2012 kasım bebekleri büyüyor..

T
Gunaydin kizlar
Dilek gecmis olsun benimde saclarim dokuluyo cok.azaldilar
Baysal.cok begendim oyincagi guzel guzel oynarsiniz pasayla
Wavs nasilsin canim
Plesebo ara ara yemiyo elifte bi bakiyorum dis yeri kabarmis belki seninkide oyledir

Daha hic dis tecrubemiz ypk bilemiyorum ki bakiyorum ama bi degisiklik yok gibi yada ben anlamıyor um

özcananım çok kötü davranmışlar gerçekten bi hekim olarak daha insancıl davranmalıydı.ben de diş hekimiyim tartarları temizlemiştir bir de gargara yapmıştır muhtemelen.sen dediği gibi kanasa da fırçala biraz zaman alacak ama akşamları da diş ipi yapmayı tavsiye ederim.eeee hem hemşeriymişiz bak:)geçmiş olsun aklına takılan bişeyler olursa beklerim..

T

Daha hic dis tecrubemiz ypk bilemiyorum ki bakiyorum ama bi degisiklik yok gibi yada ben anlamıyor um

cnm olsa görürsün bariz kabarıyo.ağzını açmadığından göremiyorsan elinle bak.en ii çay kaşığıyla belli oluyo.ilk çıksrken gözle görünmezken çay kaşığında tık tık ses geliyo

çok tatlı oluyorlar ya tık tık nasıl güzel bir sestir :) bi ranne için

GEÇMİŞ OLSUN CNM, inşallah en kısa zamanda düzene girer değerlerin

barışmanıza çok sevindim cnm. evde huzur olması gibisi yok

GEÇMİŞ OLSUN CNM, inşallah en kısa zamanda düzene girer değerlerin

barışmanıza çok sevindim cnm. evde huzur olması gibisi yok

Sağol canım inşallah:))))

Gunaydin kizlar
Wavs nasilsin canim
Plesebo ara ara yemiyo elifte bi bakiyorum dis yeri kabarmis belki seninkide oyledir

Sağol canimm sende bi kan aldir ozaman saç dökülmesi çok kötü çünkü

Gunaydin kizlar
Wavs nasilsin canim

ıyıyım canım sağol sen naslsın
alp erken kalkmıstı tekrar uyuyunca bende uyudum ama yıne sersem gıbıyım

Canlar hepinize.merhaba demek icin girdim
Saat 3 te pasanin kontrol.var ondan akttif olamiyoruk
Arad uyiyorda.uyuyor hep saatli isimiz oldugunda boyle.yapiyor
Opulduniz.kocaman

merhaba kızlar bende kasım annesiyim bi kızım var geçen gün kızım öksürdüğü için doktora gittiğimizde kızımın bazı şeylere alerjisi olduğunu söyledi test yapmadan bakmayla bunu anlayabilir mi sizce

kızlar ya konuyla ilgisi pek yok ama bi yazmak istedim.kardeşim ünv kazandı bu sene aylık 400 lira yurt ödemesi var.ailemin durumu da pek ii değil kredi ödüyorlar ellerinde 300 400 anca kalıyo zaten.bizim de fena değil durumumuz ikimiz de çalışıyoruz gerçi öbür ay benm maaşım yatmayacak ama işte.eşime kardeşime destek çıkmak istediğimi söyledim özellikle ocağa kadar çünkü öcakta devlet bursu almaya başlayacak.eşim arada yollarız ama her ay bilemiyorum dedi gönülsüzce.normalde ara sıra az çok bişeyler yolluyor sağolsun ama üç dört ay sürekli olacak olması hoşuna gitmedi ben de çok üstüne gidip sıkmak istemedim ama yardım da etmek istiyorum nasıl ikna edecem bilmiyorumm

mrb canım
kan tahlılı falan yapmadımı
benım oğlumdada var alerjı kan tahlılınden cıktı ama neye karsı alerjısı olduğu 3 yasından once bellı olmuyomus
vucundada kızarıklık oluyomu bızde oluyo

Songül kontrol nasıl geçti?

Nutraks bu konuda bişey diyemiyorum çünkü benim eşim benim aileme asla yardım etmez. Benim ailem emekli ama çok şükür kardeşimi okutup kendi kendilerine kıt kanaat yetiyorlar. Eşim aileme 5 kuruş versem hoşuna gitmedigi için malesef ben annemlere maddi destek olamıyorum. Bu benim içime dert olsa da eşim razı gelmedigi için yapamıyorum.o yüzden sana yardım edemiyorum.

yok canım tahlil falan yapmadı vücudunda kızarıklık falanda yok hastaydı öksürüyodu bende doktora götürdüm baktı sigaraya parfüme kolonyaya kokulu şeylere alerjisi var dedi birden bende anlam veremedim doğrusu

Canim.merhaba aramiza hisgeldin bizde alerjik bunyeli bir bebege sahibiz
Eger bebek cok.oksuruyor ve bogazinda kizariklik yok ise buyuk ihtimalle alerji kaynakli bir oksurme soz konusu oluyor
Benim oglum en son oksurdugunde bogazi kizarik degil cildinde dokuntusu vardi dr muz besin alerji kaynakli dedi
Sizin dokuntusuz oldugu icin kokulara karsi alerji oldugunu dusunmustur
Eger dr iyi bir dr ise belirtilerden yola cikarak alerjik bunyeeli oldugu teshisini koyabiliyor
Ki benik oglumun alerjik oldugunu dr muz iki aylikken dediginde bende nerden anladi simdi ne alaka demistim icimden ne yalan diyeyim

iyi akşamlar kızlar acilen bişey danışmam lazım

bugün bana hizmet içi eğitim semineri çıktığını öğrendim başvurmadığım halde çıkmış hem de nevşehir / kozaklı da termal otel 30 eylül 5 ekim tarihleri arasında eşim de gelecek benimle tabi gitmeye karar verirsek.. buraya 12 saat uzaklıkta eğer gidersek sadece eşim yatma parası verecek diğer herşeyi bizim bakanlık karşılayacak.. ama ranayla nasıl gideriz nasıl olur bilemiyorum herkes git diyo ama bekara boşamak kolay die bi laf var ya onun gibi bişi oluyo otel çok güzel bütün aktiviteleri var ama yine de tedirginim çünkü rana eskisi gibi duran bi çocuk değil direk ayağa kalkıyo.. dün çanakkaleye gittik ya uykusu geldi arabasına yatırdık üzerini de kapattık yürürken bi baktık kalkmış oturuyo şok olduk uyutamadık çok sıkıntı oldu en son kucakta uyudu şimdi seminere gidersek orda durur mu yoksa bizi kepaze mi eder bilemiyorum maddi açıdan da biraz zorlaaycak her ne kadar benim herşey beleş olsa da eşim her gece 72 lira ödeeycek yol parası da cabası.. bi yanımız diyo bu kadar ucuza bulamayız bi daha böyle güzel otel ama bi yanımızda dönüşte zorlanacaz hem rana var nasıl yapacaz diyo
şimdi size soruyorum siz olsanız napardınız... otelin adı divaisib termal.. çok kararsızım ya ve gitmemeye karar verirsek en geç pazartesi mazeret bildirmem gerekiyo

Canim cok guzel gecti
Sukur hersey yolundaymis
Elimizde kocaman bir salatalik ile girdik salata simit bizim.yolluklarimiz:)
Dr gorunce cok hoslandi diskerini kasitiyor kabuklu olmasida cik uyu dedi
Ardindan bir kasim babasi olarak bizim cocuk yiyemiyor tikaniyor oksuruyor kusuyor dedi uzulme dicektim var bizim.kasim bebelernden normal diye:)
Sonra boy kg bakti boy 79.5 olmus
Kg ise iki ayda 45o gr cik almis iyi dedi almayabilir artik dedi 11.3oo olmus
Inek sutu bir dene kabarcakmi dedi ikikez denedigumi soykedim.artik baslayabiluriz dedi sorumu yine tekrarladim mandira sutu dedi
Pekmez keci boynuzu olabilir dedi
Sampuan sordum iki oglumdada nivea kullandum dedi nemlendieme ozeligi dahs cok dedi bide kafa deriye su baZli krem vermisti onu surcez dedi kuruluktan olurmus
Grip asi olamiyoriz yumirta akeejiden dolayii sadece yaren vurulcak
Aklima gelenler bunlar:)
Kalani sohpet
Iki uc ayda giducez artok tabi hasta olmazsak

Kuzum.valla guzel bir tatil firsati cikmis size ben dusunmeden hop giderdim
O fiyatlara ole biryerde zor diyirsun bide ranada durur canim bence en kotu durmaz durnayasi varsa evdede durmuyorlar
Bak yarin benim.oturmam var aras durmucek ama yinede sansimi denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…