2012 kasım bebekleri büyüyor..

Selamlar hanımlar ev işi yenı bıttıbrnde oturdum oooooo gülden nasıl bı doğumgünü bu böyle süper olmus bende yapmaya calıscam ama bakalım bızım daha 1 ayımız var...
Herkese selamlar kuzuları öpün :)))

Maşallah masala biz de bebek görmeye gittik bugün 40i yeni çıktı aldım k
Kucağıma minigi benim kız kıskandı ama bebek uyudu kucağimda yatırmaya gittim bıraktım tam döndüm içeriden bi ses benim düşmüş yanağı da sehpaya değmiş biraz buz koyduk ama morardi eve geldik şimdi uyudu ama ben çok üzgünüm niye kendi kızımla ilgilenmedim ki sanki benim yüzümden oldu.

Gecen gun masalda sandalyeye carpti morardi aglamadigi ixin klasik dusmeleri sandik onemsemedik sonra bi baktik mormor olmus yanagi aglamayinca.buz ffalanda koymamistik morardi simdi gecio sararmis uzulup kendini suclama gozumun onunde dustu olcagi varsa oluo cnm artik masal yuruo daha cok dusuo carpio falan hee saniye yetisemiosun pesinde olsan bile olcak artik buyuolar buyudukce dertleri sormluluklarida buyuo

Yok canim ya suclama kendini olAcak olunca gözünü n önündeyken de oluyo. Berra da bi kaç gun once düştü kitapliga çarptı yanağını hala geçmedi morlugu

Canım benim yaa bak inşallah olmaz ama olursa bi daha hemen margarin sür öyle yaptı ordaki kadınlar çok saçma geldi bana ama o çarpmaya rağmen morlugu azaldı

kızlar iyi akşamlar biz çok hastayız ya..bronşiyolit olmuşuz tehlikeli biraz dedi doktor.iki kere buhar verdiler..gece sıkışırsa gelinolmadı sabah bi daha gelin dediler..çiçek gibi soldu bebikim ellerimde.dün akşamdan beri hiçbişey yemedi..azıcık emiyo onuda çıkartıyo sonra..çok kötüyüz ilk kez hasta olduk ve zor geçecek galiba.....

Canim.benim.cok gecmis olsun basta adi urkutucu gelsede agir bir grip.gibi aslinda
Biz bayramda.olduk
2o dk arayla.3 kez hava verildi
Antibiyotik ve mamaya katilan bir ilac verdi dr pazartesi inanilmaz.hasta olan arasin carsamba gunu hicbirseyinkalmadi gecicek canim.insalla
Neler.kullaniyorsunuz

Ohhh hem.ev hanimi.hem.is kadini hemde.cilekar gelin brova cnm valla
Ee nasilsin yaziyorsun hop.gidiyorsun sohpet edemedik.ne vakittir nasil.kaynanator
Devirip.popoyu yatmaya devammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…