siz çocuk doğuncada yapamazsiınız haaa cocuk farkedermiş dillenene kadar devam
kızlarrrrrrr
sen muhabbetin sonu iyiye gitmiyor deyince açıklama yapmak zorunda kaldımm delüüü
kıskanma gell kollarıma
urcuuubende hamişken öyle düşündüm yaa şimdi yapıcaz ama çocuk farkermiki gibilerinden sonrakilerde aklıma gelmedi bu
hatunlar hepinizi ateş mi bastı noldu sanırım gebeliğin baştan cıkarıcı kısmına girdik hee. yazıları okuyomda bi haydar dümen eksik valla aramızda.
bende dün mübarek gecede şeytanimi bilmem ama garip bi rüya gördüm okudumda yattım ama bilemedim. kocacıgımı kocamla aldatıyodum. iki tane varmış kocamdan ama asıl kocamı diğeriyle aldatıyorum basbaya halvet oluyoz töbe töbeeeeeeee.... sabah kalkınca üzüldüm ben niye böyle bi gecede böle bişe gördüm deyüü. ama dört ay oldu kardeşler bana da yazık. adamın yanaştıgı falan yok valla.
kız benim çatlak kaynanamda su böreği yaptım su böreği yaptım dedi canımı çektirdi ya anneciğimde hasta kime yaptırsam bilemiyorumm
ya bulemsuu toplandığını nasıl anlıyorsun? ben hiç anlamıyorum yaaa
Kuzumm ben cevap vereyimm, biraz erken daha senin anlaman için. Toplandığında bebişin olduğu yer semsert oluyor, gaz sıkışması olur ya sanki aynen öyle
kız benim çatlak kaynanamda su böreği yaptım su böreği yaptım dedi canımı çektirdi ya anneciğimde hasta kime yaptırsam bilemiyorumm
Kuzumm ben cevap vereyimm, biraz erken daha senin anlaman için. Toplandığında bebişin olduğu yer semsert oluyor, gaz sıkışması olur ya sanki aynen öyle
kasık bölgende yada hemen göbeğinin altında semsert oluyor canım yumruk gibiya bulemsuu toplandığını nasıl anlıyorsun? ben hiç anlamıyorum yaaa
sağolasın canım ama bişekilde kendim yapacağım galiba hazırı sevmiyorum gece rüyamda hazır almışım kuru kuru yiyemiyorum ama kemiriyorumolabilir canım. eşim çok dikkatli olmalıyız dedi :)))))))
hıhhh unutmuş gitmişsin bilem :)))))
ateşli kimmiş belli oldu. ben hayatımda böyle fantazi duymadım anacım :))))))))) canım ya bilinçaltını yönetemezsin. elbet vardır bir hayır.
canım keşke yapmasını bilsem. hazır alsan olmaz mı güzel bir yerden?
canım 1,5 ay sürmüyor lohusalık insandan insana değişir benim lohusa lekem 10 gün gelmez bile doktordan biz hep erken izin aldık yanimilanom lohusalık 1.5 ay maksimum ama hamilelik 9ay benim kaldı 6 ay yanii çokda boslamamak lazım koca milletini
aman kaç defa dedi birde benden para ve sigara istedi bende vermedim bu sefer gıcıklığına ben sana bir şeyler veriyorsam sende bana ver delüüüne vicdansız kaynana yahu vermiceksin söleme bari te allam ya kızdım bak şimdi.
kızlar yarın gelicemmm burcunun hayatımın bebeğinin haberini almak kendi bebeğimin haberini vermek için
sizleri çok mu çok seviyorummmmm
Allaha emanet olun ve olalımmm canlarımm sizi yanacıklarınızdan bebişleride göbüşten öpüyorummmmmduaalarınızı eksik etmeyin olur mu byesss
Kızlar kocişim geldi bizi almaya biz çıkıyoruzz öptük sizziiii
ben çıkıyorum canlarım. yarın sabahtan doktordayım. sonra işe gelicem zaten. size herşeyi yazarım. inşallah iyidir bebişim. eee bide kim bildi kim bilmedi onu değerlendiricez tabii :))
kendinize dikkat edin. öpüyorum hepinizi
hepiniz allaha emanet olun emiii öptüm kocamannnnkızlarrrrrrrrrrrr iyi akşamlar hepinizi tek tekkk öpüyorummm
iyi tatillerrrrrrrr
çıksada söndürürsün canımmAslında alışmaları daha iyi değil mi tatlımm lohusalıkta hiç olmayacak mecburen.. Ben de düşünüp duruyorum ya o zaman benim ateşim çıkarsa ne olacak diyee?
Tööbe tööbee
ben çıkıyorum canlarım. yarın sabahtan doktordayım. sonra işe gelicem zaten. size herşeyi yazarım. inşallah iyidir bebişim. eee bide kim bildi kim bilmedi onu değerlendiricez tabii :))
kendinize dikkat edin. öpüyorum hepinizi
bugun yenı bı hastaneye gıttık doğum fıyatlarını ögrenelım dıye ordakı doktorumuzda pek bı tatlıydı 16+1 deyız artık cınsıyetını söylıyımmı dedı bende evet dedım erkek dedı ben durdum kesın mı dıyınce o buyuk ıhtımal dedı aslında o emındı.ben kesınmı deyınce kadıncagız teredutte kaldı hadı hayırlı olsun topiğimize
haha tatlım benı m senınd ebebıişin erkek he bend dun öğredım hayırlı uğurlu olsun ben burdan da tecrubelı olduğumdan emnınmısınız dedım pozisyonumuz cok guzel dedı tam yığidin malı meydandadır mısalı 6 kere gösterdı hatta her yönden yuzde 100 derım dedı raabım sağlıcakla kucagınada almaya nasıp etsın vaemı aklında bi isim cnm bizim isim hazır
hha dr bize biş foto cektı bz ben sandım kı bebışşıin yuzu meğğerım bebişin cinsiyet ispatıymış ben pek bişey anlmadım ama belı sız anlarsınız burada yanılmalar oluca dr bizi hemen ıkna edemeı oda fotolamışEki Görüntüle 428166
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?