2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

off çokmuş yaa Allah kolaylık versin canımmmm

fantezi yapıyorlardır belkideee yuh yaniiii

günaydın şekerim hamd olsun biz iyiyiz de sen nasılsın noldu neden sinirlendirdi kocişşş söyle döveyimmm
dün çok yorulmuşum yorgunum bugun sadece
dövmene izin veriyorum lüzümsuz olduğu için
akşam işten geldi iş yerinde canı sıkılmış beyzadenin orda çatamamış kimseye evde aranıyor resmen hiç ses etmedim en sonun da patladım derdin ne be resmen aranıyorsun mübarek gün demiyorsun kalp kırmanın yollarına bakıyorsun dedim :117:
duvardan ses var benim kocadan yok
o sinirle yattım gece uyandırdı aklınca özür diledi hiç pas vermedim

haftasonu kociş gelmiyor yaa ben de gitmiyorum, daha 4 gün önce beraberdik ya...haftaya sakladık hakkımızı... uzun yol,uçak fiyatlarıda uçtu buara...350tl de ucuza bilet bulamıyoruz...

...
billeti netten ve önceden aldığın zamn daha hesaplı değil mi esra eşim istanbula giderken netten ve önceden alıyordu

günaydınn canım. neden noldu ki canım... böyle mübarek günde kırmayın birbirinizin kalbini... ahh ah eşim yanımda olsa da her dediğine tamam desem ona da razıyım
sadece canım sıkıldı canım anasının bakısları vardı nerden ne bulsam diye akşamleyin azarı yeyince oturdu kaldı yerinde

dün benimkide sinirlendir durdu beni kuran dinliyorum elinde bilgisayar onu bırak diyorum sanki inadına yapıyor delirdim bendeee :113:

verme biraz burnu sürtsün

dün benimkide sinirlendir durdu beni kuran dinliyorum elinde bilgisayar onu bırak diyorum sanki inadına yapıyor delirdim bendeee :113:

neyi vermiyeyim :89:
inatlaş dediğinde erkeklerin eline su dökülmez ama onlara göre hayatı inat yaşayanda kadınlardır:95:

off çokmuş yaa Allah kolaylık versin canımmmm

fantezi yapıyorlardır belkideee yuh yaniiii

olabilir bilemiyorum

iyi yapmışsın bugün gönlünü almaya çalışır yine... ama sen de yumuşa, bebeğine yazık

canım hep netten alıyorum... ama burdaki havalimanındaki yoğunluktan dolayı fiyatlar almış başını gitmiş...

şeytan uğraşmış dün sizinle vallahi...

Uluslararası Bebek Hakları Beyannamesi

Bebek olmak bana;

1- İstediğim zaman uyuma
2- İstediğim zaman uyanma
3- Sadece ihtiyaçlarımı bildirmek için değil, sırf canım istedi diye ağlama
4- Üzerinize kusma
5- Herkesin içinde gaz çıkarma
6- Herkesin içinde tuvaletimi yapma
7- Çıplak poz verme
8- Mamaları beğenmezsem yüzünüze püskürtme
9- Yeni dişlerimi üzerinizde deneme
10- İstediğim zaman gezme, istediğim zaman gezmeyi burnunuzdan getirme HAKLARINI VERİR

Beni dünyaya getirmekle bu 10 temel maddeyi kabul etmiş sayılırsınız. Bu maddeler dışında özel istekler olabilir. Bu istekler size zaman içinde bildirilecektir. İş bu anlaşma süresi 3 yıl olup devamı çocuk hakları beyannamesi olarak yaşam boyu devam edecektir.​

topiğin anahtarı sende kuzum:) günaydın:)

valla dediğin gibi herkese hayırlı komşu gerek. eskiler doğru demiş ev alma, komşu al diye ne kadar da haklılar:)

oyy kıyamam kuzum boşver:) erkekler bazen yapıyorlar böyle:)

Günaydınnnn kızlar, bugün cumaaa :)

iki gün sonra bebişimi göreceğim teyzeleri çok heycanlıyım, nasıl geçecek haftasonu bakalım...

günaydın kuzum kahvaltı yaptın mı bakimmm ben bir yandan size çene yetiştiriyorum bir yandan bebişi doyuruyorummm

daha tatlı olur senin meleğin bitanemmm....
ben de başladım sporaaa sürekli söyleyince daha da gaza geliyorummmm hergün yürüyüş yapıyorum tempolu bir şekilde...

maşallahh sportif anniş....

inşallahh canımm sağlıklı sıhhatlii hayırlı evlat olsunlar...anneleri babalarıı yer onlarıı yerr

ohhh ne güzel işteeee 1 gün 1 gündür...hayuırlı haberlerle gel canım...bende tahminimi söyleyim ERKEK ERKEK

Merhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)
ayyy prensesimee arkadaşş getiriyormuşş eylüll teyzesii gözün aydın canım...al kuzunaa bişeylerr..dayanamazsın zatenn

benimkide ucundaann döndüüü burcu teyzesii...inşallahh bulemsuu için olan hislerinn doğruu çıkacak hayırlıısylaa..benimde içimden erkek geçiyor bulemsu için

şaşı oluyorsun heeee arkadaş burda neye gülüyorsun diyorrr çok güldüm deliiii

hilal'lerin kaderi sanırım kuzucuumm bu yaaa:44: banada 1 hafta önce erkek dedi...1 hafta sonra kız vee şimdi %100 kız oluyor hayırlıısylaaaa:26:

günaydınnn teyzzoşlar...okuduk geçmişi ve şimdi burdayız...bugun aranızdayım inşallahh..işlerim çok yok gibi duruyor...beni göndermeyin hemm yaaa...akşama kafam 1 milyon oluyorr sizinle konusamaayınca malum 2000 kelimeyi doldurramıyorumsonrada kocişee çatıyorum..niye konusmuyorsun benımle, sohbetinede doyumm olmuyorr dogrusu diyeee

veee kızçeme aldığım cicilerr:

limango bebek shop kampanyasından aldımm

iki gün sonra bebişimi göreceğim teyzeleri çok heycanlıyım, nasıl geçecek haftasonu bakalım...

günaydın canımmm ay seninn bebişini yesinlerrr kuzummm az kalmışşşş dayan benimde umarım sonuçlarbugün çıkarda cumartesi gösteirriimmm

günaydın kuzum kahvaltı yaptın mı bakimmm ben bir yandan size çene yetiştiriyorum bir yandan bebişi doyuruyorummm

aynen kuzum ya:) evde bişeyler hazırlamıştım sizlerle keyifli keyifli sohbet ederken tıkınıyorum bir yandan da:) kuzum çay içiyor musun? ben 15 gündür içebiliyorum günde 2 bardak açık çay içiyorum abartmadan:) sizlerde durum nasıl?

ben iki günde bir çaybardağı içiyorum haftasonu iki bardağa çıkıyor yaa turk kahvesi içmek istiyorum içmesem mi

günaydın bitanemm.. iyi düşün iyi olsun canım... rahat ol tamam mı

canımmm bebeğimmmm naptın ama sen şimdi bak oldu mu? ben sabahtan beri alışverişsitelerine girmemek için cebelleşiyorum sen bana neler gösteriyosun böyle aysuncuumm kusura bakma dayanamııciimmmmmm teksuçlu annesinbirtanesi bana bişi deme

canım hepsi çok şirinlerrrr pembe eşorfman takımından kaldıysa ben de alıciimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…