giyindim bile ama kızı bekliyorum canım okula bırakayım bende düşeceğim yollara
annem bana çook uzak sana nasıl anlatayım vakıf hastanesinden aşşağıda yeni yol açıldı ya meram itfayesinin orda işte
ben ise koyuncu petrol diye anılan sanayi durağının ordayım toplu taşımayla 1 saat yol alıyor
zafer senlenmeye başladı zaten esra gel beraber gezelik
anneme değil canım kızlar beni yoldan çıkardılar görüntüleme merkezine gidiyorum annemin orda var bir tane bebişi görmeye gidiyorum bakalım o kendini gösterecek mi bana yorgun olduğum için terettüd ediyorum göstermezse diye:18::18:
teşekkür ederim canımbeni tatili götürmek istediğin için
olsun o kadar şekerim dilimiz şişer değilse![]()
ben çıktımmmmdualarınızı unutmayınnnn
anammmmmmmmmmm bulemsu cinsiyeti öğrenmeye gitmiş. Allahım gönlüne göre sağlıklı, hayırlı, pipili bir velat ver arkadaşıma.
hemen listemizi yayınlayalım
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
6 kız, 11 pipiloş :))) bakalım ne olacak. offf çok heyecan yaptımmmmmmm
yerlerini çok sevemedim ben çok irdeliyorum onları belli sebelerden eledim ama anımsamıyorum ben ta ocakta hamile olduğumu bile bilmeden aldım tatilimi:) çok erken alıyorum:) ama seneye düşünürüm bunları da :) senin ne güzel evin yakınmış:) bazen diyorum eşime izmirde iş bakalım oraya gidelim:)
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah:9 6'dan öncede mutlaka haber ver bize:)
izmir cennet gibi bir yer, yazın hele ideal oluyor. denize gidip gelmek, bizim için alışverişe gidip gelmek gibi. hem yaşam ucuz, sanayisi gelişmiş. buyrun beklerizzzzzzzzzz
Kırpmam hamileim ben Maldivleri aş eriyorum...
Şaka bir yana önümüzdeki haftadan sonra da benim için tahminleri alalım olur mu?
Kayınvalidem güzellemiş oğlan olacak herhalde dedi...
Cinsim ya niye önceden çirkin miydim ki dedim...
hımmm yapayım sana tahmin. bana kızın olacak gibi geldi canım. ama bak attım haaa, umutlanma :)))
yaa çok küçük hiçç görünmüyorr kuzm yaa çok merak ettimm seniiiiii
ayy marmarisss balayını orda yapmıştıkkyüz yüz dinlen kuzummm
hoş geldin cnm , yarın kesin söylersin o zamann
balayıııııııııı ne güzeldi ya(((( bizde antalya larada 3 gün, ölüdenizde 2 gün, dalyanda 2 gün tatil yaparak tamamladık balayımızı.