canım inşallah duyarsın kalbini ferah tut ben inanıyorum bu sefer rabbim ol diyecek inşallah...
inşallah duyarsın inşallah hayırlısıyla burdaki herkes duyar canım dualarımız buyönde..
akrep anneleri nasilsiniz? Ben telefondan giriyorum siteye o yuzden alinti yapamiyorum maalesef ama hepsini okuyorum mutlaka. Allah hepimize saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin. Benim ilk hamileligim ve daha 10 aylik evliyim supriz bir gebelik oldu. Kac gunluk oldugunu soylemesi dr. Gec yumurtlama olabilir dedi sadece cunku bhcg 317 cikti. Pztsi gel tekrar bakalim dedi kese olusmamis henuz. Ama sanci giriyor durup durup be beni korkutuyor bu durum :/ birde cay kahve kola tuketmicez biliyorumda ne icelim onun yerine? Soda portakal suyu falan mi?
mrb ben kadınlar kulubunde yeniyimmm. Allah izin verirse ben de kasım da anne olucam:) listeye eklermsiinnnn. Gerekli bilgiler için de yardımcı olursan sevinirim
hayırlı olsunnnnn:
..
selaaammBen de varım benden küçük gebeliği olan var mı
Umarım sorunsuz olur her şey hepimiz için...
![]()
aminnnnn..
en kucuk bnmkiydi galiba ama sen beni gectin vallahi :) hos geldinnnn allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallah:)![]()
angelas sen çorludamı oturuyosun canım?
..
saat 16:00 da randevum, tabiki herşeyin hayırlısı ne gelirse hayırla gelsin, ama inan öyle çok istiyorum ki buğün hastaneden gülümseyerek çıkmayı, bekleyen herkese güzel haber vermeyi. Allah yardımcımız olsun, buğün bir sürü güzel insanın güzel dualaraını aldığımı biliyorum.buaraya da yazarım sonucu...görüşmek üzere
inşallah gülümseyerek çıkacaksın ve bize iyi haberler vereceksin canım..