2012 kasım bebekleri büyüyor..

boncugummm
senı tanımak ısterızzz anlatrsana canım bıraz kendın

recesı erhaba nasıldı bugunun

Merhaba cnm. İyiyim. Gün çalışmakla geçti gitti. Akşam da defne ile oynadım. kek yaptım. Biraz tv seyrettim. Sonra eşim aradi biraz onunla konuştuk.sonra da defneyi uyuttum ve netteyim.

Merhaba cnm. İyiyim. Gün çalışmakla geçti gitti. Akşam da defne ile oynadım. kek yaptım. Biraz tv seyrettim. Sonra eşim aradi biraz onunla konuştuk.sonra da defneyi uyuttum ve netteyim.

hımm olağan bır günmüş en güzel kısıda defneyle oynamak tabıkı
hım esın aradı demek nasıl aralar
kv ne zaman gıdıyoır

iki yıllık evliyim canım bi tane kızım var 9 kasım doğumlu ne zamandır takip ediyordum burayı sonunda bende üye olmaya karar verdim

oh ne kadar güzel cnm
pekala sen kac yasındasın
ıyı etıssın uye olmakla o zaman sende benı selam yolladığım zıyaretcı bır kadınsın
mınık kızın uyudumu

hımm olağan bır günmüş en güzel kısıda defneyle oynamak tabıkı
hım esın aradı demek nasıl aralar
kv ne zaman gıdıyoır

Eşimle durumda pek bi değişiklik yok cnm. Zaten eşim benimle pek konuşmadi, kv yi verdi.kv de benimle değil defneyle konuştu.
kv 4 ekimde gidecek. Bizi uğurlamaya gelme dedi bana,eşim gitse yetermis ama bana da gitmezsem terbiyesizlik olur gibi geliyor. Ne yapsam bilemedim

su anda cok uygunsuz bırsey yaptı gecenın bu saatınde patates kızarttı yarım ekmek ıcıne koydummm
cok sağlıksız gordum kendımı
ama ben lohusa sayılırım

ay herkez bırbırıne verdı telı desene
aman canım sen mutlaka gıt dünden razıymış der ınankı
hem gelme der ıkı gun sonra gelmedın der

25 yaşındayım evet ben ziyaretçilikten üyeliğe terfi ettim sonunda biraz huysuzluk etse de sonunda uyudu bakalım inşallah uyanmaz yine

hım benden de gencıssın he
ay ordan zıyaret ederken ay sunuda yazayım dıye ıcınden gecmedımı sankı ben dayanamam gercı benım uyelıgıde olyle gelıstı yumurtlamalar gebelıktestlerı gebelik belırtılerı okurken bende yazalıyım dedım

ınsalla mınık kızın uyanaz bu saatte uyanan çocuk sabahlık

geçmez mi canım geçti tabiki bende hamileyken girip bakıyodum hep hamilelik takvimizde gün gün neler oluyo diye am kısmet bu güneymiş demekki hanfendi iyileşti uyuturken ki inatlaşmalarına başladı yine

geçmez mi canım geçti tabiki bende hamileyken girip bakıyodum hep hamilelik takvimizde gün gün neler oluyo diye am kısmet bu güneymiş demekki hanfendi iyileşti uyuturken ki inatlaşmalarına başladı yine

oh masalla sabırlıyıssın ama taaa gebelıktennn
ay bır ara zıyaretcılere laf atılmıştı hatırlıyorusun alındınmı o zaman ben sızın adınıza alınıştım:)

aman canı elegın ıyı olsunda ınatlassın
bızı kıde yatar yarı saat olmadsn kalkar bır daha uyuturum sonra kalkmaz ne garıp bır rutın degılmı

yok canım görmemiştim yazdığını görsem de alınmam zaten :)gerçekten öle aynısını bizimki de yapıyo iyice uykuya daldı diyorum yatırdığım gibi acıyo gözlerini sonra bi daha sallamaya başlıyorum

haha yok ben yazmamıştım ben savundum zıyaretcılerıızı

ay neden böyle yapıyorlar kı boncugummm aaa çocuk uyudu dıyemıyorum yarı saat bıle olmadan sesı geliyor hemen sallıyoru m ama sonra has uykuya gecıyor kafamı yapıyorlar yahu

egleniyolar bizimle galiba hele bazen bi uyuyup 5 dakka sonra uyanmaları yok mu sanki saatlerce uyumuş gibi gülücükler atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…