2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy Allah korumuş canım yaaa.....

amin canımm inşallah.... Konya'da çok güvendiğimiz ve çok iyi bi doktorumuz vardı, eşim de ona güveniyor sanırım :14: Yabancı olayım o değil de ailemin yanında da olmak istiyorum lohusayken eşimin yanında da... ama ikisi aynı anda olmuyor... dün gece "beni de düşün canım" dedi içimin yağları eridi.. o da yaşamak istiyor artık baba olduğunu... burda olursam düşünsene doğum erken olurmuş falan yanımda olamıcak eşim... çok kötü çokk.:14:

ay bide dışardan bakınca hiç böyle şeyler düşüneceklerini aklına getirmezsin... gayet efendi terbiyeli görünürler... :52::52::52::52:

aysuncuğum eşin almış önlemini tatlım :32::32:

kız acıdım ayy ben alıyım sana onu..çok beğendin:16:

ay canım kıyamam sana üzülme inşAllah iyi olur oda haklı ne diyeceksin :25:

saol teyzoş çok cömertsin :38: ben akşama kocişle kalırsa alıcam hem öğreneyim nasıl yapıyor birdahakine çaktırmadan alırım :52:

kalırsa seninn o pembiş tulumdan da alıcam :63::60::60::60::62::62::62::62:

kızlar kız bebekler 9 aydan önce mi doğuyorlar erken doğarmış yoksa erkek bebekler mi 10 gün geç doguyor bilgisi olan var mı :44:

$ayıcıklı bat..webp

Benim halam da bunu örüyor oğluşuma,geçen bi kısmını mms göndermiş tel.den çok tatlı gözüküyor yaaa...

kızlar kız bebekler 9 aydan önce mi doğuyorlar erken doğarmış yoksa erkek bebekler mi 10 gün geç doguyor bilgisi olan var mı :44:

Normal doğumda erkek 9 ay 10 günü tamamlar derler tatlım ama tabi şimdi sezeryanla aldıkları için devamlı bu söylemin doğruluğunu teyid edemiyoruz

ay canım Allah muhabeet versin tum kaynanalaraa :1::1::1: iyidir inşAllah annesi ama cok uzatmış biizmki 3 hafta sonraya cağırdı 16 haziranda gidip kesinleşecek saol canımmm hayırla sağlıkla gelsin tum meleklerimizzz :16: darısı basına :38:

oldu gözlerim doldu deseydinnn :52: ev olmadan lüks araba alınmasına karsıyım eğer eviniz vaarsa no problem ama yoksa çok lükse kaçmayın bence :8: onlarda olur inşallah :34:

canım biz ev alsak bi kaç sene sonra tayinimiz çıkar oturamayız... falan. çok takmıyorum ev işini ben. ama araba konusunda yüksekten uçuyor biraz :9: :10: daha okulun kredileri bitmediiiiiii :5::5::5::2:

İnşallah canım, tayin bekliyorsunuz canım siz?

evet canım. tayin bekliyoruz biz :)

kızlarrrr kızım olacakmış meğer. erkek büyük ihtimal demişti doktor.tonla kıyafet almıştık. artık mavi mavi giyecek kızımız. :) ismini de koymuştuk. of şimdi kız ismi ne koyacaz. tansa nasıl sizce? ya da deren?

fırfır geç kenarlarına.. bi kaç fiyonk tamamdır :34: hayırlı olsun canım kızın... tansa ne demek? hatta deren de ne demek?

Aynen yaa,ay ne efendi ne kibar derler dışardan,yatak odasına girince de aslan kesilirler ahahha :1:Buraların kralı benimmmm :1:

:52: :52: :52: :52:

saol teyzoş çok cömertsin :38: ben akşama kocişle kalırsa alıcam hem öğreneyim nasıl yapıyor birdahakine çaktırmadan alırım :52:

haklı tabii.. ben de isterim zaten en çok zorlandığım şey eşimin yanında olamamak...
ay aysun nasıl yapamadın hayretlerim şaştı yaa... bi bilgileri eksik mi girdin acaba ki :26:
:19:kıskanç senii.. alma bizim tulumumuzdan :19: :33::33::33::33:

KIZLARR yaa bi sürü alıntı yapmıştım ama internet bi gitti hepsi sıfırlandı:44::50:
aklımdada kalmadı kime ne cevap yazacagım vallahiii:18:

amaaaaaaaaaaa size bi haberim var...hani bizim burda 'NAZENİN' diye arkadaşımız vardı...ne yazıkki 2 ay kadar önce bebegını düşürmüştü aramızdan ayrılmıştı o yüzden...:50:

o bugun beni aradı:21::16: o dönemde ben onun acısına ortak olabilirmiyim acaba diyee mesaj atmış ve numaramı vermiştim...'dertleşmek istersen ara bacım demiştim'
nazenin benim hemşom:46:

telefonum çaldı..açtım..hilalle görüşecektim dedi...bende kim arıyor dedim...ben KK'dan diyeee lafa başlayıncaaa önce bi şok oldum...kim arar beni dedimm:34:

sonraa canım kendini tanıttı ben NAZENİN dedi...ayyy öylee duygulandımkii...hepinizee çok çok selamı var..tek tek sordu sizi...esra-niltt-burcu-bulemsu-sahinus-hayatbanagüzel-lavinyaa hepinizden haberler verdim...çok sevindi iyi olmanızaa:16:

kendisini epeyce toparlamış...sesi çok iyi geliyordu... doktor kontolünde devam ediyormuş...Rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre versin hemşomundaa:nazar::26:

anladım kızlar saolun benımkınde koku yok ama sureklı camasır degısmek zorunda kaldıgım dogru bırde ben namaza baslamak ıstıyorum nasıl olcak boyle yaa:37:

oğlumda da olmustu baya ama bu su gıbı sankı bı dahakı kontrolde soyleyım barı zaten doktor hep soruyoda azdı kontrolden sonra cogaldı:26:

arcakcım benim başından beri akıntım var, ben hamile kalmadan önce de akıntım olurdu hamilelikte daha da arttı, kremsi sarımsı ve avucumun içi kadar geliyordu, doktora söylediğimde ilk zamanlar önemsemedi, 3 aydan sonra neo ile başlayan bir fitil verdi, 7 gün kullandım, akıntımın rengi beyazlaştı ve eskiye göre nispeten azaldı, doktorum; akıntıyı yok etmeyi amaçlamıyoruz amacımız renginin beyaz ve kokusuz olması kaşıntı bakteri oluşturmaması demişti. o fitil iyi sana tam ismini yazarım eve gidince istersen..

kızlarrrr kızım olacakmış meğer. erkek büyük ihtimal demişti doktor.tonla kıyafet almıştık. artık mavi mavi giyecek kızımız. :) ismini de koymuştuk. of şimdi kız ismi ne koyacaz. tansa nasıl sizce? ya da deren?

oyyyyyyyyy hadi bakalım hayırlısı deren daha iyi:)

Eki Görüntüle 439278

Benim halam da bunu örüyor oğluşuma,geçen bi kısmını mms göndermiş tel.den çok tatlı gözüküyor yaaa...

bayıldımmmmmmmmmmm çok güzel:) bende örmek istiyorum ya:)

Normal doğumda erkek 9 ay 10 günü tamamlar derler tatlım ama tabi şimdi sezeryanla aldıkları için devamlı bu söylemin doğruluğunu teyid edemiyoruz

evet bende öyle biliyorum:) kız daha erken gelirmiş:)

canım biz ev alsak bi kaç sene sonra tayinimiz çıkar oturamayız... falan. çok takmıyorum ev işini ben. ama araba konusunda yüksekten uçuyor biraz :9: :10: daha okulun kredileri bitmediiiiiii :5::5::5::2:

fırfır geç kenarlarına.. bi kaç fiyonk tamamdır :34: hayırlı olsun canım kızın... tansa ne demek? hatta deren de ne demek?

:52: :52: :52: :52:

haklı tabii. ben de isterim zaten en çok zorlandığım şey eşimin yanında olamamak...
ay aysun nasıl yapamadın hayretlerim şaştı yaa... bi bilgileri eksik mi girdin acaba ki :26:
:19:kıskanç senii.. alma bizim tulumumuzdan :19: :33::33::33::33:

ya herşey doğru bankadan hata mesajı geliyor diye mesaj geliyor mervenin dediği gibi kapalıdır internet alışverişine eve gidince açar ya nasıl yapamadım olur mu boşuna mühendis olmadık esram sende yaaa :52::52::52:

söyledğin bu lafın inadına akşam alıcam o tulumdaannnn :52::52::52:

çok gezmekten oluyor canım ya, akşamda gezdim :52: ben hakettim sanırım ama öldüm öldüm dirildim. eşimden de fırça yedim, hem ayağım ağrıyor diyorsun hem çıkıp geziyorsun dedi ama dayanamadı geldi aldı beni, paketlerimi taşıdı :52:

sen demiştin sanki fıtığını elvvelden şimdi hatırladım. bana uzak olmasa hemen kabul ederdim. bu iki gün içinde karar vermem lazım, diğer bayan ev hanımı imiş, akşam 19:30 u kabul etmez gibi geliyor, aslında karşıyaka da bulmam lazım, kaç yere sordum hamilelere özel yapmıyorlarmış. olmadı bir iki video buldum, baka baka yaparım. zaten vücudum yatkın önceden de yapmıştım.

Seni gezenti seni :1: iyileşene kadar azcık otur tatlım sonra çıkarırsın acısını...

Evet canım fıtık benim başa bela yürümek ve yüzmekten başka yapabilecek pek bişeyim yok.

Kadın kabul etsede sen nasıl geleceksin canım benim ya uzak olacak göztepeye vapur her daim kalksa aslında olur gibi ama ev hanıma olan bayana uyacakmı bakalım.Karşıda nasıl olmaz yaaa buradan daha çok şey var orada şaşırdım vallahi.

valla var kuzum iyi popom var :D hava yastığından bile etkili:33:

lavinya geçmiş olsun canım. kısmeti varsa ne olursa olsun tutunuyor bebişler. Allah korusun 3 aylıkken bir arkadaşımda merdivenlerden yuvarlandı, hiçbişi olmadı şimdi bebişi 4 yaşında :))

ay canım Allah muhabeet versin tum kaynanalaraa :1::1::1: iyidir inşAllah annesi ama cok uzatmış biizmki 3 hafta sonraya cağırdı 16 haziranda gidip kesinleşecek saol canımmm hayırla sağlıkla gelsin tum meleklerimizzz :16: darısı basına :38:

oldu gözlerim doldu deseydinnn :52: ev olmadan lüks araba alınmasına karsıyım eğer eviniz vaarsa no problem ama yoksa çok lükse kaçmayın bence :8: onlarda olur inşallah :34:

evet lüks arabaya bende karşıyım. eşim bekarlığında lüks bir arabaya sahipti, flört ederken bol bol sefasını sürdüm ama evlenince ben süremiyorum diye bahane edip onu sattırdım :52: şimdi normal bir arabamız var, benzini az yiyor, vergisi normal. diğerinin vergisi, bakımı, benzini yazık valla tonla para harcadık o arabaya. :31:

yapma yahu. benimde kabusum bu. canım hayırlısı olsun. olsun kullanırsın aldıklarını, bazılarınıda sakla hediye verirsin erkek bebiş sahiplerine. önce sağlık gerisi boş.

bi de benim cildim yağlı... kardeşimi görsen o kadar kuru ki beli,bacakları falan dünya haritası gibi kızın... doktor dedi ona, naparsan yap çatlamaya mahkumsun sen diye...

bana eşine göre bulemsu daha çok erkek çocuk istiyor gibi geldi nedense... valla beni de etkilemez... biz 3 kız kardeşiz ve çok ama çok eğlenceli ve güzel bişey...

eşim diyor düşünme bunları, zamanı gelince ne uygunsa onu yaparız diye... düşünmeden edemiyorum ben de.. zamana bırakmak lazım aslında.

evet bakalım zaman neyi gösterecek, tamam eşinde bebişin yanında olmak istiyor ama bence sen önce kendi rahatlığını düşünmelisin.

:)))) canım ya kıyamam sana. ama öğren tabi, olur güzel bişi çıkar, kazçırmazsın.

kız erken gelir derler ... ay terazi olaydı kızım keşke annesi gibiii.... hatta ananesi ve teyzesi gibi deee :9::9::9::9:

KIZLARR yaa bi sürü alıntı yapmıştım ama internet bi gitti hepsi sıfırlandı:44::50:

amaaaaaaaaaaa size bi haberim var...hani bizim burda 'NAZENİN' diye arkadaşımız vardı...ne yazıkki 2 ay kadar önce bebegını düşürmüştü aramızdan ayrılmıştı o yüzden...:50:

o bugun beni aradı:21::16: o dönemde ben onun acısına ortak olabilirmiyim acaba diyee mesaj atmış ve numaramı vermiştim...'dertleşmek istersen ara bacım demiştim'

telefonum çaldı..açtım..hilalle görüşecektim dedi...bende kim arıyor dedim...ben KK'dan diyeee lafa başlayıncaaa önce bi şok oldum...kim arar beni dedimm:34:

sonraa canım kendini tanıttı ben NAZENİN dedi...ayyy öylee duygulandımkii...hepinizee çok çok selamı var..tek tek sordu sizi...esra-niltt-burcu-bulemsu-sahinus-hayatbanagüzel-lavinyaa hepinizden haberler verdim...çok sevindi iyi olmanızaa:16:

kendisini epeyce toparlamış...sesi çok iyi geliyordu... doktor kontolünde devam ediyormuş...Rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre versin hemşomundaa:nazar::26:

ayy inanmıyorum canım.. ne kadar iyi düşünmüşsün... çok sevindim yaa haber almamıza. İnşallah Rabbim ona da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder... sanırım çok hazır değilim şimdi bebeğe demişti hatta.

ay hilal ne kadar incesin sen.. hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapmak...

ya herşey doğru bankadan hata mesajı geliyor diye mesaj geliyor mervenin dediği gibi kapalıdır internet alışverişine eve gidince açar ya nasıl yapamadım olur mu boşuna mühendis olmadık esram sende yaaa :52::52::52:

söyledğin bu lafın inadına akşam alıcam o tulumdaannnn :52::52::52:

valla bilemiyorum canım sen mühendissin ama kocişinde gayserili :52::52::52: o senden daha çok işini bilir... de ona kızlar benle dalga geçti diye, versin kredi kartı özgürlüğünü...:1::1::1:

amınn canım inşallah erkek gıbı demıstı ama bana sankı kız gıbı gelıyr ya hedıyelerde erkek kıyafetı olarak gelmeye basladı ama bakalım artık hayrlısı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tez zamanda çıkar inşallah canım, keşke benim kocamda atansada bizde tayin bekleyebilsek :( dershaneler çok yordu kocamı :(

Aaaaa ne hoş bişey olmuş.Çok üzülmüştüm okuyunca neden kaybetmiş kaza demişti.

çok sevindim iyi olmasına canım...

KK'nin en geveze, neşeli ve güzel kızları :52::52:Siz ve bebekleriniz iyidir inşallah. Biraz önce bir bilgi edindim, bir kaç topiğe daha yazdım, sizin de haberiniz olsun.

Bağcılar SGK müdürlüğünden Dr. Hakan Koyuncu ile görüştüm. Kendisine özel hastanelerde bebek yoğun bakım küvezini SGK' nın karşılayıp karşılamadığını sordum. Kendisi aynen şunu dedi o özel hastanenin SGK ile anlaşması olsa da olmasa da Acil olarak yapılan her şeyi SGK ya fatura etmek zorunda. Siz hiç birşey ödemiyorsunuz dedi. Hatta benim hastanenin adını verdim, dedim böyle böyle memorial böyle olmadığını iddia ediyor dedim. Hayır siz onlarla bir daha konuşun benim ismimi verin beni arasınlar dedi. Çünkü bu Hakan bey özel hastanelerden gelen acil raporlarını inceleyen ve onaylayan kişiymiş. Dedi ki hastane acil olduğunu rapor eder biz de gerçekten acil mi diye bakarız ve onaylarız dedi. Aaay çok sevindim, hastanemi değiştirmeyeceğim gibi görünüyor Kızlar bence siz de kendi ilçenizdeki SGK yı arayıp aynı bu şekildeki birisinii bulup danışın ve o kişinin telefonunu kayıt edin ki yarın bir gün acil durumda hastane onları arasın (özellikle erken doğum riski olan kişilerde işe yarayacak bir bilgi.)Özel hastane çalışanları bile bu yasayı henüz bilmiyor.

Back
X