2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla yetişemedim yinee heee tabi tabi devletin anlaştığı özel şirket... istanbulda 200 noktaya servisimiz var ayıptır söylemesi maşşatan falan kesinti yok

beysal başın nasılll??? benim daha ara ara ağrıyor artık, önceden 24 saatse şimdi 10 saate indi, sen nasılsın minoset aldın mı?

Günaydın hanımlar...
Herkese hayırlı cumalar...
Allah evlatlarımızı korusun, sağlık, sıhhat ile dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin Rabbim...
Aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almayı, huzurlu bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah'ım...

valla yetişemedim yinee heee tabi tabi devletin anlaştığı özel şirket... istanbulda 200 noktaya servisimiz var ayıptır söylemesi maşşatan falan kesinti yok

maşAllah memurların durumu iyiye gidiyor o zaaman desene en azından ulaşım vermiyorlar

yarın sen aç taam mı

Amin canımm aminnn

hoşgeldin nasılsın

Kızlar cumanız mubarek olsun Rabbim ailelerimizle eşlermizle sevdiklerimizle inşAllah sağlıklı hayırlı bebişlerimizle güzel gunler göstersin

günaydın canım... amin canım aminn.. ne güzel dualar böyle... Allah razı olsun.

maşAllah memurların durumu iyiye gidiyor o zaaman desene en azından ulaşım vermiyorlar

yarın sen aç taam mı

Memurun durumu ne zaman kötüye gitti ki 95 yılından beri? bakma duygu sömürüsü yapıyolar başka şehirlerde bizim de servisimiz yok ama İstanbul'da trafik yoğunluğundan dolayı servis koymayı akıl etmişler

haftasonu giremem kiiiiii

Son düzenleme:
Ahh ahh derliyim kızlar, gürültücü komşumdan dertliyim...
Son bir aydır gece uykuyu haram etti bize...
Saat 3-4-5-6 bu saatlerde gürültü yapıyor ve bizim kaçan uyku bir daha gelmiyor...
Kaç gündür 3-4 saatlik uykuyla yaşıyorum, işe gidiyorum, ama siz bana sorun ne zorluk çektiğimi...
Kaç defa rica ettik, derdimizi anlattık, biz suçlu olduk, arkdamızdan demedik laf bırakmadı, balkonumuza çöp attı...
Hala da uslanmış değil... Bebek bekliyorlarmış, anlamaları lazım aslında hamile insanın halinden, ama yok yok yok....
Artık evimizden vazgeçmeyi düşünür olduk....
Allah herkese hayırlı komşu versin....

beysal başın nasılll??? benim daha ara ara ağrıyor artık, önceden 24 saatse şimdi 10 saate indi, sen nasılsın minoset aldın mı?

ağrıyor canım doktor dün kızdı neden içmiyorsun hiçbir zararı yok diye korkuyorum dedim kesinlikle geçmez bebeğe dedi 8 saatte bir içebilirsin dedi ama ben daha en başından beri bir kez içtim dayanabildiğimin son raddesine kadar dayanmaya çalışıyorum tatlm

ayy canım ara 155'i şikayet et. Komşu hakkı sonuçta.
Zaten dediğin gibi uyku problemlerimiz var... ben de gece hiç uyuyamadım, saçmasapan şeyler takıldı aklıma

ayıp yaaa... bizim de öğrenciyken bi komşumuz vardı yeni evlilerdi, gece seslerine uyanırdım, keşke şikayet etseymişim

tamam pazartesi sen açç bencede durumları iyi yani devletten o kadar şikayet ediyorlar özeli görseler naparlar acaba köleden farkın yok hem haftasonu senin başka işlerin var

ah canım Allah yardımcın olsun evdede huzur yoksa insan nerleere gitsin Allah merhamet versin yüreklerineee

Amin canımm aminnn

hoşgeldin nasılsın

Kızlar cumanız mubarek olsun Rabbim ailelerimizle eşlermizle sevdiklerimizle inşAllah sağlıklı hayırlı bebişlerimizle güzel gunler göstersin
Amin amin cümlemize inşallah....

Allah hepimizden razı olsun, evlatlarımızı bize bağışlasın....

Memurlar duygu sömürüsü mü yapıyor, aşk olsun gel ben sana nelerle uğraşıp, nelerle baş ettiğimzi anlatayım da duygu sömürüsü mü yapılıyor bir kere daha düşünürsün belki...

esra ne seslerine uyanırdın bu eve taşındıgımızd bende gecenin 1inde o sesleri duyup uyanmıştım kocişimin kulaklarını tıkadım

Polis tepende parti yapmıyorsa veya küfürlü gürültü yoksa müdehale edemiyor, onlar da haklı, sadece 1 sakini değil tüm apartmanı rahatsız ederse müdehale edebiliyorlar...

Amin amin, Allah ıslah etsin ne diyeyim....

hmm anladım canım... bana da doktor "hani biz nasıl son ana kadar içmiyorsak sen de içme öyle hafif ağrırsa" dedi... ben de tırstım hiç içmedim...

günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım
ben yorgunum dünün yorgunluğunu atamadım daha akşamda eşime canım sıkıldıvurdum kafayı yattım mübarek gece için bişey yapamadım

ben yorgunum dünün yorgunluğunu atamadım daha akşamda eşime canım sıkıldıvurdum kafayı yattım mübarek gece için bişey yapamadım

günaydın şekerim hamd olsun biz iyiyiz de sen nasılsın noldu neden sinirlendirdi kocişşş söyle döveyimmm

haftasonu kociş gelmiyor yaa ben de gitmiyorum, daha 4 gün önce beraberdik ya...haftaya sakladık hakkımızı... uzun yol,uçak fiyatlarıda uçtu buara...350tl de ucuza bilet bulamıyoruz...

Memurlar duygu sömürüsü mü yapıyor, aşk olsun gel ben sana nelerle uğraşıp, nelerle baş ettiğimzi anlatayım da duygu sömürüsü mü yapılıyor bir kere daha düşünürsün belki...

ahh canım doğru haklısın... en azından benim kurumumdakiler çok rahat ona eminim sonuna kadar... ama bir de dediğin gibi ezilen kesim de var...

esra ne seslerine uyanırdın bu eve taşındıgımızd bende gecenin 1inde o sesleri duyup uyanmıştım kocişimin kulaklarını tıkadım

anladın sen ne sesleri olduğuna... ama ne yaptıklarına hala emin değilim... kızın çığlıkları işkence görüyor gibiydi dışarda sarmaş dolaş görmesem kızı öldürüyor sanardım
çok tehlikeli seslerr

hmm anladım canım...

günaydınn canım. neden noldu ki canım... böyle mübarek günde kırmayın birbirinizin kalbini... ahh ah eşim yanımda olsa da her dediğine tamam desem ona da razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…