kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr münire hanıma cinsiyet soran oldu mu???????? coka acil cevap bekliyorummm
benimki de 3,5 yaşında 2008 ekim doğumlu:)şimdilik usg resimlerini gösteriyorum dr. saatlerimizde kreşte oluyor çünkü:)bir de çok anlatmak istemiyorum ne olur ne olmaz Allah korusun çocuğum hayal kırıklığı yaşamasın diye heveslendirmek istemiyorum gerçi sürekli hayaller kuruyor:))kardeşim olunca şöyle yapacam böyle yapacam diye:)ben tırsıyorum epeyce:)zor olacağı aşikar ama başaracaz inş.işin enterasanı bana da bir tane daha kızım olacak gibi geliyor:))3. ye erkaği buluruz gibi sanki
Ayy babasının gelmesi çok iyi oluyor canım yaa en azından heyecanını paylaşıyorlar. Benim kocacık her defasında geldi ona göre ayarladık hep, hatta kalp atışlarını duymaya gittiğimizde doktor almamıştı içeriye, sinirinden kaç gün söylenmişti
Bakalım bize de herkes kızınız olur diyor tatlımm hepimiz için hayırlısı olsun inş
kızlar morale ihtiCIM VAR ŞİMDİ KİLİ TEST KAN SONUCUNU LADIM BURADa ki uzman aile hekimine sordum aynı zamanda bizim hastanenin başhekimi kendisi ikili test kan snucunun riskil oldugunu amniyosentez olmamda fayda varmış ama cokk canım sıkkın sağlıyorum bir saattir şimdi beni ultrasona alcak yeniden bi bakalşım dedi bu arada ense kalınlığımız 1,3 dü
onun idrak etesı daha zor kucuk cunku ya benım içime hiç doğmadı cnm ya ama ıkı kız kızkardeş olmasıda guzel our ben bı yandan değşik dıe sevınırken bı yandanda kızımın kızkardeşi olmasınında ıyı olcanı düşünüyorum cunku ben seın gıbı 3.ye cesaretlı değilim haahaha ama kuzenlerı var 2 tane inşalla kızıma kızkardeş weksiklını hıssettırmzaler cnm yabıde alıştım ya kızım dıe bahsetmekten daha ogluma motıve aşamasındayız yakışmadı ağzımıza sankı
ben sordum cıktı cnm erkek dedı erkek cıktı
Ben sordum canımm kız dedi. Ama belli değil benimki
yakışır yakışır annesi oğlan anası olmak da farklı olsa gerek:)her anne yaşamak ister ikisinin de tadına varmayı muhakkak:)Allah ım hayırlısını verrsin inş.
bakma 3. yü istediğime 2 büyük şöyle orta okula falan giderken yani 35imden sonra yaparım yaparsam gibime geliyor..belki o zaman da amannn rahatımı bozamam diyip vazgeçerimhayırlısı olsun ya evlat yetiştirmek kolay mı
yaaa kızlaaarr benim de doktorum erkek dedi. ama etraftan cok kez yanıldıgını duydum. bu kadın da kız diyoooo:26: ay ben napıyım şimdi. kafam allak bullak. ne zormuş yaaa.... bi de bana demişki münire hanım doktorunu değiştir. ay vallaaa değiştircem bu gidişle
canım iki hafta önce kıza benziyo ama cokerken henüz dedi.. çarşamba günü gittim kesin erkek dedi. o an bile bi kötü oldum. alştırıyo insan kendini. şimdi de alştım gibi. kıza dönerse aynı şeyi yaşıycam belki. tabiki sağlık herseyden önemli. ama bu da kısmen etkiliyo insanı. etkilemiyo dersek yalan söylemiş oluruz...cnm sen yenımı öğrendın kı ben senın kız die hatırlıyodum ihtımaş olarak atatlım ennesının bıtanesınede erkek dedı ama kız çıktı takılma okadar usg ye bak
hadi ya... cevap veren 4. kişi falansın. bi senin tutmamış. ama çok da fazla takmıycam akışına bırakcam napim...Bende baktirdim munire hanima benim asilama oldugu icin gunude belli..bana kesin kizin olacak dedi ama benim oglum olcak..Dr yanilmis olamaz elimdeki ulturasonda apacik gorunuyor zaten erkek oldugu..drunuza guvenin bence...
canım iki hafta önce kıza benziyo ama cokerken henüz dedi.. çarşamba günü gittim kesin erkek dedi. o an bile bi kötü oldum. alştırıyo insan kendini. şimdi de alştım gibi. kıza dönerse aynı şeyi yaşıycam belki. tabiki sağlık herseyden önemli. ama bu da kısmen etkiliyo insanı. etkilemiyo dersek yalan söylemiş oluruz...
hadi ya... cevap veren 4. kişi falansın. bi senin tutmamış. ama çok da fazla takmıycam akışına bırakcam napim...
:))) evet canımm ya. eşim istiyodu. önceleri ben de erkek olsun derdim. ama son zamanlar kız istediğiimi farkettm ve kız deyince mutlu olmuştum. sonra erkek olunca da üzülme demeyim ama bi şok durumu yaşadım. şimdi ona da alıştım. yavrum benimmm sağlıkla gelsin inşallah. kurban olurum ben ona. tekrar kız derse de oyuncak gibi olcak. adapte olmak biraz zor geliyo. ne bilim ilk kez yasadım ya biraz garibim..ama tatlım gercek haftandasın sanmma dr yanılsın bi 12 olsa tamam derdım eger orda varsa bi pipi eve t o pipidr haftan baya ilerledı cunku haha sevındım ya eşin istıyodu dımı
canım yaaa sıkma canını burda cok duyduk bak.... korkulacak bişi yok bence ense kalınlığı normal. bu gece sana dua etcem. rabbim en kısa zamanda açıklıga kavustursun en iyi şekilde...
ensarnaz hiç üzme kendini canım değerin kaç çıktı ki?benim arkadaşın değeri 1/17 çıkmıştı yani 17 kişide 1 görülme ihtimali vardı..ense kalınlığı normal olunca dr. amniyosenteze gerek yok dedi..tabi ilk başta harap etti kendini..çok şükür sapasağlam bir kızı var şimdi
:))) evet canımm ya. eşim istiyodu. önceleri ben de erkek olsun derdim. ama son zamanlar kız istediğiimi farkettm ve kız deyince mutlu olmuştum. sonra erkek olunca da üzülme demeyim ama bi şok durumu yaşadım. şimdi ona da alıştım. yavrum benimmm sağlıkla gelsin inşallah. kurban olurum ben ona. tekrar kız derse de oyuncak gibi olcak. adapte olmak biraz zor geliyo. ne bilim ilk kez yasadım ya biraz garibim..
çok acı çekiyorummm hepinize duacıyımmmm
hepsi birer imtihan canım sen duanı et..şu an için elinden başka bişi gelmez.. kafanı da fazla yorma dicem ama elde olmayan bişey,anlamak hiç zor değil. rabbim yar ve yardımcın olsun...tsk eder,m kızlar...bu saat oldu benim gözümde hala uykum yok pazartesi hem devlete hemde özelde iki dr gidieceğim bide onlar değerlendirsin eger onlarda risk görürse ankarada bu konuda uzman prof varmış ona gideriz diye düşünüyorum...benim riskimde 1:108 ..........
son derece katılıyorum canım aslında bizde de sabır yok galiba. biraz da doktorlar dikatsiz bu konuda. ne kadar etkilenceğimizi düşünemiyolar belki de.. sonucta onlar alışık bu duruma. eşimin de dediği gibi bu işin cok da derinine inmemek lazım Allah ın gücüne gider. hele ki benim ilk bebegim.. isterse 5. olsun. hepsi erkek veya hepsi kız oolsun. sağlık olduktan sonra ne önemi var ki? Allah korusun ama sağlıkla alakalı bi problem yasasaydık bu cinsiyet olayı hiç aklımıza gelirmiydi? çookk çoookk şükürler olsun Allah ıma. ne kadar şükrtsek azcnm ya o yuzden bende dr umla aynı fıkırdeyım gecen ay tahmınım var ama bi ahakı ay sölucem dedı yanılma çok oluyo bu haftalarda dedı ama dun kesın dedı bence dr lar erkekn sölemek uğruna olur olmadık tahmın yapmamamlı değilmi onlAR İÇİN ÖNEMSIZ OLSADA 1 AY ADEPte olmak ıcın uzun zaman eskıden ,insanlar doğunca öğreenıyomuş desınkı 6 ayda sölııucem ama kesın desın
canım noldu yaaa??? ben mi kaçırdım sen yazdın da ??çok acı çekiyorummm hepinize duacıyımmmm
son derece katılıyorum canım aslında bizde de sabır yok galiba. biraz da doktorlar dikatsiz bu konuda. ne kadar etkilenceğimizi düşünemiyolar belki de.. sonucta onlar alışık bu duruma. eşimin de dediği gibi bu işin cok da derinine inmemek lazım Allah ın gücüne gider. hele ki benim ilk bebegim.. isterse 5. olsun. hepsi erkek veya hepsi kız oolsun. sağlık olduktan sonra ne önemi var ki? Allah korusun ama sağlıkla alakalı bi problem yasasaydık bu cinsiyet olayı hiç aklımıza gelirmiydi? çookk çoookk şükürler olsun Allah ıma. ne kadar şükrtsek az
canım noldu yaaa??? ben mi kaçırdım sen yazdın da ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?