2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın şekerim :12: seni tembel seni hemen yatmayı düşünüyorrr :1:

ben dün kocişe kızdım evi sildim süpürdüm banyoyu yıkadım :52::52::52:

eminim sen çok güzel pipiloşunda çok yakışıklı olmuştur :1:

yok kız yatmıcam gezicemmm :52::52:

dün gece kıçım açıkta kalmış acaip rüyalar gördmm :53:

sinirlenirce temizlik mi yapıyonnn :52: ne güzel bir huyy :52: niye kızdın adamaaa ?

ayy teşekkürler teyzesi :21: pipiloşum bu bantla daha büyük görünüyor karnım pırtladı :53: iş yerimden herkes bayıldı ay bizim zamanımızda bunlardan yok tu diyorlar :1:

günaydın millet hayırlı cumalar herkese :16:

günaydın cnm hayırlı cumalarrrrrrrr :23:

ula nuoliii..
kimse beni tınlamiiimiiiiii...
gibe mibe demicem basıcam şimdi zılgıtı ona göre:52::52::1:

hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebeğin oğluş oluyor sanırım:49:

kendini tanıtırmısın bize

çalısıyormusun

SAT

beklenen doğum tarihi :49: ayrıca nerelisin zılgıt diyince merak ettim :1:

ewet bende cumaları seviyorum pazartesileride bi o kadar sevmiyorum....göbek ve saç bandını görmüştüm eminim çok tatlı olmuşşsundur onlarla...oh ne güzel hamileliğin tadını çıkaralım:49::49::49::49::49::49:

Aynen güzelim pazt. :100::120:, teşekkür ederimm bi tanemmm evet güzel oldu sanırım eşimde çok beğendi, arkadaşlarda :17:

[h=2]
icon1.png
[/h]
quote_icon.png
sahinus kullanıcısından alıntı
benim yazım senden alıntı yapıp da nasıl daha üste geçebilir ki?

bazen banada oluyor canım anlam veremedim bendee :44:

bende de oluyor ya alıştım artıkk :44:

sinirlenirce temizlik mi yapıyonnn :52: ne güzel bir huyy :52: niye kızdın adamaaa ?

ayy teşekkürler teyzesi :21: pipiloşum bu bantla daha büyük görünüyor karnım pırtladı :53: iş yerimden herkes bayıldı ay bizim zamanımızda bunlardan yok tu diyorlar :1:

:1::1::1::1::1: sürekli elinde bilgisayar çıldırtıyor beniiiii :37::37::37:

bebiş doğuncada sürekli onunla ilgilenir benim pabucum hep dama :2::ssz:

ay oğlan anasının karnı baya büyür hadi bakalım bizim zamanımız da yoktu heheeh :52:

:1::1::1::1::1: sürekli elinde bilgisayar çıldırtıyor beniiiii :37::37::37:

bebiş doğuncada sürekli onunla ilgilenir benim pabucum hep dama :2::ssz:

ay oğlan anasının karnı baya büyür hadi bakalım bizim zamanımız da yoktu heheeh :52:

al elinden pc yi kaydır bir çıldırma numarası çak duygu sömürüsü yap gıı bıraksınn ama kocişşş senle ilgilensinn :20:

bebişle ondan çok sen ilgilenicen bence, bu seferde o aynı şeyi düşünüyormuşş benimle hiç ilgilenmiyorr :1:

ayy evet yaaa büyümesin o kadar korkuyorumm :18: , bakk hele yok mu du :52:

ne konusuyorsunuz o kadar hayaller :24::23:

bugün cumaaa hemencecik geçsinn

Cumanız mübarek olsun Rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere eşlerimizle ailellerimizle sevdiklerimizle büyüteceğimiz hayırlı sağlıklı imanlı merhametli vefalı bizi sevip sayacak güzel evlatlar nasip etsin amiiiinnnnnnn:16:
aminn aminnnn moonsun'umm 1000'lerce kez aminn:16:
günaydın:16::16::16::16: bugün içimde bi sevinçle başladım güne huzurluyum mutluyum çok çükür:nazar::nazar::nazar: sanırım bugü cuma onunda etkisi var..
burcu sana maşallah diyorum ama dikkat et kendiene çok yorulma bu aksam istirahat et....
aysun canım senide öpyüyorum günaydın günün güzel geçsin:16::16::16:

amanda maşallahhhhh...kıçını kaşı kızzz nazar olmasın:nazar::21::3: günaydınnnn şeker annişşşş:16::3::23::24:
günaydınnnnnn :16:
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisi :1: haftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla

bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm :1:

ayyy pek cici olmuşunuzdurrr bandınızlaaaa eminim pipiloşunnn ve senn annesiiii:21::nazar::emir_bebek:
kız senin pipiloştaaa içindee böyle taklalar atıyordurr şimdii:emir_bebek: hava güzell ohhhh, annem güzell ohhhhh diyeee:nazar::9::16:

herkeşlereee günaydın efendim....guten morgen...good morning:1::9::10::16:
bugun kızımlaa 45 dakika daha fazla uyuduk...bilerek uyuduk ama uyuyaklamışızz dedikk:33:
anammmmm 45 dakika fazladan uyumak bilee öylee mi iyi gelirmişş adama:21: birazdan kahvaltımızı yapıcaz..bugun akşama muhtemelen babaannemize gidicezz:34:

quote_icon.png
BLUEmoon2009 kullanıcısından alıntı
ula nuoliii..
kimse beni tınlamiiimiiiiii...
gibe mibe demicem basıcam şimdi zılgıtı ona göre:52::52::1:

hoş geldin cnm bu hızlı bir giriş oldu aslında nerdesinnnn :52:

aminn aminnnn moonsun'umm 1000'lerce kez aminn:16:

amanda maşallahhhhh...kıçını kaşı kızzz nazar olmasın:nazar::21::3: günaydınnnn şeker annişşşş:16::3::23::24:

ayyy pek cici olmuşunuzdurrr bandınızlaaaa eminim pipiloşunnn ve senn annesiiii:21::nazar::emir_bebek:
kız senin pipiloştaaa içindee böyle taklalar atıyordurr şimdii:emir_bebek: hava güzell ohhhh, annem güzell ohhhhh diyeee:nazar::9::16:

herkeşlereee günaydın efendim....guten morgen...good morning:1::9::10::16:
bugun kızımlaa 45 dakika daha fazla uyuduk...bilerek uyuduk ama uyuyaklamışızz dedikk:33:
anammmmm 45 dakika fazladan uyumak bilee öylee mi iyi gelirmişş adama:21: birazdan kahvaltımızı yapıcaz..bugun akşama muhtemelen babaannemize gidicezz:34:

teşekkürler bi tanemm, o sizin prensesle güzelliğinizzz :16: , hattaken sabah kahvaltıdan sonra hareketleniyor zaten bebişimm :1: şuanda da hareketlii i, ayy annesini kıskanmasın buu :53:
ohh ohh :1::nazar:

maşallahh size uykucularr siziii, bende hep öyle diyorum güzelim nolurdu sanki işe yarım saat bir saat sonra gidilse değil mi ama :1:

gidin tabii bebeişin ayağı alışsın babaaneyle hoş sohbet geçirsin inş. :16:

ohhh işteyim. hayırlı cumalar hepimize.

günaydın fıstıklar aysun kuzucum sen bakma onlara ben seni çok seviyorum konuş kız burcu da çatlasın :1::1::1::37::37::37:
dün gece annemdeydik 12 gibi geldik kocacımla gevezeliğimiz tuttu o bu derken çok geç uyudum şimdi muhteşem bir baş ağrısı ile kahvaltı yapıyorum bu gece arkadaşımın kına gecesi var oraya gidicem yarın da yoğunum hadi bakalım hayırlısı

amanın sende az uyumuşsun ama ben bomba gibiyim bombaaaaaa :52:

bak yaaaaa car car haaaa aşk olsunnn burcuuu buluşun anam buluşun bende sizden kurtulurum kafamı dinlerimmm ohhh sefam olsunnnn :32::32::32::32:

hee valla gece çok güzeldi meydan bana kalmıştı. yokluğun çok fark ediliyor canımmmmmm :1:

günaydın:16::16::16::16: bugün içimde bi sevinçle başladım güne huzurluyum mutluyum çok çükür:nazar::nazar::nazar: sanırım bugü cuma onunda etkisi var..
burcu sana maşallah diyorum ama dikkat et kendiene çok yorulma bu aksam istirahat et....
aysun canım senide öpyüyorum günaydın günün güzel geçsin:16::16::16:

canım benim sağol. valla senin huzurun bana yansıyor. çok mutlu oldum, sen bebeişin iyisiniz. çok şükür.

ben çok iyiyim merak etmeyin. vazifemi yapmış olmanın verdiği huzur ve mutluluk var içimde. eşim çok mutlu oldu, bin kere teşekkür etti napacağını şaşırdı veeeeee eşim geçen gün vazgeçmesine rağmen ödülümmmmmm h.sonu tatile gidiyoruzzzzzzz :))))))) bebişimizi yüzdürelim artık dedi. bu gece dinlencez (tabi ben bavul hazırlayacağım, hamile kreasyonumdan inciler koyacağım :)))) yarın sabah marmarise gidiyoruzzzzzzzzz yuppiiiiiiiii

günaydınnnnnn :16:
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisi :1: haftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla

bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm :1:

ayyy çok şık olmuşsun belli canım. eeeee güzele ne yakışmaz, oğlan anaları başka bir güzel oluyor derler. tüh tüh tüh maşallahhhhhhhh

BURCUUUUUUUUUUUU :53: sabaha kadar mı çalıştın saatlerine baktım 3 felan diyor kuzum yaa sen hamilesin çok yorma kendiniiiiii :54:

heee sabahladım. bebişim annesine çok yardımcı oldu, bana enerji verdi. kendimi harika hissediyorum :52:

iyiyizz teyzoşşş...sen nasılsınn? prensesin nasıl?:nazar::54:
babanızz bugunn gelıyorr keyfınızee dıyecekk yokturr şimdi sizinnn:16::nazar::21::8:

iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...
yarın gelicek o. ama hiç hevesim yok şuan.

Günaydın kızlar nasılsınız bugünnn

günaydın canım biz iyiiyiz de sen helak etmişsin kendini :50:

ohhh işteyim. hayırlı cumalar hepimize.

amanın sende az uyumuşsun ama ben bomba gibiyim bombaaaaaa :52:

hee valla gece çok güzeldi meydan bana kalmıştı. yokluğun çok fark ediliyor canımmmmmm :1:

canım benim sağol. valla senin huzurun bana yansıyor. çok mutlu oldum, sen bebeişin iyisiniz. çok şükür.

ben çok iyiyim merak etmeyin. vazifemi yapmış olmanın verdiği huzur ve mutluluk var içimde. eşim çok mutlu oldu, bin kere teşekkür etti napacağını şaşırdı veeeeee eşim geçen gün vazgeçmesine rağmen ödülümmmmmm h.sonu tatile gidiyoruzzzzzzz :))))))) bebişimizi yüzdürelim artık dedi. bu gece dinlencez (tabi ben bavul hazırlayacağım, hamile kreasyonumdan inciler koyacağım :)))) yarın sabah marmarise gidiyoruzzzzzzzzz yuppiiiiiiiii

ayyy çok şık olmuşsun belli canım. eeeee güzele ne yakışmaz, oğlan anaları başka bir güzel oluyor derler. tüh tüh tüh maşallahhhhhhhh

heee sabahladım. bebişim annesine çok yardımcı oldu, bana enerji verdi. kendimi harika hissediyorum :52:

sağol bi tanemm, sizin güzelliğinizzz :54: :17:

ayy kıymam sizeee, maşallh size kuzum yaa :nazar: kız evladı annesine yardımcı olur zatennn :52::52:

iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...

dün eşin çok hevesli davranmamıştı..kızgınlıgın onamı devam ediyor?:50: biraraya gelince halledersinizz esrammm sen merak etmee:50:
kızz yoksaaa aklıma gelenmı oldu? eşin istanbula gelmekmı ıstemıyor? tayını çıkacak olsaaa bileee:26: ayy inşallahhh öylee degıldırr bebegımmm:26:

:)))))))))) evet canım ya, bu gece topik hiç kapanmadı. maalesef sabaha kadar çalıştım. birazdan işe gidicem.

maşallahın var kuzum ama dikkat et bana kötü örnekler verdirme lütfen düzenli uyu. hem senin uyku düzenine alışıyor bebek doğumdan sonra da zorlanırsın tatlım:)

günaydın fıstıklar aysun kuzucum sen bakma onlara ben seni çok seviyorum konuş kız burcu da çatlasın :1::1::1::37::37::37:
dün gece annemdeydik 12 gibi geldik kocacımla gevezeliğimiz tuttu o bu derken çok geç uyudum şimdi muhteşem bir baş ağrısı ile kahvaltı yapıyorum bu gece arkadaşımın kına gecesi var oraya gidicem yarın da yoğunum hadi bakalım hayırlısı

valla maşallahın var kuzum gez gez iyi olur:)

ne konusuyorsunuz o kadar hayaller :24::23:

bugün cumaaa hemencecik geçsinn

Cumanız mübarek olsun Rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere eşlerimizle ailellerimizle sevdiklerimizle büyüteceğimiz hayırlı sağlıklı imanlı merhametli vefalı bizi sevip sayacak güzel evlatlar nasip etsin amiiiinnnnnnn:16:

amin kuşummmm:)

paazartesileri sevene şaşarım zateeeennnnn :9::9::9:

valla ya benim bebek bile sevmiyor pazartesi sendromu yaşıyor her pazartesi...

günaydın cnm hayırlı cumalarrrrrrrr :23:

yesinler bandını ve cicilerini bende kırmızı hamile tişörtü ve kırmızı uğur böcekli taç ve uğur böcekli küpe aldım bugün onu taktım çok şirin duruyor:)

kıyamam ben sana:( bu kadar üzmesin seni kocişin ya:( biz seni çok seviyoruz üzülme sen de minişin de üzülmesin anneciği:)

Back
X