2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
1 saat çalıştım o arada döktürmüşsünüz vallahiii.. bırakın kayınvalideleri yaaa, herkes ettiğini bulur

ayy ben de istedim şimdiiii amaaaa... haftasonu e bebek mağazasından bakyıım bi.

bencede yoncamik sana çeker inşAllah yavrunnn

ağrısı artmasın mı unutur yaaa başka şeylere konsantre olur

ay bende akşama kocişi sıkıştırayım aklıma düşürdünüz şimdi

ahh aysun ayyy senin kocan hiiç yaşlanmıcakkk

valla kayınvalidem benle ilgili neyde büyük konuştuysa tersi oldu. şimdi benim kopyam çıkacak kapak olacak hadi sevmesin bakimmm benimde işime gelir.

inşallah sana benzesin... bırak sevmesinler, uzak olmaları sevmemeleri daha iyidir bence...

ayy kocamı özledim ben yaaaaa :2::2::2::2:
aysun bu gece ceza sahasındaki paslaşmalardan fazlasını bekliyoruz senden

kızzzz alet deme cihaz de barim alet diyince insanın aklına töbe töbe espiriler geliyor

ayy sen ne fenasınnn hihohooooo alet deyince ne geliyomuş aklına bakıyım? benim aklıma bişey gelmiyor

hadi ya o kadar net güzel duyuluyor yani. doktora sorayımda bende alayım. sağol canım.

hehe doğru diyorsunn

düğünlerde giymek için çok güzel bu yaa altına pembe topuklu ayakkabı ile
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - INK

Eki Görüntüle 425998

üfff çok güzelmiş. ama ben 2 tane düğün için giyilecek tarzda elbise aldım bile. artık almak istemiyorum ( aklıma sokmayın.

Aşk bitti

Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti
Aşk bitti
İçimden sanki bir şeyler kopup gitti
Aşk hiç biter mi
Hiç bir şey olmamış gibi
Boşlukta kaybolup gider mi
Aşk hiç biter mi
Kalır adımızla
Bir sokak duvarında
Bir ağaç kabuğunda
Bir takvim kenarında
Kalır bir çiçekte
Bir defter arasında
Bir tırnak yarasında
Bir dolmuş sırasında
Kalır bir odada
Bir yastık oyasında
Bir mum ışığında
Bir yer yatağında

Aşk hiç biter mi
Kalır dilimizde
Yinelenen bir şarkıda
Bir okul çıkışında
Bir çocuk bakışında
Kalır bir kitapta
Bir masal perisinde
Bir hasta odasında
Bir gece yarısında
Kalır bir durakta
Yırtık bir afişte
Buruk bir gülüşte
Dağılmış yürüyüşte
Aşk hiç biter mi
Kalır bir sokakta
Bir genel telefonda
Bir soru yanıtında
Bir komşu suratında
Kalır bir pazarda
Bir kahve kokusunda
Bir tavşan niyetinde
Bir çorap fiyatında
Kalır bir yosunda
Bir deniz kıyısında
Bir martı kanadında
Bir vapur bacasında
Aşk hiç biter mi

BAYILIYORUMMM BU ŞARKIYAAAAAA

ezginin günlüğüüüüüüüüü tabiki ben de ne oldu diyorum ilk dizeden sonra anladım

ben aşk yuvamızı canlı diri heyecanlı tutmaya çalısıyorum yaşlanırsa kendi bilir

seni gidi seni ne geliyormuşş muşşşş

ay evet cnm yaa benim almam lazım bakalım bu haftasonu gezeceğim :)

ezginin günlüğüüüüüüüüü tabiki ben de ne oldu diyorum ilk dizeden sonra anladım

evettttttttttt bebişimle dinliyoruz teyzesiiii baştan bitti gibi başlasa da biter mi diyor

ben aşk yuvamızı canlı diri heyecanlı tutmaya çalısıyorum yaşlanırsa kendi bilir

seni gidi seni ne geliyormuşş muşşşş
eşinde sana uygundur moonsun kesin benle eşimi çok benzetirler
geçen eşim annemi güldürüyor durmadan sonra şivrilik paketlerinden söz açıldı
paketin birinde 80 adet varmış eşim 120 likden istiyormuş bende dedim ki öbüürnden olsun neden dedi dedim ki 80+80 =160 allah neler yaratmış da ondan eşimde dedi seni yaratmış bana vermiş yetmezmi
kardeşim diyor anne bunlar yaşlanmazlar valla ikiiside kırık bunların diye

kızçelllleeerr ben geldııımm valla ıkı gundur yazamıyrm nasılsınız bakalım nezaman grsem hep aynı konulara denk gelıyrm valla hormonlarınız tavan yaptı bu aralar heee durdurun kendınızı bebıslerı fazla durtmeyın ıcerde ya havada ne kotu ıyıce sıkıldım ben vala hıc sevmem kapalı havaları

bayanlar akşam yemeği menümü açıklıyorum sizlereeeee
karışık kızartma,patlıcan oturtması,bulgur pilavı ,mercimek çorbası,salata ve şekerpare
yeter değil mi
eltilere kaynanayı getirmeyin diye tembihledim şimdi çekemem onu dedim

Son düzenleme:
hoşgeldin canım çok efkarlıydık canım sabahtan yeni konu değişti senin sansına öyle denk geliyor demk ki

milonaaa, annesininbirtanesiii işlerin altındamı kaldınız sesizniz soluğunuz çıkmıyor nedennnnn:95:

Bence çok çeşit olmuş kızartmayı çıkar tatlım hem ayakta yorulma

kuzum karışık kızartma varken, oturtmaya gerek yok. ikiside kızartmaz türevi boşver bence. karışık kızartmanın içinde köfte yoksa köfte de ilave et tamamdır:)

hoşgeldin canım çok efkarlıydık canım sabahtan yeni konu değişti senin sansına öyle denk geliyor demk ki

hosbulduk cnm evet bana denk gelıyr valla aman efkarlanmayın dogumdan sonra acısını cıkarırsınız ya :))bu arad aksamkı menun super daha ne olsun afıyet bal seker olsun hepınıze

Bence çok çeşit olmuş kızartmayı çıkar tatlım hem ayakta yorulma

kuzum karışık kızartma varken, oturtmaya gerek yok. ikiside kızartmaz türevi boşver bence. karışık kızartmanın içinde köfte yoksa köfte de ilave et tamamdır:)
üç aileyiz ama kalabalık olunca patlıcanı yemek de yapabilirim kızartmanın içinde köftede var canım
evhamım ben aç kalınır diye korkarım baska ne yapsam ki gözüme bunlar bile az geliyor valla
eltiler beni neden bu kadar çok seviyor sanıyorsunuz :82:

erkek kardeşinin fikride çok orjinall doğrusuu esrammm

bende tutmayacağım..günler uzun..sıcaklara denk geliyor...hemde Rabbim bize bu kolaylığı sunmuş...yavrularımızın rızkınaa mani olamayız...emzirirken bile tutmayabiliriz o da evladın hakkı çünkü..
wayyy beleşçii elticik...

ayy ne güzell maşallahhh oğluşunaaa hemen doyursaydınn annesi paşayıı kıyamam onaa
sütü, yogurdu, peyniri hiç ihmal etmiyoruzz teyzesii

kızzzz alet deme cihaz de barim alet diyince insanın aklına töbe töbe espiriler geliyor

kız bizim aklımızaaa hiç başkaa bişeyy gelmiyor...kız aysunn ne fenasınn sen..senin aklınn buara hep fanfinifonfondaaaa delüüü kız senii...

kızcelerım kacıyrummm yan komsuya gecıyrmm bennn optum hepınızı ve kuzucuklarınızı ıyı muhabbetler hepınıze

hosbulduk cnm evet bana denk gelıyr valla aman efkarlanmayın dogumdan sonra acısını cıkarırsınız ya :))bu arad aksamkı menun super daha ne olsun afıyet bal seker olsun hepınıze
ben doğum yapacağım küçük kız okula başlıyacak okul 1 bina yanımdaydı ama yeni düzenle uzağa tasınıyor ilkokul bu yüzden doğum yaptıkdan sonra daha vahim durumda olacağım ben kosusturmaca ile gececek ömrüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…