2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

o benimkini alsın ya naz yapasım var

işi bileceksin göstereceksin ama elletmeyeceksin sonra gönlünü alan bulunur merak etme
sahsen ben öyle yaparım daaa

siz çocuk doğuncada yapamazsiınız haaa cocuk farkedermiş dillenene kadar devam

oda çok kalabalık kahkaha atamıyorummmmm arkadas olarak mı başka nasıl sevebilirsin yavyummm burcunun tercihi belli seninkide karnınızdaki sonucu

sünni döllenme değil tabikide

kızlarrrrrrr

sen muhabbetin sonu iyiye gitmiyor deyince açıklama yapmak zorunda kaldımm delüüü
kıskanma gell kollarıma

burcuuu bende hamişken öyle düşündüm yaa şimdi yapıcaz ama çocuk farkermiki gibilerinden sonrakilerde aklıma gelmedi bu

babayı sevmeyen bir sıpam var baba bana dokununca toplanıp kalıyor

üffff aman Allah görsün ne diyim canım. hamile kadınada yapılır mı bu ?

birtek o değilki ekmek köşesi ucunu severim onlarıda önumden topladı hep ben onların sofrasında doyarak kalkmam ne diceksin inşAllah benım damatlarım gelinlerim evlatlarım bu yasadıklarımı yasamazlar

amin inşallah. iyi aileye denk gelsin evlatlarımız.

ühüüüüüü işleri hafifleseee ilgisi eskisi gibi olcekk biliyorumm

yaa adamların işleri yüzünden ne hale geldiler (( bizimkide çok mutsuz bu ara. Allah yardımcıları olsun.

evet ateşli olduğunda bugun ne yedin hep ye diyor bana
adam günü gözden geçiriyor değişik benle karsılasınca hoş uzun süredir o benden tık yok

:))))))) valla benim aklımada hiç gelmiyor, eşim zaten bişi olur diye hiç istemiyor. ben memnunum yaaa :)

:) eşim ilkokulu orda okumuştu, ismail erezde:)

Tatlımm benim kuzenim mustafa kemalde okuyor şimdi, ben liseyi batıkentte okudum ama 10 senem geçti demette annemler 12. cdnin üst tarafında, anneannemler 9. cd.de oturyorlar. En son kurban bayramında gittim burnumda tütüyor valla

hatunlar hepinizi ateş mi bastı noldu sanırım gebeliğin baştan cıkarıcı kısmına girdik hee. yazıları okuyomda bi haydar dümen eksik valla aramızda.

bende dün mübarek gecede şeytanimi bilmem ama garip bi rüya gördüm okudumda yattım ama bilemedim. kocacıgımı kocamla aldatıyodum. iki tane varmış kocamdan ama asıl kocamı diğeriyle aldatıyorum basbaya halvet oluyoz töbe töbeeeeeeee.... sabah kalkınca üzüldüm ben niye böyle bi gecede böle bişe gördüm deyüü. ama dört ay oldu kardeşler bana da yazık. adamın yanaştıgı falan yok valla.

Son düzenleme:
kız benim çatlak kaynanamda su böreği yaptım su böreği yaptım dedi canımı çektirdi ya anneciğimde hasta kime yaptırsam bilemiyorumm

moonsun dümen var şekerim haydara ne gerek var

canımmm sende zorla azcık ben benimkini bıraksam oda kaçacak haftad1 yada en gec 2 haftada 1 oluyor oda yetior iştee

hayırlara çıksın inşşş
rüyada insan herseyi yapar canım neden böyle gördüm diye üzülme

Ben batıkentte oturuyorumm cemre parkındanda geçiyorum...

canımmm sende zorla azcık ben benimkini bıraksam oda kaçacak haftad1 yada en gec 2 haftada 1 oluyor oda yetior iştee

Aslında alışmaları daha iyi değil mi tatlımm lohusalıkta hiç olmayacak mecburen.. Ben de düşünüp duruyorum ya o zaman benim ateşim çıkarsa ne olacak diyee?
Tööbe tööbee

yok valla yok zaten benim koca hiç öyle yatak biti falan değildi normalde de. (bizim oralarda ona şey biti derlerde şimdi acıkca yazamıyom burda) anlayıverin işte. biz gebe kalma çalışmalarından sonrada beraber olmadık hiç zaten canımıza tak dediydi aylardır iki günde bi şeyetmekten. artık son ay bıraktık topu topu yumurtlama günü iki kez şeyettik ve ben o ay hamile kalmışım o günden bu yanada bişicik olmadı. ama birazda benden kaynaklandı ilk haftalar kokusundan bile tiksinmiştim adamın şimdi geçti ama bu seferde o cok yorgun çok calışıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…