günaydınn canımmmmm
hiç heveslenme benim hızıma yetişemezsinnnhayret nasıl yokmuş yaa servis kamuya mı ait maaşınızdan filan kesilmiyor dimi şaşırdım da
günaydın canım aynen burdada havalar kötü sıkıcı kapalı ne zaman guneş gelicek yahuuu
günaydııın kuzucum iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl
valla yetişemedim yineeheee tabi tabi devletin anlaştığı özel şirket... istanbulda 200 noktaya servisimiz var ayıptır söylemesi maşşatan falan kesinti yok
Günaydın hanımlar...
Herkese hayırlı cumalar...
Allah evlatlarımızı korusun, sağlık, sıhhat ile dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin Rabbim...
Aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almayı, huzurlu bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah'ım...
Günaydın hanımlar...
Herkese hayırlı cumalar...
Allah evlatlarımızı korusun, sağlık, sıhhat ile dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin Rabbim...
Aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almayı, huzurlu bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah'ım...
maşAllahmemurların durumu iyiye gidiyor o zaaman desene en azından ulaşım vermiyorlar
yarın sen aç taam mı
beysal başın nasılll??? benim daha ara ara ağrıyor artık, önceden 24 saatse şimdi 10 saate indi, sen nasılsın minoset aldın mı?
Ahh ahh derliyim kızlar, gürültücü komşumdan dertliyim...
Son bir aydır gece uykuyu haram etti bize...
Saat 3-4-5-6 bu saatlerde gürültü yapıyor ve bizim kaçan uyku bir daha gelmiyor...
Kaç gündür 3-4 saatlik uykuyla yaşıyorum, işe gidiyorum, ama siz bana sorun ne zorluk çektiğimi...
Kaç defa rica ettik, derdimizi anlattık, biz suçlu olduk, arkdamızdan demedik laf bırakmadı, balkonumuza çöp attı...
Hala da uslanmış değil... Bebek bekliyorlarmış, anlamaları lazım aslında hamile insanın halinden, ama yok yok yok....
Artık evimizden vazgeçmeyi düşünür olduk....
Allah herkese hayırlı komşu versin....
günaydın canım... amin canım aminn.. ne güzel dualar böyle... Allah razı olsun.
Memurun durumu ne zaman kötüye gitti ki 95 yılından beri? bakma duygu sömürüsü yapıyolarbaşka şehirlerde bizim de servisimiz yok ama İstanbul'da trafik yoğunluğundan dolayı servis koymayı akıl etmişler
haftasonu giremem kiiiiii
Ahh ahh derliyim kızlar, gürültücü komşumdan dertliyim...
Son bir aydır gece uykuyu haram etti bize...
Saat 3-4-5-6 bu saatlerde gürültü yapıyor ve bizim kaçan uyku bir daha gelmiyor...
Kaç gündür 3-4 saatlik uykuyla yaşıyorum, işe gidiyorum, ama siz bana sorun ne zorluk çektiğimi...
Kaç defa rica ettik, derdimizi anlattık, biz suçlu olduk, arkdamızdan demedik laf bırakmadı, balkonumuza çöp attı...
Hala da uslanmış değil... Bebek bekliyorlarmış, anlamaları lazım aslında hamile insanın halinden, ama yok yok yok....
Artık evimizden vazgeçmeyi düşünür olduk....
Allah herkese hayırlı komşu versin....
Amin amin cümlemize inşallah....Amin canımm aminnn
hoşgeldinnasılsın
Kızlar cumanız mubarek olsun Rabbim ailelerimizle eşlermizle sevdiklerimizle inşAllah sağlıklı hayırlı bebişlerimizle güzel gunler göstersin
günaydın canım... amin canım aminn.. ne güzel dualar böyle... Allah razı olsun.
Memurun durumu ne zaman kötüye gitti ki 95 yılından beri? bakma duygu sömürüsü yapıyolarbaşka şehirlerde bizim de servisimiz yok ama İstanbul'da trafik yoğunluğundan dolayı servis koymayı akıl etmişler
haftasonu giremem kiiiiii
ayy canım ara 155'i şikayet et. Komşu hakkı sonuçta.
Zaten dediğin gibi uyku problemlerimiz var... ben de gece hiç uyuyamadım, saçmasapan şeyler takıldı aklıma
ayıp yaaa... bizim de öğrenciyken bi komşumuz vardı yeni evlilerdi, gece seslerine uyanırdım, keşke şikayet etseymişim
Polis tepende parti yapmıyorsa veya küfürlü gürültü yoksa müdehale edemiyor, onlar da haklı, sadece 1 sakini değil tüm apartmanı rahatsız ederse müdehale edebiliyorlar...ayy canım ara 155'i şikayet et. Komşu hakkı sonuçta.
Zaten dediğin gibi uyku problemlerimiz var... ben de gece hiç uyuyamadım, saçmasapan şeyler takıldı aklıma
ayıp yaaa... bizim de öğrenciyken bi komşumuz vardı yeni evlilerdi, gece seslerine uyanırdım, keşke şikayet etseymişim
tamam pazartesi sen aççbencede durumları iyi yani devletten o kadar şikayet ediyorlar özeli görseler naparlar acaba köleden farkın yok hem haftasonu senin başka işlerin var
ah canım Allah yardımcın olsun evdede huzur yoksa insan nerleere gitsin Allah merhamet versin yüreklerineee
ağrıyor canım doktor dün kızdı neden içmiyorsun hiçbir zararı yok diye korkuyorum dedim kesinlikle geçmez bebeğe dedi 8 saatte bir içebilirsin dedi ama ben daha en başından beri bir kez içtim dayanabildiğimin son raddesine kadar dayanmaya çalışıyorum tatlm
günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım
ben yorgunum dünün yorgunluğunu atamadım daha akşamda eşime canım sıkıldıvurdum kafayı yattım mübarek gece için bişey yapamadım
tamam pazartesi sen aççbencede durumları iyi yani devletten o kadar şikayet ediyorlar özeli görseler naparlar acaba köleden farkın yok hem haftasonu senin başka işlerin var
ah canım Allah yardımcın olsun evdede huzur yoksa insan nerleere gitsin Allah merhamet versin yüreklerineee
Memurlar duygu sömürüsü mü yapıyor, aşk olsun gel ben sana nelerle uğraşıp, nelerle baş ettiğimzi anlatayım da duygu sömürüsü mü yapılıyor bir kere daha düşünürsün belki...
esra ne seslerine uyanırdınbu eve taşındıgımızd bende gecenin 1inde o sesleri duyup uyanmıştım kocişimin kulaklarını tıkadım
Polis tepende parti yapmıyorsa veya küfürlü gürültü yoksa müdehale edemiyor, onlar da haklı, sadece 1 sakini değil tüm apartmanı rahatsız ederse müdehale edebiliyorlar...
Amin amin, Allah ıslah etsin ne diyeyim....
günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım
ben yorgunum dünün yorgunluğunu atamadım daha akşamda eşime canım sıkıldıvurdum kafayı yattım mübarek gece için bişey yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?