kırşehir canım iç anadolu
kırsehirdemisin sen.... bende kırsehırde yasıyorum valla benımle aynı sehırde yasayan bırını bulmak benı sevındırdı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırşehir canım iç anadolu
hoş geldin cnm ikiz anneleri ne güzell oyy oy maşalahh oğluşlarınaa![]()
evet bu özlemm yok muu mahvediyor bizi... hıncımızı birbirimizden alıyoruz böyle arada bir...
bakıyım canım araştırıcam, bi sorayım tanıdık doktor falan var mı diye... bi kaç hafta rapor versin bana.
ayy canım hadi hayırlısı... dualarım seninle...sakin ol sen de... inşallah tertemizdir sonuçların.
bende kasım anesiyim kızlar akrep burcu annesiyim((sizi aylardır takipteyim ancak üye olabildim çok kaptırdım kendimi size:)))yarın doktora gidiyorum en son erkek gibi demişti ama ...
selammmmm bende kasım annesiyimmmmm![]()
Aysun kuzucum ne çok yediin yaa patlıcan heee hadi gel artık
Şuana kadar 39 Kız 59 Erkek bebek var Kasım Bebeği olarak....
Amin canım Allah razı olsun sağol
Seninkinin cinsiyeti ne?
kırsehirdemisin sen.... bende kırsehırde yasıyorum valla benımle aynı sehırde yasayan bırını bulmak benı sevındırdı...
coynes yazdım canım senide.
umarım bulemsu cinsiyetini öğrenir de bende şu pipiloşlu dosyayı kaldırırım pc imden :)))))))) utanıyorum ayol biri görcek.
hoşgeldiniz kızlarr Allah bağışlasın kuzucuklarımızı
tatlım bir tek merak etmişsin benii canım arkadaşm benimmm yok kız ne yemeğii 1.5 saattir tempolu çalısıyorum fabrikayı tavaf ettim durdum kaç kereee![]()
diğerleri heç meraklanmamışşş hııhhhh
canımmm onun 40 ı kız 58 erkek ben içimden geçen erkek oldugundan erkeği işaretlemiştim deeeekızım olucak inşAllah
bulemsum hayırlı haberlerle gel bitanem inşAllah ben yanılırım da pipiloş gelirrrr![]()
tatlım bir tek merak etmişsin benii canım arkadaşm benimmm yok kız ne yemeğii 1.5 saattir tempolu çalısıyorum fabrikayı tavaf ettim durdum kaç kereee![]()
canımmm onun 40 ı kız 58 erkek ben içimden geçen erkek oldugundan erkeği işaretlemiştim deeeekızım olucak inşAllah
bulemsum hayırlı haberlerle gel bitanem inşAllah ben yanılırım da pipiloş gelirrrr![]()
ben tammm dicektim ki geldinn![]()
erkek ve kız anneleri vücutlarınızdaki değişikliklerinizi anlatsanıza, bacaklar kilo aldı mı, göbek ne durumda, kalça ne alemde vs....
benim göbeğimdeki çıkıntı dışında hiç bir yerimde değişiklik yok
-Birbirinizi çok sevdiğinizden emin ol..Ablam devlet hastanesinde çalışıyordu,şimdi vakıf hastanesine geçti aslında orda devam etseydi sana 10 numara bi rapor ayarlatırdık..Çok kişiye rapor ayarladı çünkü...
-Sağol canım inşallah tertemizdir.Sabırla bekliyorum bakalım...
benimde ki de oğluşş, biz topikte onlara pipiloşş diyoruzz![]()
ayy ne güzel olurdu yaa... bi birbirimize rapor almadığımız kalmıştı, o da olurdu
moonsun kuşummm napıyon yaaa nerdesin, görüşemedik bugün hiçççç
kuzucum benim başın nasıl benim çok ağrıyor dayanamadım aldım bir minoset vlla inş etki ederde geçer
erkek ve kız anneleri vücutlarınızdaki değişikliklerinizi anlatsanıza, bacaklar kilo aldı mı, göbek ne durumda, kalça ne alemde vs....
benim göbeğimdeki çıkıntı dışında hiç bir yerimde değişiklik yok
biz kız anası yazıyorrr:
amanınnnn alıngannn hamişimmii gelmiş benim?bebemmm merak etmezz olurmuyuzz hiç kızz...sensizz tadı tuzu yok buraların hemşommm
bittimi tavafın allah kabul etsin...burdasınn demi artık?:44:
kızlar bana okuyabilirmisiniz belki de nazar değdi ne olur