- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.441
ay ne kadar güzel yavrularımız teker teker 1 yaşına giriyorlar... daha dün gibi doğdukları gün oysa ki... 1 aylık 3,5 ,7 aylık derken şimdi yaşgünleri geldi... rabbim hepsine sağlık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin annelerine babalarına vatanlarına hayırlı birer evlat olsunlar inş. rabbim iman üzerine yaşamayı nasip etsin hepsine... hiçbirisine kötü gün göstermesin iftihar edeceğimiz evlatlar olsunlar inş. amin
Canim Allah evlatlatimizi bize bagislasin ins w defnmin dogum gunu kutlu olsun sabah sabah aglattin beni Rabbim hayirli evlatlq olmalarini nasip etsin ins sizi.birnirinizden ayirmasin2012 ocak ayında 1 hafta arayla dayımı ve çok sevdiğim eniştemi kaybedince bebek sahibi olmak istedim. Pko lu olduğum ve 11 yıldır tedavi gördüğüm için birçok dr bebek sahibi olman zaman alır demişti. Ama Allah çalışmaya başladıgimiz ilk ay hamile kalmamısagladi. Çok zor bir hamilelik geçirdim. Eşim sürekli şehir dışındaydi. 2 haftada bir haftasonlarinda geliyordu. İlk 4,5 ay bulantıdan duramadım. Hiçbir şey yiyemiyordum . Üstüne üstlük babamla ilgili sorunlarda vardı. Moral bozukluğum had safhadaydi. Bütün bunları yaşarken bebeğimle basbasaydik. Annem manevi desteğiyle hep yanımdaydı. Karnım büyüyordu. Herşey yolunda gidiyordu. Ta ki 34. Haftaya kadar. 34. Haftada suyum azalmaya başladı. Dr hareketi yasakladı. Artık işten gelip bişeylrr atıştırip yatıyordum. Böylelikle 6 hafta geçti. 40 hafta bitmişti. 30 ekim 2012 de bayram sonrasinda kontrole gittim. Dr ultrasonda muayene ederken birden yüz ifadesi değişti. " seni doğuma alıyorum. Suyun sınırın da altına düşmüş. Bebek için tehlikeli. Suni sancı vereceğim açılman olursa normal doğum olacak" dedi. Ben şok oldum. Tek söyledigim yarın olsa olmaz mı oldu. Dr tamam ama en ufak bir şey de hemen hastaneye gel dedi.Eşim yine şehir dışındaydi. Bayram öncesi evi taşımıştim ve ben annemlerde kalıyordum. Eşime ve kv haber verdim gelsinler diye. Ama doğuma gittigimde yanımda sadece annem vardı. 31 ekim günü birtanecik meleğim doğdu. Çok zor oldu ama yine de çektigim,yaşadığım herşeye değdi. Her şeyde hep benimleydi inşallah hep de öyle kalır. Bana uykusuz geceler yaşattı, emerken göğsümü yar edip acı yaşattı, gazı çoktu, ilk dişi zor çıktı, hastalandiginda sadece ben koştum, sorumlulugunu sadece ben üstlendim ama bir gülüşü bütün herşeye değer. İyi ki allah seni bana nasip etti. Hoşgeldin bebeğim. İnşallah nice yıllar geçiririz birlikte. Ve sen hep suan olduğu gibi hep bana düşkün olur, hep beni seversin.
Gunaydin. Tatlimgünaydın kızlarrrr:
nasılsınız bakalım
nasıl gidiyo hazırlıklar:
ayy bende son hız devammm:
recisim sizde varmı bi parti?
nasıl heyecanlı geçiyo değilmi bugün çok heyecanlısın..
gunaydin canim yaramaz bunlar baska zaman olsa poz verir simdi lazim ya anasini ugrastiracakevet cnm benim daha önce de söylemiştim özlemistandan baktım gerisi de anlattığım gibi işteresimler doğumgününden sonra koycam inş. cnm şimdi büyüsü bozulmasın zeynep ilayın resmini çekmek işkence cnm fotoğraf makinesini ya da telefonu gördüğü anda ciddileşio çok nadir izin verio gülerken çekmemize uyznık kızım canı isterse yani bakalım bulcaz bi yolunu daha vakit var nasılsa... sende yap kuzuya tütü cnm tütüsüz kız bebiş kalmasın
ayyy çok heyecanlı hadi bakalım gelsin fotolarrrrr
ağlattın sababh sabah vallahi... rabbim bir ömür ayırmasın cnm sizi birbirinizden... nice yıllara defnecik sağlıklı sıhhatli inş...
günaydın cnmmm herkese günaydınnn
canım akşam sadece ön kutlama yaptık çekirdek aile olarak birazdan resim koyacam albüme :) esas parti 9 kasımda
canımmmm sabah sabah okuyunca bir fena oldum rabbim en kısa zamanda aile huzuru versin defnem sana aşık büyüsün hep sağlık ve huzurla olun sizi seviyorum :)
ay ne kadar güzel yavrularımız teker teker 1 yaşına giriyorlar... daha dün gibi doğdukları gün oysa ki... 1 aylık 3,5 ,7 aylık derken şimdi yaşgünleri geldi... rabbim hepsine sağlık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin annelerine babalarına vatanlarına hayırlı birer evlat olsunlar inş. rabbim iman üzerine yaşamayı nasip etsin hepsine... hiçbirisine kötü gün göstermesin iftihar edeceğimiz evlatlar olsunlar inş. amin
Canim Allah evlatlatimizi bize bagislasin ins w defnmin dogum gunu kutlu olsun sabah sabah aglattin beni Rabbim hayirli evlatlq olmalarini nasip etsin ins sizi.birnirinizden ayirmasin
Gunaydin. Tatlim
gunaydin canim yaramaz bunlar baska zaman olsa poz verir simdi lazim ya anasini ugrastiracak
Gunaydin canim ohh dogum gunu telaslari son hiz devam ediyo ne guzel
Canim Allah evlatlatimizi bize bagislasin ins w defnmin dogum gunu kutlu olsun sabah sabah aglattin beni Rabbim hayirli evlatlq olmalarini nasip etsin ins sizi.birnirinizden ayirmasin
Gunaydin. Tatlim
gunaydin canim yaramaz bunlar baska zaman olsa poz verir simdi lazim ya anasini ugrastiracak
2012 ocak ayında 1 hafta arayla dayımı ve çok sevdiğim eniştemi kaybedince bebek sahibi olmak istedim. Pko lu olduğum ve 11 yıldır tedavi gördüğüm için birçok dr bebek sahibi olman zaman alır demişti. Ama Allah çalışmaya başladıgimiz ilk ay hamile kalmamısagladi. Çok zor bir hamilelik geçirdim. Eşim sürekli şehir dışındaydi. 2 haftada bir haftasonlarinda geliyordu. İlk 4,5 ay bulantıdan duramadım. Hiçbir şey yiyemiyordum . Üstüne üstlük babamla ilgili sorunlarda vardı. Moral bozukluğum had safhadaydi. Bütün bunları yaşarken bebeğimle basbasaydik. Annem manevi desteğiyle hep yanımdaydı. Karnım büyüyordu. Herşey yolunda gidiyordu. Ta ki 34. Haftaya kadar. 34. Haftada suyum azalmaya başladı. Dr hareketi yasakladı. Artık işten gelip bişeylrr atıştırip yatıyordum. Böylelikle 6 hafta geçti. 40 hafta bitmişti. 30 ekim 2012 de bayram sonrasinda kontrole gittim. Dr ultrasonda muayene ederken birden yüz ifadesi değişti. " seni doğuma alıyorum. Suyun sınırın da altına düşmüş. Bebek için tehlikeli. Suni sancı vereceğim açılman olursa normal doğum olacak" dedi. Ben şok oldum. Tek söyledigim yarın olsa olmaz mı oldu. Dr tamam ama en ufak bir şey de hemen hastaneye gel dedi.Eşim yine şehir dışındaydi. Bayram öncesi evi taşımıştim ve ben annemlerde kalıyordum. Eşime ve kv haber verdim gelsinler diye. Ama doğuma gittigimde yanımda sadece annem vardı. 31 ekim günü birtanecik meleğim doğdu. Çok zor oldu ama yine de çektigim,yaşadığım herşeye değdi. Her şeyde hep benimleydi inşallah hep de öyle kalır. Bana uykusuz geceler yaşattı, emerken göğsümü yar edip acı yaşattı, gazı çoktu, ilk dişi zor çıktı, hastalandiginda sadece ben koştum, sorumlulugunu sadece ben üstlendim ama bir gülüşü bütün herşeye değer. İyi ki allah seni bana nasip etti. Hoşgeldin bebeğim. İnşallah nice yıllar geçiririz birlikte. Ve sen hep suan olduğu gibi hep bana düşkün olur, hep beni seversin.
koyduum işlerim çok yogun bi tane attım :)
teşekkür ederim cnm inşallahcnm defneminn doğum günüde kutlu olsun
inşallah öncelikle annesine mükemmel bi evlat olur annesine dedim çünkü herşeyiyle sen ilgilendiğin için
hayatı boyunca hep mutlu olur herşey istediği gibi olur
iyiki doğdun defnem iyiki varsın..
cnm ufak aile içi bişey olacak.günaydın kızlarrrr:
nasılsınız bakalım
nasıl gidiyo hazırlıklar:
ayy bende son hız devammm:
recisim sizde varmı bi parti?
nasıl heyecanlı geçiyo değilmi bugün çok heyecanlısın..
cnm hissettiklerimin onda birini bile yazamadım, o kadar duygu yüklüyüm ki anlatamamevet cnm benim daha önce de söylemiştim özlemistandan baktım gerisi de anlattığım gibi işteresimler doğumgününden sonra koycam inş. cnm şimdi büyüsü bozulmasın zeynep ilayın resmini çekmek işkence cnm fotoğraf makinesini ya da telefonu gördüğü anda ciddileşio çok nadir izin verio gülerken çekmemize uyznık kızım canı isterse yani bakalım bulcaz bi yolunu daha vakit var nasılsa... sende yap kuzuya tütü cnm tütüsüz kız bebiş kalmasın
ayyy çok heyecanlı hadi bakalım gelsin fotolarrrrr
ağlattın sababh sabah vallahi... rabbim bir ömür ayırmasın cnm sizi birbirinizden... nice yıllara defnecik sağlıklı sıhhatli inş...
günaydın cnmmm herkese günaydınnn
amiiiin cnmcanım akşam sadece ön kutlama yaptık çekirdek aile olarak birazdan resim koyacam albüme :) esas parti 9 kasımda
canımmmm sabah sabah okuyunca bir fena oldum rabbim en kısa zamanda aile huzuru versin defnem sana aşık büyüsün hep sağlık ve huzurla olun sizi seviyorum :)
amiiiiiiiiiinnnn cnm benimay ne kadar güzel yavrularımız teker teker 1 yaşına giriyorlar... daha dün gibi doğdukları gün oysa ki... 1 aylık 3,5 ,7 aylık derken şimdi yaşgünleri geldi... rabbim hepsine sağlık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin annelerine babalarına vatanlarına hayırlı birer evlat olsunlar inş. rabbim iman üzerine yaşamayı nasip etsin hepsine... hiçbirisine kötü gün göstermesin iftihar edeceğimiz evlatlar olsunlar inş. amin
amin cnm benim. rabbim bütün evlatlarımızı hayırlı evlat yapsınCanim Allah evlatlatimizi bize bagislasin ins w defnmin dogum gunu kutlu olsun sabah sabah aglattin beni Rabbim hayirli evlatlq olmalarini nasip etsin ins sizi.birnirinizden ayirmasin
Gunaydin. Tatlim
amin cnm benim inşallahcanım doğum gununuz kutlu olsun ne guzel hısler yazmıssın
Allahım kuzunla aranı hep boyle guzel daım etsın
bırlıkte nıce mutlu yaslara ınsallah
teşekkür ederim cnm benimDefnenin dogimgununu kutlar saglikli.mutluluk dolu bir hayat dilerim
ay utandım :)ay maşallah subhanallah erdemime yaa yerim o dudakları. o ayak ne öyle masanın üstünde ısırasım geldi. zeynep de hemen ayağını atıo olmaz kızım diyorum yüzüme bakıp gülüo tekrar koyuo çok tatlılar yaabuarada betül senin de maşallahın var yani pek bi güzelsinn ben hiç görmemişim seni sanırım kk da... annesine de oğluşuna da kocaman maşallah rabbim bir ömür ayırmasın inş.
canım bizim aile fertleri uzakta mersinden edirneden istanbuldan ortak ancak o tarihi ayarladık :) erdemin beklenen doğum tarihide 9 kasımdı tesadüf oldu :)teşekkür ederim cnm inşallah
cnm ufak aile içi bişey olacak.
dün akşam poaçalarını ve kurabiyesini yaptım
bugünde börek ve içecekleri halledeceğim
pastası da öğleden sonra gelecek
ufak bişey olacak
cnm hissettiklerimin onda birini bile yazamadım, o kadar duygu yüklüyüm ki anlatamam
çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın
amiiiin cnm
neden 9 kasımda?
amiiiiiiiiiinnnn cnm benim
amin cnm benim. rabbim bütün evlatlarımızı hayırlı evlat yapsın
amin cnm benim inşallah
Herkeze gunaydin
Opuyoruk sizleri byeeee
teşekkür ederim cnm inşallah
cnm ufak aile içi bişey olacak.
dün akşam poaçalarını ve kurabiyesini yaptım
bugünde börek ve içecekleri halledeceğim
pastası da öğleden sonra gelecek
ufak bişey olacak
cnm hissettiklerimin onda birini bile yazamadım, o kadar duygu yüklüyüm ki anlatamam
çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın
amiiiin cnm
neden 9 kasımda?
amiiiiiiiiiinnnn cnm benim
amin cnm benim. rabbim bütün evlatlarımızı hayırlı evlat yapsın
amin cnm benim inşallah
Herkeze gunaydin
Opuyoruk sizleri byeeee
beysalcım masallah sıze
cok tatlı erdemım babayamı benzıyo sana benzetemedım:26:
senınde cok tatlı bı yuzun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?