2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlarr günaydın herkese

reces ağlattın beni yaa.. defnenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür geçirsin inşallah. iyiki doğdun defne
Teşekkür ederiz nur teyzesi amin inşallah

ne güzel denk gelmiş
günaydın bizde öptük sizi şekerim
kolay gelsin..

ohhh recisim negüzel peki eşin gelebilecekmi defnenin doğum gününe:

Cnm ucak biletini aldım. Mecbur gelecek.

nice güzel yıllara.sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum erdemimize

Reces duygusal mesajin aldi goturdu. Guzel gunlersizinle olsun ....
BeysaL ben goremedim resminiii ...

evet canım babasının aynısı :) malesef kendime benzetememişim bidahkine inşallah :):):):):)

ayy bi sen bide ben benzetemedik kendimize
betül ikinci nezaman acaba?

Teşekkür ederiz nur teyzesi amin inşallah

ne güzel denk gelmiş

Cnm ucak biletini aldım. Mecbur gelecek.

ayyy bişey dicem ama
doğum gününde demek istemiyorum neyse gelsinde :):)

Reces duygusal mesajin aldi goturdu. Guzel gunlersizinle olsun ....
BeysaL ben goremedim resminiii ...
Amin insallah cnm. Güzel günler hepimizin olsun bebislerle

ayy bi sen bide ben benzetemedik kendimize
betül ikinci nezaman acaba?

ayyy bişey dicem ama
doğum gününde demek istemiyorum neyse gelsinde :):)

hımm güzel soru Allah bilir tabi ama ben erdem en aşağı 3 yaşında olsun istiyorum ama4-5 te olabilir

Merhaba kizlar reces defnenin dogum gunu kutlu olsun insallah dedigin gibi bebeklerimiz hep annelerine duskun olur birlikte uzun saglikli bir omur dilegiyle

Beysalcim erdemin dogum gunu kutlu mutlu olsun allahim hepimizin bebeklerini korusun

Cok fazla giremiyorum ama elimden geldigince takip etmeys calisiyorum sizleri umarim bebekleimiz iyidir gecmisi okumaya calistim ama gecmis almis basini gitmis 1 kac sayfa okuyabildm ancak

Beysalcim erdemin dogum gunu kutlu mutlu olsun allahim hepimizin bebeklerini korusun

cok tesekkur ederım canım benim

bugün itibariyle süt iznim bitti artık 6 da çıkıyorum ama çok büyük haksızlık devlet memurları 1 sene iken bize 1 yaşına kadar hemde onlara 3 saatken bize 1 buçuk saat çok dertliyim çok hepinizi öpüyorum

Ben de aynı dertten muzdaripim cnm ((((((

harıka bır geceydı kızlar aılem sevdıklerım yanımdaydı
cok keyıflıydı pasa da güzel durduuu ee daha ne olsun

reces sızın nasıldı cnm

iyi geceler kızlar nasılsınız
biz yine hasta olduk tusemin burnu akıyo ve öksürüyor üç gündür iyice huysuzlaştı
reces ve beysalım defne ve erdemin doğum günü kutlu olsun daha nice senelere inşallah
ne güzel kuzularımız yavaş yavaş yaşlarına giriyor bizimkine de az kaldı heyecan dorukta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…