2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
lavinya üzülme canım senden kıskandıkları para bir şekilde çıkar onlardan mutlaka:29:sıkma canını rabbim eline geçen paraya bereket versin inşşş:31:
annesininbirtanesi mailine bak:29:

parasından geçtim birtanem tek derdim ben onlara naptım? çoğu zaman şu iş var yapılacak diyorlar ben de ben yaptım onu diyorum lank kalıyorlar. 2 ay öncesinden bitirdiği işler oluyor...

canım yine de sen konuş...
peki zam yapılmayan senden başka kimse var mı?

1 kişi var o da kızmış ayrılacak işten... öyle dedi doğruysa tabi...

hayatbanagüzel doğumdan sonra çıkan sey neymişş kız ben bilemedim :44:herhalde arkadaşın hemen masadan kalkmak istemişdir benim gibi çocuk çıktı tamma haydi görüşürüz eyvallah demek istemiştir:51:beklemek gıcık ediyor insanı ama kanama riskine karsı gözetim altında oluyorsun ya arad karnına basılıyor kan pıhtısı kalmasın diye hepsi bu
benim iki doğumdada rahatsız etmedi benim karnıma basmaları ben sadece ayaklanıp evime gitmek istedim tekerleki sandalyey bile zorla oturtdular beni:))
eşim dersen kapının önünde beni bekliyor :27:nedense o an için adamı dövmek geçiyor benim içimden bakalım bunda nasıl olacak :22:

işte içinin boşalmasını diyor o kısmı daha zor gelmiş ona heryer kanmışş :27: hemen sonraki sabah eve göndermişler, ay maşallah kuzu sana inş. senin gibiii oluruzzzzzzzzz bide :))))))))))))

neden adamı dövmek geliyorr :52:

offfff çok çok çok kötü oldummmmmmmmmmm

blogum için hamilelikte çatlak ile ilgili bi yazı yazıcaktım, önce resim bulayım diye google amcaya "hamilelikte çatlak" yazıp görsellere girdimmm. Amman Allahımmmmmmmmmm ne resimler var öyleeeee :14::14::14::53::53::53:

bulemsuu bizden kaçamak face grupmu açıyorsunuz yoksa aşkolsun neyse artık

Face grubu mu ??

rehavet çöktü üstüme :14:

Benimdee yaa eve gidip camış gibi koltuğa yayılasım varrr:1:

blogum için hamilelikte çatlak ile ilgili bi yazı yazıcaktım, önce resim bulayım diye google amcaya "hamilelikte çatlak" yazıp görsellere girdimmm. Amman Allahımmmmmmmmmm ne resimler var öyleeeee :14::14::14::53::53::53:

Ne blogu ?

ben bakamıom öle şeylereeeeee:50:

canım hoşgeldinnn

sen hediyeleri 2 ay sonra göndericez demiştin di mii ??:44:
yok canım ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyacağız ağustos sonunda hediyeler ulaşmış olacaklar:34:

inşallah canımmm doktorumuz bu noktada çok önemli inşallah güzel sağlıklı kararlar verirler o an bizim için :16:

canım ben mümkün oldukça ne doğum hakkında bişey öğrenmeye çalışıyorum nede doğum hikayeleri dinliyorum bence bilmeden gitmek daha iyi ben heyecanlı bir tipiim çok heyecanlanınca zangır zangır titriyorum :52::52::52: o yüzden bu konuda cahil olmayı yeğliyorumm kendi adıma :52::53:
en iyiis balım her bünye farklı olur her doğum değişik olur benim büşra ile esranın doğumu bile birbirine uymuyor kiii:27:

bulemsu.. esra.. sizler nereye kayboldunuz bakimmmm :40:
geçmişi okumadınmı güzelim baş ağrıısı ile uyandım ben bugun ve hala devam ediyor gözlerim yerinden çıkacakacaklar sanki;)

bulemsuu bizden kaçamak face grupmu açıyorsunuz yoksa aşkolsun neyse artık
yok canım yasak var face ondan sebeb yok daha önce açıldı uyarı aldık topik kapanır diye :53:

kızlar ben henüzz çatlamadım sizde var mı çatlayan ???????

rehavet çöktü üstüme :14:

rehavetlii hatunnn :52::52::52:

Allah iyiliğini versinn bacummmmmmmm bende bir arkadaşta görmüştümde zihnime çakıldı kaldı en iyisi bakmamak ilgilenmemek :52::52::52:

Bulemsu
bacımm koptum sana niye dövmek istiyorsun adamcağızı :34::52::52: bazı hatunlar doğumda bağırıyorlarmış ya kocişlerine" gel nasıl koyduysan çıkar" diyeee :52::52::52::52::52:

o resimler benimde çok moralimi bozdu umarım çatlamayız yoksa nasıl çıkarız o şekilde meydana:)))

inşallah canımmm doktorumuz bu noktada çok önemli inşallah güzel sağlıklı kararlar verirler o an bizim için :16:

canım ben mümkün oldukça ne doğum hakkında bişey öğrenmeye çalışıyorum nede doğum hikayeleri dinliyorum bence bilmeden gitmek daha iyi ben heyecanlı bir tipiim çok heyecanlanınca zangır zangır titriyorum :52::52::52: o yüzden bu konuda cahil olmayı yeğliyorumm kendi adıma :52::53:

seninki iyi taktik valla:34: Bende tam tersi video bile izledim çook meraklıyım hem korkuorum hem merak ediorum:1:

hayatbanagüzel doğumdan sonra çıkan sey neymişş kız ben bilemedim :44:herhalde arkadaşın hemen masadan kalkmak istemişdir benim gibi çocuk çıktı tamma haydi görüşürüz eyvallah demek istemiştir:51:beklemek gıcık ediyor insanı ama kanama riskine karsı gözetim altında oluyorsun ya arad karnına basılıyor kan pıhtısı kalmasın diye hepsi bu
benim iki doğumdada rahatsız etmedi benim karnıma basmaları ben sadece ayaklanıp evime gitmek istedim tekerleki sandalyey bile zorla oturtdular beni:))
eşim dersen kapının önünde beni bekliyor :27:nedense o an için adamı dövmek geçiyor benim içimden bakalım bunda nasıl olacak :22:

işte içinin boşalmasını diyor o kısmı daha zor gelmiş ona heryer kanmışş :27: hemen sonraki sabah eve göndermişler, ay maşallah kuzu sana inş. senin gibiii oluruzzzzzzzzz bide :))))))))))))

Neden dövmek istion adamı laaaa:1:

parasından geçtim birtanem tek derdim ben onlara naptım? çoğu zaman şu iş var yapılacak diyorlar ben de ben yaptım onu diyorum lank kalıyorlar. 2 ay öncesinden bitirdiği işler oluyor...

canım sıkma kendini artık. haftasonu güzelce dinlen, düünmemeye çalış.
dediğim gibi hamilesin nasılsa ayrılıcaksın, fazla ödeme yapmaya gerek yok demişlerdir.

Ne blogu ?

ben bakamıom öle şeylereeeeee:50:

bebeğim ve benim için blog yazıyorum... güzel bir hatıra olarak kalıcak :)
ben de bakamıyodum vallal şok oldum, kapattım hemenn:37:

kızlar ben henüzz çatlamadım sizde var mı çatlayan ???????

ben de çatlamadım ama iki üç gündür belimde ve karnımda gerilme hissediyorum.. lieraca başlıcam yakında:)

Allah iyiliğini versinn bacummmmmmmm bende bir arkadaşta görmüştümde zihnime çakıldı kaldı en iyisi bakmamak ilgilenmemek :52::52::52:

Bulemsu
bacımm koptum sana niye dövmek istiyorsun adamcağızı :34::52::52: bazı hatunlar doğumda bağırıyorlarmış ya kocişlerine" gel nasıl koyduysan çıkar" diyeee :52::52::52::52::52:

rehavetliyimmm :):):)

valla çok kötü ama resimleri görsennn off dedimmmm :27:

özel sektör canım sinirlenme sakin ol bak eşimde maaş zamnı çıktı şimdi geri dönmek istiyor varsın zam vermesinler ama bebek doğduğunda işleri evden yönetmene evet desinler bunun için dua edelim

ya hasta bezi oluyor zaten canım 9 ay kanama olmamış olsun artık o kadar kan değil mi:34:
bilmem canım eşim kapının önünde beni bekliyor oluyor ve bana nasılsın aşkım diyor ben o an ona patlatmak istiyorum bir tane :22:
gerçi hatırlarsan büşranın doğumunda benle halay çekmeye kalkmıştı esrada ise başka şebeklik yapmıştı onlara daha çok kızmıştım galiba
yani öyle bana yaptığı bir gıcıklık yok

Bulemsu
yok canım o sebebden dolayı değil ki zaten çocuk isteyen taraf hep ben oldum
ruh hali işte :27:

adamın suçu neee?????? hem yoldan çıkar adamı hem de tüm suçu ona at :52::52::52:

o resimler benimde çok moralimi bozdu umarım çatlamayız yoksa nasıl çıkarız o şekilde meydana:)))

Allah korusun yaaa...çok dikkat etmemiz gerekkk :18:

bende çatlamadımmm şu anlık bi şey yok

karın bölgesi ve göğüsler dışında çatlayan bi yer oluo mu ? baldırlar falan gibi ?

belin arka kısmında da çatlamalar olabilirmiş... bi de krem sürerken kasıklara doğru sürmek gerekiyor, asıl çatlaklar göbeğin altında oluyormuş çünküm :(

adamın suçu neee?????? hem yoldan çıkar adamı hem de tüm suçu ona at :52::52::52:

belin arka kısmında da çatlamalar olabilirmiş... bi de krem sürerken kasıklara doğru sürmek gerekiyor, asıl çatlaklar göbeğin altında oluyormuş çünküm :(
kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surda:27::27:

canım sıkma kendini artık. haftasonu güzelce dinlen, düünmemeye çalış.
dediğim gibi hamilesin nasılsa ayrılıcaksın, fazla ödeme yapmaya gerek yok demişlerdir.

bebeğim ve benim için blog yazıyorum... güzel bir hatıra olarak kalıcak :)
ben de bakamıyodum vallal şok oldum, kapattım hemenn:37:

ben de çatlamadım ama iki üç gündür belimde ve karnımda gerilme hissediyorum.. lieraca başlıcam yakında:)

Ne teknolojik olduk biz yaww:44:
eskiden günlük tutulurdu şimdi blog yazılıo
herşey internette valla:44:
ben anlamıom blog mlog
bi kaç kere hissettiklerimi kağıda döktüm günlük misali
o kadarcık yeter iştee..

Bu arada sen çatlamazsın resimlerinden gördüğüm kadarıyla çıtı pıtı minyon hatunsun o yüzden çok şanslısın yavrumm:79:

yok bebem ben almayayım depresyondan zor çıkardım kendimi tekrar sürükleyemem nazik zihnimi :52::52:
lieraca yı ben ilk aylarda kullandım şimdi doktorun verdiği bir krem var ona devam ediyorum oda bi iyi gibi.... bide bitkisel bir yağa.. benim derim pul pul dökülüyor alttan yeni deri geliyor eşime sordum iyi birşey dedi genişlemesine yardımcı olur alttan gelen deri benimde ona inanmaktan başka çarem yok sağlık bilgisine güvenim sonsuz :16::5:

seninki iyi taktik valla:34: Bende tam tersi video bile izledim çook meraklıyım hem korkuorum hem merak ediorum:1:

canım bizim gelinler hep ilk doğuma kolay derler bilmeden gidiyorsun ikinciyi bilerek gittiğin için daha bir tedirgin oluyorsun falan derler :34::34: sende korku filmi izlemekten korkan ama yinede duramayan yaramaz çocuklar gibisin heee :52::52::52:

Neden dövmek istion adamı laaaa:1:

bel kalça göbek göğüs ama bunlar en önemli yerler bizim için:(((( bu forumda okumuştum kızın birinin bikini bölgesine kadar içmiş catlaklar:((((

Ben zaten krem sürdüm mü yağlı güreşçilere dönüommm:1:

kız adamın sucu ben ağrı çekerken elimden tutupda aşkım ağrının yön değiştirme teorisini uygulayalım gel senle halay çekelim demesi:118:benim derdim o an halay mı sanki doğum yapıyoruz surda:27::27:

Bulemsu alem kadınsın valla sen yaşlanmazsın canım yaa koptummm:1::1::1:

yok bebem ben almayayım depresyondan zor çıkardım kendimi tekrar sürükleyemem nazik zihnimi :52::52:
lieraca yı ben ilk aylarda kullandım şimdi doktorun verdiği bir krem var ona devam ediyorum oda bi iyi gibi.... bide bitkisel bir yağa.. benim derim pul pul dökülüyor alttan yeni deri geliyor eşime sordum iyi birşey dedi genişlemesine yardımcı olur alttan gelen deri benimde ona inanmaktan başka çarem yok sağlık bilgisine güvenim sonsuz :16::5:

yoksam eşin cilthekimi falan mı şekerim

yoksam eşin cilthekimi falan mı şekerim
yok canım sağlıkçı tekniker eczanede.. arada onada ilaç yaptırıyorum iyi geliyor :34::34::34:

Back
X