ya evet deli gibi oturmaktan oluyor diyorum çünkü hafta sonları evde böyle bir şey yaşamıyorum
biz şu an 6+4 üz canım, keseyi gördük çok şükür, bu arada almanyada yaşıyorum ben burda biraz farklı işliyor galiba hala tam anlamadım bende
canım çok sağol gerçekten çok kafaya takıyorum malesef ama akışına bırakıcam artık
Hayırlı haberlerle geliceksin inşallah canım
hadi bakalım hayırlı haberlerle döneceksin inşallah canımm,
en geç ben göreceğim galiba kalp atışlarını ve inşallah görürüz tabi Allahın izniyle
banada eşim soruyor hep ne hissediyorsun diye bişey hissetmiyorum dediğimde şaşırıyor cimcikler gibi hamilesin sen farkındasın dimi diyor ya ben unutuyorum bide bazen hamile olduğumu
annem erkek diyor gözlerim çok parlıyormuşta
ben nedense hep kızım diye seviyorum
Rabbim sağlıklı sıhhatlı evlat versinde kız olmuş erkek olmuş hiç önemli değil
canım Alıntı ile cevapla butonun yanında tırnaklar var cevaplamak istediğin her yazıda ona tıklarsan cevaplama panelinde hepsi arka arkaya çıkar
Hoşbulduk :) teşekkür ederim sercun. allah hepimizinkini sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
sende hoşgeldin canım....
kızlar 6+2 de kalp atışı duyan oldu mu?.....
teşekkürler canım, bana 15 gün sonra gel dedi.ultrsaon kağıdında kesenin boyutu yazıyo sanırım verdimi sana usg görüntüsünü
olabiliyor kizlarrr
kizimdaa deli gibi tursu yemistimm hamileligim bile belli deildii
bunda canim acayippp tatli istiyorr cikolata falan bide peynirrrrrr
sizlere bişey sorucam
son hamilelik testimi geçtiğimiz hafta perşembe 15inde yaptım yani adetim geçeli 5. gündü halen ikinci çizgi silikti ne zaman koyularşır bu ikinci çizgi koyulaşsada içim rahat etse
doktor randevum 31inde o zaman zaten ortaya çıkacakda daha onada çok var sizin bilgiliz varmı kaçıncı günlerde tam anlamıyla koyu iki çizgi çıkıyor acaba?
kızlar bu ultrason takpleinde ilk önce sonra bebiş görülüyor değilmi ....sunun için sordum ben 5+5 de vajinal ultrasonda baktı dr kese yi gördü büyüklüğü güzel dedi ama bebişi göremedi bende korkmaya basladım 5+5 de vajınALDEN bebişi görür diye bekliyordum...b hcg artşlarımdan güzel oldugunu söyledi 4+1 de 65 4+4 de 300 5+2 de 1632 y di b cg
Ben de sırf ben şiştim sanmıştım bebek 6+4 bugün kalp sesini duydum yemek normalden az yiyorum ama şişiyorum anlamadım gitti
bir de genelde yemek konusu yazılmış..kızımın dr.unun ilk görüşmemizde dedikleri hep kulağımdadır..sizinle de paylaşmak isterim:
konserve,ton balığı,hazır ve dondurulmuş gıdalar,çiğ et ürünleri,çiğ köfte,salam,sosis,sucuk kesinlikle yenilmeyecek.
saç boyası ve kına uygulanmayacak..
bunların haricinde normal hayatına devam et demişti bana..
öyle kızartmalarla falan bebişlere bişeycik olmaz merak etmeyin..sadece kilo almak istemiyorsanız dikkat etmeniz gerekiyor..
ben yemek yemezsem rahatsızlığım yok ama yemekten sonra midem çok kötü hazımsızlık çekiyorum..maden suyu çok iyi geliyor..hem çok faydalı olduğundan bol bol içiyorum ben de...
sigara içen yoktur umarım aramızda bu arada aklıma gelmişken yazayım..
okuldan arkadaş yeni doğum yaptı..9 ay boyunca da azalttığını söylese de sigara içmeye devam etti!!! düşük kilolu doğdu bebeği..bilmiyorum belki etkisi olmamıştır ama ben hep sigara yüzünden olduğunu düşünüyorum
iyi akşamlarr..bakıyorum genelde keyifler iyi maşşallah:))
ben yarına randevu aldım..pek bi heyecenlıyım..keseyi görmeye gitcem..inş. sorun yoktur..:)
evet bende aynı şeyi düşündüm geçenlerde canımm:) herşeyi bahçemizden koparıp yiycezz, efil efil hamile kıyafetleri giycez inşallahhhohhh bide dondurma yeriz akşam eşlerimizlee yürüyüşş yaparkennn
Günaydın akrep anneleriii :)
Ben bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Peynir zeytin domates portakal suyu ve kepekli ekmekten oluşan bir kahvaltı yapıyorum şuan işyerinde :) Bazılarında bulantılar bir iki gün sürmüş sadece. İnşallah benimki de öyledir de bitmiştir, yoksa hamileliğin keyfini çıkaramıcam :)
günaydın arkadaşlar ve meleklerimiz nasılsınız bugün bende bugün biraz daha iyi kalktım yani dün gece 3 geceye oranla daaha rahat uyudum sayılır sadece sabahları uyandığımda boğazım şiş kalkıyorum çok canım yanıyor birşeyler yediğimde düzelio böle yani sizlerde neler var neler yok
günaydınn valla bende maydanoz,peynir,tahin-pekmez,domates,salatalıkla kahvaltı yapmaya çalışıorum ama senin gibi şanslı değilim portakal suyu içemiyorumherşeyi geçtim bi keseyi bi bebişi görseydim daha da ii olacaktım ama inş hayırlısıyla oda olacak
biz çokk şükür iyiyiz tatlım :)
aaaa maydonoza hayırrr !!!maydonoz yeme tatalım. yani bi iki daldan fazla yeme.Allah korusun.
günaydın kasım anneleri :) bir süredir yazamıyorum, hem yoğunluktan hemde olumsuz şeyler etkiliyordu beni ondan,
biz ve miniş bebğim çok iyiyiz. en son kontrole gittiğimde 7,9 mm deydik biraz daha büyümüşüzdür :) kalp atışlarıda pıt pıt yavrumun. gelişimini güzel sağlıyor.
artık noktanın yanındaki uzunluğu görülüyor. bunun dışında her sabah sabah bulantım varama dr hormonlarının normal çalıştığını gösterir dedi. Bişiler yiyorum sık yiyorum az az yemeye çalışıyorum. çok yediğim zaman muhakkak çıkarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?