2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım inşallah duyarsın kalbini ferah tut ben inanıyorum bu sefer rabbim ol diyecek inşallah...

inşallah duyarsın inşallah hayırlısıyla burdaki herkes duyar canım dualarımız buyönde..

akrep anneleri nasilsiniz? Ben telefondan giriyorum siteye o yuzden alinti yapamiyorum maalesef ama hepsini okuyorum mutlaka. Allah hepimize saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin. Benim ilk hamileligim ve daha 10 aylik evliyim supriz bir gebelik oldu. Kac gunluk oldugunu soylemesi dr. Gec yumurtlama olabilir dedi sadece cunku bhcg 317 cikti. Pztsi gel tekrar bakalim dedi kese olusmamis henuz. Ama sanci giriyor durup durup be beni korkutuyor bu durum :/ birde cay kahve kola tuketmicez biliyorumda ne icelim onun yerine? Soda portakal suyu falan mi?

mrb ben kadınlar kulubunde yeniyimmm. Allah izin verirse ben de kasım da anne olucam:) listeye eklermsiinnnn. Gerekli bilgiler için de yardımcı olursan sevinirim

hayırlı olsunnnnn:
..

selaaamm :3: Ben de varım benden küçük gebeliği olan var mı :1: Umarım sorunsuz olur her şey hepimiz için... :16:

aminnnnn..

en kucuk bnmkiydi galiba ama sen beni gectin vallahi :) hos geldinnnn allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallah:):49:

angelas sen çorludamı oturuyosun canım?
..
saat 16:00 da randevum, tabiki herşeyin hayırlısı ne gelirse hayırla gelsin, ama inan öyle çok istiyorum ki buğün hastaneden gülümseyerek çıkmayı, bekleyen herkese güzel haber vermeyi. Allah yardımcımız olsun, buğün bir sürü güzel insanın güzel dualaraını aldığımı biliyorum.buaraya da yazarım sonucu...görüşmek üzere

inşallah gülümseyerek çıkacaksın ve bize iyi haberler vereceksin canım..

canlar nasılsınız bebişler iyidir inş. bazen unutuyorum ben hamiş olduğumu :) akıntım okaadar çokki baazen adetmi oluyorum diye aklım baaşımdaan gidiyor :18: Allah'a emanetiz hepimiz ben size bişeyler danışıcam benim sat 28 ocak ama benim yumurtam geç çatlaadı 9 maartta kaarnımdan ultrasonda keseye göre 4+6yazıyordu ama ben sata göre 5+6 haftalık oluyordum:49::49::49::nazar::nazar::nazar:.aaradaa 1 hafta var şimdi ben bugün 5+6 oldum heralde keseye göre yani öylemi??? ben kaç haftalığım bilemedim yaaaa:26:

canlar nasılsınız bebişler iyidir inş. Bazen unutuyorum ben hamiş olduğumu :) akıntım okaadar çokki baazen adetmi oluyorum diye aklım baaşımdaan gidiyor :18: Allah'a emanetiz hepimiz ben size bişeyler danışıcam benim sat 28 ocak ama benim yumurtam geç çatlaadı 9 maartta kaarnımdan ultrasonda keseye göre 4+6yazıyordu ama ben sata göre 5+6 haftalık oluyordum:49::49::49::nazar::nazar::nazar:.aaradaa 1 hafta var şimdi ben bugün 5+6 oldum heralde keseye göre yani öylemi??? Ben kaç haftalığım bilemedim yaaaa:26:

canım sen hiç doktora gittinmi peki normalde son adet tarihine göre hesaplanıyo ama bazen geç döllenme ola biliyomuş eniyi hesaplamayı doktorun yapıyor ..
Birde senin akıntın nasıl yani kahverengimi yoksa başka renkmi??

kızlar ben şimdi doktordan geldim. 5+4 üm doktorda 4 5 haftalık dedi kesesi rahimde normal ama bebeği göremiyoruz henüz dedi daha cok küçükmüş 0.10mm dedi galiba anlamadım o kısmını. 3 hafta sonra tekrar cagırdı işte.

maşallahhh taze gelin taze annesin canım:) gözün aydın...rabbim sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin. çayı çok açık ve şekersiz olarak günden bi fincan içiyorum canım ben.
kahvenin, nescafenin yerinide süt aldı:) sende iç bol bol bebeğin için. kızlar soda içmek içi geliyormuş bebeğe diyorlardı biraz önce. ben içmiyorum canım da istemiyor, aklımada geliyor malasef...
:49:

Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin :) Allah hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin. Tavsiyenizi alincada bi ayran iciversim hemen :)

inşallah duyarsın inşallah hayırlısıyla burdaki herkes duyar canım dualarımız buyönde..

hayırlı olsunnnnn:
..

aminnnnn..

angelas sen çorludamı oturuyosun canım?
..

inşallah gülümseyerek çıkacaksın ve bize iyi haberler vereceksin canım..
Evet evet corluda oturuyorum yoksa sen demiii???:46:

kızlar ben şimdi doktordan geldim. 5+4 üm doktorda 4 5 haftalık dedi kesesi rahimde normal ama bebeği göremiyoruz henüz dedi daha cok küçükmüş 0.10mm dedi galiba anlamadım o kısmını. 3 hafta sonra tekrar cagırdı işte.

tatlım bende gecen hafta 5+3 te gittim kese vardı bebek yoktu bugun 8 gun sonra gittim 6+3 te bebişte kalp atışıda göruldu ama 3 hafta cok uzun dr ilk 3 ay 15 gunde bir dedi

tatlım bende gecen hafta 5+3 te gittim kese vardı bebek yoktu bugun 8 gun sonra gittim 6+3 te bebişte kalp atışıda göruldu ama 3 hafta cok uzun dr ilk 3 ay 15 gunde bir dedi

anladım yolc sacı sormayı unutmuşum ama o zaten 13 mm den sonra gözüküyomuş sanırım. benim kese şimdi 11 mmymiş baktım gözükmemesi normal aslında evet 3 hafta geç 8+4 olucam sanırım o sırada ama o vakitte daha yeni gidenler var olmadı ben bi doktora daha giderim arada. ya da gitmesem mi bilemedim şimdi.

anladım yolc sacı sormayı unutmuşum ama o zaten 13 mm den sonra gözüküyomuş sanırım. benim kese şimdi 11 mmymiş baktım gözükmemesi normal aslında evet 3 hafta geç 8+4 olucam sanırım o sırada ama o vakitte daha yeni gidenler var olmadı ben bi doktora daha giderim arada. ya da gitmesem mi bilemedim şimdi.

dğoru söluyosun tatlım ama dağlarea taşlara rabbim kimselere vermesin de mesela bebğin kalbinin durması yada herhangi bi aksilik olma durumunda ne kadar gec faredilirse sorun o kadar çok oluyomuş ondan dolayı dr um 15 te 1 çağırıyo 3 ay dolunca ayda bi kere ay bide dunya test verdi onlarda ilk 3 ayda çok önemliymiş

kızlaar merhaba nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik:34::34:benim mide berbaatttt,hiç bir şey yiyip içemiyorum doğrudüzgün.ne yesem ya çıkarıyorum ya da çıkaracak gibi oluyorum...ben hiç şikayetçi değilim tabi,çok şükür.bebişim sağlıklı olsun da biz anneler katlanıcaz böyle şeylere ama benim durumumda olan yok mu hiç,çoğunuz rahat geçiriyosunuz galiba hamileliğinizi...bu arada doktor randevumuza 1 hafta kaldı,kızlar bu zaman hiç geçmiyo yaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1:

Merhaba benden haber bekleyen vardır diyerek yazayım dedim 6+1 de göremediğimiz pit pit kalp atışlarını bugün duyduk . Allah herkesin kuzusunu annelerine bağışlasin bugün 7+ 1 olduk.

kızlaar merhaba nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik:34::34:benim mide berbaatttt,hiç bir şey yiyip içemiyorum doğrudüzgün.ne yesem ya çıkarıyorum ya da çıkaracak gibi oluyorum...ben hiç şikayetçi değilim tabi,çok şükür.bebişim sağlıklı olsun da biz anneler katlanıcaz böyle şeylere ama benim durumumda olan yok mu hiç,çoğunuz rahat geçiriyosunuz galiba hamileliğinizi...bu arada doktor randevumuza 1 hafta kaldı,kızlar bu zaman hiç geçmiyo yaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1:

selam valla bende seninle aynıyım midem çok kötüherşeye katlanıyorumda şu buzdolabının kapağını açamıyorum yaaa içinden çok kötü koku geliyomuş gibi sanki midem alt üst oluyo hemen lavoboya koşuyorum,eşime koklattırıyorum koku olmadığını söylüyo ne yapıcam ben arkadaşım bildiğin bişey varmı dolaba yapabileceyim bi fikrin varsa bana yazarmısın

selam valla bende seninle aynıyım midem çok kötüherşeye katlanıyorumda şu buzdolabının kapağını açamıyorum yaaa içinden çok kötü koku geliyomuş gibi sanki midem alt üst oluyo hemen lavoboya koşuyorum,eşime koklattırıyorum koku olmadığını söylüyo ne yapıcam ben arkadaşım bildiğin bişey varmı dolaba yapabileceyim bi fikrin varsa bana yazarmısın

ay öncelikle gecmiş olsun tatlım kızımda 6 ay cektim zor maşalla şimdilik 2 kere öğurdum pek bulantı yok hastanenin boşurunde bi kaç bişey yazıyo sana yazmamı istermsin tatlım

aynenn....bana ne kokmuyo ki...yemek yapamıyorum kaç gündür soğan kokuyo yemekler kokuyo burnuma,mutfağa bile giremiyorum doğrudüzgün.yani doktor bulantı için ilaç veriyomuş ama ben şimdilik kullanmak istemiyorum,artık çok dayanılmaz olursa başlarım,şimdilik tuzlu kraker,havuçla idare ediyorum.ha birde haşlanmış patates iyi geliyo tuz döküp yiyince.dolap içinse canım, bir çay tabağının içine biraz karbonat döküp dolaba koy,kokusunu alıyor diyorlar....

yemek esnasında sıvı almayınız en az 45 dk önce veya sonra yavaş yavaş alınız

yemeklerinizi az miktarda ve sık sık tuketiniz

öğun aralarında galate tuketiniz

ızgara et tavuk balık yoğurt bol limonlu salata domates salata beyaz peynir haşlanmış patates az yağlı prinç pilavı sade veya penirli makarna tuzlu biskuvi
ekmek gibi urunler rahatlıkla tuketilebilir

YENİLMEMESİ GEREKEN YIYECEKLER

kaymak krema mayonez çikolata yagda kızartma kavurma et sebze hamur gibi
yağlı etler koyun kuzu hindi yağı balıklar mesrubat ve karbonitratlı içecekle
ARKADAŞLAR BUNLAR BULANTININ EN AZA İNMESİ İÇİNMİŞ

Back
X