2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haziranda finaller var canım ya bu sene son olur ve sende hepsini geçersin inşallah

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı yolculuklar canım
Gurbette olmak zor her güzelliğin bi de hüznü var, biz de 23 nisanda gidiyoruz az kaldı ama okuyunca dönüş içime oturdu şimdiden

Hoşgeldiniz hayırlı haberler verirsin inşallah canım

Mutlu pazarlar kızlar herkes iyidir umarım

biz bu aralar hep gezmelerdeyiz Kaan evde durmak istemiyor hiç en son dün akşam düğündeydik resmen göbek atıyor horon tepiyor paşam maşallah
bugün Kaanı anneme bıraktım baksın diye bende dolapları düzledim, bebek odası takımı almayacağız evde müsait değil zaten, beşik aldık sadece onla idare edicez bir kaç ay, Kaanın dolabında yer açmak istedim kardeşine ama maşallah o kadar çok var ki napcam bilmiyorum az yer açabildim şimdilik. Dünde bebişe yenidoğan kıyafetleri aldık fazla değil tabi, ama ilk giydiği hatıra olsun istedik ondan aldık. Abisinin birsürü var zaten onları çıkartıp yıkamam lazım daha.

Bizde tatlı telaşlar başladı anlıcağınız, çok daha fazla ağırlaşmadan halletmek istedim herşeyi, şimdiye kadar Kaanla uğraşırken bebişin sevincini hep içimize atmışız demekki, kıyafetleri düzlerken yine ilkmiş gibi heycanlandım birde Kaanın bebek kıyafetlerini görünce duygulandım tabi, maşallah yavrularımıza kocaman oldular artık.

Bu ayın 28inde hastanede randevumuz var son büyük kontrol ve doğum şekli vs konuşulcak Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah, ama kızlar dün düğünde mesela insanımızın ne kadar duyarsız olduğunu birdaha gördüm, bir oğlumuzun daha olcağını duyan hemen hemen herkes aynısını söylüyor: olsun hayırlısı böyleymiş anlamıyorum gerçekten, illaki iki cinsiyetten de ister herkes ama Rabbim böylesini hayır görmüş, sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun farketmez diyorum acıyormuş gibi bakıyorlar anlamak tuhaf böylelerini vallahi.

Neyse uzun oldu kusuruma bakmayın nolur kızlar, gece uğramaya çalışıcam inşallah öpüldünüz

Iyi akşamlar kızlar. Nasılsıniz? Biz iyiyiz şükür. Defne gayet iyi. Cuma öğleden sonra izinliydim. Cuma dan beri defneyle vakit geçiriyorum. Çok eğleniyoruz. Hastalık geçti gibi. Şükür iştahı da yerinde.
Bu arada dün tv ünitesi geldi. Onunla uğraştım. Adamlar baya uğraştı monte etmek için

Fatma ablanın yumurtaları inşallah artar. Notlar iyi gelmiş sevindim.

Canan annen daha iyi olur inşallah.

Hevin Bebis hayırlısıyla gelir inşallah

Ozcanan Rana ya kızma formunu korumuş kız

Beni kızlar inşallah hep birbirine böyle bağlı olur

Kızlar bu arada Defne en ufak bir şeyde beni goremezse gittiğim i sanıp korkuyor.

Az kalmıs cnm ıns hayırlısıyla kavusursun bebegıne...
Kaan a da masallah annesı dugunlerı sevıyo demek:) bız demıstık kım tutar kaanı artık:)

Insanlar gercekten duyarsız karsıdakı ne dusunur dıye dusunmeden sacma sapan yorumlar yapıyolar..Allahım bıze canımızdan can vermıs olsun denırmı ya..onu dıyenler bır karıncanın bacagını yaratsaya..bana da cok soylendıgı ıcın sınır oluyorum..sankı ıkısı aynı cınsıyetten olunca dunyanın sonu..oysa bız okadar mutluyuzkı senınkılerde oyle olucak ıns takmaa..:)

Yarın nasıl ayrılacaksin benim şimdiden icimde sıkıntı cadı o kadar tatlıydi ki bu akşam uyutmak istemedim
Haftaya sınav olduğu içinde ayrı kalacaz

Haklısın gecerlı sebebı varmıs:)
Ne guzel eglenmıs rana ama fazla sıkıntıya gelemıyoruz elı uzun sure tutmaya dayanamamıs bellı:)) nıda da ıcınden gelmezse hıc tutmaz:) beyza kızıyo bazen anne nıdayı sevmek ıstıyom sevdırmıyo dıyo:)
Ikiz ucuz tek basina cok zor Allah yardimcilari olsun benimde cok zorlandigim zamanlar oluyo arada iki yastan fazla olmasina ragmen..

Senin kızların arası tam ideal ki ben de rana biraz daha büyüsün kardeş yapacam inşallah çünkü yaş aldı başını gidiyo bazen kafam ranayi kaldırmıyo o zamanlar ne yaparım bilmem

Insallah cnm bi anne daha ne ister ki

Esyalarini gule gule kullan cnm..defneyede masallah toparlamis kendini anneside yanindaydi oh ne guzel:)

Ay cok tatlilar ya masallah onlara neguzel kardeslik duygulari cok sanslisin bence canim cunku cogunlukla buyuk olaninda yasi kucuk oldugunda kiskanclik kacinilmaz oluyo ama seninkiler oyle degil.
Sizede gezmek ablanla teyzenle vakit gecirmek iyi olmustur ama cocuklari bi an dusunemedim hepsi bi evde.
Annenin iyi olmasina sevindim canim bizede haber ver doktor sonrasi.

Sagol canim belimin agrisi gecti cok sukur ve annemle konusunca o soyledi temizlik yaparken usumussun dedi oyuzden agrirmis bel sizinde bilginiz olsun.
Ablamda ins.sizin dualarinizla sonuclari iyi olur eger oda olursa buraya yazilan seylerin gercekten olucana kesin inanicam tabi sizin dualariniz kabul oluyo aksi olamaz zaten.
Butun sinavlarimi bi atlatsam nasil rahatliycam kimbilir.

Amin canim ins.ablamda sizlerinde dualarinizla hayirli bi sonuc alir.

Neguzel defneyle vakit gecirmissiniz cok sevindim ama defneyede kiyamam ya cocuk okadar mutlu olmuski demekki gitmenden okadar korkuyo.neyseki hastaligida gecmis oh istahida yerinde ins.artik dahada iyi olur.
Tv unitende hayirli olsun canim gule gule kullan.
Telden girenlwr sitede bir tuhaflik varmi sizdede esko mobil hali ile girildiginde
Ben eski haliyle girdim simdi ama ayni canim sadece her seferinde soruyo internetmi yada kadinlar kulubumu diye orasi kotu.
Selam kizlar nasilsiniz asya erken uyudu bugun :)

Erkeni o saatse eyvaah canim senin isinde baya zorya niye oyle yapiyoki asyacik seninde halin kalmamistir nasil dayaniyosun bu duruma gecede cok kalkiyo.

Hevin canim seninde gunlerin cok azalmis sanirim nekadar kaldi acaba Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins. hazirliklara baslamissin ne guzel onun heycanida ayri olur tabi oda minik bebis olarak aileye katilicak abisiyle ilerde nasil anlasicaklar abi kardes olucaklar bu insanlar cok dusuncesiz ya bazen gercekten sinir bozucu seyler soyluyolar takma desemde yinede uzuluyosundur ama onlar soylediklerinden utansinlar bosver sen kendini uzupte minik bebisimizide uzme annesi arada yaz bize.

Aysegul eve vardinizmi hic yazmamissin sabah firsat olursa yaz bize haber ver.

Sabahki arkadaslarada gunaydin simdiden.

Merhaba kizlar
teli actim kapadim normale dondu
nasiliz bakalim herkesin sevdiklerinden ayrilma ginu bugun desenizb
Bende ablamlari yolcu ettim nasilda cabul gecti zamn anlamadim
evimiz bombos kaldi
aras baska bir cocuk oldu adeta koca coxuk gibi onlarla hep oynadi bayildim haline
Bigunde diger ablam la birlikte avm de gezdik cocuklar vb beraberxe

ozcanan ranacik yaomis yapacagini yine cok guldulm gozumde canlandirdim

benicim sizinde ayrulik vakti gelmis ne yaparsin ama abla cndir ....

biberon sinav sonuclqri harika tevrikler

masalgibi erken uyumasina sevindim asyanin u bu gece dinum.nokta olur insaalla

Fumdacim guzrl gunlrin ardindan pazartesi cekilmez hic

mdtcnn anneciginin iyi olmasina sevindim morali gibi sagligida yerindedir insalla

aysegul evine vatmis kizlar herkeze selami var

hevincim.senimde az kaldi rabbim.hayirli dogum nasilsa onu nasip etsin insalla

bu arada cvr nerdesinnn

Son düzenleme:
Cnm mecbur ayrılacağı z ama çok zor

Insallah cnm bi anne daha ne ister ki

Esyalarini gule gule kullan cnm..defneyede masallah toparlamis kendini anneside yanindaydi oh ne guzel:)
Sağol cnm

Selam kizlar nasilsiniz asya erken uyudu bugun :)
Merhaba cnm
Sağol cnm
Hiç çekilmiyor cnm

Günaydın kızlar, hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…