Benim eşim almış bende dün akşam kullandım. Ama kullanmadan önce çok sorup soruşturdum. Güzel bir cihaz tehlikeli gebelikler de özellikle doktorda öneriyormuş.. Bebeğin kalp atışı zayıf olan annelerde
bencede yoncamik sana çeker inşAllah yavrunnn
ağrısı artmasın mı unutur yaaa başka şeylere konsantre olur
ay bende akşama kocişi sıkıştırayımaklıma düşürdünüz şimdi
valla kayınvalidem benle ilgili neyde büyük konuştuysa tersi oldu. şimdi benim kopyam çıkacak kapak olacak hadi sevmesin bakimmm benimde işime gelir.
ağrının yön değiştirme teorisi diyosunnnnn
benim koca akşam ölü gibi geldide ne olduuuuuyeşil ışık yanınca hemen canlanıyorlar değil mi tatlım
haydi bakalım moonsun bugun senden iyi haberler bekliyorum
kızzzz alet deme cihaz de barim alet diyince insanın aklına töbe töbe espiriler geliyor
ya araştırdım ben zararlarıyla ilgili 2 kalem pille çalışıyor frekanslarıda çok düşük olduğu için doktor kullanabilirsiniz demişti. ebebek mağazasında 49 tl'ye inmişti almış eşim, dün akşam dinledim bebeğin kalbinin sesini, kendi yuvarlanma sesini hareketlerini bile duydum.. Sonrada korktum çok sessiz bir ortamdı
Ben sen diye hatırladığım için sana da sorayım dedim
Tabi hergün her dakika kullanmak zararlı olabilir haftada bir ordamı acaba diye bakabilirim ancak :)
Benim eşim almış bende dün akşam kullandım. Ama kullanmadan önce çok sorup soruşturdum. Güzel bir cihaz tehlikeli gebelikler de özellikle doktorda öneriyormuş.. Bebeğin kalp atışı zayıf olan annelerde
hehedoğru diyorsunn
düğünlerde giymek için çok güzel bu yaa altına pembe topuklu ayakkabı ile
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - INK
Eki Görüntüle 425998
Aşk bitti
Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti
Aşk bitti
İçimden sanki bir şeyler kopup gitti
Aşk hiç biter mi
Hiç bir şey olmamış gibi
Boşlukta kaybolup gider mi
Aşk hiç biter mi
Kalır adımızla
Bir sokak duvarında
Bir ağaç kabuğunda
Bir takvim kenarında
Kalır bir çiçekte
Bir defter arasında
Bir tırnak yarasında
Bir dolmuş sırasında
Kalır bir odada
Bir yastık oyasında
Bir mum ışığında
Bir yer yatağında
Aşk hiç biter mi
Kalır dilimizde
Yinelenen bir şarkıda
Bir okul çıkışında
Bir çocuk bakışında
Kalır bir kitapta
Bir masal perisinde
Bir hasta odasında
Bir gece yarısında
Kalır bir durakta
Yırtık bir afişte
Buruk bir gülüşte
Dağılmış yürüyüşte
Aşk hiç biter mi
Kalır bir sokakta
Bir genel telefonda
Bir soru yanıtında
Bir komşu suratında
Kalır bir pazarda
Bir kahve kokusunda
Bir tavşan niyetinde
Bir çorap fiyatında
Kalır bir yosunda
Bir deniz kıyısında
Bir martı kanadında
Bir vapur bacasında
Aşk hiç biter mi
BAYILIYORUMMM BU ŞARKIYAAAAAA
1 saat çalıştım o arada döktürmüşsünüz vallahiii.. bırakın kayınvalideleri yaaa, herkes ettiğini bulur
ayy ben de istedim şimdiiii amaaaa... haftasonu e bebek mağazasından bakyıım bi.
ahh aysun ayyy senin kocan hiiç yaşlanmıcakkk
inşallah sana benzesin... bırak sevmesinler, uzak olmaları sevmemeleri daha iyidir bence...
ayy kocamı özledim ben yaaaaa :2::2::2::2:
aysun bu gece ceza sahasındaki paslaşmalardan fazlasını bekliyoruz senden
ayy sen ne fenasınnn hihohooooo alet deyince ne geliyomuş aklına bakıyım? benim aklıma bişey gelmiyor
hadi ya o kadar net güzel duyuluyor yani. doktora sorayımda bende alayım. sağol canım.
üfff çok güzelmiş. ama ben 2 tane düğün için giyilecek tarzda elbise aldım bile. artık almak istemiyorum( aklıma sokmayın.
ezginin günlüğüüüüüüüüü tabiki ben de ne oldu diyorum ilk dizeden sonra anladım
eşinde sana uygundur moonsun kesin benle eşimi çok benzetirlerben aşk yuvamızı canlı diri heyecanlı tutmaya çalısıyorum yaşlanırsa kendi bilir
seni gidi seni ne geliyormuşş muşşşş
hoşgeldin canım çok efkarlıydık canım sabahtan yeni konu değişti senin sansına öyle denk geliyor demk kikızçelllleeerrben geldııımm valla ıkı gundur yazamıyrm nasılsınız bakalım nezaman grsem hep aynı konulara denk gelıyrm valla hormonlarınız tavan yaptı bu aralar heee durdurun kendınızı bebıslerı fazla durtmeyın ıcerde ya havada ne kotu ıyıce sıkıldım ben vala hıc sevmem kapalı havaları
hadi ya o kadar net güzel duyuluyor yani. doktora sorayımda bende alayım. sağol canım.
üfff çok güzelmiş. ama ben 2 tane düğün için giyilecek tarzda elbise aldım bile. artık almak istemiyorum( aklıma sokmayın.
bayanlar akşam yemeği menümü açıklıyorum sizlereeeee
karışık kızartma,patlıcan oturtması,bulgur pilavı ,mercimek çorbası,salata ve şekerpare
yeter değil mi
eltilere kaynanayı getirmeyin diye tembihledim şimdi çekemem onu dedim
bayanlar akşam yemeği menümü açıklıyorum sizlereeeee
karışık kızartma,patlıcan oturtması,bulgur pilavı ,mercimek çorbası,salata ve şekerpare
yeter değil mi
eltilere kaynanayı getirmeyin diye tembihledim şimdi çekemem onu dedim
hoşgeldin canım çok efkarlıydık canım sabahtan yeni konu değişti senin sansına öyle denk geliyor demk ki
Bence çok çeşit olmuş kızartmayı çıkar tatlım hem ayakta yorulma
üç aileyiz ama kalabalık olunca patlıcanı yemek de yapabilirim kızartmanın içinde köftede var canımkuzum karışık kızartma varken, oturtmaya gerek yok. ikiside kızartmaz türevi boşver bence. karışık kızartmanın içinde köfte yoksa köfte de ilave et tamamdır:)
erkek kardeşinin fikride çok orjinall doğrusuu esrammmay canım ben normalde bile çok zorlanıyorum... her sene mutlaka bi iki kez bayılıyorumtutamam heralde...
ayy erkek kardeşim diyo ki "abla ben de oruç tutmıcam, malum dayı oluyorum ilk kez, kaldıramayabilirim ,bana da caiz"
wayyy beleşçii elticik...
esram çok fenasın kızzzz ben niye düşünemedim kiiii
bulemsum senin eltiler benimki gibi desene beleşçiiiiiibizimkide kayınvalidemlere götürdüğüm zeytinlerin üstüne yattı ben bu zeytinlere bylırım anne bize ver diye diye okuz
ayy ne güzell maşallahhh oğluşunaaaSelam şekerim.Bebiş bugün hareket etti ayy o kadar hoşuma gitti ki,nerdeyse 2-3 hafta önce en son bi seyirmişti.Bu sabah ta babacığıyla tel.de konuşurken birden güçlü bi şekilde seyirdi bu sefer
"Anne yemeeeeeek"demek istedi herhalde
Prensesini yesinler senin,doyur iyice anneciği prensesini bol bol yoğurt ye bebişlerin cildini güzelleştiriyormuş...
kızzzz alet deme cihaz de barim alet diyince insanın aklına töbe töbe espiriler geliyor
ben doğum yapacağım küçük kız okula başlıyacak okul 1 bina yanımdaydı ama yeni düzenle uzağa tasınıyor ilkokul bu yüzden doğum yaptıkdan sonra daha vahim durumda olacağım ben kosusturmaca ile gececek ömrümhosbulduk cnm evet bana denk gelıyr valla aman efkarlanmayın dogumdan sonra acısını cıkarırsınız ya :))bu arad aksamkı menun super daha ne olsun afıyet bal seker olsun hepınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?