canım evlat ayırmazsan seversen oglunun biricik eşi olarak görur arada da olsa hediye alır guzel söz söylersen neden kötü olasın ki
ama benim kayınvalidem kpederim gibi mobilya alınırken biz begenicezz diye mobilyacılarda kavgaya tutusursan sevilmezsin tabi
kayınvalideDAŞız senle canımmm
anladım canım. benimde biraz maruz kaldığım bir durum. her işimi kendim hallettiğim hiçbirşeye ihtiyacım yokmuş gibi algılanıyor.
tahmin ettim senin anlatmadığını, ondan öyle açık açık yazdım. ben küçükken annem beni hiç anlamazdı bende o yüzden büyükler büyük olarak doğar sanırdım. çocuk aklı işte :)
hayatbanagüzel canım hoşgeldin. geçmiş olsun eşine.
Moonsuunnnnn Beni duyuyormusun ???
Angel Sounds'u kullandınmı tatlım sen ?
angel sounds ne tatlım ya :26:
Anaa ben yanlışmı hatırladım... Hamilelik beni fena unutkan yaptı yaptı pardon tatlım yaa... Hani anneler gününde kocan sana hediye almamışmıydı angel sounds (ev doopler'i bebeğin kalbini dinlemek için) ??
aynen şekerim :13:
kayınvalideDAŞız senle canımmm
yaşananlar göz önünde olmamalı canım hele hele çocuklardan uzak olmalı eş kavgasıda buna dahilanladım canım. benimde biraz maruz kaldığım bir durum. her işimi kendim hallettiğim hiçbirşeye ihtiyacım yokmuş gibi algılanıyor.
tahmin ettim senin anlatmadığını, ondan öyle açık açık yazdım. ben küçükken annem beni hiç anlamazdı bende o yüzden büyükler büyük olarak doğar sanırdım. çocuk aklı işte :)
hayatbanagüzel canım hoşgeldin. geçmiş olsun eşine.
biizm kayınpeder hiç danışmadı bile ne eşime ne bana bu sen eşim hepsini iade etti babasına yeni aldık çöpleri kalmasın bende diyor oğlu eşya diye almış diyorbeni mobilyacıya bile götürmediler anne oğul aldılar tüm mobilyaları allah var ama kocam güzel begenmiş bende beğendim.
kocasininsultaniydi o cihaz hediye gelen arkadaşAnaa ben yanlışmı hatırladım... Hamilelik beni fena unutkan yaptı yaptı pardon tatlım yaa... Hani anneler gününde kocan sana hediye almamışmıydı angel sounds (ev doopler'i bebeğin kalbini dinlemek için) ??
o ben değildim tatlım sanırım merveomerdi yanılmıyorsambebegın kalp atıslarını dinlemek için se bence alma canım ya oyle cihazlara maruz tutma bebişi
kızım ayrı dünyalardalar benimki dediki bebek sana benzerse sevmemmmm bak şimdi resmim var orda ben çirkinmiyim ne şimdi bu laf
Moonsuunnnnn Beni duyuyormusun ???
Angel Sounds'u kullandınmı tatlım sen ?
hoşbulduk canım, çok sağol Antibiyotik kullanması gerekiyormuş inş. geçicek
bence çok hoş kaçırma canım :)
kocasininsultaniydi o cihaz hediye gelen arkadaş
yok kız ölüyor olsalar bile o işten vazgeçmez erkeklercanım valla bu konuyu açmış olmak istemem ama eşin bu akşam dinlense iyi olur. ağrısı azmasın :)))
ayyy bu ne biçim laf ya. insanları çirkin güzel diye ayırmak kimin haddine. tövbe yarabbim. ama şekerim sen çirkinsin diye değil seni sevmediğinden demiş. inşallah yavrun sana benzer :))
şekerim o hediyeyi kocasınınsultanı arkadaşım aldı. ben hatırlıyorum. zaten onu kolluyorum soracam bende. eşimde almak istiyor.
güzel canım. icw de harika şeyler var.
canım valla bu konuyu açmış olmak istemem ama eşin bu akşam dinlense iyi olur. ağrısı azmasın :)))
benim eski hafızama gör bu hafızam çok kötü önce daha çok seyi hatırlardım bu bebek benide unutkan etti anacımmmEvet tatlım olabilir.. Ya siz nasıl hatırlıyosunuz bunları ben çok unutkan oldum yaa :18::18:
Dün bir arkadaşa iyi bir doktor buldum (aylardır arıyorduk) onu bile söylemeyi unuttum düşünün o dereceyim
ya araştırdım ben zararlarıyla ilgili 2 kalem pille çalışıyor frekanslarıda çok düşük olduğu için doktor kullanabilirsiniz demişti. ebebek mağazasında 49 tl'ye inmişti almış eşim, dün akşam dinledim bebeğin kalbinin sesini, kendi yuvarlanma sesini hareketlerini bile duydum.. Sonrada korktum çok sessiz bir ortamdı
Ben sen diye hatırladığım için sana da sorayım dedim
Tabi hergün her dakika kullanmak zararlı olabilir haftada bir ordamı acaba diye bakabilirim ancak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?