2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dimi ama bu günde şenlensin topik beklemedeyim,

mounson şakacı arkadaşım nerde

şakacı arkadaşın kayınvalide muhabbetlerine daldı huzuru kaçtı haziran sonu gibi bizdeler ne yapıcam ben ya gelmelerini hiç istemiyorum gelince birde rahat durmuyor ki tüm çekmeceleri heryeri karısıtıyor gıcık ediyor beniiii

hoşgeldin canımm... ayy sen ipleri eline almışsın bile herkes ettiğini bulsun valla

anlıyorum seni ama gün gelir patlarsın, esra demişti dersin. en iyisi şimdiden mesafeli davranmak bana sorarsan...

karıştırıyor mu :26::26::26: ne arıyosun anne desene

ayy böyle olunca zor, zindan ederlerse hayatı, ne ekerlerse onu biçerler,,
sen sıkma canısnı
sağol cnm

dertlendiniz zor tabiii öyle şeyler yapıyorlar cevap ver gitsin :) şakayla karışık ben herşeyi sölüyom, karıştırmasın söyle

cısttttttt de

hoşgeldin canımm... ayy sen ipleri eline almışsın bile herkes ettiğini bulsun valla

anlıyorum seni ama gün gelir patlarsın, esra demişti dersin. en iyisi şimdiden mesafeli davranmak bana sorarsan...

canım zzaten mesafeliyim çok konusmuyorum kendisiyle aramıyorumda eşim ararsa onlrı onlar konusmak isterse konusurum yoksa hiç konusmam...

evet birgun patlıcam orası kesin inşAllah yakın zamanda olur bu patlama

Ayy Allahım ne ister bu kaynanalar gelinlerinden ya,çok şükür bi sorunum yok kaynanmla ama aşırı alınganlığı var değilim diyo ama öyle..

Bi de övülmeye bayılır,ay ben hamileyken halı silkelerdim,merdivenleri 2 şer 2 şer çıkardım vsayy bende anlatsam roman olur kızlar bu övünmeleri ki ben nefret ederim övünmekten.
Allahtan fazla sallamıyoruz da geçiştiriyoruz..

Bu akşam kaynım askerden geliyo ailece parti gibi bişey yapıcaz döktürmüştür yine bana şöyle desinler bana böyle desinler diye
Bende bi tiramisu yapıp götüreceğim...Rica etti kıyamadım kaynanatörüme.Çok iyidir çok severim ama bi anı bi anına uymaz bazen çok canayakın bazen 5 karış surat anlayamıyorum valla...O yüzden pek takmıyorum bende rahatım yani...

sağlıklı olsun bebeğim benim doğumum normal olsun ben yatmasamda olur canım ama aklımda içimde kalan seyler bazılarını yapacağım inşş
en öenmlisi rabbim ağız tadı versin inşş sağlık versin inşşş

benim gibi sessin çıkmazsa eşin korusa bile sana karısmaya devam ederler canım

benım kayınvaldem de arzu canın bısey ısterde soylemezsen hakkımı helal etmem dedı bana evlerıne gıttıgımde de bi iş yaptırmaz sen calsııyosun yoruluyosun dıye saolsun dogumumda bıle o vardı yanımda ama anne gıbı olmuyor tabı ınsan kötü bıle olsa annesını arıyor ama annemınde saglıgı elverıslı deıl ıste

canım zzaten mesafeliyim çok konusmuyorum kendisiyle aramıyorumda eşim ararsa onlrı onlar konusmak isterse konusurum yoksa hiç konusmam...

Hadi seni biraz konu dışına çıkarıyım... Senin eşin angel sound's almıştı diymi ? Kullandınmı?

hiçç düzenliyorum diyor merak ediyor evim duzenlimi değil mi diye sanane dimi istersem şeyin içinde yasarımmm :2: ayy kendilerini okadar övuyorlar ki anlatamammmmm

kayınvalidem kayınpederim birilerine 100 tl borc para vermişler 2 kez getirmemiş adamlar bizde istemedik diye övduler durdurlar bende sinir olurum kibireeee bende dedimki " anne ne 100 lirası benim baabam kaç tane arkadasına 10 milyar para verdi adamlar getirmediler babam da olsa getirirlerdi diye vazgeçti" dedim

kayınvalidemin okadar zoruna gitti kiii ne dese begenirsiniz eller belindee " babana madalya mı taktılar verdideee " beynime kan sıcradı sinirlendiimm kalktımm mutfaga gittim agladımmm

Allahtan dileğim ne ediyorsa bulsun...

neyse konuyu değiştireyim barimmmm

şuan aynen bende öyleyim... valla böylesi daha iyi...ararlarsa biliyorlar numaramı arasınlar yoksa ben aramam...ama onlara asla laf ettirecek bir şey yapmam koz vermem ellerine..her bayram giderim el öperiz..oraya gittiğimizde konuşurlarsa sohbet ederlerse ederim yoksa ağzımı açmam...zaten kızımla ilgileniyorum vakit geçiyor orda.. allah kocalarımız başımızdan eksik etmesin bizleri anlayan,ilgili,seven sayan eş bulmak çok zor bu devirde..çok şükür şanslıyız hepimiz

şu kayınvalideler neden hep sorun yahuuu benim ayrı sizinki ayrı hepsi aynı ahahahahahahhahaha. işin kötüsü bende kayınvalide olacak gelinimde benden nefret edecekmiiiiiii

kızım ayrı dünyalardalar benimki dediki bebek sana benzerse sevmemmmm bak şimdi resmim var orda ben çirkinmiyim ne şimdi bu laf

benim kaynanada karıstırır kızların odası benim yatak odam misafir odam hepsini gezer kışın kayınbaba ameliyat oldu gel bende kal dedim yakıstıramadım diğer eltiler necisin demediler
kızı okula götürdüm eve geldim anahtar var ya sessiz girdim kaynanam yatak odamda beni görünce rengi nasıl attı ama ne zamn geldin diyor ben diyemedim ama bu odada ne işin var diye

Son düzenleme:
şu kayınvalideler neden hep sorun yahuuu benim ayrı sizinki ayrı hepsi aynı ahahahahahahhahaha. işin kötüsü bende kayınvalide olacak gelinimde benden nefret edecekmiiiiiii

canım evlat ayırmazsan seversen oglunun biricik eşi olarak görur arada da olsa hediye alır guzel söz söylersen neden kötü olasın ki

ama benim kayınvalidem kpederim gibi mobilya alınırken biz begenicezz diye mobilyacılarda kavgaya tutusursan sevilmezsin tabi

kızım ayrı dünyalardalar benimki dediki bebek sana benzerse sevmemmmm bak şimdi resmim var orda ben çirkinmiyim ne şimdi bu laf

ohaaa kendi suratına baksın oo

benimkide ilk torun baska sizin cocugunuz olursa sevmem dedi herkesin içinde bende bebeğimizi Allah nasip ederse dogarsa kucağına alırsa neden seviyorsun dicem

kayınvalideDAŞız senle canımmm

anladım canım. benimde biraz maruz kaldığım bir durum. her işimi kendim hallettiğim hiçbirşeye ihtiyacım yokmuş gibi algılanıyor.

tahmin ettim senin anlatmadığını, ondan öyle açık açık yazdım. ben küçükken annem beni hiç anlamazdı bende o yüzden büyükler büyük olarak doğar sanırdım. çocuk aklı işte :)

hayatbanagüzel canım hoşgeldin. geçmiş olsun eşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…