aynen tecrubeden öturu sordum kesınmı dıe.amın ınsallah hepımız sağlıkla kucagımıza alırız ısım yok kız ıcın ada koycaktık ama erkek ıcın kafa yormıcam forumdan çalcam bıtane :))
Canımm öncelikle hayırlı olsun oğluşunnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innşallahh
Fotoğrafta ben de pek çözemedim neresi olduğunu tatlımm acaba o çıkıntı mı ki bebişin cinsiyet ispatı???
aynen tecrubeden öturu sordum kesınmı dıe.amın ınsallah hepımız sağlıkla kucagımıza alırız ısım yok kız ıcın ada koycaktık ama erkek ıcın kafa yormıcam forumdan çalcam bıtane :))
Rabbim muhtaç etmesin canım üzme kendini..benim kv de de seininkinin bir değişik modelibirtek o değilki ekmek köşesi ucunu severim onlarıda önumden topladı hep ben onların sofrasında doyarak kalkmam ne diceksin inşAllah benım damatlarım gelinlerim evlatlarım bu yasadıklarımı yasamazlar
hayırlı geceler maşşallah sohbet almış başını gitmiş:))ne güzel
Rabbim muhtaç etmesin canım üzme kendini..benim kv de de seininkinin bir değişik modeliben yoğurt severim her sofrada bulunması lazım öğlen ve akşamları..her yemeğe koyuyorum kadın hoop kaldırıyor ayy bu kalabalık yapıyor diye..tam 3 kere o kaldırdı ben koydum en sonunda ben yiyorum onu dedim de bıraktı:))belki farkında değildir..sen canının istediğini al ye tekrardan:)en çok lohusalığımda canm sıkılmıştı..lafta bana bakmaya geldi..bulgur pilavı yapalım demiştim sütüm artsın diye..aman ne gerek var şimdi kayınbabana dokunuyor demişti kadın
evet cnm popodan goruntu bacaklar acık tam ortadakı cıkıntı ARAS ın ıspatyms senınbellmydh cnm
hha dr bize biş foto cektı bz ben sandım kı bebışşıin yuzu meğğerım bebişin cinsiyet ispatıymış ben pek bişey anlmadım ama belı sız anlarsınız burada yanılmalar oluca dr bizi hemen ıkna edemeı oda fotolamışEki Görüntüle 428166
bak şimdi canım bebeğin poposunun altından çekmiş usgyi:)arada yuvarlak olan senin oğlanın pipisiyanda gözüken yüze benzeyen şey yüz değil sanırım plesanta olabilir mi ki?:))
evet cnm popodan goruntu bacaklar acık tam ortadakı cıkıntı ARAS ın ıspatyms senınbellmydh cnm
bak şimdi canım bebeğin poposunun altından çekmiş usgyi:)arada yuvarlak olan senin oğlanın pipisiyanda gözüken yüze benzeyen şey yüz değil sanırım plesanta olabilir mi ki?:))
Ayy adı da hazırmış bebişinnnAdıyla yaşasın inşallahh
Yok kuzum bizim ki göstermedi, 1 ay sonraki ayrıntılı ultrasona kaldı öğrenmek, tabi ben dayanamam giderim doktora
Bu da ultrason resmiSanki gülüyor gibi, yan profilden de aynı babası gibi
Eki Görüntüle 428248
yaren senin bir de kızın var sanırım:)kaç yaşında kızın?okula gidiyor mu?kardeşinin olacağını söyledin mi?
benimki kız kardeş istiyorum diyor da başka birşey demiyor
milona seninkinin yüzü çok net çıkmış maşşallah süphanallah
bekleme ya bu hafta bir daha git başka dr.a:))haftasın doldurmuş artık kesin belli olur bol çikolata ye ve su iç usgye girmeden hareketli olsun da göstersin bebişin inş.
ben de eşimle bir kere olsun gideyim diye aynı gün dersimiz olmadığ saati ayarlamaya çalıştım..olmadı tabi..haftaya artık notlar veriliyor biraz daha rahat ederiz sanırım 2 saat izin alırım..eşim kızımda da 1 kere gelmişti bunda da bir kere gelsin de hakkı kalmasın kuzumunhem cinsiyeti beraber öğrenelim istiyorum..önümüzdeki cuma öğleden sonra gitcez inş. biz de şafak 7
milona seninkinin yüzü çok net çıkmış maşşallah süphanallah
bekleme ya bu hafta bir daha git başka dr.a:))haftasın doldurmuş artık kesin belli olur bol çikolata ye ve su iç usgye girmeden hareketli olsun da göstersin bebişin inş.
ben de eşimle bir kere olsun gideyim diye aynı gün dersimiz olmadığ saati ayarlamaya çalıştım..olmadı tabi..haftaya artık notlar veriliyor biraz daha rahat ederiz sanırım 2 saat izin alırım..eşim kızımda da 1 kere gelmişti bunda da bir kere gelsin de hakkı kalmasın kuzumunhem cinsiyeti beraber öğrenelim istiyorum..önümüzdeki cuma öğleden sonra gitcez inş. biz de şafak 7
ay cnm resemn gulmuş ya yerım onu ya benım yarenımde 7 ay göstermedı genelde göstermeyınce kız diolar ama 2 arkadaşımınkıde öleydı bi gösterdı ikisinınkıde erkek cıktı
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr münire hanıma cinsiyet soran oldu mu???????? coka acil cevap bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?