- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.961
Kiyamam kizuma ya 9 ayi kaldi demekTesekkur ederim canim o kadar da byumesin kizim yaa daha dokuz ay naz yapabilir kinali kuzum
Bu arada arasin dogum gunu fotolaro cok tatliydi masallah
Iyi geceler canim biz yatiyoruz yarin kizimi babasina goturcem erken kalkicaz allah rahatlik versin
küçük mucizem bugün seni kucağıma alalı tam bir yıl oldu nasılda sabırsızlıkla bekliyoduk seni zaman geçmiyordu şimdi ne zaman bir yıl oldu anlamadım bile sana her baktığımda seni ilk gördüğüm an geliyor gözlerimin önüne küçücüktün sımsıkı tuttun elimi ne saatlerce çektiğim sancılar kaldı ne de ağrılarım hepsi senin bi gülüşünle bitti hayatımıza bi güneş doğdu evimize neşemiz geldi sen bizim güneşimizsin rabbim seni hep korusun meleğim
aa canım benım ya nede güzel yazmışsın nıce mutlu yıllara rabbım heğ yavrunun yuzunu guldursun uzun omurlu hayırlı bır evlat olsun ınsaşşa
kızlar bugün kızımın doğum gününü kutladık yoğun bi gündür anca girebildim herşey çok güzeldi bende baya yoruldum ama değdi herşeye meleğim çok mutluydu herkese öpücükler gülücükler yollayıp durdu
doğumgununuz kutlu olsun canım
Elif minanin dogimgunu kutlu tim.guzellikler.melehinin olsun insalla
Iyiko.dogmis
canim Rabbim hayirlisi ile saglikla kucagina almayi nasip etsin senin adina cok sevindimTesekkur ederim canim o kadar da byumesin kizim yaa daha dokuz ay naz yapabilir kinali kuzum
Dogum gununuz kutlu.olsun tatlim nice mutlu yillqra sagliklakızlar bugün kızımın doğum gününü kutladık yoğun bi gündür anca girebildim herşey çok güzeldi bende baya yoruldum ama değdi herşeye meleğim çok mutluydu herkese öpücükler gülücükler yollayıp durdu
Tesekkur ederiz teyzesi..Tum kuzucuklarimizin daha nice yaslarini goruruz insallah saglikla, sihhatle..
Resimlerinizi gordum cok begendim bu arada..Allah nazarlardan korusun Arasimi..
Ohhh hem.ev hanimi.hem.is kadini hemde.cilekar gelin brova cnm valla
Ee nasilsin yaziyorsun hop.gidiyorsun sohpet edemedik.ne vakittir nasil.kaynanator
Devirip.popoyu yatmaya devammi
Bu arada galiba kizima kardes geliyo evde test yaptim pozitif hafta ici doktorada gidecem bakalim hayirlisi
He o zaman beklenen bir gebelikti tebrik ederim cnm benim
Rabbim.saglikla.kucagin a almayi nasip.etsin insalla
Canım kendıme acıyasım geldı sen öyle dıyınce vah vahıyıyım neolsun canım ev okyl ceyda kv arası da mekık dokuyorum. Dun evı temızledm sımdıde wc banyo yıkadım kendımı de yıkadım yenı totomun ustune oturdum kv yatıyo her zaman kı gıbı kavun karpuz mısalı :)))
Ceyda adım atmaya basldı. Desteksız ıkı adım arıyo hop oturuyo.
Songul doğum gunu fotolarını gormedım ben kacıncı sayfada yazsana bana. Ufaktan hazırlıklara baslıyorum bende aksam esımle magnetlere bakcaz. Kızıma tütü takımları varya onlardan yapcam ama burada kece nasıl bulurum bılmıyorum bulamam galıbaya da netten alcam baska fıkrınız varsa soyleyım bana deneyımlısınız sız
Aaaa cıddı mısın hayırlısı olsun canım yaaaa
Valla ben kocaya guvendım ılk baslrda baktım cıvıtıyo ılaca basladım denetım bende yanı :)
Canım kendıme acıyasım geldı sen öyle dıyınce vah vahıyıyım neolsun canım ev okyl ceyda kv arası da mekık dokuyorum. Dun evı temızledm sımdıde wc banyo yıkadım kendımı de yıkadım yenı totomun ustune oturdum kv yatıyo her zaman kı gıbı kavun karpuz mısalı :)))
Ceyda adım atmaya basldı. Desteksız ıkı adım arıyo hop oturuyo.
Songul doğum gunu fotolarını gormedım ben kacıncı sayfada yazsana bana. Ufaktan hazırlıklara baslıyorum bende aksam esımle magnetlere bakcaz. Kızıma tütü takımları varya onlardan yapcam ama burada kece nasıl bulurum bılmıyorum bulamam galıbaya da netten alcam baska fıkrınız varsa soyleyım bana deneyımlısınız sız
Aaaa cıddı mısın hayırlısı olsun canım yaaaa
Valla ben kocaya guvendım ılk baslrda baktım cıvıtıyo ılaca basladım denetım bende yanı :)
canim Rabbim hayirlisi ile saglikla kucagina almayi nasip etsin senin adina cok sevindim
Dogum gununuz kutlu.olsun tatlim nice mutlu yillqra saglikla
Tatlim sende girmiyosun nerelerdesin elif minanin dogum gunu kutlu olsun Rabbim hayirli saglikli omurler nasip etsin
gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
Haha valla zor isin he
Okul nasil gidiyo bizim ogretmenin sabirlari tukenmis durumda nerdeyse 3o kisi var diyip duriyo sabrun tukeniyor diyo 36 yillik ogretmen tukenmislik sendromu yasiyo olabikir:)
Ben bulucam resimleri simdi insalla:)
Ilac olayini iyi yaptim hele su sartlarda yok yani adam kismisina guven olMAZ olsun ne guzel diyiveriyorlar
Demek ceyda adim atiyor kuzum benim ne tatlidir okildan gelince tepki veriyormu
Aaaa benım aklıma gelmeıstı canım sağol ıyı oldu bı bakayım bakalım bulabıcekmıyımCnm utuyle yapisan rekli renksiz taslar var tuhafilerden kirtasiyelerden bulursun rahatlikla ben ismini bady e onlarla yazdim 1yazdik bide taslaran kece bilman zorsa bununla yap cokda pratik utuyle yapisio yikayincada bozulmuo yapistiriken tulbent koy ustune canm
Valla canım benım sınıf özel okul gıbu 17 kısı valla daha tukenmedım ama zorluyolar canım ya ılk baslar boyle olur sonra sıstem oturur.
Canım napayım pzvtf bı takıyo bı yok dıyo oyle olunca bende ben işimi garantıye alayım dedım.
Kapıyı acınca durek ğstüme altıyo babanneye gıtmıyo bı daha butun gun yapısık gezıyoz ta kı yatana kadar.
Cok guzeller masallah kuzulara aras cok yakısıklı olmus annesı.:)
Aaaa benım aklıma gelmeıstı canım sağol ıyı oldu bı bakayım bakalım bulabıcekmıyım
Yarın mesaı var ben kacar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?