyor bizimki. bu arada ben en son ilkokulda yediğim hamburgeri hafta sonunda yedim. hiç yemem oysaki tüm vücudumu ele geçirdi babası kılıklı..bir de az önce görev nedeniyle kızılaydaydım eyllemlerden tırstım gaz fln atarlar diye hemen geldim öğle arasının bitimini beklemeden

canım offf çok kötü yaaa. Rabbim sabır versin. Tüylerim diken diken oldu. İnşallah bu duyduğumuz son kötü haber olur.

ben ev yapımı ayran içiyorum canım... zaten yoğurdu da evde yapıyor annem...o da kutu sütle değil tabiiki. ay canım ben de hiç çıkmadım dışarı biri ortalığı provake eder falan Allah korusun.

Canım Allaha havale etmişsin artık onları... Hiç beddua etme. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Lohusa kadına böyle davranan, normalde kimbilir neler yapıyordur... Allah yardımcın olsun canım.
beddua etmiyorum güzelim ama ben intizar etmiyorum aklıma geldikçe saçlarım intizar ediyor onlara
neler neler yaptı neler neler dedi en sonunda eşim kov onu değilse gelip dövecem dedi annem demiyecem dedi
kızım ameliyat olduğunda geldi küçük kızım ne yüzle geldin sen babanne anneme ne kötü sözler söyledin dedi
ben beceremiyorum belki korunmayı ama beni koruyanlarım var

ben ev yapımı ayran içiyorum canım... zaten yoğurdu da evde yapıyor annem...o da kutu sütle değil tabiiki. ay canım ben de hiç çıkmadım dışarı biri ortalığı provake eder falan Allah korusun.

bende ev yapımı yoğurt ve ayrancıyım ohh mis gibi olsa da içsek ya:) canım çekti valla:)

Eşinden destek görmen en güzel yanı... O da susabilirdi ama seni koruyor her zaman... Bir de işin bu tarafını düşünmüyorsun elhamdülillah. Bak bu bebeğinde hazırla güzelce yatağını ve istediğin kadar yat canım. Artık onların istekleri doğrultusunda yaşamayacağım de. Uzak tut kendinen de ailenden de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…