2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ilk bebekse heves oluyor ama kış bebeği olacağı için acele etmeyin derim... Ben 7. Ayimda başlamayı düşünüyorum alışverise. Ilk oglumunkiler olmayacak yaz bebeği olduğu için.

yok canım benımde 11 yasında oğlum var bu ıkıncı olucak kısmetse..banada erken gelıyo alısverıs ıcın ufak tefek tulum vs. hosuma gıden bıse olursa alırım heralde..aradan o kadar zaman gecınce ıkıncı cocukta,ilkindeki herseyı unutmuş oluyomuş ınsan:)

Cinsiyetini ogrendinmi peki. Bebim oglumda 5 biticek ins. Cok ara vermissin zor olacak şimdi rahatada alıştık malesef...ben daha bişey almadım...

teşekkür ederim hoşbuldum :) evet sefiller canım tabi aslı (Cosette) ama ben okunuşunu yazdım

Cinsiyetini ogrendinmi peki. Bebim oglumda 5 biticek ins. Cok ara vermissin zor olacak şimdi rahatada alıştık malesef...ben daha bişey almadım...

cınsıyetını bugun ogrendım erkekmış..kendım ısteyerek bu kadar ara verdm cok kucuk yasta anne oldugum ıcın neye ugradıgımı sasırmıs kendıme vakıt ayıramamıstım baya zorluk cekmıstım oyuzden rahat yasamak ıstedım uzun bı sure..bence avantajları var arasının cok olmasının mesela oglumla arkadas gıbı bebişin herseyını paylasıyoruz konusuyoruz.arasının az olup kendım helak olmaktansa böyle daha iyi oldu bence..valla alısverıs olarak bende özellıkle bırsey almadım sadece oğlum heveslenıyo dıye ona alısverıs yaparken bebeğede tulum begendı onu almıstık okadar sımdılık:)senınkının cınsıyetı bellı mı canım

hayırlı akşamlar kızlar herkesin kandili mübarek olsun..Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş.

Bende bugun öğrendim erkek benimkide zaten erkek geneli kasim ayında. Genç anne olmak bi yerde guzeldit sanırım ben 28 yaşımda dogurdum oğlumu şimdide 33 oldum bu yastada zor biraz sanki.

hepinize hayırlı kandıller arkadaşlar bizde cinsiyetıızı öğrendık sanırım kıms sasmıcak bizede bi erkek bebiş gelıyo öpuldunuz

hepinize hayırlı kandıller arkadaşlar bizde cinsiyetıızı öğrendık sanırım kıms sasmıcak bizede bi erkek bebiş gelıyo öpuldunuz

allah hayırlı evlat olmasını nasıp etsın bende ögrenseydım dıcem ama artık okadar heyecanlanmıyorum yuzde 85 erkek :)) foruma bakılırsa:))

Bismillahirrahmanirrahim topiği açalım

Günaydın şekerler ballar ve yaramaz bir okadarda şirin vazgeçilmez bebekler günaayyydınnnlarrrrrrrrrr

nassınız kuzular

saat 8 olmuş topiğin açılma vakti

olur olur şekerim seninki kız burcununki erkekte çıkabilir yada tam tersi hayırlısı Allahtan inşAllah ne güzel sizler öğrendiniz yahuu bir ben kaldım en sonaaaa

zaten topikte kız az sen ona göre birtanesini oglusuna ayır

ben de seviniyodum bu sefer ben açıcam diyeeeee yine aysun açmış

günaydın tatlım...

servis erkenden bıraktı bizi işyerine... istanbulda trafik yoktu şaka gibi

ben de seviniyodum bu sefer ben açıcam diyeeeee yine aysun açmış

günaydın tatlım...

servis erkenden bıraktı bizi işyerine... istanbulda trafik yoktu şaka gibi

günaydınn canımmmmm

hiç heveslenme benim hızıma yetişemezsinnn hayret nasıl yokmuş yaa servis kamuya mı ait maaşınızdan filan kesilmiyor dimi şaşırdım da

günaydınnnnnnnnnn canım sıkkın hava yağmurlu pöf

günaydın canım aynen burdada havalar kötü sıkıcı kapalı ne zaman guneş gelicek yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…