baygın baygın baktı demek su oluyor hosuna gitti değilse toslayacak koyun gibi bakardı![]()
melül melül yani toslayacak koyun da koyun her ikiside koyuna çıkıyor anacım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baygın baygın baktı demek su oluyor hosuna gitti değilse toslayacak koyun gibi bakardı![]()
koyun gibi kocacım var benim canımmelül melül yani toslayacak koyun da koyun her ikiside koyuna çıkıyor anacım :)
seni listaye yazmamız için gerekli bilgileri vermen lazım canımhanımlar merhaba.. bende yüksek ihtimal kasım annesi olucam benide yazıverin şu listeye yaaaa![]()
günaydın canımmmm iyi yapmışsınsaol canımmm sen nerde yasıyorsunki bu kadar soğuk dogu anadoluda filanmısın:26:
akşam vakti kimseler kalmamış ama yine de sorayım, son zamanlarda uyurken çok salyam akıyor benim, resmen bu şekil oluyorum yani
hamilelikten dolayı olabilir mi acaba? normalde tükrüğüm artmış gibi değil ama ne hikmetse uyurken yastığı ıslatıyorumutandım valla yazarken, acaba yanlış pozisyonda mı yatıyorum da bu şekilde oluyor, yüzüstü yatarım genelde, ama yan yattığımda da karşılaşıyorum
iğrenç birşey oldum yaaa benden başka böyle bir problemi olan var mı merak ettim
Canım çok çok geçmiş olsun,yanılmıyorsam epilepsin vardı değil mi?
Babamda da vardı,ondan iyi bilirim.Kendine dikkat et,kan inceltici ilaç kullanıyor musun peki?
canım mrb evet epilepsim var kan için coraspin kullanıyorum sürekli ama epileptik ilaçlarımı bebeğe zarar vermesin diye doz azalttık sanırım oda yetmiyor yoksa çok rahattım ama bu gebelikte biraz arttı yaşancak bişekilde yalnız kalmamaya dikkat ediyorum sinirlenmemeye üzülmemeye yorulmamaya dikkat ediyorum ama rabbim yazdıysa yaşanıyor şükür bugünüme bende bebeğimde iyiyiz baş ağrılarım var biraz ama olsun ben onlara razıyım
ayrıca tüm geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarada teşekkür ederim haftaya dr.a gidicem bakalım bizim cinsiyetimiz ne olacak
Tabi ki hamilelikte yaşanması güç bir durum.
Sakın kendini hiçbirşey için üzüp,sıkma,stres altına girme..Doz azaltılınca evet ister istemez vücutta bir dengesizlik oluşur.
Sen sakın bunları takma kafana hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına al herşeyi unutturacak inşallah sana..
Hadi bakalım haftaya cinsiyeti bekliyoruz canım..
Tekrar geçmiş olsun...
merhaba canım benim ikili testimde risk az olunca doktorum 3 lüye gerek duymadı, banada senin gibi aldırımısınız dedi hayır dedik bu sebepler zaten istese de yaptırmıycaktım.eğer aldırmak kesinlikle aklında yoksa kafa bulandırmaya gerek yok diye düşünüyorum. işte bu testler böyle sonucu bekleyene kadar insanın moralini bozmaya yetiyor , sen sıkma canını, kalbini ferah tut herşey Allahtan testleri güzelçıkıp sağlıksız bebel doğuran veya testleri riskli çıkıp sağlıklı bebek doğuran çok insna tanıyorum.testlerin güvenirliliği %70 -80Mrb hanimlar dun drdaydim kontrol icin.bize 3lu test isteyip istemedigimizi sordu ve devamindaki ihtimalleri soyldi,sizinde bildiginiz gibi aminyosentez ve onunda sonucunda kotu birsey olursa alinmasi gerekebilecegini soyledi sonucu kabul edip etmeyecegimizi sordu ben esimin istedigini dusunerek ve uzaktanda olsa bi akrabalik durumu oldugu icin arastirilmasini kabul ettim ve kan verdim dun ama dunden bu yana bi pismanlik var icimde cok uzuluyoruum aklima geldikce agliyorum sizlerde yaptinizmi bu testleri? Dunden bu yana ne olursa olsun dogurmaliyim die icten ice kendimi yiyiyorum,vicdanim kotu sanki ve dun bunun icin gereken bi kagidi imzaladim keske imzalamasaydim diyorum:'(
Mrb hanimlar dun drdaydim kontrol icin.bize 3lu test isteyip istemedigimizi sordu ve devamindaki ihtimalleri soyldi,sizinde bildiginiz gibi aminyosentez ve onunda sonucunda kotu birsey olursa alinmasi gerekebilecegini soyledi sonucu kabul edip etmeyecegimizi sordu ben esimin istedigini dusunerek ve uzaktanda olsa bi akrabalik durumu oldugu icin arastirilmasini kabul ettim ve kan verdim dun ama dunden bu yana bi pismanlik var icimde cok uzuluyoruum aklima geldikce agliyorum sizlerde yaptinizmi bu testleri? Dunden bu yana ne olursa olsun dogurmaliyim die icten ice kendimi yiyiyorum,vicdanim kotu sanki ve dun bunun icin gereken bi kagidi imzaladim keske imzalamasaydim diyorum:'(
günaydın ben açıyım dedim ama burcu hiç kapatmamış ki:)
:)))))))))) evet canım ya, bu gece topik hiç kapanmadı. maalesef sabaha kadar çalıştım. birazdan işe gidicem.
Günaydın aysun aramızda dilek tutgünaydın hanımlar
burcum erkencisin kıyamam sana ne kadar çok çalışmışşsınnnn![]()