bayanlar akşam yemeği menümü açıklıyorum sizlereeeee
karışık kızartma,patlıcan oturtması,bulgur pilavı ,mercimek çorbası,salata ve şekerpare
yeter değil mi
eltilere kaynanayı getirmeyin diye tembihledim şimdi çekemem onu dedim
ayy burcu birde beyaz gördüm LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - ECRU buda güzelmişşş
ben aşk yuvamızı canlı diri heyecanlı tutmaya çalısıyorum yaşlanırsa kendi bilir
seni gidi seni ne geliyormuşş muşşşş
eşinde sana uygundur moonsun kesin benle eşimi çok benzetirler
geçen eşim annemi güldürüyor durmadan sonra şivrilik paketlerinden söz açıldı
paketin birinde 80 adet varmış eşim 120 likden istiyormuş bende dedim ki öbüürnden olsun neden dedi dedim ki 80+80 =160 allah neler yaratmış da ondaneşimde dedi seni yaratmış bana vermiş yetmezmi
kardeşim diyor anne bunlar yaşlanmazlar valla ikiiside kırık bunların diye
bayanlar akşam yemeği menümü açıklıyorum sizlereeeee
karışık kızartma,patlıcan oturtması,bulgur pilavı ,mercimek çorbası,salata ve şekerpare
yeter değil mi
eltilere kaynanayı getirmeyin diye tembihledim şimdi çekemem onu dedim
milonaaa, annesininbirtanesiii işlerin altındamı kaldınız sesizniz soluğunuz çıkmıyor nedennnnn:95:
Canımm burdayım daa klavyem halen bozuk, o yüzden sadece okumakla yetiniyorummmilonaaa, annesininbirtanesiii işlerin altındamı kaldınız sesizniz soluğunuz çıkmıyor nedennnnn:95:
benide listeye ekler misinizz:))) ilk bebiş geliyor çok mutluyum ve heycanlıyım bu güzel duyguyu sizlerlede paylaşmak istiyorummm.
Canımm burdayım daa klavyem halen bozuk, o yüzden sadece okumakla yetiniyorummoysa ki iki gündür içim gitti yazamıyorum diye
Bunun dışında yarın doktora gidyorum tahlillerimi göstermeye, kocacığı da tembihledim doktora cinsiyeti ne zaman öğreniriz, işiniz yoksa bakar mısınız diyecekbabası istekli olursa kıramaz diye düşündüm,inş yarın öğreniriz.çünkü iki tarafta da ilk torun ve benden meraklı herkes
mahkumum değil mi canım akşama daha çoook var yaparım birazdansen bunları yapıcak mısın yaptın mı? ama çok bencede. böyle yaparsan hep gelirler tabi. diğer türlüde kendine yakıştırmazsın. senin gibiler mahkumdür canım bu hallere.
hee sen koy böyle. buda güzelmiş ama öteki daha hoş bence. ben bir açık bir kapalı elbise aldım. bu c.tesi abime kız istemeye gitcez. giyersem foto çekerim.
demek ahsehirdede varmış biizm köyde yok oysa ve aksehirden çok çok yakın biz köy konyaya ama pişi yapılır biizm köydeyaşlanmasına izin vermezsin sen adamın
bizim kapıcı da gelmiş demiş böyle böyle bir adet var diye... eşim parasını vermiş. ben anlatırken söyledi, sana söylemeyi unuttum diyeakşehirde de varmış canım bu adet...
yavrum sen napptınnnn, ben eltin olsam ben de çıkmam valla sizin evdennnn
kız eşimi de gönderiyim bari size.. akşamları yemek yemiyor hiç
çok yorulma canım bebeğide yorma kendinde yorulmaancak gelebildikk teyzesiii....çalışıyorum, sizi okuyorum alıntı yapıyorumm...çalışmaya devammm ediyorumm ama aklım sizde...sonraaa taaaaaaa 15 sayfa öncelerde kalmışş mesajlarınızaaa toplu olarak yanıt verebiliyorumm:44:
gelmedimi klavyen daha bende iki tane var biri kaplosuz sana yollayım bariCanımm burdayım daa klavyem halen bozuk, o yüzden sadece okumakla yetiniyorummoysa ki iki gündür içim gitti yazamıyorum diye
Bunun dışında yarın doktora gidyorum tahlillerimi göstermeye, kocacığı da tembihledim doktora cinsiyeti ne zaman öğreniriz, işiniz yoksa bakar mısınız diyecekbabası istekli olursa kıramaz diye düşündüm,inş yarın öğreniriz.çünkü iki tarafta da ilk torun ve benden meraklı herkes
çikolata ye içeri girmeden bende hemen gösterdi
ancak gelebildikk teyzesiii....çalışıyorum, sizi okuyorum alıntı yapıyorumm...çalışmaya devammm ediyorumm ama aklım sizde...sonraaa taaaaaaa 15 sayfa öncelerde kalmışş mesajlarınızaaa toplu olarak yanıt verebiliyorumm:44:
Canımm burdayım daa klavyem halen bozuk, o yüzden sadece okumakla yetiniyorummoysa ki iki gündür içim gitti yazamıyorum diye
mahkumum değil mi canım akşama daha çoook var yaparım birazdan
1 saatimi almaz hepsinin olması
çok yorulma canım bebeğide yorma kendinde yorulma
yüksek lisansı mutfak üzerine aldım da şekerim :103:ayyy canım çok çalışıyorsun sen. ben rahatım bu ara. daha doğrusu sıkmıyorum kendimi. Allah yardımcın olsun.
yazık seninde için mi gidiyor cevap veremeyince :)) inşallah canım bebişin cinsiyetini öğrenirsin.
hamarat kadın işte. hepsi 1 saatini alırmış. benim sabahtan girişmem gerekiyor böyle bir menüye :)))))
aybüke olsun o zamnteyzoşlar kızçeme isimler buldumm:
- ahsen
- berfin
- feyza
- miray
- rana
- nevra
- aybüke
- ayçaşevval
- sümeyye
- hafsa
- erva
- eslem
- hüsna
- sevde
- eflin
*****ayça veya aybüke benim gözdelerim...benim adımla eş anlamlı çünküüü
teyzoşlar kızçeme isimler buldumm:
- ahsen
- berfin
- feyza
- miray
- rana
- nevra
- aybüke
[*]ayçaşevval- sümeyye
- hafsa
- erva
- eslem
- hüsna
- sevde
- eflin
- ahsen
- berfin
- feyza
- miray
- rana
- nevra
- aybüke
[*]ayçaşevval- sümeyye
- hafsa
- erva
- eslem
- hüsna
- sevde
- eflin
gelmedimi klavyen daha bende iki tane var biri kaplosuz sana yollayım bari
haydi bakalım hayırlı haberlerle gel inşş canım benim
Hem de nasıll tatlım yaa. Akşam eve gidince de gitmiş oluyorsunuz eksik kalıyorm sanki, sonra da kıskanç kocam bıdı bıdı yapıo,benle ilgilenmiyorsun kızlarla yazışcam diye diyor hihiayyy canım çok çalışıyorsun sen. ben rahatım bu ara. daha doğrusu sıkmıyorum kendimi. Allah yardımcın olsun.
yazık seninde için mi gidiyor cevap veremeyince :)) inşallah canım bebişin cinsiyetini öğrenirsin.
hamarat kadın işte. hepsi 1 saatini alırmış. benim sabahtan girişmem gerekiyor böyle bir menüye :)))))
hadi ya o kadar net güzel duyuluyor yani. doktora sorayımda bende alayım. sağol canım.
üfff çok güzelmiş. ama ben 2 tane düğün için giyilecek tarzda elbise aldım bile. artık almak istemiyorum( aklıma sokmayın.
sen bunları yapıcak mısın yaptın mı? ama çok bencede. böyle yaparsan hep gelirler tabi. diğer türlüde kendine yakıştırmazsın. senin gibiler mahkumdür canım bu hallere.
hee sen koy böyle. buda güzelmiş ama öteki daha hoş bence. ben bir açık bir kapalı elbise aldım. bu c.tesi abime kız istemeye gitcez. giyersem foto çekerim.
- ahsen
- berfin
- feyza
- miray
- rana
- nevra
- aybüke
- ayçaşevval
- sümeyye
- hafsa
- erva
- eslem
- hüsna
- sevde
- eflin
mahkumum değil mi canım akşama daha çoook var yaparım birazdan
1 saatimi almaz hepsinin olması
çok yorulma canım bebeğide yorma kendinde yorulma
ayyy canım çok çalışıyorsun sen. ben rahatım bu ara. daha doğrusu sıkmıyorum kendimi. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?