2012 kasım bebekleri büyüyor..

Geçmiş olsun özcanan. Ben de çok hastaydım epeydir girip bakamıyordum. Di§etlerin hastalanmış olur öyle iyi bakamadığın zaman. Güzel, dikkatli diş ta§ı temizletip, gargara kullanırsan geçer. Çok ağrıyorsa önce gargara başla biraz yatışsın öyle temizlet. Aslında doktor senin için iyi bir şey yapmış§işliğin olduğu yeri temizlemiş ama keşke seni böyle üzmeseydi. Klorheksidinli gargara ve bulabilirsen dişmacunu alıp 2hafta günde 3 kere kullan bir şey kalmaz.

Valla Songül bu oğlan i nasıl vereceksin el kızına.çok tatlı olmuş sıpa tam yemelik...

ah kıyamam sana cananım ya nasıl yapıyorlar böyle ranamın cicileri hayırlı olsun güle güle giysin kuzucuk

songül yerim ben bu paşayı bak gördükçe daha da özledim önümüzdeki hafta ayarlıyorum ve seni rahatsız ediyorum haberin ola :)

günaydın kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiiym uykusuzum yine :) dün akşam avm e gittik bayadır gitmiyorduk erdem en son 2 de kalkmış öğlen ve gündüz toplamda 1 saat falan uyumuş çok uykusu var dedi annem bende tamam arabasında uyur ozaman dedim gittik avme aman allahım erdemi görmelisiniz arabada kahkahalar zıplıyor hopluyor kafa sallıyor bakınıyor laf atıyor etraftakilere saldırıyor kıyafetleri falan çekiyor nasıl mutluydu kuzum uzun süredir bu kadar neşeli görmemiştim 2,5 saat falan gezdik ama erdem 1 dk dahi uyumadı hatta oyuncakçıya girdim oyuncak almak için bir tanesine yapıştı ve almak için ağladı biz eşimle şoktayız tabi :) mecbur aldık kasiyere bile uzatmadı etiketini kopartıp okuttuk düşünün artık sonra arabaya bindiğimiz gibi erdem nakaft tabi eve gittik yatırdım hıh dedim gece uykusuna geçti 1 saaat sonra cin gibi kalktı mamasını yedi oynadı bağırdı çağırdı sonra 12 e gelirken uyudu bende işim vardı 1i geçiyordu yattığımda sonra gece 3 kez kalktım saat sabah olmuştur herhalde dedim bir baktım 2,5 ben 1.5 saatte 3kez kalkmışım düşünün sabah olana kadar kaç kez kalktım :) bizde haberler böyle yani kızlar
ay ne uzun yazmışım

Son düzenleme:
Yoktu cnm doğru hatırlıyorsun. Neden oldu bilmiyorum. Kv nin günahıni almak istemiyorum. Ama allah ıslah etsin diyorum.

herkese günaydın kızlar. Esra inci geçmiş olsun cnm.

Beysalim bak sen erdem paşaya. Defne de öyle. Oyuncak alacaksam ona beğendiriyorum

bunun çok benzerini aldık şimdilik tam anlamıyla oynamadı ama beraber oynarsak yapıcak gibi :)

Günaydın arkadaş lar takipteyim sizi masallah cok güzel yetisip yaziyosunuz bn ancak okuyabiliyorum
Oglum yine istahsizlasti hic bisi yemek istamiyo ilk kasikta aglamaya basliyo napacagimi sasirdim ya
Gece uyaniyo illa emmek istiyo gece perisan oluyorum
Gunduz hep evdeyiz yalniziz acaba yeterince ilgilenebiliyo muyum bilmiyorum bazen konusmadigimi fark ediyorum cogu zaman konusuyorum ama ne biliyim tv ye bakmaya basladi baktiginii fark edince kapatiyorum
Siz neler yapiyosunuz nwler oynuyosunuz
Sirf kendim bakayim diye ucretsiz izne devm ediyorum ama sanki yetemiyorum bn ogluma

Eki Görüntüle 807392

bunun çok benzerini aldık şimdilik tam anlamıyla oynamadı ama beraber oynarsak yapıcak gibi :)

Cok guzel bi oyuncakmis cnm
Biz oyuncak almayi biraktik bi sureligine hic ilgilenmiyo maden suyu sisesi tarak plastik kasiklar ancak bunlarla oynuyo bi de tahta aletler aldik cekic civi filan var onlari seviyo

canım benim öyle düşünme sakın bak internette çocuğumla evde yapabileceğim aktiviteler diye yaz bir sürü etkinlik çıkıyor ve bol bol konuşmamız lazım bebeklerimizle böylece hayal dünyalarını genişletiyoruz bak ben çalışıyorum akşamdan akşama ancak görrüyorum oğlumu yetemediğimi bende düşünüyorum bazen işten yorgun geliyorum vs ama yarım saatte olsa verimli geçirmeye çalışıyorum zamanımı sende verimli geçirmeye çalış

Gunaydin kizlarrrr

Ben dün kan tahlilimi aldim efe ye babası bakti ben gittim ev doktoruma tam iki saat bekledim fıtık oldum resmen
Neyse sonuca gelelim magnesium eksikligi varmı bende genelde eksik oluyo zaten vitamin hapi verdi birde guatr var bende o yüksekmis ondan saçim döküluyormuş hapimin dozaji düşürüldü inşallah saçlarım eskisi gibi olacak

Efe ye gece icin biberonda mama almıştım hazır gece için biberonu görünce çığlıgi basti aslaaaa almadi ben nasıl alistiracagim kizlar biberona herkes kullanıyor demi biberon

Arada biboyle geliyolar bana cok daraliyprum tukeniyorum yemeyen cocukla ugrasmak cok zor gercekten

gunaydın kızlar
dılek benım oğlumda sadece su ıcıyo bıberonla bı ara devam sutu vereyım dedım mumkun değil almadı nasıl alıscak bende bılmyorum
guatırın zaten varmydı yenımı cıktı gecms olsun canım ınsallah zamanla dokulmez artık sacların

Ben alışmasini istiyorum ama baya denedim almadı su bile içmiyor canim hep bardaktan içiyor alışmazlarda sanırım bundan sonra((

Guatr vardi canim 10 senedir maalesef
Sağol canım inşallah düzene girer saclarim

merhabalar kızlar herkese.umarım iyisinizdir.biz ebrar hanımı gece 12 de duşa soktuk.hanfendi rahat rahat uyusun diye.çok şükür biraz daha iyiydi.
bu arada bizim mutfağımız yapılacakya dün eşim aradı yarın başlayacaklar çalışmalara sen mutfağı boşaltmaya başla diye.sonra bende dedimki kardeşim için ara onuda arkadaşına gidecekti madem gitmesin yardım eder bize.buda yok yok gidecekse gitsin çocuğu alı koyma biz hallederiz dedi.yemekten sonra neyse mutfağı hallettik.şu çocuklarıda uyutsakta belki bişeyler yaparız diyo.dedim ne gibi şeyler bıyık altından gülümseyerek sen biliyorsun diyo.dedim seniii senii.hiç küs gib davranmadı.ama ben yinede özür diledim.

Gunaydin kizlar
Dilek gecmis olsun benimde saclarim dokuluyo cok.azaldilar
Baysal.cok begendim oyincagi guzel guzel oynarsiniz pasayla
Wavs nasilsin canim
Plesebo ara ara yemiyo elifte bi bakiyorum dis yeri kabarmis belki seninkide oyledir

Cok.sevindim tatlim.barismissin esinle sincap sevdasina mi acaba uzatmadi esin :)

sevindim canım benim hayırlı olsun yine sincapa bağladınız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…