- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #41.361
Günaydın kızlar
Geçmişe çok bakamadım ama bi kaç sayfa okuyabildim. Kızlar bi bilgi gördüm düzeltmek istedim bilmislik yapmak istemem ama adetliyken okunan tefriciye hatime girmez hatta ben de o yüzden alamadım. Dua olduğu için adetliyken okunabilir ama Hatim olmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erken uyanmalari cok kotu oluyo ya benimde sinirim bozuluyo oyle olunca.Herkese günaydın bugün cumartesi güya tatil ama çalar saat rana uyandı belki uykusu var direniyo aldım ayağıma tekrar uyudu
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes kendi bildigi seyi soyluyo canim tabiki burdan birbirimizle konusup ogrenicez herseyi.Günaydın kızlar
Geçmişe çok bakamadım ama bi kaç sayfa okuyabildim. Kızlar bi bilgi gördüm düzeltmek istedim bilmislik yapmak istemem ama adetliyken okunan tefriciye hatime girmez hatta ben de o yüzden alamadım. Dua olduğu için adetliyken okunabilir ama Hatim olmaz.
Oyle bisey olursa sizede iyi olur canim ailene yakin olursunuz ne guzel.sln kizlar bizim tatil guzel gidio ama yarin vedalasip yola cikxaz
kahvaltidan sonra 11gbi yola cikariz
masali uyuttugum siralarda ojudum hep gecmisi sukur geri kalmadim:)
faceden hep resim paylastim eve gidince netten resim atarim facesi olmayanlarda gorur kuzunun tatildeki hallerini:)
yasemin funda nuray sizin teliniz yok bende bende isterimmmmm wtshptan resim atarimsongule attim yolculuk hallerimizi:)
yaa anne abla kardes baba offf hersey cok guzeldi simdi yapaynliz kalcam ankarada
aralikta esim tayin istiyvek bizim buralara yakin olsun diye ins cikar yaaa cok yakin da iyi dgil
ama bizim gbi cok uzakda iyi dgil ins izmir aydin denizli.falan cikarda koye yakin oluruz enazindan
Rana maceraları gururla sunar,
Küçük odanın perdesini makinaya attım babasıyla rana salonda oyun oynuyorlardı kovaya su doldurdum camin önüne koydum mutfağa çorbaya bakmaya gittim o iki dakikada rana kovaya gidip ayaklarını kovaya sokmuş her yer ıslanmış!! Vileda kovasi büyük olsa hadi diyecem girer onun içine nasıl girdi ?
Çıkardım kovadan kızdım ağlıyo ama kızdığım için değil kovadan çıktı diye. Ayaklar buz tabi sabah güzelce giydirmiştim çamaşırlarını da yıkamistim ama yine çamaşırşimdi ikinci uyku için ayağımda hanımköylü uyursa biraz dinlenecem inşallah
Bu arada bugun okuldan bi arkadasimi aradim gecen hafta oldugumuz sinavlardan kac aldigi sordum hitabet sinavindan 85 hadis sinavindan 98 almisim ayy notlarimda pek guzel.
Bu arada bugun okuldan bi arkadasimi aradim gecen hafta oldugumuz sinavlardan kac aldigi sordum hitabet sinavindan 85 hadis sinavindan 98 almisim ayy notlarimda pek guzel.
Sagol canim ins.diger notlarimda boyle devam eder.notlarin cok guzel cok sevindim
ins ablabinda artar yumurtalari da ilac ise yarar tup bebek sansini dener rabbim bebek veriri ins
erenede uzuldum dusmus ama napcan dikkat etsende oluo
Senin son sinavmis canim hayirlisiyla atlatirsin ins. biter bu sinav streslerin ayy bende gorebilicekmiyim acaba boyle son sinavlarimin oldugunu benim daha mayis sonuna bi dunya sinavim var oof Allah hepimizin yardimcisi olsun.Süper notlar darısı başıma haftaya sınav var 6dersim var geçersem okul bitiyo inşallah haftaya ranamla son ayrı hafta sonu ayrılığımız olur
1saat oldu yola cikali masal sızdi koltgunda :)
evimizw bir varsak allhin izniyle
ama ayrilik cok joydu bana yaa annem.babam cok zor oldu busefer ayrilmak agladim vedalasirken
masal cok alismisti babam.opucuklerini unutamicam dio gozleri doldu bidaha agustos15de gtcez offf
insan neden hep ayri kalir ki sevdiklerinden
Selam kızlar memlekete geldık anneannemızın yanındayız annemın görünüşte durumu ıyı bakalım yarın doktora gıdıcez bakalım durumlar ne
Herkese ıyı pazarlar....
Kuzum herşeye değersin 💝
ayy hemn vakit gecio zaten insan mutluyken sevdikleriyleyken ne zor dimiIyı pazarlar kızlar
Herkes ıyıdır umarım..
Bız geldık evımıze..
Guzel vakıt gecırdık cabucak gectı..
Kızların keyfı yerındeydı uc cocukta orda var kuzenlerı yasıt sayılırlar o yuzden ıyı vakıt gecırdıler..
Dun cocukları ablama bırakıp teyzemle alısverıse gıttık nıda durmaz dıye aklım ondaydı bız gıderken uyuyodu
Durmus aglamamıs ama beyza oldugu ıcın bırazda:) benı göremeyınce hep beyzanın yanına gıdıyomus ceketını de almıs beyzanın elınden tutup kalk anne anne dıyomus mınnosum benım..
ins annenin doktordan da hbrleri iyi gelir annanne ye bayilio bu kuzular yaaaSelam kızlar memlekete geldık anneannemızın yanındayız annemın görünüşte durumu ıyı bakalım yarın doktora gıdıcez bakalım durumlar ne
Herkese ıyı pazarlar....
Kuzum herşeye değersin 💝
Günaydın kızlar
ins canim ya tayin o tarflar olsa super olcak bukadr ayri kalmayiz enazindanSarz bıttı yazdıklarımda gıttı:)
Hayırlı yolculuklar cnm..
Dönerken uzuntu oluyo malesefıns tayın ıstedıgınız yere cıkar..
Iyı pazarlar cnm ıns hayırlı haberlerle dönersınız, musaıt oldugunda yaz bıze..
Rana maceraları gururla sunar,
Küçük odanın perdesini makinaya attım babasıyla rana salonda oyun oynuyorlardı kovaya su doldurdum camin önüne koydum mutfağa çorbaya bakmaya gittim o iki dakikada rana kovaya gidip ayaklarını kovaya sokmuş her yer ıslanmış!! Vileda kovasi büyük olsa hadi diyecem girer onun içine nasıl girdi ?
Çıkardım kovadan kızdım ağlıyo ama kızdığım için değil kovadan çıktı diye. Ayaklar buz tabi sabah güzelce giydirmiştim çamaşırlarını da yıkamistim ama yine çamaşırşimdi ikinci uyku için ayağımda hanımköylü uyursa biraz dinlenecem inşallah
ayy hemn vakit gecio zaten insan mutluyken sevdikleriyleyken ne zor dimi
ayrilmak masalinda cok kuzenleri var hepside yasit sayilirdi cok mutluydu
bakalim ankarda napcaz ilk gunler degisiklik olcakmi
kedi kopek koyun inek tavuk allhim ne aarsan vardi kedi sevdircem deyince herkwsi opuo kucagina gdio bana el salliodu
bayilio hayvanlara
seninkinlerin.birbirine olan.bagliligina bayiliom zaten masallhhhh
ins annenin doktordan da hbrleri iyi gelir annanne ye bayilio bu kuzular yaaa
Tam maceraperest senın bu kızın:)) kafasına koydugunu yapıyo demek onun ıcın engel yok, kova kucukte olsa operasyonu gerceklestırmıs tatlı bıdık:)
Ben esımden alırdım hırsımı senın yanındaydı nıye dıkkat etmedın nıye gonderdın vs dıye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?