2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benide listeye ekler misinizz:))) ilk bebiş geliyor çok mutluyum ve heycanlıyım bu güzel duyguyu sizlerlede paylaşmak istiyorummm.

sen bunları yapıcak mısın yaptın mı? ama çok bencede. böyle yaparsan hep gelirler tabi. diğer türlüde kendine yakıştırmazsın. senin gibiler mahkumdür canım bu hallere.

ayy burcu birde beyaz gördüm LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - ECRU buda güzelmişşş

hee sen koy böyle. buda güzelmiş ama öteki daha hoş bence. ben bir açık bir kapalı elbise aldım. bu c.tesi abime kız istemeye gitcez. giyersem foto çekerim.

ben aşk yuvamızı canlı diri heyecanlı tutmaya çalısıyorum yaşlanırsa kendi bilir

seni gidi seni ne geliyormuşş muşşşş

yaşlanmasına izin vermezsin sen adamın

bizim kapıcı da gelmiş demiş böyle böyle bir adet var diye... eşim parasını vermiş. ben anlatırken söyledi, sana söylemeyi unuttum diye akşehirde de varmış canım bu adet...

yavrum sen napptınnnn, ben eltin olsam ben de çıkmam valla sizin evdennnn
kız eşimi de gönderiyim bari size.. akşamları yemek yemiyor hiç

milonaaa, annesininbirtanesiii işlerin altındamı kaldınız sesizniz soluğunuz çıkmıyor nedennnnn:95:

ancak gelebildikk teyzesiii....çalışıyorum, sizi okuyorum alıntı yapıyorumm...çalışmaya devammm ediyorumm ama aklım sizde...sonraaa taaaaaaa 15 sayfa öncelerde kalmışş mesajlarınızaaa toplu olarak yanıt verebiliyorumm:44:

milonaaa, annesininbirtanesiii işlerin altındamı kaldınız sesizniz soluğunuz çıkmıyor nedennnnn:95:
Canımm burdayım daa klavyem halen bozuk, o yüzden sadece okumakla yetiniyorumm oysa ki iki gündür içim gitti yazamıyorum diye
Bunun dışında yarın doktora gidyorum tahlillerimi göstermeye, kocacığı da tembihledim doktora cinsiyeti ne zaman öğreniriz, işiniz yoksa bakar mısınız diyecek babası istekli olursa kıramaz diye düşündüm,inş yarın öğreniriz.çünkü iki tarafta da ilk torun ve benden meraklı herkes

çikolata ye içeri girmeden bende hemen gösterdi

mahkumum değil mi canım akşama daha çoook var yaparım birazdan
1 saatimi almaz hepsinin olması

demek ahsehirdede varmış biizm köyde yok oysa ve aksehirden çok çok yakın biz köy konyaya ama pişi yapılır biizm köyde
yarın pişi için anneme gideceğim öğleden sonra giderim anacığıma kızlarla sabahtan gezeriz öğlende anacığıma gideriz
hatalı olan benim değil mi ama bu menu olmazsa içim rahat etmez kiii
yolla canım eşini

çok yorulma canım bebeğide yorma kendinde yorulma

gelmedimi klavyen daha bende iki tane var biri kaplosuz sana yollayım bari
haydi bakalım hayırlı haberlerle gel inşş canım benim

ayyy canım çok çalışıyorsun sen. ben rahatım bu ara. daha doğrusu sıkmıyorum kendimi. Allah yardımcın olsun.

yazık seninde için mi gidiyor cevap veremeyince :)) inşallah canım bebişin cinsiyetini öğrenirsin.

hamarat kadın işte. hepsi 1 saatini alırmış. benim sabahtan girişmem gerekiyor böyle bir menüye :)))))

teyzoşlar kızçeme isimler buldumm:

• ahsen
  • berfin
  • feyza
  • miray
  • rana
  • nevra
  • aybüke
    [*]ayça
    şevval
  • sümeyye
  • hafsa
  • erva
  • eslem
  • hüsna
  • sevde
  • eflin

*****ayça veya aybüke benim gözdelerim...benim adımla eş anlamlı çünküüü

yüksek lisansı mutfak üzerine aldım da şekerim :103:

Ben miray ve nevra'ya bayıldım. Ama bebek için nevra ağır bir isim olabilir. Ama seçtiklerinde çok güzel İsmiyle yaşasın inşallah

ranan'nın bir manası da kötü bir anlamdaymış canım...
feyza,miray,sümeyye,eflin ve ervayı ben de düşündüm ama en son arminade karar kıldık
Armina:Emine,yürkli,korkusuz demekmiş... Peygamberimiz, hanım sahabelerden birine savaştaki başarısından dolayı "Armina" adını vermiş.
Hem kızım benim gibi pısırık, korkak olmasın diye de ayrıca sevdim bu ismi

arkadaşları "armi" der, biz "mina"

Son düzenleme:
gelmedimi klavyen daha bende iki tane var biri kaplosuz sana yollayım bari
haydi bakalım hayırlı haberlerle gel inşş canım benim

Ennn koccamanındaannn

Hem de nasıll tatlım yaa. Akşam eve gidince de gitmiş oluyorsunuz eksik kalıyorm sanki, sonra da kıskanç kocam bıdı bıdı yapıo,benle ilgilenmiyorsun kızlarla yazışcam diye diyor hihi Ama ben çok alıştım sizlere

aa abine kız isteyemeye gidiyorsunuz ohh ne güzel görümce mi olcan
aaa giyersen mutlaka çek unutmaa çatlarım

Miray
Berfin
Erva

maşallah kız sana..bu menü 1 saatte yetişiyorsaa sen doktoranı da almışın şekerimm
ayyy canım çok çalışıyorsun sen. ben rahatım bu ara. daha doğrusu sıkmıyorum kendimi. Allah yardımcın olsun.

canım aslında hep masa başındayım..arada evrak vs için kalkmak gerekiyor..oda sırf hareket olsun diye...ama hesap kitap işleri çok geliyor...ihale komisyonundayım...kredi veriyoruz...bide sigorta teknik uzman yardımclığı çıktı:44: kasko veya trafik sigortası yaptıracak olursanızz güneş sigorta ve gruopamanın acentesiyizz

öylee iştee stres yapmamay çalışıyorum...mesaiye kalmakta istemiyorum..5ten sonra burda kalıncaa içim sıkılıyor..yetişşsin diyee bende var gücümlee çalışıyorumm
amannn sen biraz rahat ol kuzum buara...geçen haftalardaa çok yogundun..dinlen birazz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…