Ilk bebekse heves oluyor ama kış bebeği olacağı için acele etmeyin derim... Ben 7. Ayimda başlamayı düşünüyorum alışverise. Ilk oglumunkiler olmayacak yaz bebeği olduğu için.
Cinsiyetini ogrendinmi peki. Bebim oglumda 5 biticek ins. Cok ara vermissin zor olacak şimdi rahatada alıştık malesef...ben daha bişey almadım...yok canım benımde 11 yasında oğlum var bu ıkıncı olucak kısmetse..banada erken gelıyo alısverıs ıcın ufak tefek tulum vs. hosuma gıden bıse olursa alırım heralde..aradan o kadar zaman gecınce ıkıncı cocukta,ilkindeki herseyı unutmuş oluyomuş ınsan:)
ya kızlar bişey sorcam şimdi gecmısı okurken aklıma geldıde...bebişlerinize alısverıs yapmaya basladınız mı yoksa dha erken mi sızce :26:
Kozete arkadasada hosgeldın dıorum nickin Sefiller den mi alıntı:)
Cinsiyetini ogrendinmi peki. Bebim oglumda 5 biticek ins. Cok ara vermissin zor olacak şimdi rahatada alıştık malesef...ben daha bişey almadım...
slm güzel kasım anneleri .. benim bebişim sonunda bacaklarını açtı bugün cinsiyetini şükür öğrendim vee oğlum oluyor .. ettimi evde 3 erkek yandığımın resmidir :d
Bende bugun öğrendim erkek benimkide zaten erkek geneli kasim ayında. Genç anne olmak bi yerde guzeldit sanırım ben 28 yaşımda dogurdum oğlumu şimdide 33 oldum bu yastada zor biraz sanki.cınsıyetını bugun ogrendım erkekmış..kendım ısteyerek bu kadar ara verdm cok kucuk yasta anne oldugum ıcın neye ugradıgımı sasırmıs kendıme vakıt ayıramamıstım baya zorluk cekmıstım oyuzden rahat yasamak ıstedım uzun bı sure..bence avantajları var arasının cok olmasının mesela oglumla arkadas gıbı bebişin herseyını paylasıyoruz konusuyoruz.arasının az olup kendım helak olmaktansa böyle daha iyi oldu bence..valla alısverıs olarak bende özellıkle bırsey almadım sadece oğlum heveslenıyo dıye ona alısverıs yaparken bebeğede tulum begendı onu almıstık okadar sımdılık:)senınkının cınsıyetı bellı mı canım
harbıden topıc erkekten gecılmıyor tebrık ederım :=))
hayırlı akşamlar kızlar herkesin kandili mübarek olsun..Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş.
hepinize hayırlı kandıller arkadaşlar bizde cinsiyetıızı öğrendık sanırım kıms sasmıcak bizede bi erkek bebiş gelıyo öpuldunuz
iyi akşamla cnmm hayırlı kandiller
beğenemedin mi şekerimm
burcunu henüz açıklanmayan kızına talibiz anacımbebeğim Burcu diyince Tekme atıyor onun bebikini istiyor belli
senin ki de kız olursa seninkinide düşünebilirzzzçok fazla seçenek yok zaten topikte
sabahtan beri pıt pıt yapıyor zatennn yavrucumm
kızzzzzzzzz burcuya derken burcununkine erkek benimkine kız diyorlarmışş
aşkummmm
allah hayırlı evlat olmasını nasıp etsın bende ögrenseydım dıcem ama artık okadar heyecanlanmıyorum yuzde 85 erkek :)) foruma bakılırsa:))
evet canımm yaa maşAllah erkekler topiği oldubizimki ne acaba :97:
Bismillahirrahmanirrahim topiği açalım
Günaydın şekerler ballar ve yaramaz bir okadarda şirin vazgeçilmez bebekler günaayyydınnnlarrrrrrrrrr
nassınız kuzular
saat 8 olmuş topiğin açılma vakti
ben de seviniyodum bu sefer ben açıcam diyeeeee yine aysun açmış
günaydın tatlım...
servis erkenden bıraktı bizi işyerine... istanbulda trafik yoktuşaka gibi
günaydınnnnnnnnnn canım sıkkın hava yağmurlu pöf
annecim bayadır yalnızız topikte
aa beysal teyzen gelmişşşnasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?