dimi amabu günde şenlensin topik beklemedeyim,
mounson şakacı arkadaşım nerde
ah bu hamileilk normalde canının asla istemediği şeyleri istetiyor insana
bakıyorum okuyorum fırsat buldukça ama bir türlü yazamıyorum ya
kızımı uyuttum geldim...evi sabah temizlemiştim allahtan şimdilik oturuyorum akşama ne yemek yapsam derdindeyim...
yarın bizim 2li test sonucumuz çıkacak allah izin verirse...inşallah herşey iyidir kızlar dua edin heyecanlıyım valla...:18::18:
ayy kayınvalide görümce demeyin banasinir oluyorum sinir..... artık 2 haftada bir gidiyoruz çok şükür ne ekersen onu biçersin diye bir söz var ya şuan o durumdayım sallamıyorum..neyseki kocamda gördü anladı yaptıklarını ettiklerini..şimdi rahatım çok şükür...önceden herşeyde oğullarını ararlardı yaptırılardı yaptıracaklarını şimdi kocacığım beni arayıp sorar yapim mi edim mi diye...ohhh canıma deysinnnn
haklısın canım da ben eşimi çok seviyorum ya onu neden arada bırakayım ki kavga etsem çok laf konu varda onun amacı zaten kavga edip oglunu doldurmak aklınca ama ben eşim için buna izin vermiyorum senede 1 ay göruyorum zaten ama 1 seneymiş gibi geliyor
şakacı arkadaşın kayınvalide muhabbetlerine daldı huzuru kaçtıhaziran sonu gibi bizdeler ne yapıcam ben ya gelmelerini hiç istemiyorum gelince birde rahat durmuyor ki tüm çekmeceleri heryeri karısıtıyor gıcık ediyor beniiii
canımı sıktılar paylaşıyorum canım geçen hafta doktor bana yat dediğinde hiç biri gelmedi şimdi hizmet ettirmeye geliyorlar akşam yemeğine bendeler
eşine geçmiş olsun canım
ben kızlara anlatmam canım psikolojilerini bozamam buna hakkım yok o onların babannesi her ne kadar sevmesede babnne sonuçta
son olan olayı kızların yanında yaptı ağza alınmayacak sözler söyledi bana unutmamış küçük kız söylemiş hemen
birde size anlattıklarımı bilseler yüzlerine bakmaz çocuklar
şakacı arkadaşın kayınvalide muhabbetlerine daldı huzuru kaçtıhaziran sonu gibi bizdeler ne yapıcam ben ya gelmelerini hiç istemiyorum gelince birde rahat durmuyor ki tüm çekmeceleri heryeri karısıtıyor gıcık ediyor beniiii
hoşgeldin canımm... ayy sen ipleri eline almışsın bileherkes ettiğini bulsun valla
anlıyorum seni ama gün gelir patlarsın, esra demişti dersin. en iyisi şimdiden mesafeli davranmak bana sorarsan...
onuda sevmiyorda aman hasan uzulur uzulur idiye diye o geline nasıl sabrediyor anlatamam hiçbir iş hizmet yapmıyor gelinde ben saf giderim kahvaltısını hazırlar evini temizlerim ama her lafıda bana sokar hasan ogluda benim eşim neyi oluyor acabaaaa???
Allahım sonsuza kadar bzi hyrlısıyla aynı şehire düşürmesinnn inşAllahhhh nolur sizde amin diyin aminnn
benim suratıma diyorki iki oglanda beni dinlemedi gitti kafasına göre kız buldu ben kayserimden alsaydım böyle olmazdı gönlumce olurdu diyor terbiyesiz
bu sene gelecekler haziran sonu gibi inşAllah sinirlerim bozulmaz bu kez yolarım herhalde
sağlıklı olsun bebeğim benim doğumum normal olsun ben yatmasamda olur canım ama aklımda içimde kalan seyler bazılarını yapacağım inşş
Ayy Allahım ne kadar büyük bir günah işlediğinin farkına varamamış.Yazık..
Allah izin verirse inşallah bu doğumunda hiçbirşeyine karıştırma,eşinle birlik ol,diğer doğumlarında yaptıklarının acısını çıkar bence canım.
Sakın da düşünme,ilk doğumunmuş gibi yaşa herşeyi kısmet olursa inşallah..
Kesinlikle katılıyorum canım.
Bizler de söylemesi ayıp en iyi dr lara proflara gidiyoruz.Onlar bile bir çok şeye"kesin"demek istemezken,böyle tahminlerde bulunmanın yanlış olduğunu düşünüyorum..
Benim dr um kesin dedi ama ben yine de emin olamam,ne olur ne olmaz değil mi ama...:26:
benim gibi sessin çıkmazsa eşin korusa bile sana karısmaya devam ederler canımbakıyorum okuyorum fırsat buldukça ama bir türlü yazamıyorum ya
kızımı uyuttum geldim...evi sabah temizlemiştim allahtan şimdilik oturuyorum akşama ne yemek yapsam derdindeyim...
yarın bizim 2li test sonucumuz çıkacak allah izin verirse...inşallah herşey iyidir kızlar dua edin heyecanlıyım valla...:18::18:
ayy kayınvalide görümce demeyin banasinir oluyorum sinir..... artık 2 haftada bir gidiyoruz çok şükür ne ekersen onu biçersin diye bir söz var ya şuan o durumdayım sallamıyorum..neyseki kocamda gördü anladı yaptıklarını ettiklerini..şimdi rahatım çok şükür...önceden herşeyde oğullarını ararlardı yaptırılardı yaptıracaklarını şimdi kocacığım beni arayıp sorar yapim mi edim mi diye...ohhh canıma deysinnnn
benim kayınvalidemde birgün kızım canın ne ister diye sormaz senede 2 kez birarya geliyoruz siz pişirin ben yiyeyim der elalemde ne kayınvalideler var kıymetimi bilin diye bğırır cagırır kendinden kdının hiç haberi yok birgun canım mantı istedide rica ettim yapamaam dedi o kadar kırıldım ki şimdi buyuk oglu gelini için taaa izmirlere mantı yapıp yapıp gönderiyor ne eşim ne ben birşeyini görmedik
hakkımı helal etmiyorum yaptıgı okaddar sey var ki Rabbime havale ettim
canım zzaten mesafeliyim çok konusmuyorum kendisiyle aramıyorumda eşim ararsa onlrı onlar konusmak isterse konusurum yoksa hiç konusmam...
evet birgun patlıcam orası kesin inşAllah yakın zamanda olur bu patlama
karıştırıyor mu :26::26::26: ne arıyosun anne desene
canım zzaten mesafeliyim çok konusmuyorum kendisiyle aramıyorumda eşim ararsa onlrı onlar konusmak isterse konusurum yoksa hiç konusmam...
evet birgun patlıcam orası kesin inşAllah yakın zamanda olur bu patlama
hiçç düzenliyorum diyor merak ediyor evim duzenlimi değil mi diye sanane dimi istersem şeyin içinde yasarımmm :2: ayy kendilerini okadar övuyorlar ki anlatamammmmm
kayınvalidem kayınpederim birilerine 100 tl borc para vermişler 2 kez getirmemiş adamlar bizde istemedik diye övduler durdurlar bende sinir olurum kibireeee bende dedimki " anne ne 100 lirası benim baabam kaç tane arkadasına 10 milyar para verdi adamlar getirmediler babam da olsa getirirlerdi diye vazgeçti" dedim
kayınvalidemin okadar zoruna gitti kiii ne dese begenirsiniz eller belindee " babana madalya mı taktılar verdideee " beynime kan sıcradı sinirlendiimm kalktımm mutfaga gittim agladımmm
Allahtan dileğim ne ediyorsa bulsun...
neyse konuyu değiştireyim barimmmm
benim kaynanada karıstırır kızların odası benim yatak odam misafir odam hepsini gezer kışın kayınbaba ameliyat oldu gel bende kal dedim yakıstıramadım diğer eltiler necisin demedilerkarıştırıyor mu :26::26::26: ne arıyosun anne desene
şu kayınvalideler neden hep sorun yahuuu benim ayrı sizinki ayrı hepsi aynı ahahahahahahhahaha. işin kötüsü bende kayınvalide olacak gelinimde benden nefret edecekmiiiiiii
kızım ayrı dünyalardalar benimki dediki bebek sana benzerse sevmemmmm bak şimdi resmim var orda ben çirkinmiyim ne şimdi bu laf
benim kaynanada karıstırır kızların odası benim yatak odam misafir odam hepsini gezer kışın kayınbaba ameliyat oldu gel bende kal dedim yakıstıramadım diğer eltiler necisin demediler
kızı okula götürdüm eve geldim anahtar var ya sessiz girdim kaynanam yatak odamda beni görünce rengi nasıl attı ama ne zamn geldin diyor ben diyemedim ama bu odada ne işin var diye
eşimin abisi okumamış ama mesleği iyi benim eşimde tırnaklarıyla çabalamış turkiyenin en iyi universitesini kaznmış okumuş muhendis olmuş... Annesi hep hasanım okumadı sen okudun o okumadı onun hakkı cok sen okudun diyerek hep ona fazla verirken birşeyi bu lafı çok kullanıyor eşimde anne o da okusaydı ben mi engelledim der ama nafile kadınn bozuk plak gibi tekrarlar bu lafı..
Birde aa hasanım tek basına çalısıyor karısı seninki gibi çalısmıyor onlar bebeği var siz zenginsiniz der bize
canımı sıktılar paylaşıyorum canım geçen hafta doktor bana yat dediğinde hiç biri gelmedi şimdi hizmet ettirmeye geliyorlar akşam yemeğine bendeler
eşine geçmiş olsun canım
ben kızlara anlatmam canım psikolojilerini bozamam buna hakkım yok o onların babannesi her ne kadar sevmesede babnne sonuçta
son olan olayı kızların yanında yaptı ağza alınmayacak sözler söyledi bana unutmamış küçük kız söylemiş hemen
birde size anlattıklarımı bilseler yüzlerine bakmaz çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?