2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhabalar yeniden..
uzun zamandır giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar. tüm arkadaşlara hayırlı olsun bebekleri.

bizde 7 sinde gördük keseyi çok şükür. haftaya çarşambada kalbini duyacağız inşallahhh..

şimdilik çok iyi gidiyor. biraz akıntım var bide uyku.. onun dışında çok şükür hiç bişeyim yok.

şükür bugün güzel haberler aldım :nazar::nazar::nazar: pazartesi 83,77 olan değerim 483,78 olmuş :nazar::nazar::nazar: ultrasonda küçücük kesemizi gördük :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:şükürler olsun Allahım taamamına erdirsin inş.:24: yaklaşık 5 haftalıkmış 9 haftalığa kadar vajinal ultrasonla bakıyoruz dedi ama istemedim karnımdan bakıldı yinede gördük şükür keseyi FOLBİOL diye bir vitaamin iaalacı verddi sadece 25-30 arası tekrar çağırdı sizin bu süreç nasıl geçiyor:26::26::26:

ohh maşallah canım, hoşgeldin, benim vajinalden zor göründü, gerçi tüp bebek olayından sonra bizim vajina kanıksadı artık durumu :53: hiç garip gelmiyo!! sağlıkla kucağına alırsın minnoşunuinşallah :16:

kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda hcg 355 çıktı ,Allah nasip ederse bende kasım annesi olucam. inşallah burada sorunsuz hamilelik anlarımızı paylaşırız şimdilik bebeğimi merak ediyorum ne zaman duyarız acaba kalp atışlarını,herkesin Allah gönlüne göre versin.

tebrik ederimmm :nazar::emir_bebek: walla 7. haftada duyuluyor dedi doktorum bana :52:

ben de seninle aynı fikirdeydim, hatta ben çok titizim bu konularda organik beslenme, organik kıyafetler vs ama çalışırken başıma böyle bir şey geldiği için tavsiye aldım. sonra kendim ingilizce makalelerden falan da araştırdım, gaviscon zararsız ve fetüse hiç geçmiyor.; çünkü kana hiç karışmadan bağırsaklardan atılıyor canım. doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum şu aralar bunun için size danışayım dedim. var mı bir bildiğiniz?

elif merhaba, benimki de 4 haftalıkkan 62 idi, önemli olan değerin her iki günde bir iki katına çıkması düzgün katlanması zaten... geç döllenme olabiliyor dedikleri gibi, bizimki embriyo transferi olduğu için zaten mucizeydi benim için bu :)
bana verdikeri ilk test tarihi 27 şubattı be ogün 38 i görünce kesin tutmadı diyip hüngür hüngür ağlamıştım çünki tüp yaptıran arkadaşlarımın 12. gün beta hcg değeri (transferden itibaren gün sayısı) genelde 150-200 lerde idi.. yani kafanızı karıştırmayım bunlarla neticede 5 in üzerindeki tüm değerler pozitif ve katlanıyorsa sorun yok :

canım ben de iş yerinde habire çay kahve içen tiplerdedim, şimdi ne içeceğimi şaşırdım, sigarayı da bıraktım zaten bi süredir ama bişeyler içme ihtiyacı hissediyorum... adaçayı ve rezenenin zararlı olduğunu duydum ha bir de tarçının ıhlamur zararsız başka ne içilebilir bilmiyorum!!!

kizlar ben ilk hamileligimde 7. ay gibi genelde butun gebelerde olan reflu sorunu yasadim.bi arkadasim papatya cayinin ilactan iyi geldigini soyleyince doktora sordum.icebilirsin gercekten ise yariyor dedi.sorunum oldugunda bir bardak iciyordum neredeyse 3_4 gun kesiyodu.gercekten cok ise yariyor.ama yinede siz bilirsiniz bi doktora sorun isterseniz.

saol cido ben ilk bebegimi kaybettim simdi bu da birden hemen olunca inanamiyom sanki hep olumsuzlukla karsilasacakmisim gibi geliyo.doktora bile gitmek istemiyom.carsamba bidaa kan verecem bakalim ins yukselmistir.ertesi gunde keseyi gormeye gidecez artik:-)

ayşemm yok kuzum ne kızması düşünme sakın öylee :38: :13:

doktora gidip güzel haberler alan arkadaşlara kocaman bir maşallaah :nazar:

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerr :13:

ya kızlar bu bel ağrısı beni mahfediyor, uyuyamadım yine oturmasıda uzanmasıda zor geliyor :50:

merhaba kızlar bende inşalla kasım ayı annesi olucam 2.bebeğimiz 5 yaşında kzım var 5+4 te keseyi görduk 8 martta ayın 16 sında kalp atışı için gidicez inşalla duyarız kızlar

merhaba kızlar bende inşalla kasım ayı annesi olucam 2.bebeğimiz 5 yaşında kzım var 5+4 te keseyi görduk 8 martta ayın 16 sında kalp atışı için gidicez inşalla duyarız kızlar

hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kızınıda Allah bağışlasınn :nazar:

ahh sorma o sorun bendedde var ayyy naasıl tetikteyim sürekli hele yatakta artık kendimi sıkmaktan içim şişti :9::9::9: eşimin yaanında bişey yaapaarım diye çekiniyorum aakşam sinemadaydık orada bile molaayı zor bekledim tuvaaalette kaaalaabalık olunca insan oraadada sıkıyor kendini paaatlıycam bi raahat rahaat şeyyapamadım :1::1::1:

canım ne sıkıosn kendını bebem :D ben hııc sıkmıom valla biz akrı koca o konularda rahatız kiii
gebelığın en önemlı belirtsiidir gaz yani vücut eskısıne oranla hızlı calsıtıgınden doğal olrk bi
enerji salınımı oluyo eheueheu :D eşimim yanında sorun değilde dediğin gibi dışarda fena
dün akşam annemelrdeydık ayy tutmuomda kendımı ama bisürü ınsan kasılıosn ıster ıster
akrnım olmus davul gibi :D

kızlar u akşam dotora gittik eşimle, ben görmek istediğimi gördüm dedi henüz çok küçük siz belki bişe anlamassınız dedi, haftaya cuma iyice ortaya çıkarmış, her cuma gel kontrole dedi 8 hafta çok önemli düşüklerin en yoğun yaşandığı dönem dedi... bi de sat 1 şubat benim ama geç transfer yapıldığı için henüz 4 haftalık falan dedi, iki hafta sonra duyulabilirmiş kalp atışları... bi de ne dedi biliyomusunuz!! ben şok! aa ikiz olabilir sanki kaç embriyo konulmuştu, diğerinden daha küçük bi oluşum daha görünüyor dedi!!!!!!!
ama peki neden benim endişelerim btmiyor kızlar neden bir rahat nefes alığ ohhh beee hamileyim diyemiyorum korkuyorum:44:

canım ne güzel belkı de ıkızdır :52: bi taşlaa iki kuşş ah canım ben de öyleyım sankı her an bişe lcakmıs gibi gelıo
dun arkadasım nasısılsın vare mı sıkıntın dıo yok bişeyım ıyıym kanamam bile yok diyorum nıye olsun kı deli dio
ama işte ben ya kanamam olursa ya kasık ağrıalrım sıddetlenrıse fln diye korkuyorum valla kocişle bile yaramazlıklara :23: ara verdık
kendı dedi 12. hafta bıtene kadar yok die karar aldık...azbucuk temkınlı davranıcazz bakalım ınsallah dayanabılırsek :17:
canım annelık paket programı :1: yuklenıyıo ya ıste sımdıden basladık korumacılıga :D sağlıkla gelir inşallah
hepimizin bebişlerii

hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisiniz takvim hesabı ile mi oldu ilk çocuk sanırım.. bende şu an değil ama 2 seneye felan istiyorum nasip..

elif biz bu sefer takvim hesaabı yaptık kaybetttıgım önceki doğaçlama olmuştu :1:

merhabalar yeniden..
uzun zamandır giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar. tüm arkadaşlara hayırlı olsun bebekleri.

bizde 7 sinde gördük keseyi çok şükür. haftaya çarşambada kalbini duyacağız inşallahhh..

şimdilik çok iyi gidiyor. biraz akıntım var bide uyku.. onun dışında çok şükür hiç bişeyim yok.

merhaba canım evet yürüdük gittik vallaa :) ay benımde akıntı var uyku da oluyo e gebeyıs olsun o kadancık :)
da gaz fena oluyo :D inşallah kalp atısını da görürsnz canımm :) gel sık sık

ayşemm yok kuzum ne kızması düşünme sakın öylee :38: :13:

doktora gidip güzel haberler alan arkadaşlara kocaman bir maşallaah :nazar:

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerr :13:

ya kızlar bu bel ağrısı beni mahfediyor, uyuyamadım yine oturmasıda uzanmasıda zor geliyor :50:

tamam o zaman yannış annama olmasın die şaaaptım :)

canım cok ayakta mı duruyopsun sen veya çok yoruyosun kendını kesın bel agrısı cok ayakta
durmaktan olur bak otur dınlen su 9-10 hafta gecsn rahatlıcaz ama sımdı yenı oldugu ıcın yorulmak
çok agrı yapar bizde :) ben ıs yerınde hep oturuyorum eve gıdıncede yatıorm kalkıp bi iş yapıyorum
dinlenıyorum kalkıyrum bi diğerini yapıyorum napayım...gecenkınde bu kendımı çok yormak yuzunden
ılk haftalarım kanamayla gecmıstı ama öle olcanı bılmıyordum bu sefer iş kalsın bana nee diorm :)

merhaba canım hayırlı olsunn :)oo ıkıncı gelıo desenee :)
bilgilerini yaz da ekleyelım tabloya :)

günaydın kızlar bugun cok kötü uyandım mıde bulantısıyla ve su saate kadarda gecmedi sürekli lavabodayım inşallah su 3 ayı saglıklı bişekilde atlatırız bebişlerimizle beraber..

merhaba kızlar yeni akidişlerimiz niçin yazmıyor bilgilerını ekleyelım tablomuza aaaaooouıuu yani :)

ben bugün iyiym hoş um :) uykumu aldım...Dün akşam yeğenim pıt pıt yürümeye başladıı :emir_bebek:

bi ileri bi geri derken bi çok güldük eğlendik haline :9: kapıdan girdim sevınc nıdaları attı hemen

zaten ben dursam o durmuyo atlıyo üstüme :D cimcime koşturdu durdu

kolları acıp bi annaneye bi dedeye bi anneye bi teyzeye pıt pıt yürüdü cadı :emir_bebek: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydınnnn güzel anneler :16: :16:
ben işteyim çalışıyorum, cuamrtesi 1 e kadar şirketteyiz biz :126:
bir hafta daha nasıl geçecek ikinci kontrole kadar hiç bilmiyorum :44:

günaydın güze anne adayları :21::21::21::21::21::49::49::49::49::49::49:

günaydın canımm :)

günaydınnnn güzel anneler :16: :16:
Ben işteyim çalışıyorum, cuamrtesi 1 e kadar şirketteyiz biz :126:
Bir hafta daha nasıl geçecek ikinci kontrole kadar hiç bilmiyorum :44:

günaydın çidocum :) ben de işteyimm bugün 1 e kadar :)

perşembe gunu doktora gidicem ben de ınsallah cok heyecanlıyım :52:

canım hoşgeldın hayırlı olsun bebegınn :) amın amın nsallah hepımız sorunsuz gebelık gecırırızz :)
ilk sayfada tablomuz var bilgilerını yazarsan ekleyım sendıe :)
teşekkürler canım.Tablo için bilgilerim: benim yaşım 31 kilo 62 ilk bebeğim yaşadığım şehir edirne ,aynı zamanda bende çalışıyorum

hayırlı olsun canım hoşgeldin ..

bende bugun katıldım gruba...
teşekkürler canım,seninde hayırlı olsun bebeğin.

hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisiniz takvim hesabı ile mi oldu ilk çocuk sanırım.. bende şu an değil ama 2 seneye felan istiyorum nasip..
teşekkürler.4 senelik evliyim ilk bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.ne takvim hesabı güzelim ah okadar kolay sahip olamadım malesef 2 senedir her ay bu anı bekliyordum zor olduğu için şuan çok kıymetli inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma.

tebrik ederimmm :nazar::emir_bebek: walla 7. haftada duyuluyor dedi doktorum bana :52:
teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun .

teşekkürler canım.Tablo için bilgilerim: benim yaşım 31 kilo 62 ilk bebeğim yaşadığım şehir edirne ,aynı zamanda bende çalışıyorum

teşekkürler canım,seninde hayırlı olsun bebeğin.

teşekkürler.4 senelik evliyim ilk bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim.ne takvim hesabı güzelim ah okadar kolay sahip olamadım malesef 2 senedir her ay bu anı bekliyordum zor olduğu için şuan çok kıymetli inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma.

teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun .

canım ekleıdm ama muhtemel doğum tarıhı ile son adet tarıhın yok :)

Merhaba 2012 Kasım Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)

:nazar: Bismillahırrahmanirrahimm :nazar:
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin

[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]24[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]69[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]:44:[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td]:17:[/td]
[td]Minnak bi kesemiz vaar[/td]
[/tr]

[tr]
[td]arcak81[/td]
[td]31[/td]
[td]ankara[/td]
[td]67[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]30/10/2012[/td]
[td]ikinci bebiş geliyooor [/td]
[/tr]

[tr]
[td]chiglet[/td]
[td]31[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]59[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]4/11/2012[/td]
[td]kızçeye kardeş geliyoo [/td]
[/tr]

[tr]
[td]preslavam[/td]
[td]24[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td] ?? [/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[/tr]

[tr]
[td]rose86[/td]
[td]26[/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td] bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]taramtram[/td]
[td]32[/td]
[td] ?? [/td]
[td]75[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[/tr]

[tr]
[td]hayatbanagüzel[/td]
[td]27[/td]
[td]Çanakkale[/td]
[td]63[/td]
[td]27/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]niltt[/td]
[td]30[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]55[/td]
[td]28/01/2012[/td]
[td]03/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo [/td]
[/tr]

[tr]
[td]teachercnn[/td]
[td]27[/td]
[td]mersin[/td]
[td]57[/td]
[td]29/01/2012[/td]
[td]04/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ensarnaz[/td]
[td]30[/td]
[td]Zonguldak[/td]
[td]85[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td] ikinci bebiş geliyoo [/td]
[/tr]

[tr]
[td]incifen[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]50[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]beysal[/td]
[td]26[/td]
[td]sakarya[/td]
[td]??[/td]
[td]03/02/2012[/td]
[td]09/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sesevda[/td]
[td]30[/td]
[td]denizli[/td]
[td]??[/td]
[td]24/02/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]hilalmenteskaya[/td]
[td]26[/td]
[td]kütahya[/td]
[td]58[/td]
[td]26/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]angelgirln[/td]
[td]27[/td]
[td]şehir[/td]
[td]61[/td]
[td]02/02/2012[/td]
[td]08/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]buketdilara[/td]
[td]26[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]07/02/2012[/td]
[td]13/11/2012[/td]
[td]ikinci bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]annesininbirtanesi[/td]
[td]28[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]70[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]05/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyooooooo [/td]
[/tr]

[tr]
[td]yasib2538[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]85[/td]
[td]25/01/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[td]ikinci bebiş geliyooo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]hevin[/td]
[td]28[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]58[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[/tr]

[tr]
[td]eylul_1688[/td]
[td]24[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]53[/td]
[td]30/01/2012[/td]
[td]06/11/2012[/td]
[/tr]

[tr]
[td]çido[/td]
[td]34[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]67[/td]
[td]01/02/2012[/td]
[td]07/11/2012[/td]
[td]bebiş geliyoooo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]lavinya[/td]
[td]27[/td]
[td]??[/td]
[td]59[/td]
[td]26/0/2012[/td]
[td]01/11/2012[/td]
[/tr]

[tr]
[td]polypoly[/td]
[td]30[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]54[/td]
[td]10/02/2012[/td]
[td]17/11/2012[/td]
[td]ikinci bebiş geliyoo[/td]
[/tr]

[tr]
[td]cvr[/td]
[td]31[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]62[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]bebiş geliyooo[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Son düzenleme:
ay-she ciğim bu msj ı sana burdan göndermek zorunda kaldım. çünkü henüz 100 msj yollamadığınız için özel msj gönderemezsiniz diyor. beni de 2012 kasım anneleri grubuna eklemeni istiyorum. ama msj atamıyorum. Ne yapmalıyım ? :(

ay-she ciğim bu msj ı sana burdan göndermek zorunda kaldım. çünkü henüz 100 msj yollamadığınız için özel msj gönderemezsiniz diyor. beni de 2012 kasım anneleri grubuna eklemeni istiyorum. ama msj atamıyorum. Ne yapmalıyım ? :(

canım tabıı kı bılgılerını buraya yazabılırsın :)

kızlar beta hcg 10,96 hamileysem kasımda anne olucam hamilemiyim ?

canım degerın düşük ama ayrından sonra bi test daha yapotır eger degerın en az ıkıye katlamışsa

yani 20 den fazla olduysa hamılesın demektirç...hakkında hayırlısı olsun canım :)

Back
X