2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım korkma hiç,içini ferah tut.evet bende bulantılar başladı ama ablamda hiç bulantı olmamıştı,bir kere bile kusmadı şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var.kişiden kişiye değişiyor canım...demek iki kese maaşallah canım maaşallah,hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın inş.dualarım seninle....

aaaben ıkı kese kısmını kaçırmısışımmm vaayyy :52: :52: :52:

ay_she canım çok teşekkürler beni listeye eklemişsin ama tarihleride vereyim ben sana SAT 05.02.2012 MUH. DOĞ. TARİHİ 11 KASIM 2012

rica ederım canım eklıyorum hemen :)

Merhaba Kasim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

benım 7 kasım kazen :) yoksa mesajla mı bıldırmemız gerekıyoo ???

Merhaba benim son adet tarihim 26 Ocak bugün 6+2 günlük hamileyim dün hem vajinal hemde karından kalp atışı gözükmedi. Bugün ki beta hcg degerim 69.081,00. 1 Mart'ta 4910 dü. Beklenen dogum tarihim 1 Kasım , Acaba bir sorun mü var kalp atışı görmememiz normal mı sizce?

canım bence noprmal 7. haftadan sonra başlıyo genelde ama betan cok guzel bi sorun olduguunu
sanmıyorumm :)

Arkadaşlar, ne kadar güzel olumlu şeyler duymak, inanıyorum ki bu zor süreçte bana çok yardımcı olacaksınız .İnşallah hep birlikte birbirimize pozitif enerji aşılayarak, bu günleri çok keyifli bir şekilde geçirecek ve çok güzel dostluklar edineceğiz. Hepinize kucak dolusu sevgiller,, hepimizin kucağında bebilerimizle birilkte güzel günler görmemiz dileğiyle... Nice mutlu haftalara hep birlikte inşallahh..

inşallah canım inşallahhhh güle oynaya gecırırcez gebelıgımızı :) herbişimizi paylasıcaz burdan
ınsallahhh :)

merhaba kasım ayı anneleri hepinize guzel bi gun gecirmenizi diliyor sizden yardım istiyorum ben netten otomatık hesapladığım da 4 kasım dio doğum tarihini ateş tablom 7 kasım dio dr da daha muayne etmeden sat a göre 11 kasım dedi muaynedde kesem adete uyumlu çıktı yani 5+4 ben ne zmman doğuracağım arkadaşlar hani aslında 3 5 gun ama listeye girmek gun gun hami,lelik rehperi için bu önemli değilmi

merhaba kasım ayı anneleri hepinize guzel bi gun gecirmenizi diliyor sizden yardım istiyorum ben netten otomatık hesapladığım da 4 kasım dio doğum tarihini ateş tablom 7 kasım dio dr da daha muayne etmeden sat a göre 11 kasım dedi muaynedde kesem adete uyumlu çıktı yani 5+4 ben ne zmman doğuracağım arkadaşlar hani aslında 3 5 gun ama listeye girmek gun gun hami,lelik rehperi için bu önemli değilmi

canım bunu şimdideen bilemezsın yanı sata göre ateşe göre hesapalrsın 3 kadsım 5 kasım cıkar ama olur ya
sancıların erken gelir bebegının gelişimi ileride olur bebegın gelişimine göre doğum tarihi ileri geri oynar
bence sen sata göre hesaapla diğerlerini katma cunku cok deeğişicek devamlı değişicek doğum tarıhı
mesela bi arkadasım doğum yaptı şubatta normalde 10-15 marttı beklenen doğum tarıhı ama bebegının gelısımı
iki hafta ılerdydı sancıları sıklaşıp suyudagelınce doğuma girdi ve 26 subatta doğum yaptı
yanı akısına bırak bu işi sen sadace esata göre hesapla ki sata göre nromal mi değil mi kıyas
yapabilesin ayrıca su yorumumda bu sat meselesını irdeledım belkı yardımı olur anlamanada :) http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-anneleri-paylasim-alani-53.html#post23503724

tatlım haklısın zaten sezeryan olacağı için tarihin pete önemi yok tek anlamadığım dr da sat a göre hesaplıyo otomatik hesaplayıcılarda neden dr unkı 11 hesaplayıcı 4 çıkıyo ona anlam veremedim şimdi sana bilgiileri veri,yım 04.11.2012 sat 29.01.2012 sakarya kg 57 5+4 te adete uyumlu kesemizi görduk 2.çocuk

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu gün dr. gittim kesenin içinde bebişimi gördüm 3.9 mm ::::) yavrumm minnacılıkk
dr kalp atışlarını ekrendan gördü ama daha küçük dedi. alltan muayenelerde duyuluyormuş ama gerek görmedi gelilişimi çok güzel sağlıyor bebişin dediii çok mutlu oldum :nazar: maşallah diyin :) ultrason görüntüsüde var müsait zamnda onuda paylaşırım..

bu arada bulantılarım çok fazlalaştı kılzar 6+1 izzz :)

kızlarrrrrrrrrrrrrr bu gün dr. gittim kesenin içinde bebişimi gördüm 3.9 mm ::::) yavrumm minnacılıkk
dr kalp atışlarını ekrendan gördü ama daha küçük dedi. alltan muayenelerde duyuluyormuş ama gerek görmedi gelilişimi çok güzel sağlıyor bebişin dediii çok mutlu oldum :nazar: maşallah diyin :) ultrason görüntüsüde var müsait zamnda onuda paylaşırım..

oh maşalla canım bebişine :nazar::nazar: darısı hepimizin başına

ay_she canım çok teşekkürler beni listeye eklemişsin ama tarihleride vereyim ben sana SAT 05.02.2012 MUH. DOĞ. TARİHİ 11 KASIM 2012

hoşgeldinnn :)

Merhaba Kasim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?

bende katılmak isterim 3 kasım beklenen 6+1 im

kızlar bu aramıza yeni katılan güzel annnelere hoş geldiniz diyorummm :) bebişlerinizle sağlılık bir hamilelik geçirirsiniz inş.

kızlar ben ççıkıyorum yemek hazırlamak uzere ilk fırsatta geicem inşalla hepimiz çok guzel şeyler paylaıcaz şimdilik hoşçakalın

maşallah canım hayırlı olsun inş. bende duyarım bebişimin kalp atışını inş. dün muayenede 5 haftalık dedi doktor kesemizi gördük :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: vajinal ultrsonda daha detaaylı inceleriz dedi ama ben istemedim kaarnımdan baaktı inş. güzel haberler aalırım :24::24::24: benim sat 28 ocak ama yumurtlaamaalarım düzensizdi 25,günümde yumoşum çaatlamıştı sata göre 6 haftalık ama dün doktorum 5haftalık dedi vajinal ultrasondamı baktırsaydım acaba ddaha net oluyormuşya senin hiç bakılddımı gebelik öğrenildiğinden beri :26:

hoşgeldinnn :)

bende katılmak isterim 3 kasım beklenen 6+1 im

kızlar bu aramıza yeni katılan güzel annnelere hoş geldiniz diyorummm :) bebişlerinizle sağlılık bir hamilelik geçirirsiniz inş.

fıstığım benim tahmini doğumda 3kasım gözüküyor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: babamın doğum günü :52:

iyi akşamlar arkadaşlar ben de yaklaşık bir yıl önce b zamanlarda kasım 2011 annelerini takip etmeye başlamıştım şimdi 4 aylık bir bebeğim var Rabbim sizlere de güzel bir hamilelik süreci nasip etsin ve ardından da bebeklerinizi kucağınıza almayı

iyi akşamlar arkadaşlar ben de yaklaşık bir yıl önce b zamanlarda kasım 2011 annelerini takip etmeye başlamıştım şimdi 4 aylık bir bebeğim var Rabbim sizlere de güzel bir hamilelik süreci nasip etsin ve ardından da bebeklerinizi kucağınıza almayı

canım AAllaah bağışlasın sağlıkla sıhhatle bizde inş.bebişlerimize kavuşuruz... kasımda doğum yaapmaak naasıl bişey:52::52: kış annesi olucaz heralde bebiş büyütürken sıkıntı oluyor mu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah canım hayırlı olsun inş. bende duyarım bebişimin kalp atışını inş. dün muayenede 5 haftalık dedi doktor kesemizi gördük :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: vajinal ultrsonda daha detaaylı inceleriz dedi ama ben istemedim kaarnımdan baaktı inş. güzel haberler aalırım :24::24::24: benim sat 28 ocak ama yumurtlaamaalarım düzensizdi 25,günümde yumoşum çaatlamıştı sata göre 6 haftalık ama dün doktorum 5haftalık dedi vajinal ultrasondamı baktırsaydım acaba ddaha net oluyormuşya senin hiç bakılddımı gebelik öğrenildiğinden beri :26:

canım çok teşekkür ederimmm, inş. darısı başınıza, ben ilk gittiğimde 5+1 di dr. alltan kontrol etmek istedi ama ben istemedim canım düşük olur diye konuşuyrdu arkadaşlarım o yüzden, aslında bir zararı yokmuş baktıralabilir. bu ikinci gidişim 6+1 dr. da tam 6+1 dedi. benim aynı gidiyor ama ben hep aynı günde adet oluyordum çok düzenliydi.

fıstığım benim tahmini doğumda 3kasım gözüküyor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: babamın doğum günü :52:

aaa ne güzelll, inş. aynı gün doğururuz kız :)

kızlar bişey öğrendim sizinle de paylaşayım gebelıkte bebegımızın

Güzel yüzlü olması için yusuf ve meryem süreleri

güzel ahlaklı olması için ibrahim ve insan süreleri okunabilirmiş

doğuma kadar 71 kere enbiya suresı okumak çok faydalı imiş :)

ben enbiya dan başlıycam inşallah :)

aaa ben duymamıştım aklımda bulunsun okuyabilirim sağol cnm.

maşallah canım ne güzel bende heyecanla o anı bekliyorum inşallah bizede nasip olur.

hoşbulduk canım.

Back
X