- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.681
egleniyolar bizimle galiba hele bazen bi uyuyup 5 dakka sonra uyanmaları yok mu sanki saatlerce uyumuş gibi gülücükler atıyo
canları benı ıste onlar nler yasıyorlar kendı dünyalarında
bu arada ısmı nedır kucuk hanıımın
ay ben 12 de yatıcaktmmm
ismi tusem valla bende kızı uyutup yatarım demiştim ama muhabbete daldık
aa cok güzel bır ısım kk dan cok sevdıgım bır arkadaşı da koyucak
canı yatalımmı artık
benı gözler kapanıyor
ıyı geceler kalıtelı uykular dılıyorummmm
ben hep utuledım genelde cok nadırdır utulemedn gıydırdğım ama son zamnlarda utulemıyorum yanı utuye gırıstıysem utuluyorum sadece
ama yoruldum artık utulemesemde olur artık dımı
ben ıutuluyoru sankı daha duzgun oluyor sırf o yuzden
su anda cok uygunsuz bırsey yaptı gecenın bu saatınde patates kızarttı yarım ekmek ıcıne koydummm
cok sağlıksız gordum kendımı
ama ben lohusa sayılırım
günaydın kızlarr.. iyi hafta sonları herkese
ayy ben süper anaların içinde kalmışımyok yaa ben hayatta yetişemem sizin bu becerinize maşşallah size
mmmmm afiyet olsun canım çok iyi etmişin valla. ben de kahvaltıya kızartiim bari:)) patates kızartması favorim. berra bile nasıl yiyo görmelisin. gerçi bunu size söylememem gerekirdi. berraya kızartma yedirdiğimi duymasın süper anneler
günaydın kızlarr.. iyi hafta sonları herkese
ayy ben süper anaların içinde kalmışımyok yaa ben hayatta yetişemem sizin bu becerinize maşşallah size
mmmmm afiyet olsun canım çok iyi etmişin valla. ben de kahvaltıya kızartiim bari:)) patates kızartması favorim. berra bile nasıl yiyo görmelisin. gerçi bunu size söylememem gerekirdi. berraya kızartma yedirdiğimi duymasın süper anneler
kızlar günaydınn..moralim çok bozuk.dün gece kız on gibi uyudu.onikiye geliyodu tam biz yatarken uyandı ama ne kadar mutluydu bi görseniz.benm kızımın zatenn düzensiz bi gece uykusu var eşime dedim ki oynama şimdi uykusunu açma.yok dinletemedim hiç oynamadığı kadar oynayası gelmiş dinlemedi beni iyice açtı kızın uykusunu.sonra da ii geceler deyip yattı.uğraşa uğraşa uyuttum kızı yatırtdım uyandı derken biz sabah beşte uyuduk en son ama aralarda da uykum geldi diye ağlıyo uyutmaya çalışıyorum uyumuyo çok yoruldum sinirlendim.bizim bey kılını bile kıpırdatmadı yataktan çıkıp yanımıza gelip napıyosun bile demedi.şimdi de işe gidecekti üç karış surat kahvaltı bile yapmadan çıktı gitti.yani yorgunluk yetmiyo bi de o böyle yapıyo.napcamı bilemedim.aramız bu yüzden çok bozuluyo çünkü benm kızım on aydır doğrudüzgün uyumadı...şimdi arasam mı akşamı mı beklesem en az iki gün sürer şimdi.oooffff ooooffffff
Oldukca zor bur gece gecirmissiniz cnm
Dedigini arasta yapiyor ama o yarim saat icinde kalkiyor ben kaslar catik hemen sakincagina koyuyorum yoksa oyuna cevirsem asla uyumez
Esinde klasik turk erkegi canim takilma
Esin neden kus gitti orayi anlamadim tartistinizmi
reces hıc açılmamış ıkı günlük ızının var hep sarılalım ıcımden geldı
Cnm cahilligimi affet ama bu hiç açılmamış 2 günlük izin ne? Evet hep sarilalim. Ben sevdiğim insanlara sarılmaya bayılırım.
buarada günaydın kızlar. Kendimi kuaföre attım.bakalım nasıl bir ben çıkacak?
Ooo fundam merak ettim neler yaptin kuaförde
Amannn boyle durumda ben surat asarim uykusuz kaldim diye bakalim.ne olcak gekince esinhayır tartışmadık ama ben gece sinirlendim ve kızdım biraz bebişime.daha doğrusu artık uyu. falan gibi.eşime kızdığım için bağırdım aslında ma ona bişey demöedim yavrumdan aldım sinirimi.öyle yani hiç kızmamamı sinirlenmememi isityo ama zaten sabırsız biriyim olmuyo dayanamıyorum.dedim gece oynama diye dinlemedi sonra da kızıyo.biliyorum çünkü kızımın huyunu bi uyanınca en az üç dört saat uyumuyoo
Cnm cahilligimi affet ama bu hiç açılmamış 2 günlük izin ne? Evet hep sarilalim. Ben sevdiğim insanlara sarılmaya bayılırım.
buarada günaydın kızlar. Kendimi kuaföre attım.bakalım nasıl bir ben çıkacak?
Ooo fundam merak ettim neler yaptin kuaförde
ya kızlar size birşey sorucAm butik bebede kampanya vardı prima bebek bezinde 1 numarayı ordan almıştım fakst kampanya 4 paketi kapsıyodu yani ben 4 paket 1 numara aldım :18: nerdeyse 10-20 gun sonra 1 numara bebek bezi küçük geliyomuş .. Napcam ben onları(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?