- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.941
İlahi songül hiç gülesim yoktuiyiyiz çok şükür su anda bol bol ciglik atıyoruz kulaklarım sağır oldu resmen aras paşam nasıl yarenim?? Seni sormuyorum bak
Banyoda birlikte yıkanıyoruz biz başka türlü yıkayamam
Kızlar rananin dişleri çok açıyo calpol verdim ama ise yaramadı jel de öyle :-( ne yapacağım bilemedim bu gece diş geliyo herhalde çünkü çok canı yanıyo yavrumun
Bu arada galiba kizima kardes geliyo evde test yaptim pozitif hafta ici doktorada gidecem bakalim hayirlisi
Kizim iyi bi kac gundur anne demeyi ogrenmis surekli anne diyo biraz huzursuz ama nedenini cozemedim sanirim babamiz yok 1 haftadir onu ozluyo fotografini gorunce baba gel diyo kiyamam kuzuma
Istiyordum ama biraz erken oldu galiba o senin kullandigin cerazette vardiya onu kullandim ben 3 ay kadar ama bende adet duzensizligi yapti haftada bir olmaya baslayinca biraktim sonra da onlem almadim ama en azindan bir yasini gecsin istiyordum beraber buyusinler gibi dusunmustumÂaaaaaaaa
Isteyerekmi
Ah cnm ya ne guzel bizimko aglamak disinda demiuor
Emiyirmu cnm.ufaklik
Istiyordum ama biraz erken oldu galiba o senin kullandigin cerazette vardiya onu kullandim ben 3 ay kadar ama bende adet duzensizligi yapti haftada bir olmaya baslayinca biraktim sonra da onlem almadim ama en azindan bir yasini gecsin istiyordum beraber buyusinler gibi dusunmustum
3gundur yurumeye heves ediyo bi kac adom atip dusuyo oyle guzel ki bi de yururken alkis yapiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?