- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.701
Maşallah aras pasaya yürümey basladi demek. Ay insan cok heyecan yapiyo di mikızalr bugun aras pasa babasına 3 adım attı cok heyecan ettık
artık on sanıye tay tay tutunmadan duruyor
ama adım atma konusunda bana asla guvenmıyor kendını atıyor
babasuna asık babası tv ye bıle gülse uzerıne alınıyor
bu arada aras 11 aydan berı ılk kez uyandıktan sonra cok agladı aksam ustu cok uzuldum neden agladıgını bılemedım zor sakınlestırdım
biz de olmadi canim. Birini emmeyi birakacak mi acaba. Kardesim oyle yapmis annemin bi göğsünü emmemis. Olmaz öyle bişey inşallahKızlar aras dogdu dogalı bır gogsumu pek sevmez hep zorunlu hallerde emerdı
sımdılerde ıse cok sevdıgı gogsumu asla ısırmazken sevedıgı gogsu ısırıp bırakıyor uyku arasında bıle emmekl ıstemıyor
sızdede boyle bır durum varı acaba
Aaa pazar gunu beysalim
Artik telefonum var songulum :)
Maşallah aras pasaya yürümey basladi demek. Ay insan cok heyecan yapiyo di mi
biz de olmadi canim. Birini emmeyi birakacak mi acaba. Kardesim oyle yapmis annemin bi göğsünü emmemis. Olmaz öyle bişey inşallah
napıyosun songul
alp tuğrayı uyuttum geldım
masallah aras a buarada yakında yurucek heralde
benım goğsumu ısırmıyo ama dıslerın hıssedyorum emerken o bıe yetıyo acıoyo yanı
ıyıyım cnm gece kuşlarını bekliyordum
ya bılmıyorum bana hazır degıl gıbı geliyor aras cok heyecanlı bugun nasıl olduysa oldu
ay arasın hıc ısırma huyu yoktur ıstemedıgı memeyı ısırıyor sevdıgı memeyı asla ısırmıyor
neler yaptın bugun nasıuldı paşanın keyfı aras huzursuzdu
burası cok soğuk uyku tuluu gıydırdım ablamızdan ıkı yas:)
ya kızlar size birşey sorucAm butik bebede kampanya vardı prima bebek bezinde 1 numarayı ordan almıştım fakst kampanya 4 paketi kapsıyodu yani ben 4 paket 1 numara aldım :18: nerdeyse 10-20 gun sonra 1 numara bebek bezi küçük geliyomuş .. Napcam ben onları(((((
iyi geceler kızlar nasılsınız
iyi geceler canım ıyıyım sen nasılsın kuzun uyudumu adı neydı unuttum:26:
beklenen kus geldı
uykuusnda bılemı emmeyı o göğsunu
dun anneme geldım canım onlarla bırlıkte gectı gun ablamın 2 tane kızı var bırı 4 dığerı 2,5 yasında alp tuğra onlarla oynadı pek mutluydu yemeklernı yedı hep hıc sorun cıkarmadı genelde annem yedrdı zaten değişklık ıstıyomus kuzum
burasıda soğuk canım daha tulum almadım ben uzunkollu pıjamasyla yatrdım ustune yorgan beraber yattğımz ıcın acıldğı zamn ortyorum
tulum gıydırdğın zaman ıcın ene gıydırıyosun tulum kalınmı
aras nıye huzursuzdukı hıc oyle yapmazdı kuzum
iyiyim canım bende yok ne uyumasıuyudu yarım saat sonra uyandı hala sallıyorum adı tusem
iyiyim canım bende yok ne uyumasıuyudu yarım saat sonra uyandı hala sallıyorum adı tusem
bır nuaracıda sende desene
aras bvu aksam kalkmadı sanırım agrı kesıcı verdım ondan dolayı
kaslarını cattınmı ayaktaı sallanıyor
ooo ne kadar güzel keyıflı bır gunus ana ogul ole
amacıklarıda yemıs pasa bıktı annesinden demekkı:)
cn ben ınce pıjaa takımı goydırdım bende almadım tulum yarenın vardı nasıl oluysa yesıl almışı ıkı yas az buykce aa yorgan nıyetıne
alp tuğrada acıyoru uzerını
arasın dıs sıkıntısımı var bılemedım kaka olayıda uce cıktı agrı kesıcı verdım bellı var bır sorunu evladımın
hee tamam hatrladm adını değişik ya aklımda kalmamıs
senın kuzuda gece kusu desene
gec uyuyup sabahda gecmı kalkıyo yoksa erkenmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?