ne güzel ya eski dostlar denk geldik :)
haklısın valla, evde olunca o işte bitsin bu işte bitsin derken çok yoruluyoruz. o yüzden izne ayrılmak çok cazip gelmiyor. kafamda bir sürü iş var yapılacak. yapmasamda olur ama işte rahat durmam ben.
evde çok koşturmuşsun bence yürüyüşe ara vermen iyi olmuş, sonuçta dinlenmemizde gerekiyor. kaynanın yaptığını Allah görsün. bencede gelmesin bir daha ama doğumda gelir heralde
hee sen uğra kaç sonra böyle :) bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım. senden haber bekliyordum bende. maşallah yavruna
insanlar ne kadar duyarsız ya, 8 aylık hamilesin gözlerine girmiştin göbişin. dinlen canım, geçer hemen inşallah.
ablan için hayırlısı olsun canım, sende üzme artık kendini. kayınvalidene taşınıyor dimi? yoksa ayrı ev mi tuttular?
ya kaynanan için niye hırpalıyorsun kendini. gelse çok mu güzel olacaktı? kavga gürültü çıkacaktı, daha beter sinir olacaktın canım. daha hayırlı olmuş gelmemesi. kocanda görsün o koruduğu ailesinin yaptıklarını.
bebişin yorulmuştur, ondan sessizdir anası, meraklanma. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
benim hafta cuma randevum. doktor riskin yok diyip beni hala 2 haftada bir çağırmıyor. doğumu normal mi düşünüyorsun diye sordu. evet dedim o zaman 39 haftada çatı muayenesi yaparız dedi. inşallah o zamana kadar dayanır bebişim. nasıl doğuracağım belli değil. ama bebişim doğum pozisyonuna geçmiş vaziyette. kanala dayanmamıştı ama şu ara çatım çok ağrıyor sanırım, yol almaya başladı.