- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.601
Canim.merhaba aramiza hisgeldin bizde alerjik bunyeli bir bebege sahibiz
Eger bebek cok.oksuruyor ve bogazinda kizariklik yok ise buyuk ihtimalle alerji kaynakli bir oksurme soz konusu oluyor
Benim oglum en son oksurdugunde bogazi kizarik degil cildinde dokuntusu vardi dr muz besin alerji kaynakli dedi
Sizin dokuntusuz oldugu icin kokulara karsi alerji oldugunu dusunmustur
Eger dr iyi bir dr ise belirtilerden yola cikarak alerjik bunyeeli oldugu teshisini koyabiliyor
Ki benik oglumun alerjik oldugunu dr muz iki aylikken dediginde bende nerden anladi simdi ne alaka demistim icimden ne yalan diyeyim
kızlar ya konuyla ilgisi pek yok ama bi yazmak istedim.kardeşim ünv kazandı bu sene aylık 400 lira yurt ödemesi var.ailemin durumu da pek ii değil kredi ödüyorlar ellerinde 300 400 anca kalıyo zaten.bizim de fena değil durumumuz ikimiz de çalışıyoruz gerçi öbür ay benm maaşım yatmayacak ama işte.eşime kardeşime destek çıkmak istediğimi söyledim özellikle ocağa kadar çünkü öcakta devlet bursu almaya başlayacak.eşim arada yollarız ama her ay bilemiyorum dedi gönülsüzce.normalde ara sıra az çok bişeyler yolluyor sağolsun ama üç dört ay sürekli olacak olması hoşuna gitmedi ben de çok üstüne gidip sıkmak istemedim ama yardım da etmek istiyorum nasıl ikna edecem bilmiyorumm
canım çok teşekkür ederim ay keşke sen muayene etsen yahu :)) dişlerim aşırı derecede avaz alıyo şimdi bişi yiyip içemiyorum ısıramıyorum daha doğrusu ama daha beyaz olduğunu itiraf edeyim :) diş ipi kullanamıyorum aldım ama dişlerime sürttüğüm anda bütün tüylerim ayağa kalkıyo hiç deneyemedim bi de dişlerim çok sıkıymış ondan ipi tavsiye etti şimdilik başka sıkıntım yok olunca rahatsız ederim,:)özcananım çok kötü davranmışlar gerçekten bi hekim olarak daha insancıl davranmalıydı.ben de diş hekimiyim tartarları temizlemiştir bir de gargara yapmıştır muhtemelen.sen dediği gibi kanasa da fırçala biraz zaman alacak ama akşamları da diş ipi yapmayı tavsiye ederim.eeee hem hemşeriymişiz bak:)geçmiş olsun aklına takılan bişeyler olursa beklerim..
öncelikle hayırlı olsun çok sevindim kardeşine canım:) ne zaman başlayacak ekimde falan gider ekim kasım aralık ocakta alacak zaten sen hiç üstüne basma ne kadar bozuk atarsa atsın bence iste yine yani ben olsam öyle yaparım.. insan çekiniyo biliyorum ben kız kardeşim bize geleceği zaman durumumuz iyi olunca ben söylemeden biletini alırdı ama bu bayramda biraz maddi açıdan zorlanacaz.. kendisi söyledi isterdim para göndermeyi ama yok diye canın sağolsun dedim istesem yine zorlar verirdi ama senin eşin gibi biraz isteksiz olurdu eminim.. dediğim gibi hiç alınganlık yapma her ay iste gönderecem diyekızlar ya konuyla ilgisi pek yok ama bi yazmak istedim.kardeşim ünv kazandı bu sene aylık 400 lira yurt ödemesi var.ailemin durumu da pek ii değil kredi ödüyorlar ellerinde 300 400 anca kalıyo zaten.bizim de fena değil durumumuz ikimiz de çalışıyoruz gerçi öbür ay benm maaşım yatmayacak ama işte.eşime kardeşime destek çıkmak istediğimi söyledim özellikle ocağa kadar çünkü öcakta devlet bursu almaya başlayacak.eşim arada yollarız ama her ay bilemiyorum dedi gönülsüzce.normalde ara sıra az çok bişeyler yolluyor sağolsun ama üç dört ay sürekli olacak olması hoşuna gitmedi ben de çok üstüne gidip sıkmak istemedim ama yardım da etmek istiyorum nasıl ikna edecem bilmiyorumm
maşallah koca delikanlığa :) boşver kilosunu boyu güzel uzamış hem yiyo aras zaten bi de hastalık yok elhamdülillah kilo da iyi almış işte kız ne istiyon daha :)Canim cok guzel gecti
Sukur hersey yolundaymis
Elimizde kocaman bir salatalik ile girdik salata simit bizim.yolluklarimiz:)
Dr gorunce cok hoslandi diskerini kasitiyor kabuklu olmasida cik uyu dedi
Ardindan bir kasim babasi olarak bizim cocuk yiyemiyor tikaniyor oksuruyor kusuyor dedi uzulme dicektim var bizim.kasim bebelernden normal diye:)
Sonra boy kg bakti boy 79.5 olmus
Kg ise iki ayda 45o gr cik almis iyi dedi almayabilir artik dedi 11.3oo olmus
Inek sutu bir dene kabarcakmi dedi ikikez denedigumi soykedim.artik baslayabiluriz dedi sorumu yine tekrarladim mandira sutu dedi
Pekmez keci boynuzu olabilir dedi
Sampuan sordum iki oglumdada nivea kullandum dedi nemlendieme ozeligi dahs cok dedi bide kafa deriye su baZli krem vermisti onu surcez dedi kuruluktan olurmus
Grip asi olamiyoriz yumirta akeejiden dolayii sadece yaren vurulcak
Aklima gelenler bunlar:)
Kalani sohpet
Iki uc ayda giducez artok tabi hasta olmazsak
hoşbulduk canım kızımın boğazında kızarıklık vardı hasta olduğu için öksürüyodu normalde hiç öksürüğü yoktur evimizde sigara içen kimse yok zaten ama parfüm falan kullandığımızda da öle kokusundan dolayı hiç bir zaman öksürmedi
<br>Tatlim bence o konuda israrci olma ama esinin iyi zamanibda sana karsi hassas oldigu bir anda bu konuda caninin slkkln oldugunu moralinin bozuk oldugunu anlamasini sagla elbet soracaktir <br>
Sende ailenin durumuna caninin slklldigini aklinin onlarda oldugunu belirt bu konu bu sekilde birkac kez tekrarlanirsa esin sana teklifi yapicaktir
Cnm pekala oksurugu nasildi gece yada sabaha karsi slklstiranmiydiki
uyurken arada öksürüyodu bir de sabah uyandığında kuru öksürüğü vardı ama doktorun verdiği öksürük şurubunu antibiyotiği kullanıyoruz 4gündür öksürüğümüz bitti gibi şimdi rahat öksürmeden uyuyor
<br>
<br>ben bu konuda farklı düşünüyorum canım ya erkekler biraz odun oluyolar bu konuda düşünemiyolar surat assan da üstüne sormaz falan daha çok morali bozulur bence kocası değilmi her ay istesin.. kendim için olsa ben de senin gibi yaparım onun sormasını sağlarım ama kardeşim için isterim
Ama bak su baglantiyi kuramadim
Mesela aras alerjiden oksurdugunde hic suruo vermedi
Ama sizinki icin alerjik dediyrse neden antibiyotik verdi
Aslinda kafanda soru isareti olmasinda haklisin sanirim
evet canım bende ondan dolayı dedim bu şeylere alerjisi olduğunu nerden anladı diye üşüttüğü için götürdüm doktora boğazları kötüydü ve bu yüzden de öksürüyodu ve ilaçlarımızı kullandıktan sonra da öksürüğümüz çok azaldı iyileşti hani alerjisi olduğunda şüphelenip test yaptırtsa da sonra bunu dese anlardım
oh maşallah aras paşaya. Bizim dr 1 yaşında gelin dedigi için bu ay gitmeyecegiz.ama boy kilo durumunu merak ediyorum.Canim cok guzel gecti
Sukur hersey yolundaymis
Elimizde kocaman bir salatalik ile girdik salata simit bizim.yolluklarimiz:)
Dr gorunce cok hoslandi diskerini kasitiyor kabuklu olmasida cik uyu dedi
Ardindan bir kasim babasi olarak bizim cocuk yiyemiyor tikaniyor oksuruyor kusuyor dedi uzulme dicektim var bizim.kasim bebelernden normal diye:)
Sonra boy kg bakti boy 79.5 olmus
Kg ise iki ayda 45o gr cik almis iyi dedi almayabilir artik dedi 11.3oo olmus
Inek sutu bir dene kabarcakmi dedi ikikez denedigumi soykedim.artik baslayabiluriz dedi sorumu yine tekrarladim mandira sutu dedi
Pekmez keci boynuzu olabilir dedi
Sampuan sordum iki oglumdada nivea kullandum dedi nemlendieme ozeligi dahs cok dedi bide kafa deriye su baZli krem vermisti onu surcez dedi kuruluktan olurmus
Grip asi olamiyoriz yumirta akeejiden dolayii sadece yaren vurulcak
Aklima gelenler bunlar:)
Kalani sohpet
Iki uc ayda giducez artok tabi hasta olmazsak
ben olsam gözümü karartır giderdim canım bence kaçırmayın güzel bir fırsat soluklanmanız için belki termal suyu ranama da iyi gelir güzel olur benceiyi akşamlar kızlar acilen bişey danışmam lazım
bugün bana hizmet içi eğitim semineri çıktığını öğrendim başvurmadığım halde çıkmış hem de nevşehir / kozaklı da termal otel 30 eylül 5 ekim tarihleri arasında eşim de gelecek benimle tabi gitmeye karar verirsek.. buraya 12 saat uzaklıkta eğer gidersek sadece eşim yatma parası verecek diğer herşeyi bizim bakanlık karşılayacak.. ama ranayla nasıl gideriz nasıl olur bilemiyorum herkes git diyo ama bekara boşamak kolay die bi laf var ya onun gibi bişi oluyo otel çok güzel bütün aktiviteleri var ama yine de tedirginim çünkü rana eskisi gibi duran bi çocuk değil direk ayağa kalkıyo.. dün çanakkaleye gittik ya uykusu geldi arabasına yatırdık üzerini de kapattık yürürken bi baktık kalkmış oturuyo şok olduk uyutamadık çok sıkıntı oldu en son kucakta uyudu şimdi seminere gidersek orda durur mu yoksa bizi kepaze mi eder bilemiyorum maddi açıdan da biraz zorlaaycak her ne kadar benim herşey beleş olsa da eşim her gece 72 lira ödeeycek yol parası da cabası.. bi yanımız diyo bu kadar ucuza bulamayız bi daha böyle güzel otel ama bi yanımızda dönüşte zorlanacaz hem rana var nasıl yapacaz diyo
şimdi size soruyorum siz olsanız napardınız... otelin adı divaisib termal.. çok kararsızım ya ve gitmemeye karar verirsek en geç pazartesi mazeret bildirmem gerekiyo
seninde cuman mübarek olsun canımgunaydin canlar cumaniz mubarek olsun gonlunuze huzur dolsun,benim sipa bu aralar fena bi dakika deil saniye durmuyor durdugu yerde simdi siralamayada basladi artik hep yaninda olmam gerek yemek ev isi kaliyor yalnizda oldugum icin bazen yetisemiyorum cok zorlaniyorum cok yorgunum kizlar bu arada saat5.30 kalktik gene
Tatlim bence o konuda israrci olma ama esinin iyi zamanibda sana karsi hassas oldigu bir anda bu konuda caninin slkkln oldugunu moralinin bozuk oldugunu anlamasini sagla elbet soracaktir
Sende ailenin durumuna caninin slklldigini aklinin onlarda oldugunu belirt bu konu bu sekilde birkac kez tekrarlanirsa esin sana teklifi yapicaktir
canım çok teşekkür ederim ay keşke sen muayene etsen yahu :)) dişlerim aşırı derecede avaz alıyo şimdi bişi yiyip içemiyorum ısıramıyorum daha doğrusu ama daha beyaz olduğunu itiraf edeyim :) diş ipi kullanamıyorum aldım ama dişlerime sürttüğüm anda bütün tüylerim ayağa kalkıyo hiç deneyemedim bi de dişlerim çok sıkıymış ondan ipi tavsiye etti şimdilik başka sıkıntım yok olunca rahatsız ederim,:)
öncelikle hayırlı olsun çok sevindim kardeşine canım:) ne zaman başlayacak ekimde falan gider ekim kasım aralık ocakta alacak zaten sen hiç üstüne basma ne kadar bozuk atarsa atsın bence iste yine yani ben olsam öyle yaparım.. insan çekiniyo biliyorum ben kız kardeşim bize geleceği zaman durumumuz iyi olunca ben söylemeden biletini alırdı ama bu bayramda biraz maddi açıdan zorlanacaz.. kendisi söyledi isterdim para göndermeyi ama yok diye canın sağolsun dedim istesem yine zorlar verirdi ama senin eşin gibi biraz isteksiz olurdu eminim.. dediğim gibi hiç alınganlık yapma her ay iste gönderecem diye
geçmiş olsun cnm.önce de hassasiyet varmıydı.temizlikten sonra da olabilir.diş ipi önemli aslında kanıyorsa bi de iltihap olmş yapmaya çalış yine de.kardeşim için de tşk ederim.gitti şimdi okulu başladı.iki aylık vermiş yurt parasını ona da sevindim.yani dediğim gibi vderir normalde.hatta geçen ay yolladıkı hazırlıklar için hiç ık çık etmedi.nese bu ay dursun öbür ay yollar herhalde.yollamam demiyo da heray düzenli olması korkuttu herhalde.bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?