haftasonu kociş gelmiyor yaa ben de gitmiyorum, daha 4 gün önce beraberdik ya...haftaya sakladık hakkımızı... uzun yol,uçak fiyatlarıda uçtu buara...350tl de ucuza bilet bulamıyoruz...
ahh canım doğru haklısın... en azından benim kurumumdakiler çok rahat ona eminim sonuna kadar... ama bir de dediğin gibi ezilen kesim de var...
anladın sen ne sesleri olduğuna... ama ne yaptıklarına hala emin değilim... kızın çığlıkları işkence görüyor gibiydi dışarda sarmaş dolaş görmesem kızı öldürüyor sanardım
çok tehlikeli seslerr
hmm anladım canım...
dün çok yorulmuşum yorgunum bugun sadecegünaydın şekerim hamd olsun biz iyiyiz de sen nasılsın noldu neden sinirlendirdikocişşş söyle döveyimmm
billeti netten ve önceden aldığın zamn daha hesaplı değil mi esra eşim istanbula giderken netten ve önceden alıyorduhaftasonu kociş gelmiyor yaa ben de gitmiyorum, daha 4 gün önce beraberdik ya...haftaya sakladık hakkımızı... uzun yol,uçak fiyatlarıda uçtu buara...350tl de ucuza bilet bulamıyoruz...
...
sadece canım sıkıldı canım anasının bakısları vardı nerden ne bulsam diye akşamleyin azarı yeyince oturdu kaldı yerindegünaydınn canım. neden noldu ki canım... böyle mübarek günde kırmayın birbirinizin kalbini... ahh ah eşim yanımda olsa da her dediğine tamam desem ona da razıyım
dün çok yorulmuşum yorgunum bugun sadece
dövmene izin veriyorum lüzümsuz olduğu için
akşam işten geldi iş yerinde canı sıkılmış beyzadenin orda çatamamış kimseye evde aranıyor resmenhiç ses etmedim en sonun da patladım derdin ne be resmen aranıyorsun mübarek gün demiyorsun kalp kırmanın yollarına bakıyorsun dedim :117:
duvardan ses var benim kocadan yok
o sinirle yattım gece uyandırdı aklınca özür diledi hiç pas vermedim
neyi vermiyeyim :89:
dün benimkide sinirlendir durdu beni kuran dinliyorum elinde bilgisayar onu bırak diyorum sanki inadına yapıyor delirdim bendeee :113:
verme biraz burnu sürtsün
off çokmuş yaaAllah kolaylık versin canımmmm
fantezi yapıyorlardır belkideee yuh yaniiii
akşam işten geldi iş yerinde canı sıkılmış beyzadenin orda çatamamış kimseye evde aranıyor resmenhiç ses etmedim en sonun da patladım derdin ne be resmen aranıyorsun mübarek gün demiyorsun kalp kırmanın yollarına bakıyorsun dedim :117:
billeti netten ve önceden aldığın zamn daha hesaplı değil mi esra eşim istanbula giderken netten ve önceden alıyordu
sadece canım sıkıldı canım anasının bakısları vardı nerden ne bulsam diye akşamleyin azarı yeyince oturdu kaldı yerinde
dün benimkide sinirlendir durdu beni kuran dinliyorum elinde bilgisayar onu bırak diyorum sanki inadına yapıyor delirdim bendeee :113:
verme biraz burnu sürtsün
Bismillahirrahmanirrahim topiği açalım
Günaydın şekerler ballar ve yaramaz bir okadarda şirin vazgeçilmez bebekler günaayyydınnnlarrrrrrrrrr
nassınız kuzular
saat 8 olmuş topiğin açılma vakti
Ahh ahh derliyim kızlar, gürültücü komşumdan dertliyim...
Son bir aydır gece uykuyu haram etti bize...
Saat 3-4-5-6 bu saatlerde gürültü yapıyor ve bizim kaçan uyku bir daha gelmiyor...
Kaç gündür 3-4 saatlik uykuyla yaşıyorum, işe gidiyorum, ama siz bana sorun ne zorluk çektiğimi...
Kaç defa rica ettik, derdimizi anlattık, biz suçlu olduk, arkdamızdan demedik laf bırakmadı, balkonumuza çöp attı...
Hala da uslanmış değil... Bebek bekliyorlarmış, anlamaları lazım aslında hamile insanın halinden, ama yok yok yok....
Artık evimizden vazgeçmeyi düşünür olduk....
Allah herkese hayırlı komşu versin....
neyi vermiyeyim :89:
inatlaş dediğinde erkeklerin eline su dökülmez ama onlara göre hayatı inat yaşayanda kadınlardır:95:
topiğin anahtarı sende kuzum:) günaydın:)
valla dediğin gibi herkese hayırlı komşu gerek. eskiler doğru demiş ev alma, komşu al diye ne kadar da haklılar:)
oyy kıyamam kuzum boşver:) erkekler bazen yapıyorlar böyle:)
daha tatlı olur senin meleğin bitanemmm....
ben de başladım sporaaa sürekli söyleyince daha da gaza geliyorummmm hergün yürüyüş yapıyorum tempolu bir şekilde...
ohhh ne güzel işteeee:)))))))))))))))))))))) kızlar ya her zaman bu oluyor. aklımdan geçen başıma geliyor. şimdi hastaneden aradılar. c.tesi doktorumun doğumu varmış
bende yarın akşama aldırdım randevumu :))))))) 1 gün önce görücem bebeğimi :))))))))
ayyy prensesimee arkadaşş getiriyormuşş eylüll teyzesiiMerhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)
benimkide ucundaann döndüüü burcu teyzesii...inşallahh bulemsuu için olan hislerinn doğruu çıkacak hayırlıısylaa..benimde içimden erkek geçiyor bulemsu içinevet canım çok mutlu oldum birden, dakikaları sayarken koca bir 24 saatten kurtuldum :))
yalnız kadromuz 1 azaldı. görümcem gelemez sanırım. onun işyeri çok uzak. sırf onun için almıştım c.tesi gününe. kısmet işte. aslında burda size yazarken içimden geçti doğum çıkacağı öyle geldi aklıma o yüzden Allah izin verirse diye yazdım :)) telefon çaldı baktım medicalpark anaaaaa dedim. adam diyor burcu hanım ben hıııııı, c.tesi randevunuz varmış ben eeeee doktor beyin ameliyatı çıktı değiştirebilir miyiz? ben hemen yarın olur mu :)))))
canım hislerim kuvvetlidir doğru. normal hayatımda da öyleyim Allah vergisi bişi işte. senin bebişinin sağlığı çok iyi bence öyle hissediyorum bu konuda hiç endişelenme. cinsiyet konusunda erkek olarak düşünüyorum ama sende de annesininbirtanesinde olduğu gibi etkilenmiş miyimdir emin değilim. sevdiğim insanların istekleri beni etkiliyor çünkü. hayırlısı canım. bu güzel günde Allah gönlümüze göre verir inşallah.
sağol canım, tebrik ederim. allah kucağınada almanı nasip etsin.
hayırlısı olsun canım. hoşgeldin. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. kaç haftalıksın?
evet bu gece hayırlı güzel bir gece Allah nasip etsin ibadetlerimizi yapalım. hamileyken ibadet etmek ne güzel bir duygu. Allah kabul etsin şimdiden.
şaşı oluyorsun heeee arkadaş burda neye gülüyorsun diyorrr çok güldüm deliiii
kızlar selam uzun zamandır yıne gıremıyorum sebebı bulantılarım hala devam edıyor bu ara 2 hafta once doktor bebısıme erkek demıstı bu haftada kız dedı kafamız karıstı ıyıce Allah saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsınde önemlı değil:)Herkese hayırlı kandıller rabbım butun dualarınızı kabul etsın inşallah...hepinizin duacısıyım...
yemek verme de olabilirpas vermeeeay içinn ne diyor bakim seninnn ne vermeymişşş seni yaramazzzz
Günaydınnnn kızlar, bugün cumaaa :)
iki gün sonra bebişimi göreceğim teyzeleri çok heycanlıyım, nasıl geçecek haftasonu bakalım...
günaydın kuzum kahvaltı yaptın mı bakimmmben bir yandan size çene yetiştiriyorum bir yandan bebişi doyuruyorummm
aynen kuzum ya:) evde bişeyler hazırlamıştım sizlerle keyifli keyifli sohbet ederken tıkınıyorum bir yandan da:) kuzum çay içiyor musun? ben 15 gündür içebiliyorum günde 2 bardak açık çay içiyorum abartmadan:) sizlerde durum nasıl?
427531[/ATTACH]Eki Görüntüle 427532 Eki Görüntüle 427533 Eki Görüntüle 427534 Eki Görüntüle 427535 Eki Görüntüle 427536
ben onun ciclerini yer yutarım ya:) fındığım benim:) teyzesi yesin onu:) maşallah pek güzeller anneciği::)
günaydın canımmmay seninn bebişini yesinlerrr kuzummm az kalmışşşş dayan benimde umarım sonuçlarbugün çıkarda cumartesi gösteirriimmm
inşallah güzel çıkar kuzucum sorunsuz olur:)
Günaydınnnn kızlar, bugün cumaaa :)
iki gün sonra bebişimi göreceğim teyzeleri çok heycanlıyım, nasıl geçecek haftasonu bakalım...
maşallahh sportif anniş....
inşallahh canımm sağlıklı sıhhatlii hayırlı evlat olsunlar...anneleri babalarıı yer onlarıı yerr
ohhh ne güzel işteeee1 gün 1 gündür...hayuırlı haberlerle gel canım...bende tahminimi söyleyim ERKEK ERKEK
ayyy prensesimee arkadaşş getiriyormuşş eylüll teyzesiigözün aydın canım...al kuzunaa bişeylerr..dayanamazsın zatenn
benimkide ucundaann döndüüü burcu teyzesii...inşallahh bulemsuu için olan hislerinn doğruu çıkacak hayırlıısylaa..benimde içimden erkek geçiyor bulemsu için
hilal'lerin kaderi sanırım kuzucuumm bu yaaa:44: banada 1 hafta önce erkek dedi...1 hafta sonra kızvee şimdi %100 kız oluyor hayırlıısylaaaa:26:
günaydınnn teyzzoşlar...okuduk geçmişi ve şimdi burdayız...bugun aranızdayım inşallahh..işlerim çok yok gibi duruyor...beni göndermeyin hemm yaaa...akşama kafam 1 milyon oluyorr sizinle konusamaayıncamalum 2000 kelimeyi doldurramıyorum sonrada kocişee çatıyorum..niye konusmuyorsun benımle, sohbetinede doyumm olmuyorr dogrusu diyeee
veee kızçeme aldığım cicilerr:
Eki Görüntüle 427531 Eki Görüntüle 427532 Eki Görüntüle 427533 Eki Görüntüle 427534 Eki Görüntüle 427535 Eki Görüntüle 427536
limango bebek shop kampanyasından aldımm
ben iki günde bir çaybardağı içiyorum haftasonu iki bardağa çıkıyoryaa turk kahvesi içmek istiyorum içmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?