canım %99 ne demek...? sana bebeğin cinsiyetine doktor %99 derse o kesin gibidir değil mi? yani bu tahminin çok ötesinde birşey...
Neyse tamam ben susuyorum.Sadece rahatsızlığımı belirtmek istedim o kadar.Niyetim kalp kırmak değil. İnanan inansın ama bu Gayretullaha dokunur onu da bilsin...
Dediğim gibi sadece % 50 diyebilir, tabii ki % 99 diyemez. Yeri geliyor doktor bile % 99 diyemiyor. Benim demek istediğim toplum olarak hepimizin hurafelere zaafı var :) Bozma sinirini, değmez:)
ayyy bu ne biçim laf ya. insanları çirkin güzel diye ayırmak kimin haddine. tövbe yarabbim. ama şekerim sen çirkinsin diye değil seni sevmediğinden demiş. inşallah yavrun sana benzer :))
şekerim o hediyeyi kocasınınsultanı arkadaşım aldı. ben hatırlıyorum. zaten onu kolluyorum soracam bende. eşimde almak istiyor.
güzel canım. icw de harika şeyler var.
canım valla bu konuyu açmış olmak istemem ama eşin bu akşam dinlense iyi olur. ağrısı azmasın :)))
ayyy bu ne biçim laf ya. insanları çirkin güzel diye ayırmak kimin haddine. tövbe yarabbim. ama şekerim sen çirkinsin diye değil seni sevmediğinden demiş. inşallah yavrun sana benzer :))
şekerim o hediyeyi kocasınınsultanı arkadaşım aldı. ben hatırlıyorum. zaten onu kolluyorum soracam bende. eşimde almak istiyor.
güzel canım. icw de harika şeyler var.
canım valla bu konuyu açmış olmak istemem ama eşin bu akşam dinlense iyi olur. ağrısı azmasın :)))
ağrının yön değiştirme teorisi diyosunnnnn
benim koca akşam ölü gibi geldide ne olduuuuuyeşil ışık yanınca hemen canlanıyorlar değil mi tatlım
haydi bakalım moonsun bugun senden iyi haberler bekliyorum
ağrının yön değiştirme teorisi diyosunnnnn
benim koca akşam ölü gibi geldide ne olduuuuuyeşil ışık yanınca hemen canlanıyorlar değil mi tatlım
haydi bakalım moonsun bugun senden iyi haberler bekliyorum