maşallaah canımm.çok güzel bi duygu gerçekten.sana da sormak istiyorum merak ettim keseyi ve bebişini ne zamanlıkken gördün acaba
günaydın arkadaşlar ve meleklerimiz nasılsınız bugün bende bugün biraz daha iyi kalktım yani dün gece 3 geceye oranla daaha rahat uyudum sayılır sadece sabahları uyandığımda boğazım şiş kalkıyorum çok canım yanıyor birşeyler yediğimde düzelio böle yani sizlerde neler var neler yok
sağol cnm evet, keseyi ilk dr gittiğimde görmüştük, 5+1 di sanırım, bebişi 6+1 de gördüm canım,
doktorum artık 1 ay sonra gelmemi söyledi.
beysal senin nasıl oldu cnm, gördün mü bebişini yada kalp atışını ?
günaydınlar herkese...bakıyorum hepimizin keyfi yerinde maşallah.Rabbim tüm günlerimizi böyle yaşatsın.az önce bende kahvaltımı yaptım.şükür bulantım yok.yalnız bişi dicem ben gitgide şişiyorum ya.benim gibi özellikle karın bölgesi şişen varmışimdiden böyleyse gebelik ilerleyince topaç gibi olucam
günaydınlar herkese...bakıyorum hepimizin keyfi yerinde maşallah.Rabbim tüm günlerimizi böyle yaşatsın.az önce bende kahvaltımı yaptım.şükür bulantım yok.yalnız bişi dicem ben gitgide şişiyorum ya.benim gibi özellikle karın bölgesi şişen varmışimdiden böyleyse gebelik ilerleyince topaç gibi olucam
ben en son 15/02 de regl oldum 10/03 de regl olmam gerekti olmadı 11/03 de adeti 1 gün geçe beta hcg kan testi yaptırdım 222 idi.bu cumartesi dr.a gittik baktı ama kese göremedi sonra kan tsti istedi benden bakalım ilerleme nasıl dedi 2761 olmuş güzel dedi vajinadan baksaydık görürdük keseyi dedi bakaım inş bu cumartesi görürürzz çok merak ediyorumm..
günaydın cnm aminnn :) tatlım benimde öle oluyor ama o karın zaman zaman iniyor bence hamilelikte gaz oluşuyor diğer topiklerdeki kızlardan da aynı şeyi duydum. hatta bir tanesi fotosunu çekmiştim şaşırmıştım benimde hep şiş bir karnım var, ama bebek zaten çok minikken karına kaymıyor. ilk zamanlar rahimde aşşağılarda duruyor ya, büyüdükçe yukarı doğru yerleşecek. birde o karın bazen iniyor :)
çok küçükken gittiğin için görememiş olabilir keseler ve bebişler bir kaç günde bir boy atıyor :) ben 6+1 ken gittiğimde kesen,n boyu çok büyümüştü. o yüzden sıkıntı yapma tatlım inş. görürsün rahatlarsın. birde kişiden kişiye gelişimlerine göre değişebiliyormuş.
günaydın cnm aminnn :) tatlım benimde öle oluyor ama o karın zaman zaman iniyor bence hamilelikte gaz oluşuyor diğer topiklerdeki kızlardan da aynı şeyi duydum. hatta bir tanesi fotosunu çekmiştim şaşırmıştım benimde hep şiş bir karnım var, ama bebek zaten çok minikken karına kaymıyor. ilk zamanlar rahimde aşşağılarda duruyor ya, büyüdükçe yukarı doğru yerleşecek. birde o karın bazen iniyor :)
çok küçükken gittiğin için görememiş olabilir keseler ve bebişler bir kaç günde bir boy atıyor :) ben 6+1 ken gittiğimde kesen,n boyu çok büyümüştü. o yüzden sıkıntı yapma tatlım inş. görürsün rahatlarsın. birde kişiden kişiye gelişimlerine göre değişebiliyormuş.
yok canım cumartesi günü gidicem daha gitmedim merakla bekliyorum rabbim sağ salim kavuştursun duyayım göreyim bebişimide rahatlıyım inşallah :)
bu arada tatlım benim gittiğim dr kalp atışını duyamayız dedi ancak görebiliriz dedi, 3 aydan sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi. erkenden duymak için ultrasonda bir uygulama varmış ve onu 3 aydan öncekilere tavsiye etmiyorum dedi. bize gösterdi pıt pıt diye atıyordu hızlı hızlı:)
maydanoz naparki anlamadım peynir domatesle birllikte yendiği takdirde maydonuz vücuda demiri daha çok depoladığını biliyorum ben gebeyken yenmesi gerekn yeşilliklerden bi tanesi
ben tüp bebekle hamile kaldım,daha ilk hafta hergün 4-5 adet limon yedim,ben bile inanamadım :))) ondan sonra kan testimle hamile olduğumu öğrendik...normalde tatlısız yapamayan ben hamilelikten beri hiç tatlı istemiyorum :))) ve şimdiden herkes bana oğlun olacak diyor :)))
kızlar herkese merhaba,
çalıştığım için iş yerinden ok fazla nete giremiyorum.
yazılarınızdan anlaşılıyor sanırım topiğimizde çok fazla çalışan var yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama çok hızlı gittiğiniziçin yetişemiyorum
neyse faydalı bilgileir alıyorum ama.
benim 1 hafta sonra kontrolüm kalp atışlarını bebeğimin çok merak ediyorum
çünkü bundan önceki bebeğimi kalp atışları yüzünden kaybettim
ayrıca acayip bir ekşi yeme isteği var bende
arada birde hafif kasık ağrısı okadar,
birde progestan verdi doktorum sabah akşam 100 mg.
bu arada yaz hayalleri çok güzel inşallah Rabbim nasip etsin.
öpüyorum hepinizi
inş.canım...bu arada nerdensin.
inşallah iner yoksa sinirim iyice bozulacak.pantolonlarım 3 haftada dar gelmeye başladı.eşim dalga geçiyor kaç tane bebek var orda diye
maydonozun vücudu temizleme özelliği var. Doktorum fazla abartmadan ye dedi bana. BEn salatalara koyuyorum sadece. Onun dışında yemiyorum.
bende salatalara katıyordum fazlasının zarar olduğunu ilk defa duydum dikkat edeyim bari.
evet yaa bugün herkes pozitif başladı güne :) benim anlamadığım şu: hamilelikte normal yesekte mi kila alıcaz? yoksa fazla yersek mi alıcaz ???
maydonozun vücudu temizleme özelliği var. Doktorum fazla abartmadan ye dedi bana. BEn salatalara koyuyorum sadece. Onun dışında yemiyorum.
evet yaa bugün herkes pozitif başladı güne :) benim anlamadığım şu: hamilelikte normal yesekte mi kila alıcaz? yoksa fazla yersek mi alıcaz ???
yok canım cumartesi günü gidicem daha gitmedim merakla bekliyorum rabbim sağ salim kavuştursun duyayım göreyim bebişimide rahatlıyım inşallah :)
bu arada tatlım benim gittiğim dr kalp atışını duyamayız dedi ancak görebiliriz dedi, 3 aydan sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi. erkenden duymak için ultrasonda bir uygulama varmış ve onu 3 aydan öncekilere tavsiye etmiyorum dedi. bize gösterdi pıt pıt diye atıyordu hızlı hızlı:)
dün kalp atışını bana dinletti doktor bugün 6+5 oldu bir de şişkinlik için gaz giderici ilaç verdi.
korktum şimdi yaa acaba biş olurmu bende 2 sabahtır yiyorum bişi olur mu acaba?
günaydın güzel bayanlar, inşallah herkes iyidir.
Ben dün akşam kötüledim. mide bulantısından yemek yiyemedim. hatta yorgunluktan yemek yapamadım, yürüyüşe çıkamadım. 9 da uyudum. sabahta kötüydüm. hatta folik asidimi bile almayı unuttum.şimdi bişiler yemeye çalışıyorum
onu ben de meraK ediyorum ya, araştırıcam, kilo almak istemiyorum :)
korktum şimdi yaa acaba biş olurmu bende 2 sabahtır yiyorum bişi olur mu acaba?
günaydın güzel bayanlar, inşallah herkes iyidir.
Ben dün akşam kötüledim. mide bulantısından yemek yiyemedim. hatta yorgunluktan yemek yapamadım, yürüyüşe çıkamadım. 9 da uyudum. sabahta kötüydüm. hatta folik asidimi bile almayı unuttum.şimdi bişiler yemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?