günaydın millet hayırlı cumalar herkese![]()
günaydın canım snaada hayrlı cumalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yazım senden alıntı yapıp da nasıl daha üste geçebilir ki?
günaydın şekerimseni tembel seni hemen yatmayı düşünüyorrr
ben dün kocişe kızdım evi sildim süpürdüm banyoyu yıkadım
eminim sen çok güzel pipiloşunda çok yakışıklı olmuştur![]()
ula nuoliii..
kimse beni tınlamiiimiiiiii...
gibe mibe demicem basıcam şimdi zılgıtı ona göre![]()
ewet bende cumaları seviyorum pazartesileride bi o kadar sevmiyorum....göbek ve saç bandını görmüştüm eminim çok tatlı olmuşşsundur onlarla...oh ne güzel hamileliğin tadını çıkaralım![]()
yok kız yatmıcam gezicemmm
dün gece kıçım açıkta kalmış acaip rüyalar gördmm
sinirlenirce temizlik mi yapıyonnnne güzel bir huyy
niye kızdın adamaaa ?
ayy teşekkürler teyzesipipiloşum bu bantla daha büyük görünüyor karnım pırtladı
iş yerimden herkes bayıldı ay bizim zamanımızda bunlardan yok tu diyorlar
![]()
sürekli elinde bilgisayar çıldırtıyor beniiiii
bebiş doğuncada sürekli onunla ilgilenir benim pabucum hep dama :2:
ay oğlan anasının karnı baya büyür hadi bakalım bizim zamanımız da yoktu heheeh![]()
aminn aminnnn moonsun'umm 1000'lerce kez aminnne konusuyorsunuz o kadar hayaller
bugün cumaaa hemencecik geçsinn
Cumanız mübarek olsun Rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere eşlerimizle ailellerimizle sevdiklerimizle büyüteceğimiz hayırlı sağlıklı imanlı merhametli vefalı bizi sevip sayacak güzel evlatlar nasip etsin amiiiinnnnnnn![]()
günaydınbugün içimde bi sevinçle başladım güne huzurluyum mutluyum çok çükür
sanırım bugü cuma onunda etkisi var..
burcu sana maşallah diyorum ama dikkat et kendiene çok yorulma bu aksam istirahat et....
aysun canım senide öpyüyorum günaydın günün güzel geçsin![]()
günaydınnnnnn
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisihaftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla
bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm![]()
aminn aminnnn moonsun'umm 1000'lerce kez aminn
amanda maşallahhhhh...kıçını kaşı kızzz nazar olmasıngünaydınnnn şeker annişşşş
ayyy pek cici olmuşunuzdurrr bandınızlaaaa eminim pipiloşunnn ve senn annesiiii
kız senin pipiloştaaa içindee böyle taklalar atıyordurr şimdiihava güzell ohhhh, annem güzell ohhhhh diyeee
herkeşlereee günaydın efendim....guten morgen...good morning
bugun kızımlaa 45 dakika daha fazla uyuduk...bilerek uyuduk ama uyuyaklamışızz dedikk
anammmmm 45 dakika fazladan uyumak bilee öylee mi iyi gelirmişş adamabirazdan kahvaltımızı yapıcaz..bugun akşama muhtemelen babaannemize gidicezz
![]()
Günaydın kızlar nasılsınız bugünnn
günaydın fıstıklar aysun kuzucum sen bakma onlara ben seni çok seviyorum konuş kız burcu da çatlasın
dün gece annemdeydik 12 gibi geldik kocacımla gevezeliğimiz tuttu o bu derken çok geç uyudum şimdi muhteşem bir baş ağrısı ile kahvaltı yapıyorum bu gece arkadaşımın kına gecesi var oraya gidicem yarın da yoğunum hadi bakalım hayırlısı
bak yaaaaa car car haaaa aşk olsunnn burcuuu buluşun anam buluşun bende sizden kurtulurum kafamı dinlerimmm ohhh sefam olsunnnn![]()
günaydınbugün içimde bi sevinçle başladım güne huzurluyum mutluyum çok çükür
sanırım bugü cuma onunda etkisi var..
burcu sana maşallah diyorum ama dikkat et kendiene çok yorulma bu aksam istirahat et....
aysun canım senide öpyüyorum günaydın günün güzel geçsin![]()
günaydınnnnnn
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisihaftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla
bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm![]()
BURCUUUUUUUUUUUUsabaha kadar mı çalıştın saatlerine baktım 3 felan diyor kuzum yaa sen hamilesin çok yorma kendiniiiiii
![]()
iyiyizz teyzoşşş...sen nasılsınn? prensesin nasıl?
babanızz bugunn gelıyorr keyfınızee dıyecekk yokturr şimdi sizinnn![]()
Günaydın kızlar nasılsınız bugünnn
ohhh işteyim. hayırlı cumalar hepimize.
amanın sende az uyumuşsun ama ben bomba gibiyim bombaaaaaa
hee valla gece çok güzeldi meydan bana kalmıştı. yokluğun çok fark ediliyor canımmmmmm![]()
canım benim sağol. valla senin huzurun bana yansıyor. çok mutlu oldum, sen bebeişin iyisiniz. çok şükür.
ben çok iyiyim merak etmeyin. vazifemi yapmış olmanın verdiği huzur ve mutluluk var içimde. eşim çok mutlu oldu, bin kere teşekkür etti napacağını şaşırdı veeeeee eşim geçen gün vazgeçmesine rağmen ödülümmmmmm h.sonu tatile gidiyoruzzzzzzz :))))))) bebişimizi yüzdürelim artık dedi. bu gece dinlencez (tabi ben bavul hazırlayacağım, hamile kreasyonumdan inciler koyacağım :)))) yarın sabah marmarise gidiyoruzzzzzzzzz yuppiiiiiiiii
ayyy çok şık olmuşsun belli canım. eeeee güzele ne yakışmaz, oğlan anaları başka bir güzel oluyor derler. tüh tüh tüh maşallahhhhhhhh
heee sabahladım. bebişim annesine çok yardımcı oldu, bana enerji verdi. kendimi harika hissediyorum![]()
iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...
yarın gelicek o. ama hiç hevesim yok şuan.
:)))))))))) evet canım ya, bu gece topik hiç kapanmadı. maalesef sabaha kadar çalıştım. birazdan işe gidicem.
günaydın fıstıklar aysun kuzucum sen bakma onlara ben seni çok seviyorum konuş kız burcu da çatlasın
dün gece annemdeydik 12 gibi geldik kocacımla gevezeliğimiz tuttu o bu derken çok geç uyudum şimdi muhteşem bir baş ağrısı ile kahvaltı yapıyorum bu gece arkadaşımın kına gecesi var oraya gidicem yarın da yoğunum hadi bakalım hayırlısı
ne konusuyorsunuz o kadar hayaller
bugün cumaaa hemencecik geçsinn
Cumanız mübarek olsun Rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere eşlerimizle ailellerimizle sevdiklerimizle büyüteceğimiz hayırlı sağlıklı imanlı merhametli vefalı bizi sevip sayacak güzel evlatlar nasip etsin amiiiinnnnnnn![]()
paazartesileri sevene şaşarım zateeeennnnn![]()
yok kız yatmıcam gezicemmm
dün gece kıçım açıkta kalmış acaip rüyalar gördmm
sinirlenirce temizlik mi yapıyonnnne güzel bir huyy
niye kızdın adamaaa ?
ayy teşekkürler teyzesipipiloşum bu bantla daha büyük görünüyor karnım pırtladı
iş yerimden herkes bayıldı ay bizim zamanımızda bunlardan yok tu diyorlar
günaydın cnm hayırlı cumalarrrrrrrr![]()
iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...
yarın gelicek o. ama hiç hevesim yok şuan.