2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet bu özlemm yok muu mahvediyor bizi... hıncımızı birbirimizden alıyoruz böyle arada bir...
bakıyım canım araştırıcam, bi sorayım tanıdık doktor falan var mı diye... bi kaç hafta rapor versin bana.

ayy canım hadi hayırlısı... dualarım seninle...sakin ol sen de... inşallah tertemizdir sonuçların.

-Birbirinizi çok sevdiğinizden emin ol..Ablam devlet hastanesinde çalışıyordu,şimdi vakıf hastanesine geçti aslında orda devam etseydi sana 10 numara bi rapor ayarlatırdık..Çok kişiye rapor ayarladı çünkü...

-Sağol canım inşallah tertemizdir.Sabırla bekliyorum bakalım...

erkek ve kız anneleri vücutlarınızdaki değişikliklerinizi anlatsanıza, bacaklar kilo aldı mı, göbek ne durumda, kalça ne alemde vs....

benim göbeğimdeki çıkıntı dışında hiç bir yerimde değişiklik yok

bende kasım anesiyim kızlar akrep burcu annesiyim :(((sizi aylardır takipteyim ancak üye olabildim çok kaptırdım kendimi size:)))yarın doktora gidiyorum en son erkek gibi demişti ama ...

selammmmm bende kasım annesiyimmmmm:52:

hoşgeldiniz kızlarr Allah bağışlasın kuzucuklarımızı :3::16:

Aysun kuzucum ne çok yediin yaa patlıcan heee hadi gel artık

tatlım bir tek merak etmişsin benii canım arkadaşm benimmm yok kız ne yemeğii 1.5 saattir tempolu çalısıyorum fabrikayı tavaf ettim durdum kaç kereee:31::52:

diğerleri heç meraklanmamışşş hııhhhh :63::63::63::63:

Şuana kadar 39 Kız 59 Erkek bebek var Kasım Bebeği olarak....

canımmm onun 40 ı kız 58 erkek ben içimden geçen erkek oldugundan erkeği işaretlemiştim deeee:1::1::1: kızım olucak inşAllah :49::52:

bulemsum hayırlı haberlerle gel bitanem inşAllah ben yanılırım da pipiloş gelirrrr :16:

tatlım bir tek merak etmişsin benii canım arkadaşm benimmm yok kız ne yemeğii 1.5 saattir tempolu çalısıyorum fabrikayı tavaf ettim durdum kaç kereee:31::52:

canımmm onun 40 ı kız 58 erkek ben içimden geçen erkek oldugundan erkeği işaretlemiştim deeee:1::1::1: kızım olucak inşAllah :49::52:

bulemsum hayırlı haberlerle gel bitanem inşAllah ben yanılırım da pipiloş gelirrrr :16:

ben tammm dicektim ki geldinn :37:

kuzucum benim başın nasıl benim çok ağrıyor dayanamadım aldım bir minoset vlla inş etki ederde geçer

erkek ve kız anneleri vücutlarınızdaki değişikliklerinizi anlatsanıza, bacaklar kilo aldı mı, göbek ne durumda, kalça ne alemde vs....

Eğer bir sürpriz yoksa oğluşum olacak:1:%100 dendi ama ne olur ne olmaz..
Sadece küçük bir ayva göbeğim var minik bi top gibi:1:
Kilo da almadım çünkü..Sadece 500 gr oynuyo sabah akşam.Bol bol yürüyüş yapıyorum.
Kalçam zaten küçüktü hala öyle,ama kalçamın biraz büyümesini (yanlardan)isterdim...

-Birbirinizi çok sevdiğinizden emin ol..Ablam devlet hastanesinde çalışıyordu,şimdi vakıf hastanesine geçti aslında orda devam etseydi sana 10 numara bi rapor ayarlatırdık..Çok kişiye rapor ayarladı çünkü...

-Sağol canım inşallah tertemizdir.Sabırla bekliyorum bakalım...

ayy ne güzel olurdu yaa... bi birbirimize rapor almadığımız kalmıştı, o da olurdu :9::9::9::9::9:

moonsun kuşummm napıyon yaaa nerdesin, görüşemedik bugün hiçççç

benimde ki de oğluşş, biz topikte onlara pipiloşş diyoruzz :1:

Maşallah Allah bağışlasın.
Biz 3 kızkardeşiz en büyüğüyüm hiç erkek çocuklarıyla büyümedik.
Çok tuhafıma gider gibi geliyor.
Altını değiştirirken olsun büyütürken olsun.:9::9::9:
Kız erkek farketmez Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah.
Hepimizin çocuklarını.

ayy ne güzel olurdu yaa... bi birbirimize rapor almadığımız kalmıştı, o da olurdu :9::9::9::9::9:

moonsun kuşummm napıyon yaaa nerdesin, görüşemedik bugün hiçççç

tabi gördün yazdığımı hemen sor nerdesin diyeee seni gidi yaramazzzz :23: 1.5 saattir durmadan hızlı hızlı gezdimm :25: yoruldum yahuu :51:

kuzucum benim başın nasıl benim çok ağrıyor dayanamadım aldım bir minoset vlla inş etki ederde geçer

canım solvent cok kokuyor basıma vurdu iyice havalndırıyorum odayı inşAllah gecer saol kuzum :38:

biz kız anası yazıyorrr:

göbeğim hemencecık cıktı
kalça sivrileşmiş öyle diyorlar...
bacaklarım kilo almadı...hatta anneme göre erimişş eprimiş bacaklarımm:1:
göbeğim şuanda 7 aylık gibi duruyorr özelliklee akşamları:44:

amanınnnn alıngannn hamişimmii gelmiş benim?:16: bebemmm merak etmezz olurmuyuzz hiç kızz...sensizz tadı tuzu yok buraların hemşommm:34::54: bittimi tavafın allah kabul etsin...burdasınn demi artık?:44:

nilciğim sabırsızlıklaaa bekliyorumm haberini..dualarımız pipiloşunlaaa canımm arkadaşımm:26::16::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

biz kız anası yazıyorrr:

amanınnnn alıngannn hamişimmii gelmiş benim?:16: bebemmm merak etmezz olurmuyuzz hiç kızz...sensizz tadı tuzu yok buraların hemşommm:34::54: bittimi tavafın allah kabul etsin...burdasınn demi artık?:44:

evet alınganlığım üzerimde bugünnn :1::ssz::ssz: saol canım aminnn bitti şimdilik belli olmazz :36: :1::1::1: :38:

ben geldim kızlarrr ne çok kaynatmışsınız okumadan atladım son sayfaya.offf bugün gaz problemi çekiyorum ama şimdi biraz daha iyiyim

Back
X