aferimm bizee:) yarasıınnn kuzularımızaa

bazeen güzel paylaşımlarımız oluyor ama iş güç herhalde herkes kendi halinde takılıyorr canımm topiğimizde...satlarımız, beklenen doğum tarihlerimiz falan aynı veya yakın olunca çok şey öğrenebiliyor aslında insan...
fırsat buldukça anlatmaya, bildiklerimizi paylaşmaya çalışalım kızlar..topiğimizz amacına ulaşşsın...canım ayşemiz açtı bu güzel topiği, kendiside inşallahh en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve açar topiğini...
bende sabah aç karna folik asidimi aldım (folidoce içiyorum ben içinde b12 vitaminide var doktorum bunu önerdi günde bi tane) 1 yemek kaşığına yakın pekmez aldım ağzıma.süt içtim bi bardak. iş yerindede 2 dilim ekmekle kaşar peyniri yedim. 10-10.30 gibi 5 tane ceviz-4 tane badem yedim.
öğlen yemeğimizde çorba-et yemeği-salata-supangle varmış:))) öğleden sonraki ağa öğündede light yoğurt yiycemm inşallahhh kuzum içinn:)

ben alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi inanın...espirili zıbınlar oluyor yaa, üzerleri yazılı...onlardan aldım bizim mahalledeki bebek mağazasından.buara indiirm var kızlar uzun kollu badilerde falan...nasılsa bizim bebekler allah izin verirse kış bebeği olacak...bol bol alabiliriz...sarı-yeşil-turuncu-ekru gibi ortak renkler tercih etmeliyiz tabiki...bizimm bücürüklerin cinsiyetleri belli olana kadar...
işte buda benim 5tlye aldığım ancak internette 9.90'a satıldığını gördüğüm badimiz...hatta biz altının pijamasınıda aldık:) ve bizimki uzun kollusu bunun:)
Eki Görüntüle 367975