günaydın güzel bayanlar, inşallah herkes iyidir.
Ben dün akşam kötüledim. mide bulantısından yemek yiyemedim. hatta yorgunluktan yemek yapamadım, yürüyüşe çıkamadım. 9 da uyudum. sabahta kötüydüm. hatta folik asidimi bile almayı unuttum.şimdi bişiler yemeye çalışıyorum
günaydın güzel anneler, bu sabah yine kasık ağrım oldu ama kısa süreli oluyor. Mide bulantım hala yok iyimi kötümü bilmiyorum? Sizler nasılsınız?
günaydın güzel anneler, bu sabah yine kasık ağrım oldu ama kısa süreli oluyor. mide bulantım hala yok iyimi kötümü bilmiyorum? sizler nasılsınız?
kızlar bunu buldum
bebek.com: Gebeler için önerilmeyen besinler nelerdir?
Zehra C. Akören:
• Katkı maddeleri içeren gıdalar
• Dondurulmuş yiyecekler
• Açıkta satılan gıdalar
• Açık süt-peynir ve çiğ etlerden yapılmış gıdalar
• Koyu çay, kahve, kakao. Son araştırmalar özellikle kahvenin erken doğum riski oluşturduğu yönündedir.
• Bitki çayları: Doktorunuz ve diyetisyeninize danışmadan tüketilmesi önerilmemektedir. Çayların içeriğindeki bazı etken maddeler sizi olumsuz etkileyebilir.
• Tuz: Vücutta aşırı tuz tüketimi ödem oluşmasına yani şişliğe neden olacağından böbrekleriniz zarar görüp sizi hastalandırabilir.
• Gazlı içecek ve meşrubatlar: Boş enerji kaynağı olup;annenin gereksiz kilo almasına neden olurlar.
• İyi yıkanmamış sebze ve meyveler: Üzerlerinde kalabilecek kimyasal atıklar, bakterilerden dolayı zarar verebilirler
• İyi pişmemiş etler: Gıda Zehirlenmesine neden olabilir.
• Maydanoz: Fazla maydanoz tüketimi erken doğumu tetikleyebilir.
ben tüp bebekle hamile kaldım,daha ilk hafta hergün 4-5 adet limon yedim,ben bile inanamadım :))) ondan sonra kan testimle hamile olduğumu öğrendik...normalde tatlısız yapamayan ben hamilelikten beri hiç tatlı istemiyorum :))) ve şimdiden herkes bana oğlun olacak diyor :)))
canım ben de senin gibiyim ama söylediklerin kızı gösteriyor. bir laf var biliyorsun. ye ekşiyi al ayşeyi, ye tatlıyı al saplıyı... :)
canım ben de senin gibiyim ama söylediklerin kızı gösteriyor. bir laf var biliyorsun. ye ekşiyi al ayşeyi, ye tatlıyı al saplıyı... :)
kızım o atlıyı değil mi? anam ilk defa duydum.
günaydın arkadaşlar ve meleklerimiz nasılsınız bugün bende bugün biraz daha iyi kalktım yani dün gece 3 geceye oranla daaha rahat uyudum sayılır sadece sabahları uyandığımda boğazım şiş kalkıyorum çok canım yanıyor birşeyler yediğimde düzelio böle yani sizlerde neler var neler yok
benim de kasık ağrılarım çok oldu. forumu açan arkadaş çok dikkat etmem gerektiğini sürekli yatmam gerektiğini söyledi. düşük tehlikesi olabilirmiş. onu dinledim bi kaç gün hep yattım.geçti çok şükür. sen de dinlen sürekli. ayakta fazla kalma.
Bende hiç limon yediğimi bilmem tuzlayarak ama bende yiyorum tuzlayıp tuzlayıp
normalde tuzlucu ve ekşiciyimdir zaten. fakat çoğu kişi hamileliğin ilk zamanlarında ekşi yediğini söylüyor neden bilmem.
birde aslında hamilelikte değil hamilelikten önce yenilen ekşi bebeğin cinsiyetini belirlemede yardımcı oluyormuş. onunla ilgilide bir yazı okumuştum paylaşırım bulursam :)
ama halk dilinde öle denir demii bakalım Ayşe mi olcak Saplı mıherkes merakla bebişinin cinsiyetini bekliyor :))
ben yatmıyorum ama, iş yerinde sürekli oturuyorum arada ayaklarımı uzatıyorum. benim adet zamanımda da olurdu bu tür ağrılar. inşallah geçer ama arasıra kısa aralıklarla oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?