2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yazılarını okumaya çalışıyorum canım dualarım seninle korunmamakla iyi yapıyorsun zaten rahim hazır değilse olmuyor,bu son kayıp olur inaşallah. dualarım seninle.

bir arkadaşa hcg değerinin yüksek olması erkek bebektir demişsin .doktor benim beta hcg için 2 kat yükselmesi gerekiyor demişti. benimki 3 kat yükselmişti. acaba benimkidemi erkek?

Son düzenleme:
canım ya bi beni eklemedin bak kırılmaya başladım ha.ben izmirden.25 yaşındayım.8 şubat satım.beklenen doğum 14 kasım .kilom 66 ok.

canim ya cok tskler insallah becerebilirim:)))

Kizlar ne kadar hizli ilerliyosunuz yaaa hepsini okuyamadigim icin uzgunum aramiza yeni katilanlar olmus hepiniz hosgeldinizz. Bu arada ay she arkadasimizin bebegini kaybettigini bile yeni duydum ve cok uzuldum ama 2 cocugu daha var sanirim dimi?

olabiliyor kizlarrr

kizimdaa deli gibi tursu yemistimm hamileligim bile belli deildii
bunda canim acayippp tatli istiyorr cikolata falan bide peynirrrrrr

Benim de deli gibi peynir istiyor canım yaa..2-3 haftada biten peynir kutusu 4 günde bitti kendime inanamıyorum ben...

canım silik cıkar ama yine de bi öncekine göre koyu olmalı.

karından bakılınca sadece bi hafta geriden görülüyomuş senin ki geç oluşan bi gebelikse vajinalde olsa sadece kese gözükmüş olabilir sıkma canını.

Ben de sırf ben şiştim sanmıştım bebek 6+4 bugün kalp sesini duydum yemek normalden az yiyorum ama şişiyorum anlamadım gitti

o bende de vardı günde üç bardak süt içiyodum doktor fazla yeme şimdi (bebek daha kandan besleniyomuş) hatta kilo ver deyince kestim yürüyüşe başladım şişkinlik gitti. bi de kırmızı mercimek ve karnıbahar dokundu bana çok.

ah canım ben hamile oldugumu bilmeden 2 hafa öncesi çiğ köfte yedim ki asla yemezdim pişmiş eti bile zor yiyorum aslında ama nası oldu bilmiyorum yedim bikere. inş bişey olmamıştır. bi sonraki gidişimde bakcaklar sanırım kandan. acaba toksoplazma insan vücudunda ne kadar yaşıyo ilk zamanlar geçse bile bebeğe geçme ihtimali cok düşükmüş. çok korkuyorum aslında. sigara konusuna kesinlikle katılıyorum zayıf oluyorlar hatta büyüdükce yaşıtlarına göre daha küçük gösteriyolar 4-5 çocukta şahit oldum ben buna.

arkadaşlar benim gibi yen,i katılan arkadaşlarada kulak verin lütfen.verinki topikte paylaşım çoğalsın tek başına yazıp konuşmak komik oluyor:)
neyse bende bugün sağlık ocağına gittim şu rutin testler hariç .sizide bilgilendireyim önceden devlet hastenesine sevk edilip yapılan hemen hemen bütün testler sağlık ocağında yeni yapılandırmaya yapılmaya başlamış.sadece idrar testi yapmıyorlar okadar..onuda çarşamba yaptırcam aksilik olmazsa eğer.ama doktorun hemşiresi beni biraz işkillendirdi.benim bhgc sonucum 186 çıkmıştı baktı sonuca dedi doktora gittinmi gittim dedim yerini gördü ama henüz oluşmamış testleri yaptır haftaya gel dedi dedim.sen şimdi burdaki doktora söyleyim sana bir tane daha bhcg yapalım dedi.bildirimde yapmamış sağlık bakanlığına hamileliğimi kesinleşsin öyle yapıcam dedi.ne anlama geldi ben anlamadım şimd.kafam gündüzdür çok karışık.eğer hamile değilsem niye bhcg 186 çıktı yada neden hala regl olmadım .canımda sıkıldı sıkılmadı değil.bi fikri olan varmı.çokmu düşük bhcg ???*

Günaydın akrep anneleriii :)
Ben bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Peynir zeytin domates portakal suyu ve kepekli ekmekten oluşan bir kahvaltı yapıyorum şuan işyerinde :) Bazılarında bulantılar bir iki gün sürmüş sadece. İnşallah benimki de öyledir de bitmiştir, yoksa hamileliğin keyfini çıkaramıcam :)

iyi akşamlarr..bakıyorum genelde keyifler iyi maşşallah:))
ben yarına randevu aldım..pek bi heyecenlıyım..keseyi görmeye gitcem..inş. sorun yoktur..:)

inş cnm yoktur da bişi merak ettim ne kadarlıksın keseyi görmye gidiyorsun ben cumartesi gittim göremedim 4.haftanın içnde olmadı maalesef.dr vajinal ultrasonla bakmak istemedi

günaydın arkadaşlar ve meleklerimiz nasılsınız bugün bende bugün biraz daha iyi kalktım yani dün gece 3 geceye oranla daaha rahat uyudum sayılır sadece sabahları uyandığımda boğazım şiş kalkıyorum çok canım yanıyor birşeyler yediğimde düzelio böle yani sizlerde neler var neler yok

günaydınn valla bende maydanoz,peynir,tahin-pekmez,domates,salatalıkla kahvaltı yapmaya çalışıorum ama senin gibi şanslı değilim portakal suyu içemiyorum herşeyi geçtim bi keseyi bi bebişi görseydim daha da ii olacaktım ama inş hayırlısıyla oda olacak

biz çokk şükür iyiyiz tatlım :)

aaaa maydonoza hayırrr !!! maydonoz yeme tatalım. yani bi iki daldan fazla yeme.Allah korusun.

biz çokk şükür iyiyiz tatlım :)

aaaa maydonoza hayırrr !!! maydonoz yeme tatalım. yani bi iki daldan fazla yeme.Allah korusun.

maydanoz naparki anlamadım peynir domatesle birllikte yendiği takdirde maydonuz vücuda demiri daha çok depoladığını biliyorum ben gebeyken yenmesi gerekn yeşilliklerden bi tanesi

günaydın kasım anneleri :) bir süredir yazamıyorum, hem yoğunluktan hemde olumsuz şeyler etkiliyordu beni ondan,
biz ve miniş bebğim çok iyiyiz. en son kontrole gittiğimde 7,9 mm deydik biraz daha büyümüşüzdür :) kalp atışlarıda pıt pıt yavrumun. gelişimini güzel sağlıyor.
artık noktanın yanındaki uzunluğu görülüyor. bunun dışında her sabah sabah bulantım var ama dr hormonlarının normal çalıştığını gösterir dedi. Bişiler yiyorum sık yiyorum az az yemeye çalışıyorum. çok yediğim zaman muhakkak çıkarıyorum.

maşallaah canımm.çok güzel bi duygu gerçekten.sana da sormak istiyorum merak ettim keseyi ve bebişini ne zamanlıkken gördün acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…