canım hepsini yapsan bile şimdi hamilesin uyku bastırıyor gece erken baslıyor bize bu yüzden eski ilgi yok kocişlere yalan değil
sende değişiklik yap eşin işten geldiğinde yemekten önce yap yapacağını işinin bitmesini bekleme
yemek molasında bile alırsın adamın gönlünü oda senin gönlünü alır 5 dk değişir işler yani
Alparslanda okudum ama komşular vardı orda okuyan annem ismail erez de çalışıyor hala
:) eşim ilkokulu orda okumuştu, ismail erezde:)
Bence o bebek telaşı ben nasıl yeterim diye ek işler alıyor dimi eve ? Benimki de ek iş yapıyormuş dışardan yeni haberim oldu... Sanırsanız aç açıkta kalıcaz.. Ama adamlar böyle ne yapalım size bakabilmem lazım diyor başka bişey demiyor. Eve geldiğinde bızzz uykuya dalıyor yorgunluktan... Kızamıyorum da elinde gelen şuan için sadece daha fazla kazanma telaşıMide bulantısı, uyku hali, çabuk yorulma hepsini biz yaşıyoruz onlar da kendilerini bişey yapmıyoruz sanıyorlar ondan işe veriyorlar sanırım... Mantığım böyle açıklıyor
yani haliyle, tedirgin doğum parası krediler, bebek geliyor ben çalışamayacam belki hepsi var.. ben ayda bir kaç kez böyle oluyorum hamilelikten galiba :)
işi bileceksin göstereceksin ama elletmeyeceksin sonra gönlünü alan bulunur merak etmeo benimkini alsın ya naz yapasım var
yani haliyle, tedirgin doğum parası krediler, bebek geliyor ben çalışamayacam belki hepsi var.. ben ayda bir kaç kez böyle oluyorum hamilelikten galiba :)
kızlarrrrrrr
sen muhabbetin sonu iyiye gitmiyor deyince açıklama yapmak zorunda kaldımm delüüü
kıskanma gell kollarıma
burcuuubende hamişken öyle düşündüm yaa şimdi yapıcaz ama çocuk farkermiki gibilerinden sonrakilerde aklıma gelmedi bu
oda çok kalabalık kahkaha atamıyorummmmm arkadas olarak mı başka nasıl sevebilirsin yavyummm burcunun tercihi belli seninkide karnınızdaki sonucu
sünni döllenme değil tabikide
:)))))))) koptum buna yaaa. sürekli ateşli olursan adama sıradan gelirsin artık, ben bir ateşleniyim adamın feleği şaşıyor :)
bu göbek büyüdükçe asla :))) kıpraşmayada başladı. anammm o an ya kıpırdarsaayyyy yok ben yapamam. çocuk farketmiş gibi olur
sağol canım karşılıklı sefgimiz :))
babayı sevmeyen bir sıpam var baba bana dokununca toplanıp kalıyorkızlarrrrrrr
sen muhabbetin sonu iyiye gitmiyor deyince açıklama yapmak zorunda kaldımm delüüü
kıskanma gell kollarıma
burcuuubende hamişken öyle düşündüm yaa şimdi yapıcaz ama çocuk farkermiki gibilerinden sonrakilerde aklıma gelmedi bu
Off yağmur yağıyor diye işten erken çıktım eve geldim ama uçmuşşsunuz kızlar hemen yaaa. Yarım saattir geçmişi okuyorumm
Kuzummm aynenn dediğin gibi insandan insana değişir bence biraz da sana inat yapıyorrHepmi böyle bu kayınvalideler yaa. Benimki de geçen hafta hacca giden arkadaşından hurma getirmiş sana getirdim bebeğe iyiymiş dedi, bir iki tane görümcen için alayım dedi, sonra bir baktım hooop bitmiiişş hepsi.Evvelki gün gitmiştik yine getirdi önüme sana getirttik diye içinde 20-25 tane var, ama poşet yırtılmış, içinden alınmış belli. Görümce anne buzdolabındaki nerde ben de ondan yiyeyim dedi,buzdolabındakiler değil hoop yine benimkilerden gitti Gülüyorum artık canım yaa ne yapayımmm
birtek o değilki ekmek köşesi ucunu severim onlarıda önumden topladı hep ben onların sofrasında doyarak kalkmam ne diceksin inşAllah benım damatlarım gelinlerim evlatlarım bu yasadıklarımı yasamazlar
ühüüüüüüişleri hafifleseee ilgisi eskisi gibi olcekk biliyorumm
evet ateşli olduğunda bugun ne yedin hep ye diyor bana
adam günü gözden geçiriyor değişik benle karsılasınca hoş uzun süredir o benden tık yok
(( off ya... içimiz daraldı.. bari düzelmeye çalışayım eve gidene kadar...
canım dışarı çık temiz hava al azcık yürü müzik dinle bak konustuklarımızı oku gül
o benimkini alsın ya naz yapasım var
eşimde aynı durumda bazen gözlerim doluyor gece yarılarına kadar calısıyor uzuluyorum sizin için diyor
(( off ya... içimiz daraldı.. bari düzelmeye çalışayım eve gidene kadar...
kız benim çatlak kaynanamda su böreği yaptım su böreği yaptım dedi canımı çektirdi ya anneciğimde hasta kime yaptırsam bilemiyorummüffff aman Allah görsün ne diyim canım. hamile kadınada yapılır mı bu ?
amin inşallah. iyi aileye denk gelsin evlatlarımız.
yaa adamların işleri yüzünden ne hale geldiler(( bizimkide çok mutsuz bu ara. Allah yardımcıları olsun.
:))))))) valla benim aklımada hiç gelmiyor, eşim zaten bişi olur diye hiç istemiyor. ben memnunum yaaa :)
ühüüüüüüişleri hafifleseee ilgisi eskisi gibi olcekk biliyorumm
o benimkini alsın ya naz yapasım var
eşimde aynı durumda bazen gözlerim doluyor gece yarılarına kadar calısıyor uzuluyorum sizin için diyor
ama adamlarada yazıkkk onlarada hak verin kuzum tabikiiii ilgilenir seninleee
hatunlar hepiniz ateş mi bastı noldu sanırım gebeliğin baştan cıkarıcı kısmına girdik hee. yazıları okuyomda bi haydar dümen ekşik valla aramızda.
bende dün mübarek gecede şeytanimi bilmem ama garip bi rüya gördüm okudumda yattım ama bilemedim. kocacıgımı kocamla aldatıyodum. iki tane varmış kocamdan ama asıl kocamı diğeriyle aldatıyorum basbaya halvet oluyoz töbe töbeeeeeeee.... sabah kalkınca üzüldüm ben niye böyle bi gecede böle bişe gördüm deyüü. ama dört ay oldu kardeşler bana da yazık. adamın yanaştıgı falan yok valla.
hayırlara çıksın inşşşhatunlar hepiniz ateş mi bastı noldu sanırım gebeliğin baştan cıkarıcı kısmına girdik hee. yazıları okuyomda bi haydar dümen ekşik valla aramızda.
bende dün mübarek gecede şeytanimi bilmem ama garip bi rüya gördüm okudumda yattım ama bilemedim. kocacıgımı kocamla aldatıyodum. iki tane varmış kocamdan ama asıl kocamı diğeriyle aldatıyorum basbaya halvet oluyoz töbe töbeeeeeeee.... sabah kalkınca üzüldüm ben niye böyle bi gecede böle bişe gördüm deyüü. ama dört ay oldu kardeşler bana da yazık. adamın yanaştıgı falan yok valla.
babayı sevmeyen bir sıpam var baba bana dokununca toplanıp kalıyor
kız benim çatlak kaynanamda su böreği yaptım su böreği yaptım dedi canımı çektirdi ya anneciğimde hasta kime yaptırsam bilemiyorumm
Tatlımm benim kuzenim mustafa kemalde okuyor şimdi, ben liseyi batıkentte okudum ama 10 senem geçti demette annemler 12. cdnin üst tarafında, anneannemler 9. cd.de oturyorlar. En son kurban bayramında gittim burnumda tütüyor valla
moonsun dümen var şekerim haydara ne gerek var
canımmm sende zorla azcık ben benimkini bıraksam oda kaçacak haftad1 yada en gec 2 haftada 1 oluyor oda yetior iştee
moonsun dümen var şekerim haydara ne gerek var
canımmm sende zorla azcık ben benimkini bıraksam oda kaçacak haftad1 yada en gec 2 haftada 1 oluyor oda yetior iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?