2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşbulduk canım kızımın boğazında kızarıklık vardı hasta olduğu için öksürüyodu normalde hiç öksürüğü yoktur evimizde sigara içen kimse yok zaten ama parfüm falan kullandığımızda da öle kokusundan dolayı hiç bir zaman öksürmedi

Tatlim bence o konuda israrci olma ama esinin iyi zamanibda sana karsi hassas oldigu bir anda bu konuda caninin slkkln oldugunu moralinin bozuk oldugunu anlamasini sagla elbet soracaktir
Sende ailenin durumuna caninin slklldigini aklinin onlarda oldugunu belirt bu konu bu sekilde birkac kez tekrarlanirsa esin sana teklifi yapicaktir

canım çok teşekkür ederim ay keşke sen muayene etsen yahu :)) dişlerim aşırı derecede avaz alıyo şimdi bişi yiyip içemiyorum ısıramıyorum daha doğrusu ama daha beyaz olduğunu itiraf edeyim :) diş ipi kullanamıyorum aldım ama dişlerime sürttüğüm anda bütün tüylerim ayağa kalkıyo hiç deneyemedim bi de dişlerim çok sıkıymış ondan ipi tavsiye etti şimdilik başka sıkıntım yok olunca rahatsız ederim,:)

öncelikle hayırlı olsun çok sevindim kardeşine canım:) ne zaman başlayacak ekimde falan gider ekim kasım aralık ocakta alacak zaten sen hiç üstüne basma ne kadar bozuk atarsa atsın bence iste yine yani ben olsam öyle yaparım.. insan çekiniyo biliyorum ben kız kardeşim bize geleceği zaman durumumuz iyi olunca ben söylemeden biletini alırdı ama bu bayramda biraz maddi açıdan zorlanacaz.. kendisi söyledi isterdim para göndermeyi ama yok diye canın sağolsun dedim istesem yine zorlar verirdi ama senin eşin gibi biraz isteksiz olurdu eminim.. dediğim gibi hiç alınganlık yapma her ay iste gönderecem diye
maşallah koca delikanlığa :) boşver kilosunu boyu güzel uzamış hem yiyo aras zaten bi de hastalık yok elhamdülillah kilo da iyi almış işte kız ne istiyon daha :)

Cnm pekala oksurugu nasildi gece yada sabaha karsi slklstiranmiydiki

<br>
<br>ben bu konuda farklı düşünüyorum canım ya erkekler biraz odun oluyolar bu konuda düşünemiyolar surat assan da üstüne sormaz falan daha çok morali bozulur bence kocası değilmi her ay istesin.. kendim için olsa ben de senin gibi yaparım onun sormasını sağlarım ama kardeşim için isterim

Ama bak su baglantiyi kuramadim
Mesela aras alerjiden oksurdugunde hic suruo vermedi
Ama sizinki icin alerjik dediyrse neden antibiyotik verdi
Aslinda kafanda soru isareti olmasinda haklisin sanirim

Simdi ben kendi esim.gibi dusunup yol.buldum cnm:)
Ya birde ortak kazanilan bir para sozkonusu

Kizlar yaren bu aksam.durduk yere dediki
Kadinlar kulubu mektup arkadasligu gibi degilmi dedi cok sasirdim
Cunku kadinlar kulubu isminu bildiguni bile bilmiyirdum

Ama bak su baglantiyi kuramadim
Mesela aras alerjiden oksurdugunde hic suruo vermedi
Ama sizinki icin alerjik dediyrse neden antibiyotik verdi
Aslinda kafanda soru isareti olmasinda haklisin sanirim

evet canım bende ondan dolayı dedim bu şeylere alerjisi olduğunu nerden anladı diye üşüttüğü için götürdüm doktora boğazları kötüydü ve bu yüzden de öksürüyodu ve ilaçlarımızı kullandıktan sonra da öksürüğümüz çok azaldı iyileşti hani alerjisi olduğunda şüphelenip test yaptırtsa da sonra bunu dese anlardım

Ay aklima geldikce yaziyorum
11.ayimiz bize 8 disimizi getirdi
Tikladim bugun
Dogumgunumuze kaldi bir ay ne cabuk buyudun be kucugum

Bu arada resimimize guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
Dr amcamizda begendi taaa cocukluk berberi hilmi amcasina kadar gitti bu dr da bir alem
Gittigimizde oylamanin icinde bulduk kendimizi bebegi onami yoksa halasinin bebekliginemi benzoyir

Drmuz 47 yasinda ve 1 kasim ddogumlu bebesi

Evet evet suoheli bir durum.var dr un teshisi ile ilgili
Belli cocugun bogazi kizarmis hasta yani
Alerji diyir antibiyotik veriyor birden tek tek sayiyor auna buna alerjisi var diye
Hic bir bulgu olmayio surekli hapsursa oksurse goz kizarsa okey
Ama yinede neyin alerrji yaptigini tespit edemez

oh maşallah aras paşaya. Bizim dr 1 yaşında gelin dedigi için bu ay gitmeyecegiz.ama boy kilo durumunu merak ediyorum.
dr neleri yiyebilir dedi?

gunaydin canlar cumaniz mubarek olsun gonlunuze huzur dolsun,benim sipa bu aralar fena bi dakika deil saniye durmuyor durdugu yerde simdi siralamayada basladi artik hep yaninda olmam gerek yemek ev isi kaliyor yalnizda oldugum icin bazen yetisemiyorum cok zorlaniyorum cok yorgunum kizlar bu arada saat5.30 kalktik gene

Günaydın kızlar
Ayşe akif inan bu gun le rde bende yetisemiyorum hic birseye ev isi yemek elif derken bi baiyorum aksa.olmus pestilim cikmis ve ev gene daginik
Bebeler buyudukce isimiz artiyor Allah s ağ lik versinde varsin biz yorul al im

ben olsam gözümü karartır giderdim canım bence kaçırmayın güzel bir fırsat soluklanmanız için belki termal suyu ranama da iyi gelir güzel olur bence

seninde cuman mübarek olsun canım

günaydın kızlar bu sabah çok fena yağmur yağıyor sel olacak boyuttaydı sabah Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun .

ya aft çıktı dilimde.dün sordu neden oldu diye.annemleri düşünüyorum dedim düşünceli baktı gözlerime ikna olmaya başladı galiba...yani normalde arada gönderiyodu zaten hatta annemin bulaşık makinası yoktu ben hiç bişey demeden aldı kendisi önerdi alalım diye.aldı gittiğimiz de kendi elleriyle kurdu...ama nedense düzenli olarak istemem korkuttu herhalde.yine vermem demiyo ama her ay olmaz arada yollarız diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…