- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.381
Sagol canim ins.diger notlarimda boyle devam eder.
Ablaminda bi olsa gercekten hepimiz rahatliycaz bi umudumuz olucak.
Cocuklarda duse kalka buyuyo iste Allah kotusunden korusun tum yavrularimizi.
Sizde bugun yola cikiyosunuz diymi belkide ciktiniz hayirli yolculuklar canim saglicakla varin evinize ayrilik nekadar zor olsada evinide ozluyo insan.
Senin son sinavmis canim hayirlisiyla atlatirsin ins. biter bu sinav streslerin ayy bende gorebilicekmiyim acaba boyle son sinavlarimin oldugunu benim daha mayis sonuna bi dunya sinavim var oof Allah hepimizin yardimcisi olsun.
1saat oldu yola cikali masal sızdi koltgunda :)
evimizw bir varsak allhin izniyle
ama ayrilik cok joydu bana yaa annem.babam cok zor oldu busefer ayrilmak agladim vedalasirken
masal cok alismisti babam.opucuklerini unutamicam dio gozleri doldu bidaha agustos15de gtcez offf
insan neden hep ayri kalir ki sevdiklerinden
Selam kızlar memlekete geldık anneannemızın yanındayız annemın görünüşte durumu ıyı bakalım yarın doktora gıdıcez bakalım durumlar ne
Herkese ıyı pazarlar....
Kuzum herşeye değersin 💝
Mutlu pazarlar kızlar herkes iyidir umarım
biz bu aralar hep gezmelerdeyiz Kaan evde durmak istemiyor hiç en son dün akşam düğündeydik resmen göbek atıyor horon tepiyor paşam maşallah
bugün Kaanı anneme bıraktım baksın diye bende dolapları düzledim, bebek odası takımı almayacağız evde müsait değil zaten, beşik aldık sadece onla idare edicez bir kaç ay, Kaanın dolabında yer açmak istedim kardeşine ama maşallah o kadar çok var ki napcam bilmiyorum az yer açabildim şimdilik. Dünde bebişe yenidoğan kıyafetleri aldık fazla değil tabi, ama ilk giydiği hatıra olsun istedik ondan aldık. Abisinin birsürü var zaten onları çıkartıp yıkamam lazım daha.
Bizde tatlı telaşlar başladı anlıcağınız, çok daha fazla ağırlaşmadan halletmek istedim herşeyi, şimdiye kadar Kaanla uğraşırken bebişin sevincini hep içimize atmışız demekki, kıyafetleri düzlerken yine ilkmiş gibi heycanlandımbirde Kaanın bebek kıyafetlerini görünce duygulandım tabi, maşallah yavrularımıza kocaman oldular artık.
Bu ayın 28inde hastanede randevumuz var son büyük kontrol ve doğum şekli vs konuşulcak Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah, ama kızlar dün düğünde mesela insanımızın ne kadar duyarsız olduğunu birdaha gördüm, bir oğlumuzun daha olcağını duyan hemen hemen herkes aynısını söylüyor: olsun hayırlısı böyleymişanlamıyorum gerçekten, illaki iki cinsiyetten de ister herkes ama Rabbim böylesini hayır görmüş, sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun farketmez diyorum acıyormuş gibi bakıyorlar anlamak tuhaf böylelerini vallahi.
Neyse uzun oldu kusuruma bakmayın nolur kızlar, gece uğramaya çalışıcam inşallah öpüldünüz
Iyi akşamlar kızlar. Nasılsıniz? Biz iyiyiz şükür. Defne gayet iyi. Cuma öğleden sonra izinliydim. Cuma dan beri defneyle vakit geçiriyorum. Çok eğleniyoruz. Hastalık geçti gibi. Şükür iştahı da yerinde.
Bu arada dün tv ünitesi geldi. Onunla uğraştım. Adamlar baya uğraştı monte etmek için
Fatma ablanın yumurtaları inşallah artar. Notlar iyi gelmiş sevindim.
Canan annen daha iyi olur inşallah.
Hevin Bebis hayırlısıyla gelir inşallah
Ozcanan Rana ya kızma formunu korumuş kız
Beni kızlar inşallah hep birbirine böyle bağlı olur
Kızlar bu arada Defne en ufak bir şeyde beni goremezse gittiğim i sanıp korkuyor.
Telden girenlwr sitede bir tuhaflik varmi sizdede esko mobil hali ile girildiginde
Telden girenlwr sitede bir tuhaflik varmi sizdede esko mobil hali ile girildiginde
Hırs almaya niyetliydim ama o ara o da oyuncak topluyormus ne yapsın adam.geçerli sebep olmasaydı yapacağımı bilirdim
Bugün dışarı çıktık kocaman bi alan var orda bi kız buldu bizimki 2 yaşında azrael ele tutuştular alanı turladilar ben de peşlerinden kızın annesi yerinden bile kalkmadı, kız konuşuyo ve çok tatlı rananin elini sıkıca tutmuş bi ara bizimki kızdı elini kurtarıp kıza bi tane vurdu Allahtan koluna değdi. Biraz daha oynadık bay bay dedik evimize geldik ikiz bebeğim olsa ne yaparım diye düşündüm bi an çünkü beni hiç dinlemediler ya görünmez gibiydim onlar için Allah ikiz üçüz dördüz çocukları olanların yardımcısı olsun
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın gecerlı sebebı varmıs:)
Ne guzel eglenmıs rana ama fazla sıkıntıya gelemıyoruz elı uzun sure tutmaya dayanamamıs bellı:)) nıda da ıcınden gelmezse hıc tutmaz:) beyza kızıyo bazen anne nıdayı sevmek ıstıyom sevdırmıyo dıyo:)
Ikiz ucuz tek basina cok zor Allah yardimcilari olsun benimde cok zorlandigim zamanlar oluyo arada iki yastan fazla olmasina ragmen..
Iyi akşamlar kızlar. Nasılsıniz? Biz iyiyiz şükür. Defne gayet iyi. Cuma öğleden sonra izinliydim. Cuma dan beri defneyle vakit geçiriyorum. Çok eğleniyoruz. Hastalık geçti gibi. Şükür iştahı da yerinde.
Bu arada dün tv ünitesi geldi. Onunla uğraştım. Adamlar baya uğraştı monte etmek için
Kızlar bu arada Defne en ufak bir şeyde beni goremezse gittiğim i sanıp korkuyor.
Ay cok tatlilar ya masallah onlara neguzel kardeslik duygulari cok sanslisin bence canim cunku cogunlukla buyuk olaninda yasi kucuk oldugunda kiskanclik kacinilmaz oluyo ama seninkiler oyle degil.Iyı pazarlar kızlar
Herkes ıyıdır umarım..
Bız geldık evımıze..
Guzel vakıt gecırdık cabucak gectı..
Kızların keyfı yerındeydı uc cocukta orda var kuzenlerı yasıt sayılırlar o yuzden ıyı vakıt gecırdıler..
Dun cocukları ablama bırakıp teyzemle alısverıse gıttık nıda durmaz dıye aklım ondaydı bız gıderken uyuyodu
Durmus aglamamıs ama beyza oldugu ıcın bırazda:) benı göremeyınce hep beyzanın yanına gıdıyomus ceketını de almıs beyzanın elınden tutup kalk anne anne dıyomus mınnosum benım..
Annenin iyi olmasina sevindim canim bizede haber ver doktor sonrasi.Selam kızlar memlekete geldık anneannemızın yanındayız annemın görünüşte durumu ıyı bakalım yarın doktora gıdıcez bakalım durumlar ne
Herkese ıyı pazarlar....
Kuzum herşeye değersin 💝
Tebrıkler cnm cok guzel gelmıs sonuclar, devamını beklerız:)
Erencıge gecmıs olsun dusup durmus neysekı bısey olmamıs, cok hareketlıler artık..
Bel agrında gecmıstır ıns
Ablan ıcınde hayırlısı olur ıns allah ona ve tum bebek ısteyenlere yasatsın annelıgı..
Amin canim ins.ablamda sizlerinde dualarinizla hayirli bi sonuc alir.Iyi akşamlar kızlar. Nasılsıniz? Biz iyiyiz şükür. Defne gayet iyi. Cuma öğleden sonra izinliydim. Cuma dan beri defneyle vakit geçiriyorum. Çok eğleniyoruz. Hastalık geçti gibi. Şükür iştahı da yerinde.
Ben eski haliyle girdim simdi ama ayni canim sadece her seferinde soruyo internetmi yada kadinlar kulubumu diye orasi kotu.Telden girenlwr sitede bir tuhaflik varmi sizdede esko mobil hali ile girildiginde
Selam kizlar nasilsiniz asya erken uyudu bugun :)
Cnm mecbur ayrılacağı z ama çok zorYarın nasıl ayrılacaksin benim şimdiden icimde sıkıntı cadı o kadar tatlıydi ki bu akşam uyutmak istemedim
Haftaya sınav olduğu içinde ayrı kalacaz
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol cnmInsallah cnm bi anne daha ne ister ki
Esyalarini gule gule kullan cnm..defneyede masallah toparlamis kendini anneside yanindaydi oh ne guzel:)
Merhaba cnmSelam kizlar nasilsiniz asya erken uyudu bugun :)
Sağol cnmAmin canim ins.ablamda sizlerinde dualarinizla hayirli bi sonuc alir.
Neguzel defneyle vakit gecirmissiniz cok sevindim ama defneyede kiyamam ya cocuk okadar mutlu olmuski demekki gitmenden okadar korkuyo.neyseki hastaligida gecmis oh istahida yerinde ins.artik dahada iyi olur.
Tv unitende hayirli olsun canim gule gule kullan.
Ben eski haliyle girdim simdi ama ayni canim sadece her seferinde soruyo internetmi yada kadinlar kulubumu diye orasi kotu.
Erkeni o saatse eyvaah canim senin isinde baya zorya niye oyle yapiyoki asyacik seninde halin kalmamistir nasil dayaniyosun bu duruma gecede cok kalkiyo.
Hiç çekilmiyor cnmMerhaba kizlar
teli actim kapadim normale dondu
nasiliz bakalim herkesin sevdiklerinden ayrilma ginu bugun desenizb
Bende ablamlari yolcu ettim nasilda cabul gecti zamn anlamadim
evimiz bombos kaldi
aras baska bir cocuk oldu adeta koca coxuk gibi onlarla hep oynadi bayildim haline
Bigunde diger ablam la birlikte avm de gezdik cocuklar vb beraberxe
ozcanan ranacik yaomis yapacagini yine cok guldulm gozumde canlandirdim
benicim sizinde ayrulik vakti gelmis ne yaparsin ama abla cndir ....
biberon sinav sonuclqri harika tevrikler
masalgibi erken uyumasina sevindim asyanin u bu gece dinum.nokta olur insaalla
Fumdacim guzrl gunlrin ardindan pazartesi cekilmez hic
mdtcnn anneciginin iyi olmasina sevindim morali gibi sagligida yerindedir insalla
aysegul evine vatmis kizlar herkeze selami var
hevincim.senimde az kaldi rabbim.hayirli dogum nasilsa onu nasip etsin insalla
bu arada cvr nerdesinnn
gunaydin canim...Cnm mecbur ayrılacağı z ama çok zor
Sağol cnm
Merhaba cnm
Sağol cnm
Hiç çekilmiyor cnm
Günaydın kızlar, hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?