2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
giyindim bile ama kızı bekliyorum canım okula bırakayım bende düşeceğim yollara
annem bana çook uzak sana nasıl anlatayım vakıf hastanesinden aşşağıda yeni yol açıldı ya meram itfayesinin orda işte
ben ise koyuncu petrol diye anılan sanayi durağının ordayım toplu taşımayla 1 saat yol alıyor:10:
zafer senlenmeye başladı zaten esra gel beraber gezelik:29:

anneme değil canım kızlar beni yoldan çıkardılar görüntüleme merkezine gidiyorum annemin orda var bir tane bebişi görmeye gidiyorum bakalım o kendini gösterecek mi bana yorgun olduğum için terettüd ediyorum göstermezse diye:18::18:
teşekkür ederim canım :29:beni tatili götürmek istediğin için :54::54:

olsun o kadar şekerim dilimiz şişer değilse:9:

ben çıktımmmm :10::10::10:dualarınızı unutmayınnnn

anammmmmmmmmmm bulemsu cinsiyeti öğrenmeye gitmiş. Allahım gönlüne göre sağlıklı, hayırlı, pipili bir velat ver arkadaşıma.

hemen listemizi yayınlayalım

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş

6 kız, 11 pipiloş :))) bakalım ne olacak. offf çok heyecan yaptımmmmmmm

yerlerini çok sevemedim ben çok irdeliyorum onları belli sebelerden eledim ama anımsamıyorum ben ta ocakta hamile olduğumu bile bilmeden aldım tatilimi:) çok erken alıyorum:) ama seneye düşünürüm bunları da :) senin ne güzel evin yakınmış:) bazen diyorum eşime izmirde iş bakalım oraya gidelim:)

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah:9 6'dan öncede mutlaka haber ver bize:)

izmir cennet gibi bir yer, yazın hele ideal oluyor. denize gidip gelmek, bizim için alışverişe gidip gelmek gibi. hem yaşam ucuz, sanayisi gelişmiş. buyrun beklerizzzzzzzzzz

:27::27::27::27::27::27::27:
Kırpmam hamileim ben Maldivleri aş eriyorum...
:52::52::52::52::52::52:

Şaka bir yana önümüzdeki haftadan sonra da benim için tahminleri alalım olur mu?
Kayınvalidem güzellemiş oğlan olacak herhalde dedi...
Cinsim ya niye önceden çirkin miydim ki dedim...

hımmm yapayım sana tahmin. bana kızın olacak gibi geldi canım. ama bak attım haaa, umutlanma :)))

yaa çok küçük hiçç görünmüyorr kuzm yaa çok merak ettimm seniiiiii

ayy marmarisss balayını orda yapmıştıkk :16: yüz yüz dinlen kuzummm

hoş geldin cnm , yarın kesin söylersin o zamann

balayıııııııııı ne güzeldi ya :((((( bizde antalya larada 3 gün, ölüdenizde 2 gün, dalyanda 2 gün tatil yaparak tamamladık balayımızı.

yok canım eşim de artık çok sıkıldı tek başına olmaktan, tayinimiz değil istanbula, ardahana çıksa bile gelir... onla ilgili bir sorun yok.

dün biraz trip yaptım, o da beni kıracak bişey söyledi, ben de yüzüne teli kapadım. dediği de "esra trip yapıcaksan çıkma bi daha telefonuma"demesiydi... madem öyle bi daha çıkmam diyip yüzüne kapadım teli, aradı aradı açmadım... evi aramış, annem çıktı telefona... konuştular. anneciğim "oğlum noldu bu kız burda hüngür hüngür ağlıyo, yapmayın böyle hamile şimdi iyice hassaslaştı o" falan diye baya konuştu... ben de tabi durur muyum... annem konuştukça ben bağıra çağıra konuştum "istemiyorum seni, gelme, ne kadar tahammülsüz oldun sen, arama beni bi daha" diye ağlaya ağlaya bağırdım... annem beni sakinleştirmeye çalıştı. eşime sonra ara, esranın konuşacak hali yok dedi... sonra aradı açmadım teli... namaz kıldım, Kuran okudum biraz... sonra da uyumuş kalmışım. bi daha da konuşmadık. ararsa açmıcam zaten.
annem de bana "kızım hem senden uzak, hem baba olacağını bile yaşayamıyor o, senin psikolojini anlamaması normal, bi kaç aylık rapor ayarlayalım bi yerden git eşinin yanına, bu böyle olmaz" falan dedi...
öyle işte canım... çok zor bir gece geçirdim... annem nazar değdi size diyo... biz 7 yıldır hiç kavga etmemiştik çünkü:50:

Canım beniiiiiiiiiiiim,olur öyle karı koca arasında tabi sizin durumunuz belli birbirinize olan özleminizden kaynaklanıyor,daha rahat bi yaşam için hırpalanıyoruz hepimiz...

Sakın sakın bi daha kendini o kadar yıpratma tamam mı hayatım:70:

Bizde 1 ay öncesi kadar eşimle öyle bağırış çağırış tartıştık bizde öyledir ayda yılda 1'dir çok şükür.Ama nasıl pişman oldum sonra bebişimi strese soktum diye anlatamam..

Annenin dediği gibi bi rapor falan ayarlanamaz mı acaba?

anammmmmmmmmmm bulemsu cinsiyeti öğrenmeye gitmiş. Allahım gönlüne göre sağlıklı, hayırlı, pipili bir velat ver arkadaşıma.

izmir cennet gibi bir yer, yazın hele ideal oluyor. denize gidip gelmek, bizim için alışverişe gidip gelmek gibi. hem yaşam ucuz, sanayisi gelişmiş. buyrun beklerizzzzzzzzzz

evet valla çok güzel:) ben çok istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek:)

Kızlar bu arada saat 4'ten sonra belli olacakmış 4'lü test'im.
Noooolurrr dualarınızı esirgemeyiiinnn....:18:

göstermiyor benim kuzum bakalım yarın tekrar gidicem ne yapacak belli edicekmi kendini senin nedir durumlar öğrendinmi tatlım nasıl gidiyor hamilelik

canım benim ikizlerim var biri erkek gösterdi ama öteki benimde göstermedi utandı:17:yarın benimde kontrolum var bakalım drumuz ilk başta erkeğe benziyor dedi ama yarın netleşecek işşallah:nazar:

canım benim ikizlerim var biri erkek gösterdi ama öteki benimde göstermedi utandı:17:yarın benimde kontrolum var bakalım drumuz ilk başta erkeğe benziyor dedi ama yarın netleşecek işşallah:nazar:

canım benim maşallah kuzularına :nazar::nazar: demek yarın beraber öğrencez utangaç kuzularımızın cinsiyetlerini

selammmmm bende kasım annesiyimmmmm:52:

kız nerelerdesin sen ikiz annesii

aa ne güzell diğeri kızdır bence göstermiyorsa ne güzel 2 tane 2 side farklı cinsiyet olursa yemede yanında yat :1:

Merhaba arkadaşlar.
Bayadır giremiyorum biraz sıkıntılı geçiyor hamileliğim.
Benim ikizlerimde erkek...

en son acillik oldugumda gittim 15 haftalıktım gittigimde serumlarla kendime gelebildim şimdi 17 haftalık olduk bakalım hayırlısı ne erkek ne kız beklentim var doktor zoraki pipi görebildim dedi:))

zar zor gördüyse çok kaptırma kendini tatlım... hayırlısı olsun inşallahhh

:27::27::27::27::27::27::27:
Kırpmam hamileim ben Maldivleri aş eriyorum...
:52::52::52::52::52::52:

Şaka bir yana önümüzdeki haftadan sonra da benim için tahminleri alalım olur mu?
Kayınvalidem güzellemiş oğlan olacak herhalde dedi...
Cinsim ya niye önceden çirkin miydim ki dedim...

çocuğun poposunda maldiv sahili izi olucak kız, yapma böyle :9::9::9::9::9::9:
tamam canımmmm...

ayyy ben kılıklı bu :) boşver gelene kadar soğuk soğuk davran gelince az sırnaşıklık yapasın sonra affedersin :) daha tatlı oluyor böyle:34:

malesef çok pis huyum var, napıyım :26: ben sırnaşmıyım, o sırnaşsın... :23::23::23::23: az önce faceden mesaj çektin gelmmeee, istemiyorum diye yarım sayfa yazı yazdım :17::17::17: bakıyım okuyunca napıcak.. ay bide gelmezmiş :27::27:

sürünsünn azcık daa :26: sonra affedersinn :)

ahhh bi kızım doğsun da o zaman görsün kadının gücünü oooo :23::23::23::23::23::23:

esra ne güzel ne içten yazmışsın ay bayıldım bloğuna, bende çok istiyorum duygularımı hislerimi yazmayı acilen açmamız lazım hadi bana yardımcı ol nerden başlıyoruzzzzzzzzz

gerçekten miii ay çok utandım :17: canım blogger.com'a gir ve üye ol bakalım bi.

selammmmm bende kasım annesiyimmmmm:52:

hoşgeldinnnn :16:

canım biz temmuzda gittik kaldığımız otel tepedeydi püfür püfür esiyordu sahipleri harika kendisi otantik çok güzel bir oteldi gitmek isitiyorsan erteleme derim biz balonada bindik harika bir deneyimdi

gerçekten mi... bi bakıyım canım, eşimle barışayım da... bu gazla beni her yere götürür:34:

Aysun kuzucum ne çok yediin yaa patlıcan heee hadi gel artık

obur aysunnnnn :9::9::9::9::9:

Canım beniiiiiiiiiiiim,olur öyle karı koca arasında tabi sizin durumunuz belli birbirinize olan özleminizden kaynaklanıyor,daha rahat bi yaşam için hırpalanıyoruz hepimiz...

Sakın sakın bi daha kendini o kadar yıpratma tamam mı hayatım:70:

Bizde 1 ay öncesi kadar eşimle öyle bağırış çağırış tartıştık bizde öyledir ayda yılda 1'dir çok şükür.Ama nasıl pişman oldum sonra bebişimi strese soktum diye anlatamam..

Annenin dediği gibi bi rapor falan ayarlanamaz mı acaba?

evet bu özlemm yok muu mahvediyor bizi... hıncımızı birbirimizden alıyoruz böyle arada bir...
bakıyım canım araştırıcam, bi sorayım tanıdık doktor falan var mı diye... bi kaç hafta rapor versin bana.

Kızlar bu arada saat 4'ten sonra belli olacakmış 4'lü test'im.
Noooolurrr dualarınızı esirgemeyiiinnn....:18:

ayy canım hadi hayırlısı... dualarım seninle...sakin ol sen de... inşallah tertemizdir sonuçların.

ben de tahminde bulunmak isterim :) bence kızı olacak:49:

coynes yazdım canım senide.

umarım bulemsu cinsiyetini öğrenir de bende şu pipiloşlu dosyayı kaldırırım pc imden :)))))))) utanıyorum ayol biri görcek.

malesef çok pis huyum var, napıyım :26: ben sırnaşmıyım, o sırnaşsın... :23::23::23::23: az önce faceden mesaj çektin gelmmeee, istemiyorum diye yarım sayfa yazı yazdım :17::17::17: bakıyım okuyunca napıcak.. ay bide gelmezmiş :27::27:

ay çok ağır birşey söylemeseydin sonra üzülürsün (ben öyle oluyorum) gelir merak etme kuzum:)

Back
X