2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmmmmm
ne zamandır görüşemiyorduk...
çok sevindim oğlun olacakmış...benim de oğlumu kucağıma almama 20 gün kaldı adıda kısmetse çağan olacak...

evet cnm popodan goruntu bacaklar acık tam ortadakı cıkıntı ARAS ın ıspatyms senınbellmydh cnm

hayırlı geceler maşşallah sohbet almış başını gitmiş:))ne güzel

birtek o değilki ekmek köşesi ucunu severim onlarıda önumden topladı hep ben onların sofrasında doyarak kalkmam ne diceksin inşAllah benım damatlarım gelinlerim evlatlarım bu yasadıklarımı yasamazlar
Rabbim muhtaç etmesin canım üzme kendini..benim kv de de seininkinin bir değişik modeli ben yoğurt severim her sofrada bulunması lazım öğlen ve akşamları..her yemeğe koyuyorum kadın hoop kaldırıyor ayy bu kalabalık yapıyor diye..tam 3 kere o kaldırdı ben koydum en sonunda ben yiyorum onu dedim de bıraktı:))belki farkında değildir..sen canının istediğini al ye tekrardan:)en çok lohusalığımda canm sıkılmıştı..lafta bana bakmaya geldi..bulgur pilavı yapalım demiştim sütüm artsın diye..aman ne gerek var şimdi kayınbabana dokunuyor demişti kadın

bir de cinsi münasebet konusu açılmış
hamileliğin son trimesterinde hormonlar tavan yapıyor arkadaşlar boşverin salın gitsin bebişe bişeycik olmaz..bebekte sarılma hissi yaratırmış laf aramızda:26: bol bol sarılın bebişe doğumdan sonra zaten bir süre ayrı kalıyor eşler:))

haha senın kv de bi değişikmış bencıl birazda sanırım önce kendını düşünüyo ay bizimkıde tam aksi vaersa yoksa evlatları gelınlerı yeterkı cnm bişey istedı dıyım hiç uşenmezde hemen yapar

evet cnm popodan goruntu bacaklar acık tam ortadakı cıkıntı ARAS ın ıspatyms senınbellmydh cnm

Ayy adı da hazırmış bebişinnn Adıyla yaşasın inşallahh
Yok kuzum bizim ki göstermedi, 1 ay sonraki ayrıntılı ultrasona kaldı öğrenmek, tabi ben dayanamam giderim doktora

Bu da ultrason resmi Sanki gülüyor gibi, yan profilden de aynı babası gibi

Eki Görüntüle 428248

Son düzenleme:

bak şimdi canım bebeğin poposunun altından çekmiş usgyi:)arada yuvarlak olan senin oğlanın pipisi yanda gözüken yüze benzeyen şey yüz değil sanırım plesanta olabilir mi ki?:))

bir cinsi münasebet konusu açılmış
son aylarda hormonlar tavan yapıyor arkadaşlar söylemesi ayıptır
salın gitisin artık bişecik olmaz inş. hem bebekte sarılma hissi uyanırmış orgazm olmak:26:
malum doğumdan sonra eşlerde ister istemez bir süre soğuma oluyor yani bende olmuştu kendimi artık kadın olarak değil de sadece anne olarak görüyordum 3 ay boyunca böyle gördüm artık eşim kızmaya başlamıştı

yaren senin bir de kızın var sanırım:)kaç yaşında kızın?okula gidiyor mu?kardeşinin olacağını söyledin mi?
benimki kız kardeş istiyorum diyor da başka birşey demiyor

bak şimdi canım bebeğin poposunun altından çekmiş usgyi:)arada yuvarlak olan senin oğlanın pipisi yanda gözüken yüze benzeyen şey yüz değil sanırım plesanta olabilir mi ki?:))

cnm bendeanlayamadım dr eliyle gösterdı ekrana baktımız yerde sağ tarafta olan poposu arasındakı cıkıntıda şeysıymış

Ayy eveet iki tane minnicik ayakları, ortada pipişi sol yandaki de plesentası

milona seninkinin yüzü çok net çıkmış maşşallah süphanallah
bekleme ya bu hafta bir daha git başka dr.a:))haftasın doldurmuş artık kesin belli olur bol çikolata ye ve su iç usgye girmeden hareketli olsun da göstersin bebişin inş.
ben de eşimle bir kere olsun gideyim diye aynı gün dersimiz olmadığ saati ayarlamaya çalıştım..olmadı tabi..haftaya artık notlar veriliyor biraz daha rahat ederiz sanırım 2 saat izin alırım..eşim kızımda da 1 kere gelmişti bunda da bir kere gelsin de hakkı kalmasın kuzumun hem cinsiyeti beraber öğrenelim istiyorum..önümüzdeki cuma öğleden sonra gitcez inş. biz de şafak 7

ay cnm resemn gulmuş ya yerım onu ya benım yarenımde 7 ay göstermedı genelde göstermeyınce kız diolar ama 2 arkadaşımınkıde öleydı bi gösterdı ikisinınkıde erkek cıktı

yaren senin bir de kızın var sanırım:)kaç yaşında kızın?okula gidiyor mu?kardeşinin olacağını söyledin mi?
benimki kız kardeş istiyorum diyor da başka birşey demiyor

ah cnm benım evet benım bı kızım var genelde kızlar kız ister ama bizimkı bizden duyup hayırlı sağlıklı olsun derdı her sorana ne gulerddım kızım 5 yasında cnm her dr kontorlunde beraber gidiyoruz dr umuzda istıyo zaten yarenı onunda soruları oluyo dr teyzesıne erkek oldunu öğrendı annecm bence cok mantıklı oldu dio neden diorum ee eşitlık oldu dio 2 kız 2 erkek cocular bi alem senın kızn kaç yasında

ay cnm vvakıt gecmıyo dımı beklerken bizde hep eşimin izinie göre randavu alıyoruz Aallahtan hafta içide oda göruyo bebışını ozaman bi başka oluyo

benimki de 3,5 yaşında 2008 ekim doğumlu:)şimdilik usg resimlerini gösteriyorum dr. saatlerimizde kreşte oluyor çünkü:)bir de çok anlatmak istemiyorum ne olur ne olmaz Allah korusun çocuğum hayal kırıklığı yaşamasın diye heveslendirmek istemiyorum gerçi sürekli hayaller kuruyor:))kardeşim olunca şöyle yapacam böyle yapacam diye:)ben tırsıyorum epeyce:)zor olacağı aşikar ama başaracaz inş. işin enterasanı bana da bir tane daha kızım olacak gibi geliyor:))3. ye erkaği buluruz gibi sanki

Ayy babasının gelmesi çok iyi oluyor canım yaa en azından heyecanını paylaşıyorlar. Benim kocacık her defasında geldi ona göre ayarladık hep, hatta kalp atışlarını duymaya gittiğimizde doktor almamıştı içeriye, sinirinden kaç gün söylenmişti

ay cnm resemn gulmuş ya yerım onu ya benım yarenımde 7 ay göstermedı genelde göstermeyınce kız diolar ama 2 arkadaşımınkıde öleydı bi gösterdı ikisinınkıde erkek cıktı

Bakalım bize de herkes kızınız olur diyor tatlımm hepimiz için hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…