- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.561
yağmurcandan telefonum evin bi tarafında sessizde çanakkaleden geldiğimizden beri o kadar başım ağrıyo ki yazamadım güya dün dönecektim sana ama yine fırsat olmadı senin konuyu araştırdım işe başlamadan itibaren doğumdan itibaren değil kusura bakma nolur:)
gittik diş doktoruna biz.. içeri bi girdim gençten bi eleman uzandım baktı dedi çürük yok.. çok kanıyo dedim kanamasına rağmen iyi fırçala tartar oluşmuş dedi bi yıkayalım dedi.. ben de sadece yıkacak sandım ama bişiler yaptı etime ve çok sıktım kendimi orda bi laf işittim ama sinir oldum ter içinde kaldım.. ağzım kan doldu.. bişi imzalattılar salak gibi okumadan imzaladım hemşire hadi imzala diye bağırdı bi de cahil muamelesi de gördüm ama ağzım kan dolu olduğu için konuşamadım sadece kalemi sertçe masaya vurdum.. dışardan eşim duymuş korkmuş o dereceçıkarken arkamdan biiş değil dedi kapyı çarptım çıktım çıkar çıkmaz da ağladım.. çünkü ben ilk defa oturdum dişçi masasına biraz daha anlayışlı olabilirdi ki önceden söyledim ilk olduğunu tırstığımı resmen diş etimi kesti sandım ya çok canım yandı.. hala diş etim şiş çok moralim bozuk.. başım ağrıyo rana iyiydi hiç yaramazlık yapmadı.. kaban aldık kışlık ayakkabı iki pantolon poposunda ayıcık var çok komik ve artık kızım kendi kendine ayağı kalkıyo tay tay duruyo ama düşüş felaket oluyo korkuyorum nolacak böyle ya düşmesini ne zaman öğrenecek bu kız korkuyorum bi yerine bişi olacak diye :ssz
neyse kızlar ben yazdım günlük maceramı. artık namaz kılıp yatacam çünkü ilaç almama rağmen geçmedi ağrı hepinizi seviyorum öptümm iyi geceler
Eki Görüntüle 807190 Eki Görüntüle 807189
yenı tarzımız
Eki Görüntüle 807191 Eki Görüntüle 807192
cok uzamıştı ama
yağmurcandan telefonum evin bi tarafında sessizde çanakkaleden geldiğimizden beri o kadar başım ağrıyo ki yazamadım güya dün dönecektim sana ama yine fırsat olmadı senin konuyu araştırdım işe başlamadan itibaren doğumdan itibaren değil kusura bakma nolur:)
gittik diş doktoruna biz.. içeri bi girdim gençten bi eleman uzandım baktı dedi çürük yok.. çok kanıyo dedim kanamasına rağmen iyi fırçala tartar oluşmuş dedi bi yıkayalım dedi.. ben de sadece yıkacak sandım ama bişiler yaptı etime ve çok sıktım kendimi orda bi laf işittim ama sinir oldum ter içinde kaldım.. ağzım kan doldu.. bişi imzalattılar salak gibi okumadan imzaladım hemşire hadi imzala diye bağırdı bi de cahil muamelesi de gördüm ama ağzım kan dolu olduğu için konuşamadım sadece kalemi sertçe masaya vurdum.. dışardan eşim duymuş korkmuş o dereceçıkarken arkamdan biiş değil dedi kapyı çarptım çıktım çıkar çıkmaz da ağladım.. çünkü ben ilk defa oturdum dişçi masasına biraz daha anlayışlı olabilirdi ki önceden söyledim ilk olduğunu tırstığımı resmen diş etimi kesti sandım ya çok canım yandı.. hala diş etim şiş çok moralim bozuk.. başım ağrıyo rana iyiydi hiç yaramazlık yapmadı.. kaban aldık kışlık ayakkabı iki pantolon poposunda ayıcık var çok komik ve artık kızım kendi kendine ayağı kalkıyo tay tay duruyo ama düşüş felaket oluyo korkuyorum nolacak böyle ya düşmesini ne zaman öğrenecek bu kız korkuyorum bi yerine bişi olacak diye
neyse kızlar ben yazdım günlük maceramı. artık namaz kılıp yatacam çünkü ilaç almama rağmen geçmedi ağrı hepinizi seviyorum öptümm iyi geceler
Yoktu cnm doğru hatırlıyorsun. Neden oldu bilmiyorum. Kv nin günahıni almak istemiyorum. Ama allah ıslah etsin diyorum.teşekkür ederım canıum
oncelerden esınle bu tarz sorunlarınız yoktu canım bıldıgım kadarıyla mesafe ıle mı geldı acaba bu sorunlar yada kv ıle fazla vakıt gecırdıgu ıcınmı esın etkılenıyır
Eki Görüntüle 807392
bunun çok benzerini aldık şimdilik tam anlamıyla oynamadı ama beraber oynarsak yapıcak gibi :)
Günaydın arkadaş lar takipteyim sizi masallah cok güzel yetisip yaziyosunuz bn ancak okuyabiliyorum
Oglum yine istahsizlasti hic bisi yemek istamiyo ilk kasikta aglamaya basliyo napacagimi sasirdim ya
Gece uyaniyo illa emmek istiyo gece perisan oluyorum
Gunduz hep evdeyiz yalniziz acaba yeterince ilgilenebiliyo muyum bilmiyorum bazen konusmadigimi fark ediyorum cogu zaman konusuyorum ama ne biliyim tv ye bakmaya basladi baktiginii fark edince kapatiyorum
Siz neler yapiyosunuz nwler oynuyosunuz
Sirf kendim bakayim diye ucretsiz izne devm ediyorum ama sanki yetemiyorum bn ogluma
canım benim öyle düşünme sakın bak internette çocuğumla evde yapabileceğim aktiviteler diye yaz bir sürü etkinlik çıkıyor ve bol bol konuşmamız lazım bebeklerimizle böylece hayal dünyalarını genişletiyoruz bak ben çalışıyorum akşamdan akşama ancak görrüyorum oğlumu yetemediğimi bende düşünüyorum bazen işten yorgun geliyorum vs ama yarım saatte olsa verimli geçirmeye çalışıyorum zamanımı sende verimli geçirmeye çalış
gunaydın kızlar
dılek benım oğlumda sadece su ıcıyo bıberonla bı ara devam sutu vereyım dedım mumkun değil almadı nasıl alıscak bende bılmyorum
guatırın zaten varmydı yenımı cıktı gecms olsun canım ınsallah zamanla dokulmez artık sacların
merhabalar kızlar herkese.umarım iyisinizdir.biz ebrar hanımı gece 12 de duşa soktuk.hanfendi rahat rahat uyusun diye.çok şükür biraz daha iyiydi.
bu arada bizim mutfağımız yapılacakya dün eşim aradı yarın başlayacaklar çalışmalara sen mutfağı boşaltmaya başla diye.sonra bende dedimki kardeşim için ara onuda arkadaşına gidecekti madem gitmesin yardım eder bize.buda yok yok gidecekse gitsin çocuğu alı koyma biz hallederiz dedi.yemekten sonra neyse mutfağı hallettik.şu çocuklarıda uyutsakta belki bişeyler yaparız diyo.dedim ne gibi şeyler bıyık altından gülümseyerek sen biliyorsun diyo.dedim seniii senii.hiç küs gib davranmadı.ama ben yinede özür diledim.
merhabalar kızlar herkese.umarım iyisinizdir.biz ebrar hanımı gece 12 de duşa soktuk.hanfendi rahat rahat uyusun diye.çok şükür biraz daha iyiydi.
bu arada bizim mutfağımız yapılacakya dün eşim aradı yarın başlayacaklar çalışmalara sen mutfağı boşaltmaya başla diye.sonra bende dedimki kardeşim için ara onuda arkadaşına gidecekti madem gitmesin yardım eder bize.buda yok yok gidecekse gitsin çocuğu alı koyma biz hallederiz dedi.yemekten sonra neyse mutfağı hallettik.şu çocuklarıda uyutsakta belki bişeyler yaparız diyo.dedim ne gibi şeyler bıyık altından gülümseyerek sen biliyorsun diyo.dedim seniii senii.hiç küs gib davranmadı.ama ben yinede özür diledim.
zannetmiyorum çünkü gün boyunca küs gibi konuşmamıştı zaten.Cok.sevindim tatlim.barismissin esinle sincap sevdasina mi acaba uzatmadi esin :)
sevindim canım benim hayırlı olsun yine sincapa bağladınız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?