2012 kasım bebekleri büyüyor..

İlahi songül hiç gülesim yoktu iyiyiz çok şükür su anda bol bol ciglik atıyoruz kulaklarım sağır oldu resmen aras paşam nasıl yarenim?? Seni sormuyorum bak

İlahi songül hiç gülesim yoktu iyiyiz çok şükür su anda bol bol ciglik atıyoruz kulaklarım sağır oldu resmen aras paşam nasıl yarenim?? Seni sormuyorum bak

Haha e ne edelim gorusemez olduk.hem topigimiz.bilgilendirmeli ne yapar ne eder bukadin isi evi bebesi nasil :)
Demek ciglik.ruzgarlari var he
Aras yikanmaya hazirlaniyor bugun nevresimlerini degistim psikolojikman hazir oldugim.dakika yikicam birde nerde yikicagima karar verswm.ne iyi.olcak

Kızlar rananin dişleri çok açıyo calpol verdim ama ise yaramadı jel de öyle :-( ne yapacağım bilemedim bu gece diş geliyo herhalde çünkü çok canı yanıyo yavrumun

Kızlar rananin dişleri çok açıyo calpol verdim ama ise yaramadı jel de öyle :-( ne yapacağım bilemedim bu gece diş geliyo herhalde çünkü çok canı yanıyo yavrumun

Ooo kiyamam kuzuma
Dolven e gecsen cnm calpol artik.etli etmiuor sanitim.arasi huzursuz gordugimde dolven cok.wtkili oluyor.arasa dr onu verdi agri kesici olarak

Kizim iyi bi kac gundur anne demeyi ogrenmis surekli anne diyo biraz huzursuz ama nedenini cozemedim sanirim babamiz yok 1 haftadir onu ozluyo fotografini gorunce baba gel diyo kiyamam kuzuma

Bu arada galiba kizima kardes geliyo evde test yaptim pozitif hafta ici doktorada gidecem bakalim hayirlisi

Âaaaaaaaa
Isteyerekmi
Istiyordum ama biraz erken oldu galiba o senin kullandigin cerazette vardiya onu kullandim ben 3 ay kadar ama bende adet duzensizligi yapti haftada bir olmaya baslayinca biraktim sonra da onlem almadim ama en azindan bir yasini gecsin istiyordum beraber buyusinler gibi dusunmustum

3gundur yurumeye heves ediyo bi kac adom atip dusuyo oyle guzel ki bi de yururken alkis yapiyo:)

He o zaman beklenen bir gebelikti tebrik ederim cnm benim
Rabbim.saglikla.kucagin a almayi nasip.etsin insalla

Tesekkur ederim canim o kadar da byumesin kizim yaa daha dokuz ay naz yapabilir kinali kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…