son 3 gün benim için rabbim ben dahil hepinmize hayırlı doğumlar nasip etsin önce allaha sonra doktorlara emanetiz hadii bakalım sağlıcakla kalınn
ah canım benimde şu 5 kasım sanki hiç gelmiyor
 birde böyle bat tarihi benden önce olup erken doğranları gördükçe pazartesiye kadar benimkide gelivermesin diye korkmuyorumda değil.
 birde böyle bat tarihi benden önce olup erken doğranları gördükçe pazartesiye kadar benimkide gelivermesin diye korkmuyorumda değil. 

Perşembe Dr a gideceğiz bakalım. Bu arada Sea canim aklına kotu şey getirme benim de dün hareketsizdi bugun daha iyi. Artık dar yerdeler sıkıştıklar az kaldı inşallah 15-20 gine hepimiz anmeyiz Allahiminizni ile :)
 Perşembe Dr a gideceğiz bakalım. Bu arada Sea canim aklına kotu şey getirme benim de dün hareketsizdi bugun daha iyi. Artık dar yerdeler sıkıştıklar az kaldı inşallah 15-20 gine hepimiz anmeyiz Allahiminizni ile :) ay bnm kız ıcımden bı ses onumuzdekı hafta ıcı dogacak dıo ama hadı hyrlısı bakalımm :18:
 ay bnm kız ıcımden bı ses onumuzdekı hafta ıcı dogacak dıo ama hadı hyrlısı bakalımm :18: