- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.581
Gunaydin kizlar
Dilek gecmis olsun benimde saclarim dokuluyo cok.azaldilar
Baysal.cok begendim oyincagi guzel guzel oynarsiniz pasayla
Wavs nasilsin canim
Plesebo ara ara yemiyo elifte bi bakiyorum dis yeri kabarmis belki seninkide oyledir
yağmurcandan telefonum evin bi tarafında sessizde çanakkaleden geldiğimizden beri o kadar başım ağrıyo ki yazamadım güya dün dönecektim sana ama yine fırsat olmadı senin konuyu araştırdım işe başlamadan itibaren doğumdan itibaren değil kusura bakma nolur:)
gittik diş doktoruna biz.. içeri bi girdim gençten bi eleman uzandım baktı dedi çürük yok.. çok kanıyo dedim kanamasına rağmen iyi fırçala tartar oluşmuş dedi bi yıkayalım dedi.. ben de sadece yıkacak sandım ama bişiler yaptı etime ve çok sıktım kendimi orda bi laf işittim ama sinir oldum ter içinde kaldım.. ağzım kan doldu.. bişi imzalattılar salak gibi okumadan imzaladım hemşire hadi imzala diye bağırdı bi de cahil muamelesi de gördüm ama ağzım kan dolu olduğu için konuşamadım sadece kalemi sertçe masaya vurdum.. dışardan eşim duymuş korkmuş o dereceçıkarken arkamdan biiş değil dedi kapyı çarptım çıktım çıkar çıkmaz da ağladım.. çünkü ben ilk defa oturdum dişçi masasına biraz daha anlayışlı olabilirdi ki önceden söyledim ilk olduğunu tırstığımı resmen diş etimi kesti sandım ya çok canım yandı.. hala diş etim şiş çok moralim bozuk.. başım ağrıyo rana iyiydi hiç yaramazlık yapmadı.. kaban aldık kışlık ayakkabı iki pantolon poposunda ayıcık var çok komik ve artık kızım kendi kendine ayağı kalkıyo tay tay duruyo ama düşüş felaket oluyo korkuyorum nolacak böyle ya düşmesini ne zaman öğrenecek bu kız korkuyorum bi yerine bişi olacak diye
neyse kızlar ben yazdım günlük maceramı. artık namaz kılıp yatacam çünkü ilaç almama rağmen geçmedi ağrı hepinizi seviyorum öptümm iyi geceler
zannetmiyorum çünkü gün boyunca küs gibi konuşmamıştı zaten.
evi boş buldukya dayanamadık :)))) töbe töbeee
T
Daha hic dis tecrubemiz ypk bilemiyorum ki bakiyorum ama bi degisiklik yok gibi yada ben anlamıyor um
cnm olsa görürsün bariz kabarıyo.ağzını açmadığından göremiyorsan elinle bak.en ii çay kaşığıyla belli oluyo.ilk çıksrken gözle görünmezken çay kaşığında tık tık ses geliyo
GEÇMİŞ OLSUN CNM, inşallah en kısa zamanda düzene girer değerlerinGunaydin kizlarrrr
Ben dün kan tahlilimi aldim efe ye babası bakti ben gittim ev doktoruma tam iki saat bekledim fıtık oldum resmen
Neyse sonuca gelelim magnesium eksikligi varmı bende genelde eksik oluyo zaten vitamin hapi verdi birde guatr var bende o yüksekmis ondan saçim döküluyormuş hapimin dozaji düşürüldü inşallah saçlarım eskisi gibi olacak
Efe ye gece icin biberonda mama almıştım hazır gece için biberonu görünce çığlıgi basti aslaaaa almadi ben nasıl alistiracagim kizlar biberona herkes kullanıyor demi biberon
barışmanıza çok sevindim cnm. evde huzur olması gibisi yokmerhabalar kızlar herkese.umarım iyisinizdir.biz ebrar hanımı gece 12 de duşa soktuk.hanfendi rahat rahat uyusun diye.çok şükür biraz daha iyiydi.
bu arada bizim mutfağımız yapılacakya dün eşim aradı yarın başlayacaklar çalışmalara sen mutfağı boşaltmaya başla diye.sonra bende dedimki kardeşim için ara onuda arkadaşına gidecekti madem gitmesin yardım eder bize.buda yok yok gidecekse gitsin çocuğu alı koyma biz hallederiz dedi.yemekten sonra neyse mutfağı hallettik.şu çocuklarıda uyutsakta belki bişeyler yaparız diyo.dedim ne gibi şeyler bıyık altından gülümseyerek sen biliyorsun diyo.dedim seniii senii.hiç küs gib davranmadı.ama ben yinede özür diledim.
çok tatlı oluyorlar ya tık tık nasıl güzel bir sestir :) bi ranne için
öyle ya sürekli dokunasım geliyodu:)sizin de çıkar inşallh
GEÇMİŞ OLSUN CNM, inşallah en kısa zamanda düzene girer değerlerin
barışmanıza çok sevindim cnm. evde huzur olması gibisi yok
Gunaydin kizlar
Wavs nasilsin canim
Plesebo ara ara yemiyo elifte bi bakiyorum dis yeri kabarmis belki seninkide oyledir
Gunaydin kizlar
Wavs nasilsin canim
merhaba kızlar bende kasım annesiyim bi kızım var geçen gün kızım öksürdüğü için doktora gittiğimizde kızımın bazı şeylere alerjisi olduğunu söyledi test yapmadan bakmayla bunu anlayabilir mi sizce
mrb canım
kan tahlılı falan yapmadımı
benım oğlumdada var alerjı kan tahlılınden cıktı ama neye karsı alerjısı olduğu 3 yasından once bellı olmuyomus
vucundada kızarıklık oluyomu bızde oluyo
yok canım tahlil falan yapmadı vücudunda kızarıklık falanda yok hastaydı öksürüyodu bende doktora götürdüm baktı sigaraya parfüme kolonyaya kokulu şeylere alerjisi var dedi birden bende anlam veremedim doğrusu
Songül kontrol nasıl geçti?
Nutraks bu konuda bişey diyemiyorum çünkü benim eşim benim aileme asla yardım etmez. Benim ailem emekli ama çok şükür kardeşimi okutup kendi kendilerine kıt kanaat yetiyorlar. Eşim aileme 5 kuruş versem hoşuna gitmedigi için malesef ben annemlere maddi destek olamıyorum. Bu benim içime dert olsa da eşim razı gelmedigi için yapamıyorum.o yüzden sana yardım edemiyorum.
iyi akşamlar kızlar acilen bişey danışmam lazım
bugün bana hizmet içi eğitim semineri çıktığını öğrendim başvurmadığım halde çıkmış hem de nevşehir / kozaklı da termal otel 30 eylül 5 ekim tarihleri arasında eşim de gelecek benimle tabi gitmeye karar verirsek.. buraya 12 saat uzaklıkta eğer gidersek sadece eşim yatma parası verecek diğer herşeyi bizim bakanlık karşılayacak.. ama ranayla nasıl gideriz nasıl olur bilemiyorum herkes git diyo ama bekara boşamak kolay die bi laf var ya onun gibi bişi oluyo otel çok güzel bütün aktiviteleri var ama yine de tedirginim çünkü rana eskisi gibi duran bi çocuk değil direk ayağa kalkıyo.. dün çanakkaleye gittik ya uykusu geldi arabasına yatırdık üzerini de kapattık yürürken bi baktık kalkmış oturuyo şok olduk uyutamadık çok sıkıntı oldu en son kucakta uyudu şimdi seminere gidersek orda durur mu yoksa bizi kepaze mi eder bilemiyorum maddi açıdan da biraz zorlaaycak her ne kadar benim herşey beleş olsa da eşim her gece 72 lira ödeeycek yol parası da cabası.. bi yanımız diyo bu kadar ucuza bulamayız bi daha böyle güzel otel ama bi yanımızda dönüşte zorlanacaz hem rana var nasıl yapacaz diyo
şimdi size soruyorum siz olsanız napardınız... otelin adı divaisib termal.. çok kararsızım ya ve gitmemeye karar verirsek en geç pazartesi mazeret bildirmem gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?