2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

beysal senin nasıl oldu cnm, gördün mü bebişini yada kalp atışını ?

günaydınlar herkese...bakıyorum hepimizin keyfi yerinde maşallah.Rabbim tüm günlerimizi böyle yaşatsın.az önce bende kahvaltımı yaptım.şükür bulantım yok.yalnız bişi dicem ben gitgide şişiyorum ya.benim gibi özellikle karın bölgesi şişen varmı şimdiden böyleyse gebelik ilerleyince topaç gibi olucam

sağol cnm evet, keseyi ilk dr gittiğimde görmüştük, 5+1 di sanırım, bebişi 6+1 de gördüm canım,
doktorum artık 1 ay sonra gelmemi söyledi.

ben en son 15/02 de regl oldum 10/03 de regl olmam gerekti olmadı 11/03 de adeti 1 gün geçe beta hcg kan testi yaptırdım 222 idi.bu cumartesi dr.a gittik baktı ama kese göremedi sonra kan tsti istedi benden bakalım ilerleme nasıl dedi 2761 olmuş güzel dedi vajinadan baksaydık görürdük keseyi dedi bakaım inş bu cumartesi görürürzz çok merak ediyorumm..

beysal senin nasıl oldu cnm, gördün mü bebişini yada kalp atışını ?

yok canım cumartesi günü gidicem daha gitmedim merakla bekliyorum rabbim sağ salim kavuştursun duyayım göreyim bebişimide rahatlıyım inşallah :)

ben de dün akşam bi baktım alt karnım şişmiş biraz olamaz daha şişmemeli ama başka bişişkinliktir die düşünüyorum :)

günaydın cnm aminnn :) tatlım benimde öle oluyor ama o karın zaman zaman iniyor bence hamilelikte gaz oluşuyor diğer topiklerdeki kızlardan da aynı şeyi duydum. hatta bir tanesi fotosunu çekmiştim şaşırmıştım benimde hep şiş bir karnım var, ama bebek zaten çok minikken karına kaymıyor. ilk zamanlar rahimde aşşağılarda duruyor ya, büyüdükçe yukarı doğru yerleşecek. birde o karın bazen iniyor :)

çok küçükken gittiğin için görememiş olabilir keseler ve bebişler bir kaç günde bir boy atıyor :) ben 6+1 ken gittiğimde kesen,n boyu çok büyümüştü. o yüzden sıkıntı yapma tatlım inş. görürsün rahatlarsın. birde kişiden kişiye gelişimlerine göre değişebiliyormuş.

inş.canım...bu arada nerdensin.

inşallah iner yoksa sinirim iyice bozulacak.pantolonlarım 3 haftada dar gelmeye başladı.eşim dalga geçiyor kaç tane bebek var orda diye

maydanoz naparki anlamadım peynir domatesle birllikte yendiği takdirde maydonuz vücuda demiri daha çok depoladığını biliyorum ben gebeyken yenmesi gerekn yeşilliklerden bi tanesi

maydonozun vücudu temizleme özelliği var. Doktorum fazla abartmadan ye dedi bana. BEn salatalara koyuyorum sadece. Onun dışında yemiyorum.

evet yaa bugün herkes pozitif başladı güne :) benim anlamadığım şu: hamilelikte normal yesekte mi kila alıcaz? yoksa fazla yersek mi alıcaz ???

bende şuanda tatlıyı hiç istemiyorum ekşi benimde vazgeçilmezimm:

inşallah hayırlısıyla duyarsın canım..

günnaydın kızlarrrrr:
umarınm güzel bi gün olur...
az önce biraz açma yedim arkadaşım almış ayyy şuanda miydem yanmakla meşkul :..
engüzeli maden suyu bende tavsiye ediyorum..
çünkü hazımsızlık bendede var..
ve göbek şişliği şimdiden göbeyim 3 4 aylık gibi ilerleyen dönemlerde ne olacak çok merak ediyorum..

inş.canım...bu arada nerdensin.

Çanakkaleliyim canım, bu arada 18 mart zafer bayramımız çok güzel geçti. herkesi 18 martta Çanakkalemize beklerim.

inşallah iner yoksa sinirim iyice bozulacak.pantolonlarım 3 haftada dar gelmeye başladı.eşim dalga geçiyor kaç tane bebek var orda diye

sorma cnm ya siyah kadifemi giymekten bıktım valla, zaten hamilelik öncesi 1-2 kilo almıştım, şimdi yazın gelmesini bekliyorum üfül üfül giycem elbiseyi gidicem :)

onu ben de meraK ediyorum ya, araştırıcam, kilo almak istemiyorum :)

Son düzenleme:

korktum şimdi yaa acaba biş olurmu bende 2 sabahtır yiyorum bişi olur mu acaba?

günaydın güzel bayanlar, inşallah herkes iyidir.

Ben dün akşam kötüledim. mide bulantısından yemek yiyemedim. hatta yorgunluktan yemek yapamadım, yürüyüşe çıkamadım. 9 da uyudum. sabahta kötüydüm. hatta folik asidimi bile almayı unuttum. şimdi bişiler yemeye çalışıyorum

günaydın bende akşam kötüydüm yani miydem ekşime yapıyo resmen..

bu arada kızlar herşeyin olduğu gibi tabikide maydonozunda fazlası zarar özellikle ilk aylarda fazla tüketilmemesi gerektiğini biliyorum bende..
ama tam sebebini hatırlamıyorum şimdi..
bu arada kilodan kaçış yok malesef ister istemez alıcaz ama önemli olan fazla almamak..

onu ben de meraK ediyorum ya, araştırıcam, kilo almak istemiyorum :)

ben deee ben deeee :2: :2:

korktum şimdi yaa acaba biş olurmu bende 2 sabahtır yiyorum bişi olur mu acaba?

bundan sonra dikkat et tatlım. doktorum çay, kahve, kekik, grayfurt, maydonoz dedi. aklıma bunlar geliyo şuan.

oyy canım. ben de haftasonu kötyüdüm. sıcak çorba içsen yumuşatır mideni . rahatlatır sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…