- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.921
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuu
süperrrrr neçok çeşit var maharetli anneler
Kizlar merhaba
Bugun kv gittik giremedim hic
nasilsiniz neler yapiyosunuz
günaydın tatlım masal kız nasıl... kk da in cin top oynuo resmen bugün
Herkese günaydın
Maşallah masala biz de bebek görmeye gittik bugün 40i yeni çıktı aldım k
Kucağıma minigi benim kız kıskandı ama bebek uyudu kucağimda yatırmaya gittim bıraktım tam döndüm içeriden bi ses benim düşmüş yanağı da sehpaya değmiş biraz buz koyduk ama morardi eve geldik şimdi uyudu ama ben çok üzgünüm niye kendi kızımla ilgilenmedim ki sanki benim yüzümden oldu.
Yok canim ya suclama kendini olAcak olunca gözünü n önündeyken de oluyo. Berra da bi kaç gun once düştü kitapliga çarptı yanağını hala geçmedi morluguMaşallah masala biz de bebek görmeye gittik bugün 40i yeni çıktı aldım k
Kucağıma minigi benim kız kıskandı ama bebek uyudu kucağimda yatırmaya gittim bıraktım tam döndüm içeriden bi ses benim düşmüş yanağı da sehpaya değmiş biraz buz koyduk ama morardi eve geldik şimdi uyudu ama ben çok üzgünüm niye kendi kızımla ilgilenmedim ki sanki benim yüzümden oldu.
Kızlar doğum günü magnetlerini nereye yaptırıyosunuz songülll duy sesimi
kızlar iyi akşamlar biz çok hastayız ya..bronşiyolit olmuşuz tehlikeli biraz dedi doktor.iki kere buhar verdiler..gece sıkışırsa gelinolmadı sabah bi daha gelin dediler..çiçek gibi soldu bebikim ellerimde.dün akşamdan beri hiçbişey yemedi..azıcık emiyo onuda çıkartıyo sonra..çok kötüyüz ilk kez hasta olduk ve zor geçecek galiba.....
Songül ve Gülden hani karton kurabiye falan koydugunuz standlar var ya onlari nereden aldiniz???
Selamlar hanımlar ev işi yenı bıttıbrnde oturdum oooooo gülden nasıl bı doğumgünü bu böyle süper olmus bende yapmaya calıscam ama bakalım bızım daha 1 ayımız var...
Herkese selamlar kuzuları öpün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?