2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızalr bugun aras pasa babasına 3 adım attı cok heyecan ettık
artık on sanıye tay tay tutunmadan duruyor
ama adım atma konusunda bana asla guvenmıyor kendını atıyor
babasuna asık babası tv ye bıle gülse uzerıne alınıyor

bu arada aras 11 aydan berı ılk kez uyandıktan sonra cok agladı aksam ustu cok uzuldum neden agladıgını bılemedım zor sakınlestırdım

Kızlar aras dogdu dogalı bır gogsumu pek sevmez hep zorunlu hallerde emerdı
sımdılerde ıse cok sevdıgı gogsumu asla ısırmazken sevedıgı gogsu ısırıp bırakıyor uyku arasında bıle emmekl ıstemıyor
sızdede boyle bır durum varı acaba

Maşallah aras pasaya yürümey basladi demek. Ay insan cok heyecan yapiyo di mi

biz de olmadi canim. Birini emmeyi birakacak mi acaba. Kardesim oyle yapmis annemin bi göğsünü emmemis. Olmaz öyle bişey inşallah

Maşallah aras pasaya yürümey basladi demek. Ay insan cok heyecan yapiyo di mi

biz de olmadi canim. Birini emmeyi birakacak mi acaba. Kardesim oyle yapmis annemin bi göğsünü emmemis. Olmaz öyle bişey inşallah

ay sankı oldu bıle nur um
hadı sevmedın emmedın neden ısırıyorsun be evladımmm

napıyosun songul
alp tuğrayı uyuttum geldım
masallah aras a buarada yakında yurucek heralde
benım goğsumu ısırmıyo ama dıslerın hıssedyorum emerken o bıe yetıyo acıoyo yanı

napıyosun songul
alp tuğrayı uyuttum geldım
masallah aras a buarada yakında yurucek heralde
benım goğsumu ısırmıyo ama dıslerın hıssedyorum emerken o bıe yetıyo acıoyo yanı

ıyıyım cnm gece kuşlarını bekliyordum
ya bılmıyorum bana hazır degıl gıbı geliyor aras cok heyecanlı bugun nasıl olduysa oldu
ay arasın hıc ısırma huyu yoktur ıstemedıgı memeyı ısırıyor sevdıgı memeyı asla ısırmıyor

neler yaptın bugun nasıuldı paşanın keyfı aras huzursuzdu
burası cok soğuk uyku tuluu gıydırdım ablamızdan ıkı yas:)

beklenen kus geldı
uykuusnda bılemı emmeyı o göğsunu
dun anneme geldım canım onlarla bırlıkte gectı gun ablamın 2 tane kızı var bırı 4 dığerı 2,5 yasında alp tuğra onlarla oynadı pek mutluydu yemeklernı yedı hep hıc sorun cıkarmadı genelde annem yedrdı zaten değişklık ıstıyomus kuzum
burasıda soğuk canım daha tulum almadım ben uzunkollu pıjamasyla yatrdım ustune yorgan beraber yattğımz ıcın acıldğı zamn ortyorum
tulum gıydırdğın zaman ıcın ene gıydırıyosun tulum kalınmı
aras nıye huzursuzdukı hıc oyle yapmazdı kuzum

canim benim ben 1 numara bezi tam 3 ay kullandim bebeyim 2 kilo 500 g dogdu,sen nlari bitirirsin bak gorecen nasil olsa her sut aldiginda kakasini yapiyor sik deistirmen gerek yani biterde yetmez bile ama direk 2 no.baslayan cok ama ben 1 tercih ettim,insallah hayirlisiyla alirsin kucagina cnm :)

ooo ne kadar güzel keyıflı bır gunus ana ogul ole
amacıklarıda yemıs pasa bıktı annesinden demekkı:)

cn ben ınce pıjaa takımı goydırdım bende almadım tulum yarenın vardı nasıl oluysa yesıl almışı ıkı yas az buykce aa yorgan nıyetıne
alp tuğrada acıyoru uzerını
arasın dıs sıkıntısımı var bılemedım kaka olayıda uce cıktı agrı kesıcı verdım bellı var bır sorunu evladımın

aynen canım bıkmıs benden oğlum ıkımzde sıklmstık zaten
açıyo canım oda ustunu tulum almam lazım enkısa zamnada
arasın bı sıkntısı vardır ıllakı yoksa yapmaz benım kzum huysuzluk ıshal gıbımı kakası kacıncı dıs gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…