2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım ben eşim için allaha hep şükrederim iyi ki sevmişim seni derim annenin yaptığı en iyi iş sensin derim
olmuyor esracım küçük kızda hazırladım yatağı yatamadım ilk doğumda sadece bebek ve sensin ama diğerlerinde bebek ve sen olsan bile kendini adadığın kişiler var
herşey zamanında derler ya sonra yasasan bile aynı hazzı alamıyorsun

benim kayınvalidemde birgün kızım canın ne ister diye sormaz senede 2 kez birarya geliyoruz siz pişirin ben yiyeyim der elalemde ne kayınvalideler var kıymetimi bilin diye bğırır cagırır kendinden kdının hiç haberi yok birgun canım mantı istedide rica ettim yapamaam dedi o kadar kırıldım ki şimdi buyuk oglu gelini için taaa izmirlere mantı yapıp yapıp gönderiyor ne eşim ne ben birşeyini görmedik

hakkımı helal etmiyorum yaptıgı okaddar sey var ki Rabbime havale ettim

o geline niye o kadar iyi davranıyor peki???

ayy sizde ne kaynanalar var yaa ben şükrediyim halime.. ben de çok ilgi gösteriyor diye sıkılıyodum :26::26::26:

aman en azından bebeğin kayınvalidenden uzakta büyücek şükret canım...

sıkma canım kendini güvendiği dağlara kar yağar elbeltte

Canım dediklerinde haklısın ama o arkadaşın tahmini % 45 olamaz, çünkü ya kız ya erkek olacak, başka şansı yok :) Yani sen ya da ben sallasak tutturma oranımız % 50 :) :) :) O arkadaşın tahmininde başarılı olma oranı bizimkiyle aynı, ne % 50'den az ne de fazla :) :) Bu arkadaşa bu kadar yüklenmek yerine tıbba inanmayan ya da tıpla bu tahminleri eşdeğer görenleri de biraz azarlasan, adalet adına :)Ama biliyorum ki kimisi de benim gibi sıkıntıdan uğraşıyor :) :)

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim :)

napıyonus yine kayınvalideleri mi çekiştiriyonuss
bu gün dertlendi topik sanırım,

işlerim yoğun pek bakamadım havada bir öyle bir böyle, kocişin diş eti iltihap yapmış öğlen arası dişçiye gittik bir süredir görmüyorduk adamı
ay onun eşide hamilemişş 7 aylık erkek olacakmışş

onuda sevmiyorda aman hasan uzulur uzulur idiye diye o geline nasıl sabrediyor anlatamam hiçbir iş hizmet yapmıyor gelinde ben saf giderim kahvaltısını hazırlar evini temizlerim ama her lafıda bana sokar hasan ogluda benim eşim neyi oluyor acabaaaa???

Allahım sonsuza kadar bzi hyrlısıyla aynı şehire düşürmesinnn inşAllahhhh nolur sizde amin diyin aminnn

benim suratıma diyorki iki oglanda beni dinlemedi gitti kafasına göre kız buldu ben kayserimden alsaydım böyle olmazdı gönlumce olurdu diyor terbiyesiz

bu sene gelecekler haziran sonu gibi inşAllah sinirlerim bozulmaz bu kez yolarım herhalde

canım %99 ne demek...? sana bebeğin cinsiyetine doktor %99 derse o kesin gibidir değil mi? yani bu tahminin çok ötesinde birşey...

Neyse tamam ben susuyorum.Sadece rahatsızlığımı belirtmek istedim o kadar.Niyetim kalp kırmak değil. İnanan inansın ama bu Gayretullaha dokunur onu da bilsin...

üfff neler neler yaşamışsın canım ya. çok üzüldüm. annemde çok çekmişti kayınvalideden çok anlatırdı bize. bende çok kinlenmiştim babaanneme halama. her fırsatta laf sokardım. senin küçük kız bana kendimi hatırlattı. çocukların gözü önünde olmasa keşke bunlar.

işte bütün bunları yaşayıp birde eşinden laf yiyen dayak yiyen var. çok şükür canım haline. valla maşallah diyim pırlanta gibi eşin var. hep mutlu olun inşallah.

bu ayrımcılık yok mu? anneler nasıl evlatları ayırıyor ya. Allahım sen bizi şaşırtma.

dün nasıl eğlenmiştik amaaaa

ya desene "anne neyi beğenmiyorsun, senin mutsuz eden ne?" diye...
aysun en baştan nasıl davranırsan sonuna kadar öyle gider... Biraz mesafeli ol... Şu dediklerinizin yarısını kayınvalidem bana yapsa öyle bir laf ederdim ki pişman ederdim... evlerine ayağımı atmazdım. Altta kalma canım, o söylüyorsa sen de susma... Çivi çiviyi söker. Ezdirme kendini.

Ayy Allahım ne kadar büyük bir günah işlediğinin farkına varamamış.Yazık..

Allah izin verirse inşallah bu doğumunda hiçbirşeyine karıştırma,eşinle birlik ol,diğer doğumlarında yaptıklarının acısını çıkar bence canım.
Sakın da düşünme,ilk doğumunmuş gibi yaşa herşeyi kısmet olursa inşallah..

Kesinlikle katılıyorum canım.

Bizler de söylemesi ayıp en iyi dr lara proflara gidiyoruz.Onlar bile bir çok şeye"kesin"demek istemezken,böyle tahminlerde bulunmanın yanlış olduğunu düşünüyorum..

Benim dr um kesin dedi ama ben yine de emin olamam,ne olur ne olmaz değil mi ama...:26:

eşimin abisi okumamış ama mesleği iyi benim eşimde tırnaklarıyla çabalamış turkiyenin en iyi universitesini kaznmış okumuş muhendis olmuş... Annesi hep hasanım okumadı sen okudun o okumadı onun hakkı cok sen okudun diyerek hep ona fazla verirken birşeyi bu lafı çok kullanıyor eşimde anne o da okusaydı ben mi engelledim der ama nafile kadınn bozuk plak gibi tekrarlar bu lafı..

Birde aa hasanım tek basına çalısıyor karısı seninki gibi çalısmıyor onlar bebeği var siz zenginsiniz der bize

bakıyorum okuyorum fırsat buldukça ama bir türlü yazamıyorum ya
kızımı uyuttum geldim...evi sabah temizlemiştim allahtan şimdilik oturuyorum akşama ne yemek yapsam derdindeyim...
yarın bizim 2li test sonucumuz çıkacak allah izin verirse...inşallah herşey iyidir kızlar dua edin heyecanlıyım valla...:18::18:
ayy kayınvalide görümce demeyin bana sinir oluyorum sinir..... artık 2 haftada bir gidiyoruz çok şükür ne ekersen onu biçersin diye bir söz var ya şuan o durumdayım sallamıyorum..neyseki kocamda gördü anladı yaptıklarını ettiklerini..şimdi rahatım çok şükür...önceden herşeyde oğullarını ararlardı yaptırılardı yaptıracaklarını şimdi kocacığım beni arayıp sorar yapim mi edim mi diye...ohhh canıma deysinnnn

dimi ama bu günde şenlensin topik beklemedeyim,

mounson şakacı arkadaşım nerde

haklısın canım da ben eşimi çok seviyorum ya onu neden arada bırakayım ki kavga etsem çok laf konu varda onun amacı zaten kavga edip oglunu doldurmak aklınca ama ben eşim için buna izin vermiyorum senede 1 ay göruyorum zaten ama 1 seneymiş gibi geliyor

canımı sıktılar paylaşıyorum canım geçen hafta doktor bana yat dediğinde hiç biri gelmedi şimdi hizmet ettirmeye geliyorlar akşam yemeğine bendeler
eşine geçmiş olsun canım

ben kızlara anlatmam canım psikolojilerini bozamam buna hakkım yok o onların babannesi her ne kadar sevmesede babnne sonuçta
son olan olayı kızların yanında yaptı ağza alınmayacak sözler söyledi bana unutmamış küçük kız söylemiş hemen
birde size anlattıklarımı bilseler yüzlerine bakmaz çocuklar

benim %99 dediğim kız ya erkek döneminde gördüğüm için hesaba göre tabiki. Sizin ve eşinizin doğum tarihi alıp hesaplıyorum.
Bazen eş ile birlikte aynı dönemde olunuyor bazen çok farklı. Biri kız dönemi başı biri erkek dönemi sonu vb.
Yüzdelikler sadece tahmin.
Geç yumurtlama olur hormonlar yavaş çalışır cinsiyet değişir.
Dr. Ultrasonda gördüğünü söylüyor.
Kordon gelir o an erkek görünür.
Burda kimseye ben %100 biliyorum ve çıkıyor demedim.
Genel olarak tuttu tahminlerim.
Rabbim sağlıklı bebekler versin hepinize. Sağlıkla büyütün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…