Eki Görüntüle 439278
Benim halam da bunu örüyor oğluşuma,geçen bi kısmını mms göndermiş tel.den çok tatlı gözüküyor yaaa...
ayy ne güzell.. ne becerikliymiş maşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 439278
Benim halam da bunu örüyor oğluşuma,geçen bi kısmını mms göndermiş tel.den çok tatlı gözüküyor yaaa...
canım 74 geldim yaaa.... wc ye de girdiğim halde 74 çıktım tartıda... 5 kilo almış görünüyorum. anlamadım ben bu işi... aynada bakıyorum göğüslerim ve karnım hariç bi yerimde fazlalık yok. e nerde bu 5 kilo? ben 15-20 kilo almak istemiyorum yaaa :2::2:
canım bizim tamm 1 yıl sonra oldu.
senin lierac la aran nasıl? farketti mi çatlaklar? hala çatlıyo musun?
ayy biz de yazardık yaaa acaba hamile miyim diye... ne garip bi duygu. sen öyle desen de onlar anlamaz ki... çamaşır suyuna idrarını yapıp hamile olup olmadığını anlamaya çalışan bile vardı... düşünsene... bi de sen hadi istememeişsin... yıllarca bebek bekleyen insanlar var.Rabbim onlarada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
ay bi arkadaşıma da eşi demiş böyle... düşün bi de bunlar müfettiş,hakim falanbi de cahil olsalar neler yumurtlıcaklardı kimbilir
![]()
Seni gezenti seniiyileşene kadar azcık otur tatlım sonra çıkarırsın acısını...
Evet canım fıtık benim başa bela yürümek ve yüzmekten başka yapabilecek pek bişeyim yok.
Kadın kabul etsede sen nasıl geleceksin canım benim ya uzak olacak göztepeye vapur her daim kalksa aslında olur gibi ama ev hanıma olan bayana uyacakmı bakalım.Karşıda nasıl olmaz yaaa buradan daha çok şey var orada şaşırdım vallahi.
amaaaaaaaaaaa size bi haberim var...hani bizim burda 'NAZENİN' diye arkadaşımız vardı...ne yazıkki 2 ay kadar önce bebegını düşürmüştü aramızdan ayrılmıştı o yüzden...
o bugun beni aradıo dönemde ben onun acısına ortak olabilirmiyim acaba diyee mesaj atmış ve numaramı vermiştim...'dertleşmek istersen ara bacım demiştim'
nazenin benim hemşom
telefonum çaldı..açtım..hilalle görüşecektim dedi...bende kim arıyor dedim...ben KK'dan diyeee lafa başlayıncaaa önce bi şok oldum...kim arar beni dedimm
sonraa canım kendini tanıttı ben NAZENİN dedi...ayyy öylee duygulandımkii...hepinizee çok çok selamı var..tek tek sordu sizi...esra-niltt-burcu-bulemsu-sahinus-hayatbanagüzel-lavinyaa hepinizden haberler verdim...çok sevindi iyi olmanızaa
kendisini epeyce toparlamış...sesi çok iyi geliyordu... doktor kontolünde devam ediyormuş...Rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre versin hemşomundaa:26:
bayıldımmmmmmmmmmm çok güzel:) bende örmek istiyorum ya:)
ayy ne güzell.. ne becerikliymiş maşallahh
Tez zamanda çıkar inşallah canım, keşke benim kocamda atansada bizde tayin bekleyebilsekdershaneler çok yordu kocamı
.
KK'nin en geveze, neşeli ve güzel kızlarıSiz ve bebekleriniz iyidir inşallah. Biraz önce bir bilgi edindim, bir kaç topiğe daha yazdım, sizin de haberiniz olsun.
Bağcılar SGK müdürlüğünden Dr. Hakan Koyuncu ile görüştüm. Kendisine özel hastanelerde bebek yoğun bakım küvezini SGK' nın karşılayıp karşılamadığını sordum. Kendisi aynen şunu dedi o özel hastanenin SGK ile anlaşması olsa da olmasa da Acil olarak yapılan her şeyi SGK ya fatura etmek zorunda. Siz hiç birşey ödemiyorsunuz dedi. Hatta benim hastanenin adını verdim, dedim böyle böyle memorial böyle olmadığını iddia ediyor dedim. Hayır siz onlarla bir daha konuşun benim ismimi verin beni arasınlar dedi. Çünkü bu Hakan bey özel hastanelerden gelen acil raporlarını inceleyen ve onaylayan kişiymiş. Dedi ki hastane acil olduğunu rapor eder biz de gerçekten acil mi diye bakarız ve onaylarız dedi. Aaay çok sevindim, hastanemi değiştirmeyeceğim gibi görünüyor Kızlar bence siz de kendi ilçenizdeki SGK yı arayıp aynı bu şekildeki birisinii bulup danışın ve o kişinin telefonunu kayıt edin ki yarın bir gün acil durumda hastane onları arasın (özellikle erken doğum riski olan kişilerde işe yarayacak bir bilgi.)Özel hastane çalışanları bile bu yasayı henüz bilmiyor.
bnde 2 sene dusunmuyodum ama evlendıkten 2 ay sonra adetlerım gecıkmeye basladı her adet gecıkmesınde test yapıyordum sonra adet olmamaya basladım polıkıstık overmısım meger.1 ay ılac kullanıyodum adetım gelıyodu 3 ay kullanmıyordum en son ocak ayında doktora gıttım doktor yumurta bıle göremedı cok kucuklermıs sanırım progestan gormon ıcın glukofen ınsulın dırencı ıcın duphatson doğum kontrol hapı adet getırsın dıye adet olunca 5 gunluk de klomen verdı yumurta gelısımıne bakmak ıcın ben bu ılacları ılk defa 1 ay duzenlı kullandım subatın 6sında adet oldum tabı yıne cok az bı mıktar.klomenı kullandım doktora gıttım bekledım hep doktorun amelıyatları bitmek bılmedı bende kızdım muayane olmadan cıktım ordan doktora trıp atıyom sözde :)) ben satın 8. ve 10.gununde denedım ayın 14 ve 16sı oluyodu.17 subatta unıversıte hastanesıne gıttım durumu anlattım bana dedıkı klomen ıse yaramamıs dedı bırsuru tahlıl ıstedı bıdahakı randevunu ınferlıteye al dedı.kısırlık bölumu basımdan asagı kaynar sular dökuldu.dedım artık olmıcak ılac felan kullanmak ıstemedım hıc.kıloysa kılo verıp öyle denıcem artık dedım.esıme de dedım denemek ıstemıyorum daha ılk denedıgımız aydı zaten.arkadaslarının hep bebısı olmustu esımınde olsun herkese baba denırken ona da densın ıstedım.
bu arada akcıger fılmı cektırdım
mart ayının basında her sabah kasık agrısıyla uyandım bu sıkayetle doktora gıttım hamıle olabılırmısın dedı olamam deıdm cunku doktor bana böle dedı dedım yınede ılac vermeden kan tahlılı yapmak ıstedı kadın ıyıkı de yapmıs sonucu esım aldı aksam oldugundan doktora gösteremedık ama anlamıstım ben 3-4 haftalıktı bebegımız 1 ay ıcınde bırsuru duygusallıklar degısık duygular yasadık hıc anlatamam yanı.
oysa hanı o bana ksıırlık bölumune gıt dıyen doktor var ya 3 sayfa test yaptı bana ama ben onun sonuclarını doktora göstermemıstım bende dıkkat etmemısım meger ondada beta hcg testı varmıs ve kan degerım 16ymıs bebısım 1-2 gunlukmus tabı bız 3-4 haftada ögrendık
bebısımı ögrendık ama keseyı görene kesede bebegı görene kadar cok huzursuzdum sonra benım lekelenmelerım oluyordu ayda bır hep bebbegımıze bısı oldu dıye doktora gıdıyorduk artık 3.kez de aynı sey olunca bebegımızın gelecegıne ınandım bırakmıcaktı bızı.
benım fasulyemın hıkayesıde böyle ıste
Evet yaa kız halaya çeker derler ama bu yönüm çekmemiş malesef bende örmek istiyoruummm...
Öyledir kokoş halam,ablama da 4 sene önce mavi mavi 41 tane içinde şeker olan patik ve o patiklerin bulunduğu kutu yapmıştı herkes bayılmıştı..Bakalım şimdi hep magnetler falan çıktı ondan alırım diyorum ama halam onu da yaparız diyo![]()
kızlar nasılsınız ben yoğunum yine okuyorum ama yazarak katılamıyorum sizlere bulemsu gelmedi hala dimi merak içindeyim kaçta gidicekti acabaaa
Evet yaa kız halaya çeker derler ama bu yönüm çekmemiş malesef bende örmek istiyoruummm...
Öyledir kokoş halam,ablama da 4 sene önce mavi mavi 41 tane içinde şeker olan patik ve o patiklerin bulunduğu kutu yapmıştı herkes bayılmıştı..Bakalım şimdi hep magnetler falan çıktı ondan alırım diyorum ama halam onu da yaparız diyo![]()
canım çok faydalı bir bilgi olmuş...
koca memorial!ın sence bu yasadan gerçekten mi haberi yok yoksa işlerine mi gelmiyor... birileri dava açsa da yeseler cezayı keşke...
ay inanmıyorum merve yaa... resmen bi kaç günlükken öğrenicektin yani... çok şükür bak Rabbim öyle zamanlarda öyle kapılar açıyor ki... hiç aklına gelmezdi orda hamile yazacağın...
ayy benim kızım halasına çekmesin yaaa asık suratlı, kıskanç...![]()
vayy be halaya bak.. ne güzel bişey etrafında çok becerikli biri olması![]()
kızlar nasılsınız ben yoğunum yine okuyorum ama yazarak katılamıyorum sizlere bulemsu gelmedi hala dimi merak içindeyim kaçta gidicekti acabaaa
canım çok faydalı bir bilgi olmuş...
koca memorial!ın sence bu yasadan gerçekten mi haberi yok yoksa işlerine mi gelmiyor... birileri dava açsa da yeseler cezayı keşke...
kızlar kız bebekler 9 aydan önce mi doğuyorlar erken doğarmış yoksa erkek bebekler mi 10 gün geç doguyor bilgisi olan var mı :44:
kızlar kız bebekler 9 aydan önce mi doğuyorlar erken doğarmış yoksa erkek bebekler mi 10 gün geç doguyor bilgisi olan var mı :44:
ayy canım şaka mı yapıyosun... keşke amelelik yapsa da kocam yanımda olsa...
Eki Görüntüle 439278
Eki Görüntüle 439278
KIZLARR yaa bi sürü alıntı yapmıştım ama internet bi gitti hepsi sıfırlandı:44:
aklımdada kalmadı kime ne cevap yazacagım vallahiii:18:
amaaaaaaaaaaa size bi haberim var...hani bizim burda 'NAZENİN' diye arkadaşımız vardı...ne yazıkki 2 ay kadar önce bebegını düşürmüştü aramızdan ayrılmıştı o yüzden...
o bugun beni aradıo dönemde ben onun acısına ortak olabilirmiyim acaba diyee mesaj atmış ve numaramı vermiştim...'dertleşmek istersen ara bacım demiştim'
nazenin benim hemşom
telefonum çaldı..açtım..hilalle görüşecektim dedi...bende kim arıyor dedim...ben KK'dan diyeee lafa başlayıncaaa önce bi şok oldum...kim arar beni dedimm
sonraa canım kendini tanıttı ben NAZENİN dedi...ayyy öylee duygulandımkii...hepinizee çok çok selamı var..tek tek sordu sizi...esra-niltt-burcu-bulemsu-sahinus-hayatbanagüzel-lavinyaa hepinizden haberler verdim...çok sevindi iyi olmanızaa
kendisini epeyce toparlamış...sesi çok iyi geliyordu... doktor kontolünde devam ediyormuş...Rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre versin hemşomundaa:26:
canım bu işte aynen kredi kartlarındaki aidat meselesi gibi haaber çıkıyor yasal değil ddeniliyor ama hastane öyle bir şey yok diyor. hatta şunu söyleyeyim aralık ayında çıkan bir yasaya göre doğumla ilgili olan muayene test doğum bakım hepsi tüm özel hastanelerde ücretsiz diye geçiyor. hastanelerde reddediyor..
canım geçen ay 2 seruma özelde 30 lira aldılar ilk defa seruma para aldıklarını duydum iyice şaşırdılar dekonta baktım serumu takma ücretiymiş ne saçma ya bakalım daha ne paralar dökücez bu hastanelere bilmiyodum ben aslında ücretsiz oldugunu araştırıp aslında hak aramak lazım ama işte ugraşmıyoz eşime desem gıkını çıkarmaz parasını verir çıkar
ay benımde annem kokoştur hıc cekmemısım gecen bırının bebısı olmus fotosunu magnet yaptırmıs bebegın yakınlarım ıcın bende magnet dusunuyorum tabı bebek sekerı ıcın emınönu alısverısımızı beklıyorum annem kuzenıme yaptı bebek sekerı becerebılıyo da aslında ama ben alcam yaptrcam dıyorum.
bıde örgu örmeyı felan sevmez annem bebek kıyafetlerı hemen bıttıgınden öruyor hedıye de öruyo bızım arkadslarda hamıle.ama 1 modelden 1 tane öruyo haspam neymıs ıkıncıde sıkılırmıs houte cauture calısıyormus annem :)) öle dıo gelsın örduklerı de resımlerını koyarım buraya.bende annemle annanemı getrtcem doğuma ekımın 15ınde gelsınler dımı erken falan gelır pıtırcıgım sonrada 3 ay yollamıcam antalyaya ohh bebek bahane özlem gıdermek sahane
...
ayy benim kızım halasına çekmesin yaaa asık suratlı, kıskanç...![]()
vayy be halaya bak.. ne güzel bişey etrafında çok becerikli biri olması![]()
Slm kızlar, benim gibi, hala streste olanlar var mı ? ilk 15 gün kolay geçiyor. ama bir sonraki kontrole kadar olan ikinci 15 gün geçmek bilmiyor. keşke ucuz olsa da kontrolleri ayda iki defa yaptırsam da içim rahat etse. bu aralar ne bulantı ne bişey kaldı, hiçbişey kalmadı belirti olarak, yine korkmaya başladım... Allahımm, ne olacak benim bu halim, Deli olucam valla(